- 19 Eylül 2019
- 124
- 86
- 39
-
- Konu Sahibi Gokyuzummm
su anki psikolojimle senle gelecekte tekrar bir birliktelik dusunmuyorum ama zamankader ne gosterir bilememdiyor.sence bu acik kapi degil mi?Boşanılmaz benim için senin için. Ama karşımızdaki insanlar kaldıramadı ki böyle bir yola girdiler. Bak canım hatalarımızı kabul edip düzeltme yoluna girmezsek sonraki hayatımız daha çetrefilli olur. Eğer senin karşındaki insan benimki gibi çok sert değilse net bir şekilde istemiyorum demediyse uzlaşmayı demeyebilirsin. Benimki ben mahkemede ağlamaktan konuşamazken nefes alamazken duvar gibi dimdik hissiz duygusuz karışımdaydı
Bu tür şeyler gerçekten işe yarar mı? Olumlamalar 21 günlük pozitif okumalar? İşte akışa teslim olamıyorum yaptığım hatalar hep gözümün önünde hiç çıkmıyor aklımdanKıyamam deme öyle. Sinemaya git, arkadaşlarınla buluş, tatile git 1-2 gün. Maksat kafanı dağıtmak. Sen suçlu değilsin ki. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Buna İnan ve akışa teslim ol. Ve bir de tavsiyem gece yatağa yatıp uyumadan hemen önce olumlama yap en az 21 gün. Sürekli tekrar et ben değerliyim, ben mutluyum. Gözünün önüne nasıl bir hayatın olmasını istiyorsan onu getir. İnanarak yaparsan mutlaka sonuç alırsın
Boşandınız mı?caim senle ayni hatayi yaptim kavgalarda bosanma kelimesini dile getirdim sık sık....o da bu yuzden bosandigini soyluyor ama ben ciddi degildim ki bosanalim dedigimde kendi acti davayi ve bosandi...
Evet açık kapı. Umarım istiyorsan tekrar uzlaşırsınız ama lütfen kendine bu noktada çeki düzen ver silkelen. Ben silkelendim ama geç oldu geriye dönüşü yoko da oyle canim su an onu taniyamiyorum.kesinlikle istemiyorum diyor ama ilerde ne olur bilemem diyor.sence bu bile acik kapi degil midir
evet canim bosandimBoşandınız mı?
Evet tecrübe ettim ama çok acı oldu. Allah razı olsun kardeşin izlerim tabi kiO zaman önüne bakmalısın. Her hata insana bir tecrübe olur.
Acı ama tecrübe etmiş oldun.
İnançlı biriysen sonuna kadar bu videoyu seyretmeni tavsiye ederim.
en acisi da kendimizi suclamamiz sanki onlarin hic mi hatasi yoktu.bize mukemmel davrandilar da biz mi kudurduk afedersin.kendimizi suclamayalim benceEvet açık kapı. Umarım istiyorsan tekrar uzlaşırsınız ama lütfen kendine bu noktada çeki düzen ver silkelen. Ben silkelendim ama geç oldu geriye dönüşü yok
Yok bence arkadasinki de yasanilacak hayat degildi.Boşanılmaz benim için senin için. Ama karşımızdaki insanlar kaldıramadı ki böyle bir yola girdiler. Bak canım hatalarımızı kabul edip düzeltme yoluna girmezsek sonraki hayatımız daha çetrefilli olur. Eğer senin karşındaki insan benimki gibi çok sert değilse net bir şekilde istemiyorum demediyse uzlaşmayı demeyebilirsin. Benimki ben mahkemede ağlamaktan konuşamazken nefes alamazken duvar gibi dimdik hissiz duygusuz karışımdaydı
İnşallahöyle bi insanla ömür geçer mi... Kurtuldun işte önüne bak,daha iyisini yaşayacaksın ilerde. YAptıgın hataları yapmayacaksın tekrar,karşında da sana daha çok değer veren biri olacak
Bak canım ben de senin gibi düşünürdüm ama ben kendime düşen yanlışları görüyorum o da kendine baksın eğer kendine öz eleştiri yapacak cesareti varsa. Ailesinin ve çevrenin düşüncelerinden sıyrılıp kendi hatalarını görsün. Biz de mükemmel değildik onlar da değildien acisi da kendimizi suclamamiz sanki onlarin hic mi hatasi yoktu.bize mukemmel davrandilar da biz mi kudurduk afedersin.kendimizi suclamayalim bence
Çok haklısınız. Boşanma kelimesini kullanmamak gerek. Güveni yıkıyor. Allah bizi de aynı hataları yapmaktan korusun. Ben arkadaşın hayatını bilmiyorum okumadım ama mutlaka onun da kendinde haklı sebepleri vardır ki onunla aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışızYok bence arkadasinki de yasanilacak hayat degildi.
Allah insaflilarla karsilastirsin.
Ama kizlar bosanmayi agziniza sakiz etmeyin ya.Valla kac yillik esim agzina alsa defol kapi orda derim.
Gercekten niyetli olmadikca anmasin kimse,çocuk oyuncagi degil evlilik.
Kimse kimsenin pesinden aman nolur benimle evli kal diye kosmaz bosanacagim diyene...
İnsanların hiç bi söylediğine kulak asma, konuşmaktan moral bozmaya çalışmaktan başka bi şey yapmazlar böyle durumlarda. Ama bi işte başarılı ol nasıl överler. Çok ikiyüzlüler yani.. Onları önemseme bu yüzdenİnşallahŞu an insanlar sen bu sebeplerden boşandıysan bi daha zor evlenirsin diyor ama herkes neyi hangi psikolojiyle yaptığın kısmı es geçiyor. Bugünkü aklım olsa yapar mıydım zaten hiç
Hem inatlaşma benim evliliğin başlarında şehre ve aileye olan uyum sorunumSebepleriniz nelerdi ki? Size kendinizi bu kadar kötü hissettirdiğine göre evliliginiz pisi pisine bitmiş olmalı. Belki sacma da değildir,inatlasma mı oldu aranızda?
En başlarda gerçekten seviyordu o ilk zamanlar yaptığım hatalar yıktı herşeyi. O pişmanlığım beni mahvediyor. Kafam o kadar karışıktı ki ne olsa boşanma diyordum. Çocuğum olmazsa boşanma. Anlaşamazsak boşanma vs. Şimdi diyorum ki ben neyin kafasını yaşamışım. Ha tabi ki çok özür diledim o ayrı. Toparlamaya da çalıştım bu defa da psikolojik baskıyla cezalandırıldım. Olmadı yani başaramadımCanım esin seni sevmemiş gerçekten seven adam cocuk olmuyor diye boşamaz hırçınlık yüzünden terk etmez bunlar bahane hep esin hiç mücadele etmemiş erkeklerde böyle bir sorun var olursa olur olmazsa olmaz erkek olmanın olumlu getirisi bence işi yerinde cevrede sevilen birisi tipide iyiyse neden uğraşayım kafasında oluyor bir çoğu benim eşim asgari ücretli bir işçi tipi orta işte çokta sevilen biri değil ama olursa olur olmazsa olmaz kafasında yaşıyor tv de dizi seyrediyoruz akşam bende çocuğumu alıp kaçacağım dedim şakadan orda kapı diyor ben aciz bir kadın değilim cok şükür ama eşim beni sevdiği halde böyle diyebiliyor biz kadinlar diyemiyoruz aman ailem yuvam cocugum diyoruz sahipleniyoruz sonrada bosaninca boyle yikici etkileri oluyor ruh halimizde tabi toplumun bosanmis kadina bakis acisi da belli oluyor bakma batida cok normsl karşılansa da ben oc anadoludayim burda dahi normal karsilanmiyor iyi tarafindan bak bence batidasin meslegin var yasin genc daha ben 34 yasinda evlendim canim ayrica bosanmis olup bir cocugu olup ikinci evliligini yapan cokta mutlu olan tanidiklarim var senin çocuğunda yok bekar gibi evlenmen daha kolay olur lutfen kendine bir iyilik yap ve olumlu dusun en azindan suan saglikli düşünmediğini bil
Evlenmeden önce hayallerim vardı kariyer hedeflerim vardı şu an kolumu kaldıracak gücüm yokİnsanların hiç bi söylediğine kulak asma, konuşmaktan moral bozmaya çalışmaktan başka bi şey yapmazlar böyle durumlarda. Ama bi işte başarılı ol nasıl överler. Çok ikiyüzlüler yani.. Onları önemseme bu yüzden
Ben de aynı süreçlerden geçtim .Eski eşim kariyer yapmamı,çalışmamı istemedi. Ben de sevdiğim için razı olmuştum salak gibi. Oysa ki gül gibi mesleğim var, o kadar okudum emek verdim. Sen kendi değerini bilmezsen kimse sana değer vermez. Önce sen değerli olduğunu hissettireceksin insanlara ki onlar da seni engelleyemeyecekler.Seçimlerini ona göre yapacaksın. Sonuç olarak o dallamadan boşandımç. Kariyerime odaklandım.Sınavıma çalıştım.İşimde,gücümdeyim. Sonrasında hayatıma beni hak eden biri girdi. Her şeyimde bana destek olan,arkamda duran bana huzur veren,kararlarıma saygı duyan,seven.. Bak her şey bir anda nasıl değişebiliyor. Öncelikle kendine yatırım yap. Sonra öyle fırsatlar çıkar ki önüne şaşırırsınEvlenmeden önce hayallerim vardı kariyer hedeflerim vardı şu an kolumu kaldıracak gücüm yok
Zaten evliden ziyade ev arkadaşı gibiydiniz ama yine de bu kadar çabuk olmasına şaşırdım. Hiç çaba göstermemiş anlaşılan..evet canim bosandim