Boşanıyorum kimse beni anlamıyor

Önce 120.000 TL kik altını alın ve onu almadan vazgeçmem deyin. Altını alınca da çektiğiniz davayı tekrar açın. Aklıma bu geldi. Ama hem altını alın hem boşanın. Kocanız kötü biri

Mesele düzelip düzelmeyeceği değil.

Hiç pişman olmasa bile size yine de pişmanım der elbette, neden derseniz:
Bir çekişmeli boşanma davasını açtıktan sonra geri çekerseniz aynı olaylardan dolayı bir daha boşanma davası açamazsınız. Yeni olaylar olması lazım.

Sizi davayı vazgeçmeye bir ikna etse, ağır kusurlu durumdan sıyrılıverecek. Tazminatlardan kurtulacak.
Ertesi gün salondaki koltuğu size fırlatmayacağının da garantisi yok.

Çevredekinizdekiler de bir alem, onun annesi memnun olmasın diye kendi annenizin sağlığını mı riske atacaksınız? Kalbi kaç krize daha dayanacak?
İlla annenizin ölmesi lazım o insanların ikna olması için?

Davayı geri çekmeyin (bırakın kalsın).
Evine kameralar yerleştirilirken anne babasına tepki gösteremeyen adamdan gelecek olmaz.

Düzelcem demiş ya, şart olarak altınları ailesinden alıp sana vermesini söyle. Oyunu bozulsun. Düzelmediğini düzelmeyeceğini göreceksin. Dene..

Hakikaten altınlar halen ailesinde orayı kaçırmışım.

Neyin pişmanlığını söylüyor ki, yapılacak ilk eylem bu zaten.

Taşınsa anne baba bu sefer de telefonla yetişir ötelerden asıl mesele hayır diyebilmesi.

Dönme kızım.
Dönersen fiziksel şiddet muhtemelen rutine binecek.
Çocuğunun olmadığına şükret ve önüne bak.
Karşına seni seven, incitmeyen, hayat arkadaşın olacak biri çıkacak ilerde.
Muhtemelen annenle yaşlarımız yakındır.
Benim evladım olsan ayrılman için elimden geleni yapardım.

Kendinize haksızlık etmeyin 35 yaş nedir artık insanlar ilk evliliklerini o yaşlarda yapıyor

T TomrisAnka sen artık değiştin,itilip kakılıp buna kayıtsız kalan ..ses çıkaramayan kadın değilsin artık..seni değiştiren şey eşinin uyguladığı şiddet ve sonrasında gebeliğinin sonlanışı.Bardağı taşıran son damla artık ömür boyu o insanları hatırlama şeklin olacaktır.Bu yüzden eğer tekrar o adamla aynı çatı altına girersen o adam için hissettiklerin, öfken,kırgınlığın yoldan geçen tarafından bile gözünden anlaşılacaktır.
Dönme güzel arkadaşım..kendi yaralarını sarmaya çalış.. ve bir gün geldiğinde altın/para için bebeğinin ,karısının canına kast eden değil çocuğu için canını verecek bir adamı çocuğunun babası olarak seç. Bana sorarsan o adam pişman olduğu, değiştiği için değil kendisi ve ailesi mahkemede kusurlu sayılmasın diye seni ikna etmeye çalışıyor.

Üzülerek söylüyorum ama dıs gebelik olmasi size bi isaret olabilir inanın düzelmiyorlar bende yaşadığım için biliyorum en ufak bi olayda içlerindeki öfke çıkıyor ortaya kendinize yazık etmeyin bian önce kurtulun cok hafifliceksiniz eminim

yasadiklariniza cok uzuldum, bosanmakla en iyisini yapiyorsunuz.

konudan bagimsiz eger noktalama isaretlerini kullanirsaniz daha iyi anlasilir cumleleriniz. okurken gozum yoruldu baya

Kötü olaylar yaşamışsınız. Eşiniz büyük ihtimal düzelmez. Burada kaç konu açıldı sizinki gibi. Kadınlar kocalarını affettikten sonra kocaları hemen gevşeme moduna geçiyormuş. Çocuğunuz yokken boşayın, kendinize yeni bir hayat kurun.

Ses kayıt cihazını gördüm ve ortada tartışılacak bir evlilik göremedim, bence bitirin değmez, ailesine bağımlı eşiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…