Boşandım lütfen destek olur musunuz 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gokyuzummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
924
843
İyi günler arkadaşlar, 5 ay önce boşandım ama çok kötüyüm hiç toparlanamadım. Resmen çok saçma nedenlerden boşandım. Şu an düşününce kendime çok kızıyorum kendimi hiç affedemiyorum sürekli aklımda intihar ölüm düşüncesi var sanki ölürsem bitecekmiş gibi bu acım. Varsa boşanan arkadaşlar nasıl atlattınız?

Gerçekten saçma sebepler miydi? Bu konuyu açarsanız daha iyi yardımcı oluruz. İki tarafın isteği ile boşanma olur. Eşiniz de istemiş neticede. İntihar düşünceleri varsa kesinlikle bir psikiyatriste gidin. Yeni bir sayfa açıldı hayatınızda, geçmişi bırakıp önünüze bakın derim.

Evliliğimizin başlarında çok hırçındım çok hatalar yaptım doğru düzgün ilişkim olmamıştı, aile yapılarımız çok farklıydı bende ciddi kaygı problemleri yaratmıştı. Evliliğimizin ilk zamanlarımda çok kırdım kendisini çok içe kapanıktı ifade etmezdi duygularını ben de aptallık ettim anlayamadım. Ailesinden başladı herşey. Hep bana müdahale edecekleri korkusuyla yaşadım. Kendisi evlenmeden önce ailesini çok kötülüyordu abisinin eşlerini ailesindeki kadınları. Ablası da hep ailedeki diğer kadınları bana kötüleyip uzak tuttu beni onlardan. Ben de aptal değildim olgun davranabilirdim ama bunlar beni hırçınlaştıydı. Sonra kısa bir süre sonra belki hiçbir zaman çocuk sahibi olamayacağımı öğrendim ve ağır bir depresyon geçirdim bu süreçte eski eşimden hiç destek görmedim hatta beni suçladığı oldu senin yüzünden baba olamayacak mıyım ben diye. Ben de sustum arada tedavi olalım dediğimde senden soğudum ilk zamanlarda bana yaşattıklarında dedi ve hep ilk yaptıklarımı üç yolluk evliliğim boyunca unutamıyorum dedi. Gece yarılarına kadar hep arkadaşlarıyla dışardaydı. Ben bilmediğim tanımadığım bi şehirde hep yalnızdım. Tabi biraz toparlandıktan sonra aile ile ilişkilerimi düzelttim onlardan da eski eşimden de özür diledim ama fayda etmedi. En büyük hatam evliliğin ilk 5-6 ayında hep boşanma kelimesini kullandım

Ama çok özür diledim cahillik ettim saygısızlık ettim ne yapabilirim düzeltmek için dedim tek duyduğum ben unutamıyorum o günleri oldu.

Ben çaba sarfettikçe kendini geri çekti hata yapan sensin elbette sen çaba sarfedeceksin dedi.ben de bir süre ayrı kalalım düşünelim dedim çok yoruldum dedim ve o ara boşanma davası açtı

Ben ce hic pisman olmayin,hayatiniza yeni birileri girdiginde daha ılımlı olmayi deneyin.bunlari birdaha yasamamak icin bence.giden gitmistir,gittigi gun bitmistir olarak dusunun.yeni mutluluklar bulsun sizi inslh tez zamanda
Çok teşekkür ederim yaşım 32 bu yaştan sonra bir yuva kurma ümidim kalmadı hele de evlenip boşanmış bir kadın olarak

Ailem doğuda er ya da geç oraya gideceğim. Orda evlenip boşanmış kadına o kadar kötü gözle bakıyorlar ki
Neden gideceksin,gitme.burda kurdum hayatimi artik de egerki calisiyorsan.yoksa eskidenmis bosanana kotu gozle bakmak.simdi cok normal bisey oldu.

Allahim yolunu acik etsin.umutsuzluga kapilma,hersey yoluna girer.seni anlayan biri cikar insallah karsina.

Allahim yolunu acik etsin.umutsuzluga kapilma,hersey yoluna girer.seni anlayan biri cikar insallah karsina.
İnşallah çok teşekkür ederim Çok umutsuzum. Daha şimdiden benden 15 yaş büyük genelde eşi vefat etmiş vs kişileri tavsiye etmeye başladı çevre. Ha o da olabilir ona da karşı değilim hayatta herkesin başına herşey gelebilir ama insanlar bunu layık görüyor boşanmış bir kadına

İste kendi dedigimiz olsun,oyle alistiralim eşlerimizi diyoruz.bazisi istenilen gibi oluyorda,bazisini da degistirmek mumkun olmuyor.sonrada sizin gibi pisman olan kadinlarla karsilasiyoruz.ama olan olmus önunuze bakin,kendinize yüklenmeyin.

Bence kendinizi suçlamayın. İçiniz rahat olsun. Anlattığınız kadarı ile epey mücadele edip düzeltmeye çalışmışsınız. Eşiniz kafasında bitirmiş. Mücadele de etmemiş hiç. Sizin yüzünüzden baba olamayacağını söylemesi, kendini düzeltmen gereken sensin demesi de mücadele etmeyip bitirmek istediğini gösteriyor. Önünüze bakın. Yaptığınız hatalardan ders alın bundan sonraki ilişkilerinizde. Menapoza mı girdiniz? Neden çocuğunuz olmuyor?

Aynen dediğiniz gibi ne güzel ifade ettiniz. Eski eşim sevgiyle şefkatle çok değişebilecek bir insanmış aslında an başta kırıp dökmeseymişim

Fsh yüksekliği ve amh düşüklüğü olduğunu öğrendim planlı gebelik için gittiğimde. Şok oldum çünkü hayatım boyunca hiç adet düzensizliği yaşamamıştım. Ben hemşireyim bitki tavsiye eden oldu doğru düzgün kullanmadım psikolojim iyi değildi. Boşandıktan sonra dene ne kaybedersin diye bitki kürlerini uyguladım bir ay inanamadım çünkü hormonlarım normale dönmüştü yumurtaların kalitesi artmıştı ama işte evliyken yapacaktım onu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…