Boşanıyorum kimse beni anlamıyor

O gevşeme modunu çok yaşadım. Bir daha yapmam dikkat edicem söz diyip bir olayda gösterecem sana deyip yine küfürler bagirmalar hayır benle bir sorunu da yok tartiscak birşeyde bu daha kiriciydi haksızlığa uğramış hissi kadar berbat bir his yok

Ses kayıt cihazını gördüm ve ortada tartışılacak bir evlilik göremedim, bence bitirin değmez, ailesine bağımlı eşiniz...
Ben boşanmak istiyorum diye babamlara gelmiştim annesine demiş siz benim yuvamı yıktıniz annesi büyük kızını aldı geldi annemlere biz naptikki demeye başladı asla boşanma demedi şimdi bosancammi yapcami bilirim dedi böyle saldirayim kötü söz ediyim diye dilleriyle yapmadıkları kalmadı ben tabiki aile terbiyemi bozmadım bunlarda baktılar birşey yapmıyorum arkamızdan gidince napcak diye bırakmışlar sonrasi eşim beni savunuyor onlara o size hiç kötü söz demedi karşılık vermedi saygısızlık yapmadı neden boylesiniz diye. O sırada sesi atıyor neyse dedim ben bosancam senden şikayetçi olcam annenden oldum geldi ozurler yalvarmalar babama diyor baba şunu yapcam bunu yapcam sikayetinde haklı bişey demem mahcubum dört ay fazla değil şikayeti çek demeler en son işte şikayetle ilgili annesi karakola gidince geldi bana çok kötü haksız şeyler söyledi zaten ben şiddeti affetmedigim için ayrılmak istiyordum aldım çantamı gittim karakola şikayeti çektim gittim boşanma davası açtım anlaşmalı dedim bundan sonra sen yoluna. Sikayetide annem kalp hastası oldu onlar yüzünden üzülüyordu kızım sana çok baskı yapıp neler yapcaklar diye geri çek dedi de çektim.

Boşanmak istiyorum tamamen bitti benim için. Acaba boşanmasammi diye bir düşüncem yok ama insanlar eşimde dahil bosaninca en çok seni kırıcı konuscaklar boşandın diye ona üzülüyorum diyor . Yok ilkkez dava açtın aklı başına geldi diyenler o evde ben yaşadım bir Allah bir ben bilirim. Sucsuzken ne lafla ne hareketle hiç birşey yapmamisken onca küfür bağırış kötülük haketmedim heleki el kaldırmak mi asla affedemedim zorladılar dene diye ama baktım ben bu değilim yapamam onca şeyden sonra onla

Annem 62 yaşında en çok ona üzülüyorum oda çok çekti beni büyütmek için ne zorluklar yasadi hem kadın hem erkek oldu. Babamdan daha çok baktı eve . Ben anne diye onun annesi napsa saygı duydum sustum hiçbirsey yapmadım onca kötülüğe daha neler var... Ama ona anne diye böyle yaparken o benim annemi alcakti benden

Kararınızın netleşmesini bekleyin bence. Üçüncü bir kişinin bakışından ziyade siz bu adamı hazmedebilir misiniz bunu düşünün
Kararım net sadece çevre baskısı beni daha çok yıpratıyor. Gelecek kaygisi
Yarısından sonrasını okumaya dayanamadım bile. Geri adım atma derim boşan kurtul.
Boşanır inşallah bide çekişmeli boşanmaya çevirirse stresi var.

Bende biran önce kurtulmak istiyorum . Dava 11 haziran tek duam anlaşmalı olarak bitsin avukata karımı seviyorum boşanmak istemiyorum demiş. Protokolü boşanma günü imzalayacak bakalım.

Teşekkür ederim.
Ailesinin kusurnun farkında herkese benim haklı olduğumu pişman olduğunu bana dönse alıp gidecem onu buralardan diyormuş ama bunu evliliği bu hale getirmeden bitmeden önce dusuncekti bu saatten sonra ne inancım kaldı ona ne umudum . Artık niyeti ne bilmem ama tek arzum biran önce bitmesi psikoljik olarak çok kötüyüm

Hayır ailesinden almadı altınları almazmis . Zaten kamyon alcam o zaman alırım kafasındaydi dava açınca altınları alcam bugün şunu yapcam bunu yapcam yazdı durdu icraat mi boş laf işte . O altının yarısını şimdi bana vercek yani değdi mi para için. Dünyalık için eşine karinindaki daha yerleşmiş bebeğe bunu yapmaya

Sözde gösterdi. Sonra da şikayetimi çekmek için üç ay sonra başladı baskıya . Annem bu yaştan sonra karakolluk oldu benim yüzümden dedi onların yaptığı hata seninkide hata dedi nerde görünmus gelinin kaynanayi şikayet ettiği dedi.

Eşiniz ailesine dinleme cihazı koydukları zaman tepki göstermeliydi siz evi terk edince değil. Oğlunun evine dinleme cihazı koymak ne demek. İnsanın evi mahremidir bu nasıl iğrenç bir davranış. Ne duymayı bekliyorlardı acaba. Eşinizin fiziksel şiddeti zaten kabul edilemez. Birleşmeyi kabul etseniz dâhi bu yaşadıklarınızı unutup yolunuza devam etmeniz çok zor.

Bizim ev olsa iyi benim babamın evine koydu.

sözde baba olmayı isteyen adam ben o asamadayken üzerime sandalye attı iki yumruk attı kafama tabi ben kendimi korudum ve dayak yemedim ama bu şiddet göstermediği anlamını taşımıyor .

Korkunc resmen. Vallaha hepsini böyle okudum. Bu adamla barismanizi isteyen insanlar asla iyiliginizi istemiyor. Hazir bosaniyorsunuz onlari da atin hayatinizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…