Yarın boşanma davam var…

Merhaba mahkemeye gittiniz mi ne oldu evrem0634 evrem0634
Boşanmamıza karar verildi. Hakim sorduğunda başta evet diyemedim gözlerim dolu dolu evet dedim iyi hissetmiyorsan eşini çıkartabilirim dedi hayır iyiyim dedim ve bitti. Ara ara üzülsem de şuan iyiyim :)

Boşanmamıza karar verildi. Hakim sorduğunda başta evet diyemedim gözlerim dolu dolu evet dedim iyi hissetmiyorsan eşini çıkartabilirim dedi hayır iyiyim dedim ve bitti. Ara ara üzülsem de şuan iyiyim :)
Hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra daha mutlu, huzurlu olursunuz inşallah. İlk aylar zor gelebilir ama zamanla alışacaksınız.

Hayırlı olsun.Ne kadar haklı gerekçelerle boşanılırsa boşanılsın başta bir bocalama devri oluyor arkadaşımdan biliyorum ama zamanla geçiyor.Zamanla kendinize gelecek çok daha iyi hissedeceksiniz.

Çok mutlu olacağına ve o adamın köpek gibi yalvaracağına o kadar eminim ki.

Hayırlı olsun canim benim... yukarıda bir arkadaş demiş pişman olacak diye kesinlikle hemde k.pek gibi pişman olacak ama umarim donmezsin yeni hayatında çok mutlu olursun

Ama ben sanki yaşadıklarımı unutmuş gibiyim mutsuzum sabahtan beri sanki kalbimin orta yerinde alev topu var gibi. Eşimle 1 yıldır ayrı yaşıyoruz boşanma kararın yeni değil. Boşanma sebebimiz ise benim ilgisizlikle suçlayıp sürekli sosyal medyadan sahte hesaplar açıp aldatmasıydı. Üstüne 10 yıldır evli olmamıza rağmen hala bir çöp bile yoktu sorumsuzdu. Ve her kavga da beni kolumdan tutup dışarı atmak isterdi seni istemiyorum git diye küfürler hakaretler.. artık beni sinir hastası etmişti. Az çok diğer konularım da var yaşadıklarım. Bunlar sadece bazı kısmı. 1 yıldır ayrı olmamıza rağmen ne ailesi ne kendisi bir kez bile bir ihtiyacın var mı nasılsın demediler. Eşim çocuğuna bile kırk nazla para gönderirdi. Ben çalışıyorum hemde açıktan okuyorum şuan hayatımı az da olsa düzene koydum birikim yapıyorum kendime ev kurmak için neyse. 1 hafta önce annesi dilekçe verdiğimizi öğrenince annesi ta 3 saatlik yoldan geldi yanına sözde hocaya gitmiş ve bize büyü yapılmış su hazırlamış büyü bozulsun diye getirdi sarıldı bana ağladı seni çok sevdim diye. İçmedim suyu tabi. Eşimde bazı eşyalarım vardı onları getirmişti ve içine böyle not yazmış. Kayınvalidem 2 kez aradı içtin mi diye böyle samimiyetsiz.

Tam artık bitsin kurtulayım derken şimdi de içimde anlamsız bir boşluk hissi var yanlış mı yapıyorum diye halbuki boşanmak için dua eden de bendim. Biraz duygusal ve herşeyi kafama takma gibi bir huyum var bu hissi nasıl yenebilirim?
İyiki icmediniz o suyu Allah bilir ne büyüler yaptırdı size o notu başkası yazmıştır. İnandırıcı gelmedi siz kurtuldugunuza şükredin boşverin herkes besleyegemedi çocuğu başkalarına vermeye çalışıyor.Size tavsiyem takın at gözlüğünü önünüze ve çocuğunuza bakın.Yok çocuğum var geri dönerim demeyin eğer sizde o güç güven varsa kendi ayakları üzerinde durup çocuğunuza sahip cikn.Herkes bu zamanda çıkar için çalışıyor.Kimseye güvenmeyin🧡

Kadınlar kulübü sitesindeki ablaları seviyorum bazen ne kadar sert dilli olsalarda gerçekten mantıklı fikirler veriyorlar ve insani hatadan yanlış duygulardan donderiyorlar. Burada yazılan her yorum baştan sona kadar haklı eşiniz duygusal manipülasyon yolu ile size duygu sömürüsü yapıyor . O değişmedi emin olun sadece iyi bir manipulator. Bakın hemen şüpheye düşürmeyi başarmış sizi. Sakin gardinizi indirmeyin. Böylesine manipülatif şiddet yanlısı ve sorumsuz bir adamdan kurtuldugunuza sevinin bence Allah'ın talihli kulusunuz

Kadınlar kulübü sitesindeki ablaları seviyorum bazen ne kadar sert dilli olsalarda gerçekten mantıklı fikirler veriyorlar ve insani hatadan yanlış duygulardan donderiyorlar. Burada yazılan her yorum baştan sona kadar haklı eski eşiniz duygusal manipülasyon yolu ile size duygu sömürüsü yapıyor . O değişmedi emin olun sadece iyi bir manipulator. Bakın hemen şüpheye düşürmeyi başarmış sizi. Sakin gardinizi indirmeyin. Böylesine manipülatif şiddet yanlısı ve sorumsuz bir adamdan kurtuldugunuza sevinin bence Allah'ın talihli kulusunuz

Back
X