Boşandım lütfen destek olur musunuz 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet konuşmak istediğimde yine başladın derdi. Ben hatalarımı ilk 6-7 ayda anladım çok özür diledim kültür farklılığından dolayı öyle tepkiler verdiğimi aslında ailesini tanıdığımı çok sevdiğimi yaptıklarımın cahillik olduğunu çok pişman olduğumu söyledim. Ama işte evden ayrılmamı kaldıramadı

Evet kendini bana tamamen kapatmıştı. Suratıma bakmazdı pek ama sonradan farkettim ki mizacı öyle. Çalışıyorum hemşireyim ama iş yerinde veririm kalmadı sürekli ağlıyorum. Bana hataları sen yaptın tabi ki sen toparlayacaksın derdi. Ben küçük şeylerle mutlu olurdum markete gidip ev alışverişini yapsa bundan bile mutlu olurdum

İnşallah tekrardan hayırlı huzurlu bir yuva kurabilirim

Çok teşekkür ederim kardeşim yazdıkların için. Sen kaç yaşında ayrıldın ve kaç yaşında tekrar evlendin, şu an mutlu musun? İnşallah Rabbim senin de mutluluğunu daim etsin her zaman
Amin çok tşk ederim canım ben 20 yasında evlendim 4.5 yıl evli kaldım 24.5 yaşında ayrıldım 28 yaşında ikinci evliligimi yaptım 6yıldır evliyim hamdolsun ilk evliligimden bir kızım var 10 yaşında eşiminde 11 yaşında oğlumuz var ortak çocuk yok malesef bir düşük bir dış gebelik oldu tüpüm patladı aldılar tek çare tüp bebek dediler ama istemedim eşim birgün olsun senin yüzünden baba olamadım demedi önce senin sağlığın önemli dedi Allah razı olsun o yüzden dedimya seni sen olduğun için seven biriyle evlenirsin diye üzülme yalnız değilsin bende çocuk sahibi olamıyorum

Kusura bakmayin siz ipini sıkı tutayim demişsiniz adam tasmayi söküp atmis...bence hemen bi psikiyatre gidin ve yolunuza bakın..ikiletmeden dava açmış adam sizi istemiyormuş zaten..zamanı geri alamazsiniz

Maşallah hep böyle mutlu kalın. Benim evliliğe sevgiye inancım kalmadı. Gelen talipler de çalışıyorum maaşıma bakıyorlar o da bana tiksinç geliyor. Eski eşimde o yoktu ben maaşımı vermesem bile lafını etmezdi maaş kartı para muhabbeti yapmazdı benimle. İnşallah Allah benim karşıma da çıkarır hayırlı gönlüme göre bir eş. Eğer özel olmayacaksa sen neden ayrıldın ilk evliliğinden ?

Her şerde vardır bi hayır. Bakın önünüze. Tamam hatalarınız olabilir ama düzeltip ilgili kişilerden özür dilemişsiniz. Ama eşinizin çocuk için söyledikleri hoş mu? Bence kabul edilir birşey değil. Kendinizi değersiz hissettiren bir adamla evli kalmak seni daha da mutsuz edecekti. Eskiyi düşünüp durmayın, hele kendinizi artık suçlamayı kesinlikle bırakın. Çalışmıyorsanız bir işe girin, çalışıyorsanız arkadaşlarınızla vakit geçirin, ilgi alanınıza göre kurslara gidin ya da Ne bileyim spora başlayın. Sadece geçmişi çok düşündüğünüz için pişmanlık duygusunu yaşıyorsunuz bence. Geçmişi bırakıp şu ana odaklanarak yaşasınız her şey yoluna girecek inanın yeter ki.

Kusura bakmayin siz ipini sıkı tutayim demişsiniz adam tasmayi söküp atmis...bence hemen bi psikiyatre gidin ve yolunuza bakın..ikiletmeden dava açmış adam sizi istemiyormuş zaten..zamanı geri alamazsiniz
Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım psikiyatrise de psikoloğa da gidiyorum ama inanın toparlanamadım bir an önce kabullenmem gerekiyor farkındayım.

O benim eşim degil ev arkadaşım gibiydi evlilikten bir haber 4.5 yıl geçirdim işte annesiyle kendisine bakıcı lazımmış ikisinide sevemedim dedemin zoruyla evlenmiştim neyse geldi geçti hiç yaşamamış sayıyorum imtihandı bitti gitti

Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım psikiyatrise de psikoloğa da gidiyorum ama inanın toparlanamadım bir an önce kabullenmem gerekiyor farkındayım.
Gereksiz yere çok kasmışsiniz evliliginizde göz dagı vermeler boşanirim demeler..esinizin gözü korkmus ve kacmis gibi

Şu anda en büyük problemim kendimi sürekli suçlamak. Boşandıktan sonra insanlar benimle araya mesafe koydu. Spora başladım devam edemedim ruh gibi geziyorum

Aynen dediğiniz gibi ne güzel ifade ettiniz. Eski eşim sevgiyle şefkatle çok değişebilecek bir insanmış aslında an başta kırıp dökmeseymişim
Hiçbir olgun bireyi ne sevgi ve şevkatle ne de şiddet ve hakaretle değiştiremezsiniz.
Şimdi sevgimi versem degisirdi diye hayiflanacaginiza ; senin yüzünden baba olamayacağım diyen birinden kurtuldugunuza sukredin . Insan olan biri zaten böyle bir durumu yüzünüze vurmazdı.
Umarım önünüze güzel kalpli insanlar çıkar......

Bende öyleydim ev arkadaşı gibi. Yemek yapardım işe gidip gelirdim ütüsünü yapardım kahvaltısını hazırlardım. Benimle sohbet ettiği çok nadirdi. En büyük keyfi gece yarılarına kadar kahveydi.

Çok teşekkür. Ederim inşallah öyle ümit ediyorum

Biraz kaderci bakarsan rahatlarsın.Evliliğin başında herkes hata yapabilir, hatalar insan için, düzeltmek istemişsin, kabul etmemiş. Bunlar bahane belli ki.Sanırım çocuk olayından dolayı. Kendini suçlamayı bırak artık, alman gereken derse bak.Kısmetinde olsaydı,hiçbirşey mani olamazdı zaten.

Ama vu hızda dava açip size hic sans tanimadiysa belliki gözden cikarilmissiniz..kusura bakmayin kabullenin ve önünüze bakin
Evet bu da ayrı üzüyor zaten insan diyor ki hiç mi o günlerin hatrı yoktu hiç mi şans verilecek bir insan değildim. İnşallah kabullenip önüme bakabilirim

En son sormuştum çocuk konusu da bu kararı almana etki etti mi diye evet o da var dedi. Ve evliliği bir telefonla bitirdi.

Şu anda en büyük problemim kendimi sürekli suçlamak. Boşandıktan sonra insanlar benimle araya mesafe koydu. Spora başladım devam edemedim ruh gibi geziyorum

Kıyamam deme öyle. Sinemaya git, arkadaşlarınla buluş, tatile git 1-2 gün. Maksat kafanı dağıtmak. Sen suçlu değilsin ki. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Buna İnan ve akışa teslim ol. Ve bir de tavsiyem gece yatağa yatıp uyumadan hemen önce olumlama yap en az 21 gün. Sürekli tekrar et ben değerliyim, ben mutluyum. Gözünün önüne nasıl bir hayatın olmasını istiyorsan onu getir. İnanarak yaparsan mutlaka sonuç alırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…