Boşanıyorum kimse beni anlamıyor

Daha fazlasına müsaade etmeyin. Sert çıkmayın ama sınırlarınızı, kararlılığınızı gösterin. Bu yüzden psikolojik destek çok önemli. (Belediyelerde özellikle aile danışmanları var bu noktada size destek olacağını düşünüyorum) ayrılık kararından da dönmemenizi öneririm.

Asla inanmiyorum. Hayat adama işi için çok geç hayatımı mafetti. İyi niyetimden vurdu en kötüsü kandırdı. Başka biri gibi tanıttı kendini bambaşka çıktı aslında nikah masasına bile oturmam hataydı nasıl oldu bilmiyorum tek bildiğim 4 yıldır ben nasıl insanların içine düştüm nasıl cikcam demem. Artık evlilik hayatına baslamayi beklemek hele iflah olmaz birinin düzeleceğine inanmak kendime en büyük kotuluk olur

Dediğinizi yaptım 18 gün sonrayı bekliyorum. Psikolojik destek almak istiyorum evet ama evden bir türlü çıkamıyorum

Bu düzelmez bence
O dünya iyisi bile sen unutanazsın

Bebeginin de belki de doğmaması daha hayırlıdır.

Benim anlamadığım bunca seye ailen neden hala affet diyor?
İnsan ailesini secemez o çocuğu onlar o hale getirdi özünde çok temiz kalpli istemsiz yapıyor diyorlar mazlum görünüyor ya gelip başını egiyor mahcup görünüyor onlarda inanıyor. Babam arkamda şuan annem işte biraz onu o hale ailesi getirdi diye üzülüyor bana ayrı üzülüyor . Ama insanın karakteri bu. Ailesi naparsa yapsin bunları yaşatmamak onun ahlaki ve karakterine bagliydi

Amin teşekkür ederim

Yok artık
Koca adam ailesinin etkisiyle yapıyorsa zaten ondan koca hiç olmaz

Hiç kimseye kulak asmayın, çok doğru bir yoldasınız. Eşiniz sadece timsah gözyaşları döküyor, asla inanmayın. Beni yanlış anlamayın ama bebeğinizi kaybetmeniz bile Allah'ın merhameti. Öyle bir evlilikte bugün olmasa yarın mutlaka boşanırdınız, olan çocuğa olurdu.

Hamileyken kafasına 2 yumruk yiyen ve üzerine sandalye fırlatılan insan "dayak yemedim ama" diyor. Dayak yeme tanımınız nedir?
Sözüm ona " hamilelik öncesinde " şiddet görmediğini söyledi arkadaş ..ama eski konularını ortaya koyan başka bir arkadaş bebekten en az 1 yıl öncesinde de şiddet olduğunu bize hatırlattı.

mutlaka psikiyatriste gidin ve sonra terapiye baslayin. yasiniz cok genc, cok guzel firsatlar olur onunuzde. bu guzel yillarn tadini cikarin.

Hayatınızın dönüm noktası kararını vermişsiniz şuan sadece yakınlarınız kafanızı karıştırıyor ama o zor günleri, baskıları, şiddeti vs hiçbirini kendileri yaşamadı uzaktan affet düzelir demek kolay tabi. tüm bunları yaşayıp haata devam edenler de var tabi ama bu güçsüzlük başka bir şey değil. Size devam et, düzelir vs diyenleri konuşturmayın bile ben verdim kararımı tekbir cümle dahi dinlemeyin onları lafı ağızlarına tıkayın. Verdiğiniz kararın arkasında sapasağlam durun!

Huylu huyundan vazgeçmez,kanmayın boş vaatlere,kurtarın kendinizi.

Kafam allak bullak insanlar istemediğim bir evliliğe zorlamaya devam ettikçe daha çok psikoljik çöküntü içine giriyorum bana yardım edin tarafsız üçüncü bir göze ihtiyacım var
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama şu son cümlenizi alıntıladım. İnsanlar istemediğiniz bir evliliğe zorlamaya devam ettikçe kafanız allak bullak oluyor ve dönüp dönmemeyi mi soruyorsunuz? Dönmeyin kesinlikle.

O el kalkmış bir daha inmez.
Ailesini tamamen silse bile (ki hiç sanmıyorum) gölgeleri hep üzerinizde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…