anne babanız size güvenmedigi için arkanızda
git gellerinizden bıkmış olacaklar ki BİR DAHA GERİ DÖNEMEZSİN diye belirtmişler sevgiliii konuu sahibesi.
büyüden bahsetmiştiniz acaba hala üzerinde etkisi kalkmamış olabilir mi?
psikologlar büyü bozmada çok etkili 5 seans okuyorlar hop aklınız ve mantıgınızı devreye sokuyorlar
Okurken içim huzur doldu resmen çok teşekkür ederim. Bundan sonra ne yapmalıyımAyy çok sinirlendim seninki buldumda bunuyorum meselesi.
Kizim kaç yaşindasin ? Sen evlilik ne
demek olduğunu bilmeden evlenmişsin.
Artik bu evin hanimi sensin ,elbette sorumluluğun olacak .
Çamaşir yikayacaksim,yemek pişireceksin ütü ,temizlik vs normal olani bu.
Eşin seni mutlu etmek için cirpiniyor ve sen kapris yapiyorsun .
Sevgili ve nişan döneminizde ayri yaşiyordunuz ve sadece gezmek ve tozmak için buluşuyordunuz.arka plani görememişsin ,anneler herşeyi sizin için yapiyordu ve şimdi sira sende.
Evliliğin ilk senelerinda sorunlar olur .
Herşey sabirla sevgiyle çözülür.
Lütfen yapma kizim bunu ,asla ve asla bir daha böyle bir erkek bulamazsin.
Istersen biraz bdv oku nasil evlilikler var gör ve halinden şükür et.
Birde eşin seni sevmiyorum dememiş ,seni artik başka seviyorum demiş.
Eskisi gibi flörtü olarak değil eşi olarak evinin hanimi olarak seviyorum demek istemiş.yani eşin huzura varmiş yelkenlerini indirmiş limanim sensin demiş.Bundan daha büyük sevgi sözleri olamaz bence.
Evlikte herşey senin istetiğin gibi olamaz.
Bir ayda 4 haftasonu var adamda seni 2 kere gezdiriyormuş ?eee..o kalan 2 hafta sonuda evde durmak istiyor hakki .
Birde para biriktiriyordur gelecek icin ev ve çocuk icin .
Ama annen baban senin böyle bir boşanma sebebiyle nasil seni destekliyor onu anlamadim.Annen bir kolundan tutupta bir seni cirpsaydi keşke .
Bu bile senin ne kadar şimartildiğini göstertiyor.Zorluklara karşi eğtilmemiş galiba .
Yapma kizim etme kizim kiyma böyle bir sevgiye ve bu kadar sana değer veren adama.Gerçekten üzüldüm.
Yani ben şuan bu mesajları okuyunca gerçekten pişman oldum. Ne yapmam lazım bundan sonra. Tabi sadece bu konular değil birikti yazdım ya zaten orda da. Çok mücadele verdim bu evlilik için. Esiminde çok hataları oldu emin olabilirsiniz bundan. Herşey eskide kaldı diye konuştuk. Ama bazen böyle ufak sebepler beni bezdiriyor. Psikolağa mı gitmeliyim. Ne yapmalıyım. Eşim geldiğinde nasıl davranmalıyım ve ne konuşmalıyım?
Bı defa cocujlugu bırak, artık evli bir kadinsin, sorumluluklarını seve seve yap...Yani ben şuan bu mesajları okuyunca gerçekten pişman oldum. Ne yapmam lazım bundan sonra. Tabi sadece bu konular değil birikti yazdım ya zaten orda da. Çok mücadele verdim bu evlilik için. Esiminde çok hataları oldu emin olabilirsiniz bundan. Herşey eskide kaldı diye konuştuk. Ama bazen böyle ufak sebepler beni bezdiriyor. Psikolağa mı gitmeliyim. Ne yapmalıyım. Eşim geldiğinde nasıl davranmalıyım ve ne konuşmalıyım?
Çok kavga ettik eşim bazı geceler eve gelmedi hep arkadaşlarıyla takıldı kavga sebebimiz bunlardı telefonlarını kapattı bazen. Ve onu bir kere başka telefon kullanırken yakaladım sonra telefonu kirdi attı bir yere yemin etti başka kız olmadığına hap vs işleri dedi ama inanmadım zaten kullanmıyor öyle şeyler ondan sonrada herşey yavaş yavaş düzeldi son 1 senedir bir sorunumuz yok biz çok kıskançlık ben kendimi torpiledim eskisi gibi sıkmıyorum artık o yüzden herşey düzeldi şuan için tek sorunumuz bu konu yanlış mi yapıyorumNe mucadelesi verdiniz gercekten cok merak ettim?
evlilik öncesi geçirdiginiz zaman baya uzun birbirinizi tanımanın yarısını o dönemde geçirmiş olmalısınız.Yani ben şuan bu mesajları okuyunca gerçekten pişman oldum. Ne yapmam lazım bundan sonra. Tabi sadece bu konular değil birikti yazdım ya zaten orda da. Çok mücadele verdim bu evlilik için. Esiminde çok hataları oldu emin olabilirsiniz bundan. Herşey eskide kaldı diye konuştuk. Ama bazen böyle ufak sebepler beni bezdiriyor. Psikolağa mı gitmeliyim. Ne yapmalıyım. Eşim geldiğinde nasıl davranmalıyım ve ne konuşmalıyım?
Çok kavga ettik eşim bazı geceler eve gelmedi hep arkadaşlarıyla takıldı kavga sebebimiz bunlardı telefonlarını kapattı bazen. Ve onu bir kere başka telefon kullanırken yakaladım sonra telefonu kirdi attı bir yere yemin etti başka kız olmadığına hap vs işleri dedi ama inanmadım zaten kullanmıyor öyle şeyler ondan sonrada herşey yavaş yavaş düzeldi son 1 senedir bir sorunumuz yok biz çok kıskançlık ben kendimi torpiledim eskisi gibi sıkmıyorum artık o yüzden herşey düzeldi şuan için tek sorunumuz bu konu yanlış mi yapıyorum
Kız bu ne şiddet bu ne celalAYRILINCA GECIMIMI ONUN VERDIGI PARAYLA SAĞLAMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM TABIKIDE BU ESIMIN TEKLIFIYDI BENDE KABUL ETMEDIGIMI KONUDADA YAZDIM. ANNEM BABAM ARKAMDA YAZDIM BAŞKA SEHIRE TAŞINACAĞIZ YAZDIM BELLIKI KENDIMLE ALAKALI BIR TAKIM ŞEYLERE GUVENIYORUM PARASAL YÖNDE DIMI SEVGILI YORUMCU?
Çalışmayan, Instagramdaki pembik gelinlerden olmak isteyen yeni gelin sendromu gibi yazmışsınız. Boşanma talebiniz eşinizin canına minnet olmuştur belki de....Çok kavga ettik eşim bazı geceler eve gelmedi hep arkadaşlarıyla takıldı kavga sebebimiz bunlardı telefonlarını kapattı bazen. Ve onu bir kere başka telefon kullanırken yakaladım sonra telefonu kirdi attı bir yere yemin etti başka kız olmadığına hap vs işleri dedi ama inanmadım zaten kullanmıyor öyle şeyler ondan sonrada herşey yavaş yavaş düzeldi son 1 senedir bir sorunumuz yok biz çok kıskançlık ben kendimi torpiledim eskisi gibi sıkmıyorum artık o yüzden herşey düzeldi şuan için tek sorunumuz bu konu yanlış mi yapıyorum