Boşanıyorum kimse beni anlamıyor

Boşan ve kurtul sana eş koca olmaz o adam dan.
Bende öyle düşünüyorum ama görmeniz lazım nasıl pişmanım şunları yapcam bidaha yapmamlar dedi dava günü bı kaç arkadaşı mesaj atıyor falan kafamı karistirmak için duruşma salonunda Kübra yirt gidelim hala geç değil dedi dinlemedim gittim bosadim

Allah razı olsun kardeşim

Psikolojik olarak tükendim zaten. Ne yapacağımı bilmiyorum sürekli manipülasyon yapıyor

Bide diyorlar sen onu begenmiyor bosaniyorsan disarisi daha kötü

O el kalkmış bir daha inmez.
Ailesini tamamen silse bile (ki hiç sanmıyorum) gölgeleri hep üzerinizde olacak
Bana aileme gerekeni yapcam geri dön dedi bende dedim göster ben artık tutmadığınn sözlere inanmam sonra iki gün önce mesaj atmiski ben sana da aileme de yanlış yapamam ailesine mesafe koymak evliliğinden uzak tutmak beni korumak yanlış geliyor ona ben verdiğim karar da hakliymisim ancak onu anladim

Yok ben haksız mıyım yanlış mı düşünüyorum demek istedim donmemem gerektiğini çok acı anladım öğrendim zaten

Dış gebelikte testler yapıldı tuplerimde bakıldı hicbisey çıkmadı sorun olarak
Benim kanamalarim vardi. Hamile oldugum halde bebek rahimde gorunmuyordu. Onca sanirim cok kucuk o yuzden goremiyoruz dediler. Birkac gun sonra yine gel bir daha bakalim dediler. Dusuk de olabilor yat dinlen dediler. Bir kac gun sonra gittigimde de rahimde bebek yoktu. Sonunda dıs gebelik geciriyorsun, zehirlenme olmadan bebegi alalim dediler ve bir gece acilen ameliyata alindim. Bebek sağ tupumde takili kalmisti. Sıyırip aldilar. 4 ay bebek dusunme, bedenin dinlensin dediler. Sonra tekrar hamile kaldim. Su an 15 yasinda bir oglum var.

Öyle yaptım 11 Haziran'da duruşma da da öyle yaptım tüm baskılara rağmen onun tüm boşanma demesine rağmen bide dedim eğer boşanmak istemiyorum dersen seninde ailenin de tüm yaptıklarınızı isptarlarim çekişmeli de tüm haklarımı alırım dedim oda zaten diyemedi sadece itiraz edicem seni bırakmam yaptı

Allah bağışlasın size oğlunuzu

Değer veren insan hiç suçum yokken küfür edip psikolojik şiddet uygulamazdi bide alay eder gibi haksızlık ettim sen hiç bişey yapmamıştın bana benim hayvanligim diyor övüyor falan madem böyleydi neden yaptin

Konu sahibini hamile haliyle dövmesi de sevgisinden mıydı?

Tebrik ediyorum seni.
Bu sekilde evlilik olmaz.
Olmamis zaten.
Siddete meyilli bir adam. Hatta meyil degil uygulamis bile..
Allah korumus da cocuk olmamis..
Kimseyi dinlemeyip, bosanin lutfen!
Bu sekilde hayat gecmez..

Hamileyken kafasına 2 yumruk yiyen ve üzerine sandalye fırlatılan insan "dayak yemedim ama" diyor. Dayak yeme tanımınız nedir?
Dayak yemek derken kendimi korudum arkam dönüktü fırlattı sandalyeyi yakaldim havada ama demiri belime vurdu sonra arkadan yumruk vurdu bir tane ikinci de denk geldi ama tuttum elini kendi mi savundum devamını getirip o vurmayı ağzımı burnumu kircak şekilde bir dayağa donusturemedi biliyordu zaten arkadan saldirmazsa vuramayacagini belirtmiştim savunma ve dövüş konusunda eğitimim var ama işte istediğin kadar eğitimin olsun bil savunmayı savunmasız yakalaniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…