Boşandım lütfen destek olur musunuz 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylediklerinize katılıyorum. Bitmiş gitmiş artık. Evliliğin ilk yılları sorun yaşamayan yok. Kadın da erkek te kusursuz değil. Çözmek için iki taraflı çaba lazım. Tek kişinin istemesi, çabalaması ile olacak iş değil. Eşlerden birinden kaynaklanan nedenlerden ötürü çocuğu olamayan bir sürü çift var ama çiftler birlikte mücadele ediyor. Senin yüzünden çocuk sahibi olamayacağım diye yüzüne vurmuyor eşinin. Boşuna üzülme konu sahibi eşin mücadeleyi hak edecek bir insan değil.

dun bosandim.ben de cokkotuyum.surekli agliyorum.nasil ustesinden gelicem bilemiyorum.

Şu anda en büyük problemim kendimi sürekli suçlamak. Boşandıktan sonra insanlar benimle araya mesafe koydu. Spora başladım devam edemedim ruh gibi geziyorum
Bence adam size kendinizi aşırı değersiz hissettirmiş. Terapiye gidin toparlanın. Kendinize gelince doğru karar verdiğinizi anlayacaksınız.

canim ben tek tarafli cok mucadele verdim.duzeltmemi istedigi seyler vadi duzeltiyordum da ama o bana guvenmedigini guvenmeme nedeni kavga anlarinda bosanalim diyordum.bazen gec saatte de olsa kavga yapinca evden cikiyordum.bunlardan dolayi bana guvenmedigini soyledi.ama onun yaptigi cok seyler de vardi.bana hakaretler....sevmeme.....aileyi ustun tutma......oturup ailesiyle dedikodumu yapmasi.....bunlara ragmen dagittim kendimi resmen cok kotuyum

caim senle ayni hatayi yaptim kavgalarda bosanma kelimesini dile getirdim sık sık....o da bu yuzden bosandigini soyluyor ama ben ciddi degildim ki bosanalim dedigimde kendi acti davayi ve bosandi...

Yani söyledikleriniz doğru hiçbir çaba sarfetmedi. Oturup benimle bir defa bile çocuk konusunda konuşmadı. Ben konuştuğumda da erken diyip geçiştirirdi

caim senle ayni hatayi yaptim kavgalarda bosanma kelimesini dile getirdim sık sık....o da bu yuzden bosandigini soyluyor ama ben ciddi degildim ki bosanalim dedigimde kendi acti davayi ve bosandi...
Ah canım aynı şeyi yaşamışız. Ama boşanma kelimesi gerçekten güven sarsıcı ve kırıcı bir kelime. Keşke farkında olsaydık. Bu davranışın savunulacak bir yönü yok maalesef. Kaç yıl evli kaldın?

Tamamen aynı şeyleri yaşamışız

1 bucuk yil.guvenini sarstim evet her kavgada bosanalim dedim.o da bu yuzden bosandigini soyluyor ama bu kadar basit mi sirf bu yuzden bosanilir mi

Tekrar konuşmayı deneseniz
Belki o da durulmuştur.
Beni de ailemi de silmişti telefon numarasına kadar değiştirmiş. Ailem devam et dese bile seni görmek istemiyorum demişti. Seninle hayatım cennet bile olsa istemiyorum demişti. Ben de kendisini tanıyorum daha kötü şeyler söyler.

Bana söyledikleri bahane gibi geldi. Seven insan o kadar çabuk soğumaz. Ki sen hatalıydım diyorsun, hatalı olan kabul etmezdi, ben kendinde hata arayan kendini suçlayan insanların çok da büyük hatalar yapacağına inanmıyorum.

Merhametsizmiş düşünme bile boşver
Hayatına bak neyine uzuluosun o zaman

1 bucuk yil.guvenini sarstim evet her kavgada bosanalim dedim.o da bu yuzden bosandigini soyluyor ama bu kadar basit mi sirf bu yuzden bosanilir mi
Ben birkaç defa söylemiştim ama söylenecekleri şey değil. Erkekler kabul edemiyorlar o kelimeyi duymayı belki de haklılar. Biz olsak biz de kabul edemezdik güvenmezdik. Bana dedi zaten seninle her an boşanacakmışız gibi hissediyordum artık diye

sirf bu yuzden bosanilir mi

Ben senden çok soğudum bu saatten sonra da benden sana koca olmaz son cümleleriydi. Ben hatalarımı her zaman kabul ettim özür diledim hiçbir zaman hatalarımı savunmadım. Galiba sevmedi beni bi anlık hoşuna gittim evlendi benimle. Çok kısa sürede evlenmiştik zaten.

sirf bu yuzden bosanilir mi
Boşanılmaz benim için senin için. Ama karşımızdaki insanlar kaldıramadı ki böyle bir yola girdiler. Bak canım hatalarımızı kabul edip düzeltme yoluna girmezsek sonraki hayatımız daha çetrefilli olur. Eğer senin karşındaki insan benimki gibi çok sert değilse net bir şekilde istemiyorum demediyse uzlaşmayı demeyebilirsin. Benimki ben mahkemede ağlamaktan konuşamazken nefes alamazken duvar gibi dimdik hissiz duygusuz karışımdaydı

o da oyle canim su an onu taniyamiyorum.kesinlikle istemiyorum diyor ama ilerde ne olur bilemem diyor.sence bu bile acik kapi degil midir

O zaman önüne bakmalısın. Her hata insana bir tecrübe olur.
Acı ama tecrübe etmiş oldun.
İnançlı biriysen sonuna kadar bu videoyu seyretmeni tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…