- Konu Sahibi Gokyuzummm
Burdakiler destek olmaz köstek olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdakiler destek olmaz köstek olur
Ben kimseden destek bekledigim icin burda değilim . Siz niye ustuneze alindiniz ki .O zaman burada ne işiniz var ? Destek olmak içinse hani mesaj ?
Çok destek olanlar oldu. Eleştirenler de tabi ki olacak. Neden böyle bir yorum yapma ihtiyacı duydunuz? Bu konuyu açınca tanıştığım ve beni hiç tanımadığı halde derdimi dinleyen çok insan oldu Allah razı olsun.Burdakiler destek olmaz köstek olur
Bdv de karşılaştığımız bir durum olduğu icin yorum yapma ihtiyaci duydumÇok destek olanlar oldu. Eleştirenler de tabi ki olacak. Neden böyle bir yorum yapma ihtiyacı duydunuz? Bu konuyu açınca tanıştığım ve beni hiç tanımadığı halde derdimi dinleyen çok insan oldu Allah razı olsun.
Aynen oyle canim benim kolay degil elbette ancak dunyanin sonu da degil kesinlikle .Çok teşekkür ederim Tabi şükredeceğim çok şey var her zaman daha kötüsü mutlaka var yaşanılan durumun ama insanların acısı yeniyken en kötü şey kendi başına gelmiş gibi hissediyor. İlk günkü kadar değil acım zamanla biraz daha hafifledi. Kendim için de herkes için de merhametli dürüst hayata sevgi ile bakmayı bilen insanlar hayatımıza dahil olsun inşallah. Bazen de yaşanılacak şeylerin önüne geçemiyoruz herhalde olması gereken oluyor deyip kendimi teselli ediyorum
İlk zamanlar dünyanın en büyük acısı gibi geliyordu şimdi çok şükür dediğiniz gibi alıştıkça ve acılar hafifledikçe toparlandım biraz daha. Şükredecek çok şey var hayatta ama biz de insanız işte duygularımız acılarımız hissettiklerimiz aklın mantığın önünü kapatabiliyor çok derin yaşayıncaSenın yuzunden baba olamayacak mıyım da kucuk bı laf degil. Siz hatalar yapmıs olabılırsınız.o da yapmıs işte.hem de cok ağır.
Her acı ıcındeyken bitmeyecek gibi gelır. Kendınızı pişman olmaaya hatalarınıza ewlılıgın sızın yuzunuzden bittigine , modlamayın. Bitmesi gerekmiş bitti. Kararlarınızı secin arkasında durun
Siz bu sebepleri bitmesi için yeterlı gormussunuz, demek kı cok bunalmıssınız.
Yürümeyecek ewlılık ıcın cabalamak dogru degil. Karsısnıza belkı sizi cok iyi anlayan size deger veren ve sorunlarda kendını dısaroya arkadaşlarına atmak yerıne el ele sizinle ustesınden gelecek biri cıkacak.
Dua edın Allah karsınıza hayırlı bırını cıksrsın.
Bı erkek ıcın depresyona mı girilir? Yasam cok degerlı. 6 7 5 8 yaslarında uşkesı bombalanan anası babası onunde olen cocuklar vr.yasamı onlara sorun. Bır haftada ıkı akrabamıı gomduk. Hayatın sakası yok.depresyon gibi sımarıklıklara da zaman yok. Hayatın iyi yanlarını gormeye cabalayın.
Insallah cok cok cok mutlu olursunuz.İlk zamanlar dünyanın en büyük acısı gibi geliyordu şimdi çok şükür dediğiniz gibi alıştıkça ve acılar hafifledikçe toparlandım biraz daha. Şükredecek çok şey var hayatta ama biz de insanız işte duygularımız acılarımız hissettiklerimiz aklın mantığın önünü kapatabiliyor çok derin yaşayınca