-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.501
Beklemek ne zormus ve ne heyecanlı. Bugün de güzel haberler geldi bebislerimden. 3 u de devam ediyormuş. 2 si daha iyi kalitedeymis. Salı sabahı transfer var. Bebislerimizi alıp gelicez inşallah. Şimdiye kadar sorunsuz geldik Allahın izniyle. Bundan sonrası da öyle olur inşallah.
Evet canım sukurler olsun ki benimle. Allahın izniyle de hep benimle olur inşallah. Ayın 25 i tahlil günüm. 9 gün beklemedeyim şimdi..anaaaam, kuzuş içerde mi şimdihadi gözün aydın, çok sevindim senin adına..
beni de özelden haberdar edersen sevinirim. Merak ediyorum kııız
Kan testi istediler canım, tam değeri görmek istiyorlar. Hayırlısı bakalım. Kaldı 8 gün :) evde istirahatteyim şimdi.Ayy hadi inşaallah canım benim . 9 gün sonra evde idrar testinde çift çizgiyi göresin hayrlısıyla sağlıkla....
Merhaba kızlar beni unuttunuz belkide 2 çocuğuma hamile kalma sürecinde birlikteydik sizinle Ayşenin 2 ci çocuğu olmuş zaman hızlı geçiyor kızım 3 aylıkken şehir değişikliği yaptım telaşeden yazamadım bidaha şimdi 2 yaşı bitmek üzere umarım herkez iyidir bebişleriyle 9 gün adetim geçti idrar resti negatif aklıma hemen siz geldiniz :)
Tabi idrar testi isterler ama o çift çizgiyi görmek adına yakın zamanda yapardım bennnnKan testi istediler canım, tam değeri görmek istiyorlar. Hayırlısı bakalım. Kaldı 8 gün :) evde istirahatteyim şimdi.
Tabi idrar testi isterler ama o çift çizgiyi görmek adına yakın zamanda yapardım bennnn
Tabii ki çift çizgiyi goresim var.. Ama kan testinden önce mi yapayım diyosun, çıkar mi ki?
Yooooo unutmadım :)
3.yü istiyor musun. Ondan mı geçikmen ?
Tamamdir kuzum, sipariş verdim şimdi yarın gelir herhalde başlarız yapmayaİnşaallah çıkar annesi. Kan testinden bir veya iki gün evvel yapsan
Çıkar inşaallah .
adetine kaç gün var. Ben hepsini erken gebelik testi ile 7-8 gün varken öğrenmiştim. İnşallah senin de öyle olur :)Tamamdir kuzum, sipariş verdim şimdi yarın gelir herhalde başlarız yapmaya
adetine kaç gün var. Ben hepsini erken gebelik testi ile 7-8 gün varken öğrenmiştim. İnşallah senin de öyle olur :)
Testler gelsin her gün yapicam canım.Heyecanla bekliyorum hayırlı çift çizgini.
Bende bilal de ve ikinci de , adetime 4 günkala normal idrar testiyle öğrendim. Silik çizgiyle
Testler gelsin her gün yapicam canım.
Bugün sancim var biraz adet sancısı gibi, arada da batma var kasıkta. İnşallah bunlar yerleşme hareketinin işaretidir.