- 7 Nisan 2019
- 284
- 105
-
- Konu Sahibi TomrisAnka
O gevşeme modunu çok yaşadım. Bir daha yapmam dikkat edicem söz diyip bir olayda gösterecem sana deyip yine küfürler bagirmalar hayır benle bir sorunu da yok tartiscak birşeyde bu daha kiriciydi haksızlığa uğramış hissi kadar berbat bir his yokKötü olaylar yaşamışsınız. Eşiniz büyük ihtimal düzelmez. Burada kaç konu açıldı sizinki gibi. Kadınlar kocalarını affettikten sonra kocaları hemen gevşeme moduna geçiyormuş. Çocuğunuz yokken boşayın, kendinize yeni bir hayat kurun.
Ben boşanmak istiyorum diye babamlara gelmiştim annesine demiş siz benim yuvamı yıktıniz annesi büyük kızını aldı geldi annemlere biz naptikki demeye başladı asla boşanma demedi şimdi bosancammi yapcami bilirim dedi böyle saldirayim kötü söz ediyim diye dilleriyle yapmadıkları kalmadı ben tabiki aile terbiyemi bozmadım bunlarda baktılar birşey yapmıyorum arkamızdan gidince napcak diye bırakmışlar sonrasi eşim beni savunuyor onlara o size hiç kötü söz demedi karşılık vermedi saygısızlık yapmadı neden boylesiniz diye. O sırada sesi atıyor neyse dedim ben bosancam senden şikayetçi olcam annenden oldum geldi ozurler yalvarmalar babama diyor baba şunu yapcam bunu yapcam sikayetinde haklı bişey demem mahcubum dört ay fazla değil şikayeti çek demeler en son işte şikayetle ilgili annesi karakola gidince geldi bana çok kötü haksız şeyler söyledi zaten ben şiddeti affetmedigim için ayrılmak istiyordum aldım çantamı gittim karakola şikayeti çektim gittim boşanma davası açtım anlaşmalı dedim bundan sonra sen yoluna. Sikayetide annem kalp hastası oldu onlar yüzünden üzülüyordu kızım sana çok baskı yapıp neler yapcaklar diye geri çek dedi de çektim.Ses kayıt cihazını gördüm ve ortada tartışılacak bir evlilik göremedim, bence bitirin değmez, ailesine bağımlı eşiniz...
Boşanmak istiyorum tamamen bitti benim için. Acaba boşanmasammi diye bir düşüncem yok ama insanlar eşimde dahil bosaninca en çok seni kırıcı konuscaklar boşandın diye ona üzülüyorum diyor . Yok ilkkez dava açtın aklı başına geldi diyenler o evde ben yaşadım bir Allah bir ben bilirim. Sucsuzken ne lafla ne hareketle hiç birşey yapmamisken onca küfür bağırış kötülük haketmedim heleki el kaldırmak mi asla affedemedim zorladılar dene diye ama baktım ben bu değilim yapamam onca şeyden sonra onlaYaşadıklarına çok üzüldümAsla dinleme kimseyi , boşanmaktan vazgeçme. Sonrasında bile bile geldin der . Ben böyleyim der . Ailenizin yanında kalmak sorun olacaksa , biraz çalışıp para kazanıp kendi düzeninizi kurun .
Bebeğiniz için elbette üzülürsünüz ama her şerde bir hayır vardır . Hayatınız boyunca bu psikopat aileyle bir şekilde muhatap olmak zorunda değilsin.
Annem 62 yaşındaDönme kızım.
Dönersen fiziksel şiddet muhtemelen rutine binecek.
Çocuğunun olmadığına şükret ve önüne bak.
Karşına seni seven, incitmeyen, hayat arkadaşın olacak biri çıkacak ilerde.
Muhtemelen annenle yaşlarımız yakındır.
Benim evladım olsan ayrılman için elimden geleni yapardım.
Rabbim gönlüne göre birini nasip etsin hayatına çocuklarini zirilti görmeyecek birini..Boşandığımda 35’tim, şimdi 38’im. Evet çok ileri bir yaş değil ama küçük çocuk zırıltısı açıkçası kimseye cazip gelmiyor.
Öyle yaptım birde anlaşmalı boşanmayi çekişmeliye çevirmez insallahArkana bakma kac
Kusura bakmayınyasadiklariniza cok uzuldum, bosanmakla en iyisini yapiyorsunuz.
konudan bagimsiz eger noktalama isaretlerini kullanirsaniz daha iyi anlasilir cumleleriniz. okurken gozum yoruldu baya
Kararım net sadece çevre baskısı beni daha çok yıpratıyor. Gelecek kaygısı.Kararınızın netleşmesini bekleyin bence. Üçüncü bir kişinin bakışından ziyade siz bu adamı hazmedebilir misiniz bunu düşünün
Kararım net sadece çevre baskısı beni daha çok yıpratıyor. Gelecek kaygisiKararınızın netleşmesini bekleyin bence. Üçüncü bir kişinin bakışından ziyade siz bu adamı hazmedebilir misiniz bunu düşünün
Yarısından sonrasını okumaya dayanamadım bile. Geri adım atma derim boşan kurtul.
Bende öyle düşündüm degmez dedim bir ömrü ona heba etmeye .Ses kayıt cihazı mı? Ya bu kaçıncı level manyaklık? Boşanma diyenler bu muameleye katlanır mıydı acaba?
Bu adamı baba yapıp o aileye üye vereceğime ömrümün sonuna dek tek başıma gökyüzünü izlerim.
İstediğimde fiziksel şiddet yoktu sonrasında yerleşme donemi beklerken yaptı. Sonrada ben bu evliliği devam ettiremem . Senle aile kuramam çocuk sahibi olmam dedim bitirdim zaten kafamda .Bunca şeyin arasında o adamdan çocuk sahibi olmak istediniz ya pes......
Bende biran önce kurtulmak istiyorum . Dava 11 haziran tek duam anlaşmalı olarak bitsin avukata karımı seviyorum boşanmak istemiyorum demiş. Protokolü boşanma günü imzalayacak bakalım.Üzülerek söylüyorum ama dıs gebelik olmasi size bi isaret olabilir inanın düzelmiyorlar bende yaşadığım için biliyorum en ufak bi olayda içlerindeki öfke çıkıyor ortaya kendinize yazık etmeyin bian önce kurtulun cok hafifliceksiniz eminim
Teşekkür ederim.T TomrisAnka sen artık değiştin,itilip kakılıp buna kayıtsız kalan ..ses çıkaramayan kadın değilsin artık..seni değiştiren şey eşinin uyguladığı şiddet ve sonrasında gebeliğinin sonlanışı.Bardağı taşıran son damla artık ömür boyu o insanları hatırlama şeklin olacaktır.Bu yüzden eğer tekrar o adamla aynı çatı altına girersen o adam için hissettiklerin, öfken,kırgınlığın yoldan geçen tarafından bile gözünden anlaşılacaktır.
Dönme güzel arkadaşım..kendi yaralarını sarmaya çalış.. ve bir gün geldiğinde altın/para için bebeğinin ,karısının canına kast eden değil çocuğu için canını verecek bir adamı çocuğunun babası olarak seç. Bana sorarsan o adam pişman olduğu, değiştiği için değil kendisi ve ailesi mahkemede kusurlu sayılmasın diye seni ikna etmeye çalışıyor.
Hayır ailesinden almadı altınları almazmis . Zaten kamyon alcam o zaman alırım kafasındaydi dava açınca altınları alcam bugün şunu yapcam bunu yapcam yazdı durdu icraat mi boş laf işte . O altının yarısını şimdi bana vercek yani değdi mi para için. Dünyalık için eşine karinindaki daha yerleşmiş bebeğe bunu yapmayaHakikaten altınlar halen ailesinde orayı kaçırmışım.
Neyin pişmanlığını söylüyor ki, yapılacak ilk eylem bu zaten.
Taşınsa anne baba bu sefer de telefonla yetişir ötelerden asıl mesele hayır diyebilmesi.
Sözde gösterdi. Sonra da şikayetimi çekmek için üç ay sonra başladı baskıya . Annem bu yaştan sonra karakolluk oldu benim yüzümden dedi onların yaptığı hata seninkide hata dedi nerde görünmus gelinin kaynanayi şikayet ettiği dedi.Mesele düzelip düzelmeyeceği değil.
Hiç pişman olmasa bile size yine de pişmanım der elbette, neden derseniz:
Bir çekişmeli boşanma davasını açtıktan sonra geri çekerseniz aynı olaylardan dolayı bir daha boşanma davası açamazsınız. Yeni olaylar olması lazım.
Sizi davayı vazgeçmeye bir ikna etse, ağır kusurlu durumdan sıyrılıverecek. Tazminatlardan kurtulacak.
Ertesi gün salondaki koltuğu size fırlatmayacağının da garantisi yok.
Çevredekinizdekiler de bir alem, onun annesi memnun olmasın diye kendi annenizin sağlığını mı riske atacaksınız? Kalbi kaç krize daha dayanacak?
İlla annenizin ölmesi lazım o insanların ikna olması için?
Davayı geri çekmeyin (bırakın kalsın).
Evine kameralar yerleştirilirken anne babasına tepki gösteremeyen adamdan gelecek olmaz.
Bir de bu adamdan dogal yoldan olmadi diye kalkip tibbi tedavilerle bebek sahibi olmaya mi cabaladin? Ne dusunuyordun o esnada?
Bizim ev olsa iyi benim babamın evine koydu.Eşiniz ailesine dinleme cihazı koydukları zaman tepki göstermeliydi siz evi terk edince değil. Oğlunun evine dinleme cihazı koymak ne demek. İnsanın evi mahremidir bu nasıl iğrenç bir davranış. Ne duymayı bekliyorlardı acaba. Eşinizin fiziksel şiddeti zaten kabul edilemez. Birleşmeyi kabul etseniz dâhi bu yaşadıklarınızı unutup yolunuza devam etmeniz çok zor.
sözde baba olmayı isteyen adam ben o asamadayken üzerime sandalye attı iki yumruk attı kafama tabi ben kendimi korudum ve dayak yemedim ama bu şiddet göstermediği anlamını taşımıyor .
Yok artıkBizim ev olsa iyi benim babamın evine koydu.