Boşandım lütfen destek olur musunuz 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen dediğiniz gibi ne güzel ifade ettiniz. Eski eşim sevgiyle şefkatle çok değişebilecek bir insanmış aslında an başta kırıp dökmeseymişim
En başta soyleyecektim ama...
Ne bileyim burada cok tepki veriyor diger kadinlar oyle yazilara
Biz ataerkil bir toplumuz kardesim,herzaman her istedigimizi yapamayiz.eşlerimizin ailesini degistiremeyiz.hep BENİM diyemeyiz.evlilik cook fedakarlik ister ama simdi ufacik birseyde hersey tuz buz ediliyor.yuvalar yikiliyor.
Bizde bi atasozu varda..
Er gönlü eprişim gönlü derler,dürüldümü açılmaz,açıldımı dürülmez.
Anladın sen onu

Olur mu tepki vermek gerçeklerle yüzleşmeden doğru bulunmaz. Sonra kurulacak yuva da hatalarla kurulur. Ben gerçeklerle yüzleştiğim için doğruyu gördüğüm için bu kadar pişmanlık yaşıyorum.. ve bana bir şans daha verseydi hatalarımı görmüş bir şekilde devam edecektim ama vermedi o şansı çok yalvardım ama istemedi

Ve burdan konuyu okuyan arkadaşlar olursa söylüyorum lütfen ama lütfen evliliğinizdeki sorunları kimseye anlatmayın çok büyük sorunlar olmadığı sürece. Evlenmeden önce değerli bir büyüğümün bana tavsiyesiydi ben yapamadım. Şöyle demişti kızım derdin olduğunda eşinle çok büyük sorunlar değilse ser seccadeni Rabbinden yardım iste Rabbine anlat diye. Ben yapamadım ama lütfen siz yapım

Eşiniz demiş ya senin yüzünden baba olamayacak mıyım diye. Sanki bu ayrılıkta o yüzden diretmiş gibi geldi bana. Bahane olarakta yaptıklarını unutamıyorum demiş. Seven insan bir şansı daha çok görmez sevdiğine. Fsh amh dengesi sizin gibi olup mucize bir şekilde ikiz gebelik yaşayan bir kadının videosu var youtube da. Normal yoldan olma ihtimali yoksa da bunun tedavisi var neden depresyona giriyorsunuz ki söylediğinize göre düzelmişte. Lütfen hayatı kendinize zindan etmeyin artık. Olan oldu deyip yolunuza bakmanız lazım.

Gec kalmis sayilmazsin.hakkinda hayirliysa onun icin dua et.egerki oleyse Rabbim tekrar bulusturur sizi.degilsede hakkinda hayirli olanalarla karsilastirsin.insallah.sevgiyle kal,yasamak cok guzel

Hiç öyle düşünme bende doguluyum bende ayrıldım 3.5 yıl sonra ikinci evliligimi yaptım hemde eşim benden 11 ay küçük kendini degersiz görme ne demek eşi ölmüş kendinden büyük insanlara layık görmek amacım kimseyi küçümsemek degil ama davul bile dengi dengine sende yaşıtın biriyle yada bi kaç yaş büyük biriyle evlene bilirsin ama önce geçmişi bi sil at kendini toparla kimse için üzülmeye değmez ileriki zamanda seni sen olduğun için seven biriyle yuva kura bilirsin Allah yardımcın olsun canım

Daha bosandım pismanım mı diyosun ablacım
Cocuk olmadı diye suclayan adamla ömür mü gecer?
Bak önüne kurtulmussun.

Çok kötü ayrılmadıysanız, şu an çocuk ta olabikecek duruma geldim düzeldi diyorsanız eşinize düzeldiğini söyleyin , tekrar şansınız olur belki...Madem bu kadar pişmansınız...Ama gece yarısı eve gelmeyen adamdan eş olur mu bilmem

Sevgisinin olmadığını görüyordum artık. Ama sevgi kalbe tekrar dokunmakla olur sabret dedim hep. Ama bir anlık öfkeyle evden ayrıldım bana gitme demedi. Konuşmak istedim konuştum söylediklerime de cevap vermedi. Sadece ben unutamıyorum cevabını duyuyordum. Unutman için ne yapıyım dediğimde de destek yoktu. Şimdi acaba tekrar evlenebilir miyim çocuğum yuvam olur mu diye düşünüyorum. Çünkü boşandığım sebepler aslında boşanma nedeni bile değil. İki taraflı inat öfke vs.

Bırak kendini değersiz görmeyi. Adam seni sevmiyormuş işte. Sen elinden geleni yapmissin fazlasıyla. Sana değer vermeyen bencil bir adamla ne kadar daha birlikte olabilirdin ki. Böylesi hayırlı olmuş. Evlilik sabır fedakarlık işi sorunlar çözülmeli tamam da tek taraflı olmuyor hiçbir şey. Evlilik iki kişilik bir müessese. Kendini tamamen kapatmış zaten adam ve üzgünüm ama seni sevmemiş sana değer vermemiş. Sürekli kendini suçlayıp durma. Daha çok gençsin. Önce kendine bir iş ya da bir meşgale bul. Sen kendine değer verirsen insanlar da sana değer verir. Dik dur biraz ya sen ezilip buzuldukce adamın özgüveni artmış resmen. Bırak onu düşünmeyi naparsa yapsin

Çok teşekkür ederim kardeşim yazdıkların için. Sen kaç yaşında ayrıldın ve kaç yaşında tekrar evlendin, şu an mutlu musun? İnşallah Rabbim senin de mutluluğunu daim etsin her zaman

Geçmiş olsun.
Bu yazdıklarınızı okursanız evliligi kurtarma çabanıxı tekrar gözden geçirmiş olacaksınız
Eski eşinizi bu çabanıza karşılık vermedigin de yapacak birşeyiniz zaten kalmamış

Onurlu davranıp ayrılmak en güzeli olmuş.
Boşanmış olmak bir daha evlenilmeyecek anlamına gelmez
Hatta daha tecrübeli olacağınız için seçiminizi daha dikkatli yapmanıza yarayacaktır.

Ruh saglıgınız için destek alabilirsiniz

Daha bosandım pismanım mı diyosun ablacım
Cocuk olmadı diye suclayan adamla ömür mü gecer?
Bak önüne kurtulmussun.
3 yıllık evliliğimde benim de istediğim hep şefkatti. Bana sarıldığı zamanları parmakla sayarım anca. Ama hep ben bu duruma getirdim dedim hırçınlığımla. Balayında başladım kırmaya ama dediğim gibi çok toparlamaya çalıştım çok özür diledim.

Karşında duvar gibi bir adam varmış. Ne konuştuğunu dinleyen ne anlayan. Yuvasını kurtarmak isteyen bir adam yokmuş. Bu durumda senin çabalarında işe yaramamış. Sen üzerine düşeni yapmışsın. Hatanı anlayıp, düzeltmeye çalışmıssın. Artık üzelecek bir şeyin olmamalı. Tabi ki yuvan da olur evladın da. Ama zamana ihtiyacın var.

Sürekli kahvedeydi arkadaşlarıyla. Ayrılırken seninle hayatım cennet bile olsa istemem dedi. Benden sana koca olmaz dedi bu saatten sonra. Ben ağlayıp yalvarınca da kendini gözümde daha fazla düşürme dedi. Her yerden engellemiş. Tek celsede boşandık zaten ki ben duruşmada bile hıçkıra hıçkıra ağlayarak attım bütün imzaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…