Boşanıyoruz.. Nolur yardım edin

Konuşup anlaşmalımıyız? Yoksa boşanmalı mı?

• Boşanın

• Boşanmayın

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yani ben şuan bu mesajları okuyunca gerçekten pişman oldum. Ne yapmam lazım bundan sonra. Tabi sadece bu konular değil birikti yazdım ya zaten orda da. Çok mücadele verdim bu evlilik için. Esiminde çok hataları oldu emin olabilirsiniz bundan. Herşey eskide kaldı diye konuştuk. Ama bazen böyle ufak sebepler beni bezdiriyor. Psikolağa mı gitmeliyim. Ne yapmalıyım. Eşim geldiğinde nasıl davranmalıyım ve ne konuşmalıyım?

Ayrilmak icin bahane mi ariyorsunuz anlamadm ki adam disari cikmak istemiyosa evde mutlu olmanin yolunu bul..

Küçük şımarık çocuk değilsiniz evli bir genc kadinsiniz farkına varin. Esimi çok seviyorum Evet ama aşkından ölsem bu kadar simarikligini cekmem

Okurken içim huzur doldu resmen çok teşekkür ederim. Bundan sonra ne yapmalıyım

Ne mucadelesi verdiniz gercekten cok merak ettim?

Bı defa cocujlugu bırak, artık evli bir kadinsin, sorumluluklarını seve seve yap...

Haftanın 6 günü çalışan kocan birlikte film izlemek istiyorsa bu da güzeldir.....

Bence kocan aklı basinda, bırak ilişkiyi ona, o düzlüğe çıkarır....

Ne mucadelesi verdiniz gercekten cok merak ettim?
Çok kavga ettik eşim bazı geceler eve gelmedi hep arkadaşlarıyla takıldı kavga sebebimiz bunlardı telefonlarını kapattı bazen. Ve onu bir kere başka telefon kullanırken yakaladım sonra telefonu kirdi attı bir yere yemin etti başka kız olmadığına hap vs işleri dedi ama inanmadım zaten kullanmıyor öyle şeyler ondan sonrada herşey yavaş yavaş düzeldi son 1 senedir bir sorunumuz yok biz çok kıskançlık ben kendimi torpiledim eskisi gibi sıkmıyorum artık o yüzden herşey düzeldi şuan için tek sorunumuz bu konu yanlış mi yapıyorum

evlilik öncesi geçirdiginiz zaman baya uzun birbirinizi tanımanın yarısını o dönemde geçirmiş olmalısınız.
siz evlilik provasını yaşayıp evlenmek için mücadele verince sahip çıkmanız gerekiyor.
evlilikte şiddet maddi sorunlar aldatma aile içinde teraziyi dengelememek ile bozulmalı.
sizin evliliginizde en büyük sorun birlikte daha fazla bakın daha fazla gezmemek.
sizin dinlenmeye vaktiniz çok ilgi beklemeye daha fazla hakkınız var tıpkı eşiniz gb .
sakin olun fevri hareketler evlilikte sevgiyi eksiltir gidiyorum boşanıyorumlar agızda nimet gb olmamalı.
önce saygı sevgi beraberinde her zaman gelir

Bida boyle koca zor bulursun kocanin gonlunu al. Kendinde bi psikoga falan git.
Kocan soyle yapsaydi; hafta sonlari sen evde o arkadaslariyla surekli disarda olsa sitemini anlardim. Ama adam evde birlikte film izliyorsunuz. Hic gezdirmeyen de var. Seni ezdirmeyen deger veren bi es.
Boylesi bidaha zor cikar karsina..

Bu konuda bastan sona hatalisiniz onu bir kavrayin. Eve gelmeme sebebi siz onu kiskanclikla bunalttiginiz icin miydi? Eger oyleyse yine hata sizde. Baska telefona neden ihtiyac duydu?

Yok askimiz diillere destandi, butun sehir bilirdi falan
Gostermelik yasiyorsunuz her seyinizi demekki
Prensess sendromu bi sure sonra patlak veriyor iste
Gercek hayat insta fenomenlerinin yasantisindan cok farkli seker kiz
Allah oyle bi musibet verirki sen bile felegini sasirirsin
Buyumeden evlenmeyin allah askina ya
Eskinin 13 14 yasinda gelinlik giyen kizlari bile daha olgundur sizden
Bosanin sikkini isaretledim
Ben diyince bosanacaksiniz ya

Kız bu ne şiddet bu ne celal

Yaşınız çok da küçük değil ama küçük kız çocukları gibi şımarıkça davranmışsınız. Prenses filan mısınız yoksa? Eğer kendinize gelmezseniz eşinizi yakında kaybedeceksiniz. Biraz büyümeyi deneyebilirsiniz.

Çalışmayan, Instagramdaki pembik gelinlerden olmak isteyen yeni gelin sendromu gibi yazmışsınız. Boşanma talebiniz eşinizin canına minnet olmuştur belki de....
diyecektim daha betermiş durum.
Eşiniz başka telefon kullanıyor, akşamları gelmiyor “valla başka kadına gitmedim arkadaşlarla hap işleri yaptık” diyor siz bunu önemsemiyorsunuz da gezmeyi mi önemsiyorsunuz. Hap satışı yapmak yasaktır. Profilinizden eşinizi şikayet etmek lazım.

Esinin yanında biri yoksa aklında var , net !

Bir gezme için işi boşanmaya getiren nadir insanlardansın sanırım ..kendine eğlence bulabilirsin, çalışabilir ,arkadaşlarınla takilabilirsin. Bu sayede eşine çok sarmazsin. Haftada bir iki de onunla birşeyler yaparsın .her an mumlu, loş ışıklı muhabbetler olmaz .bide adam romantik değilse değildir ,zorla yapamazsın .

Ben şeye takıldım bide "eskisi gibi sevmiyorum "lafına ..bunu söylemek yürek ister .ben eşime kıyamam ,hele de beni çok sevdiğini hissediyorsam.

Bu kadar kolay kabullenmesinin altında muhakkak başka sebepler var .ayrıca bu yaşta neden evlendiniz ki ? Şimdiki aklım olsa 30 a kadar yemediğim nane kalmazdı .yirmi yaşında evlendim fakat eşim konusunda şanslıyım .tam tersi de olabilirdi. Biraz kumar oynadık .o yüzden herkese tavsiyem , baba evinde 30u bi devirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…