Boşanıyoruz.. Nolur yardım edin

Konuşup anlaşmalımıyız? Yoksa boşanmalı mı?

• Boşanın

• Boşanmayın

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çamaşır yıkıyorum diye ağladığımı bilirim nedir yasanırsın dayak yemiş
Şu devir için konuşuyorum elde yıkasak ağlar da insan makineye atıp asmaya aciziz..
ya gezsek de çalışsak da yani dört dörtlük de olsa hayatımız o kıyafetler makineye girecek,asılacak üzgünüm hayatın acı gerçekleri

Yani kendi kendine kıyafetler makineye girmeyeceğine göre mecbur yapacaz temiz kıyafet giyebilmek için. Bu zamana kadar da hiç çamaşır yıkamamış sanırım konu sahibi

Bak canm ben suan bosanma asamasndaym eşim dediğim insanin şamarindan tut küfürlerine kadar cektim ve daha çok fazla bisey senin yaşına veriyorum bunlar çok ufak konular bu tarz şeylerden dolayı insan bosanirmm yapmayın allh askina biraz idare et evdede zaman geçirmek güzel dır eşinle bosannca hersey bekledgn gibi gitmiyo malasef iyi düşün

çocuk gezmeye götüremiyor diye ayrılmayamı kalkıyorsun ? Evcilikmi oynadığını zannediyorsun sen ?
çocuğun yerinde olsam ,bu sebepten gidiyorsan, kal bile demem yol veririm sana

bu boşanmanın sebebinde kendinizde herhangi bir hata görüyor musunuz özeleştiri yapıyor musunuz onu merak ettim

Bu diziler insanların algilariyla oynuyor. Gençler evliliği sabah yatağa gelen kahvaltılar çileği çikolataya banip cilvelesmeler falan sanıyor. Tabi aynı eve girince eşinin kirli donu koltuk altına atılmış corabiyla karşılaşınca şoka giriyor. Konu sahibi hayat her zaman simartilacagimiz oyun parkı tadında geçmez. Hele çocuğun olursa ne yapacaksın merak ediyorum. Trip naz niyaz bir yere kadar efenim. Eşiniz de iyi yapmış. Kimse o durumda ayrılmayalim demez. Ben demem. Kapı orada derim çok çok. İşiniz/hobiniz olsun. Evden bir amaç için çıkın belli ki sıkılmışsınız. Galler prensiyle de evlenseniz evlilik böyle bir şey.

Y kuşağı nedir şimdi öğrendim. Evet bu daha doğru bi tabir olurmuş :) Teşekkürler.

Ama 80'lilere çok da haksızlık olmasın şimdi, onlar ucundan yırtmış bence

Y kuşağının Z kuşağı gibi büyütülenleri olabilir bu konu sahibi gibi piremses olanları :)

inatla okudum yazını. köpek ile ilgili mevzuyu anlamadım. boşanma mevzusu zaten başlı başına bir olay. eşinle otur konuş gezdirmiyorsun beni diye boşanılır mı? hadi boşandın millete de anlatamazsın. birde anket açmışsın. çocukca davranmayın. sende halk eğitim merkezlerine başvuru yap kursa git bir iki arkadaşın olur uğraş olur. eşini de bunaltma dışarı dışarı diye. her hafta romantik gezi olur mu yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…