Bol bebiş topiği

Canım rüyanı hayırlısıyla nasip etsin Allahım.Neden olmasın umut bizim en büyük servetimiz sen umudunu hiç kesmedin uğraşıyorsun muhakkak karşılığını verir Rabbim kimin elini boş çevirmiş ki. Tez zamanda hakkında bizi bilmediğimiz onun bildiği hayırlı olanı nasip eder.

karapisso msmesi
Ben maalesef veremedim kızımda 5 kg yu. 11 aylıkken emmeyi bıraktı 17 aylıkken hamile kaldım o 5 kg kaldı gitti böylece. Zaten ha diyince kilo verenlerden olamadım hiç. O yüzden bi an once gitmeli kglar.35 ten sonra metabolizma daha da yavaşlıyor kilo vermek zorlaşıyor demişti diyetisyen.o yüzden pasta konusunu kapatmam lazım artık :/
Ruhumu oksadin güzel yürekli insan. Birilerine faydamın olduğu ihtimali bile çok güzel. Maşallah kocaman olmuş seninki ler. Allahım acılarını gostermesin.temizlik demişken. Bugün bende gaz verdim kendime giriştim salondan.aksama pert büyük ihtimal

Bizim mucize gördüğümüz Yaradan için çok küçük bişey. Inşallah ruyana gelen melek gobusune de konar bu ay.zeynep ismi bana da çok sıcak gelir her zaman. Adıyla gelsin büyüsün kollarında inşallah. ..

Bu sabah uyaninca aksama ne yemek yapsam sorusuyla fisekledim kendimi.dünden kalan menu fazlaca olunca bu aksama sarkmisti.pasta yapayım duygusu basmadan temizliğe giriştim. Salon cami perdesi halısı koltuğu herseyi yikadim sildim.şimdi Bebisler odalarında uyurken kahveyle mola verdim.hava bi gUzel bi güzel burda.açtım tüm camları kurusun salon. Minisler uyaninca da arka odalara gircem.yarın dolap içlerini yaparım. Annemin geldiği bi gün de mutfağa gircem.çamaşır suyuyla Bebisler zor oluyor.cumaya misafir var onlar gelmeden kurur ve biter inşallah her yer.
Hırsımı sudan çıkarıyorum bugün. Kimseden fayda yok.temizlik için oğluma mama vermek içime sinmiyor.2 çocukla da temizlik yapılabiliyormus :)) tabi camlarin dış kısımları hariç. Yarimyamalak gibi oldu ama napiyim hem 10.kattayim cesaretim yok.hem de ev içinde pis bi yer kalmadı içime sinen bu

taydin inşaallah canım neden olmasın. Allahın yanında bol. .. yeter ki istemesini bilelim... rüyan da çok güzel . İsimleri çok beğendim
İnşaallah bir de olur iki de...
@aysedurmaz ellerine sağlık...inşaallah bende iki çocukla yetişirim her yere her işe.... yazması bile yoruyor beni.
Allah pozitif enerji versin hepimize...

Kızlar oğlum öyle yoruyor ki beni... hamile olduğumu mide bulatılarıyla hatırlıyorum... ve kasık sızılarıyla... heryeri dağıtıma peşinde hiç durduğu yok. Çok tehlikeli ol aya başladı. Ve çok sinirleniyorum. Çok zorlandım son günlerde.... Allahım diye diye dolanıyorum evde...

Güzel dilek ve dualariniz için çok teşekkür ederim kızlar..
Dün gece sabahı zor ettim. Dayanılmaz bir baş ağrısı ile inleye inleye sabah oldu. Ağrı kesiciye rağmen bi yarım saat ancak uyuyabildim. Sabah altıda çıktık evden hastaneye. Öğlene kadar tomografi tahliller rontgenler.. Bir sorun da yok gibi gorunuyor ama. Eski dosyalarını da cikarticaz tetkikleri karşılaştırıcaz dediler. Eşimin ofise geldik öğlen, birazdan geri gidicez. Rabbim kimselere yasatmasin çok kötüydü. Dr şantla biraz ugrasinca bi miktar rahatladim. Ne diyecekler bakalım. Bir ameliyat daha cikmasin bana

taydin çok geçmişler olsun. Allah acil şifa versin sana ve tüm hastalara. İnşaallah öyşe birşey olmaz. Çok üzme kendini. Olumlu düşün. Dua edelim inşaallah güzel sonuçlar gelir..

Artık ‘80'lerde yaşamıyoruz. Kırmızı ruj sürüp, evi derleyip toplayıp, çocuğunu temiz pak giydirdiğinde “4 çekerli kadın” olduğun günler geride kaldı. Neslimiz lanetlendi… Çocuk yap; ama kilo alma. Kariyer sahibi ol; ama çocuğunun bakımını aksatma. Hem bebeğine hem kocana hem de kendine vakit ayır. Gece arkadaşlarınla dışarı çık; ama sabah yedide kalkıp yavrunun kahvaltısını hazırla. Etraf bekâr kadın kaynıyor, aman gözünü dört aç, kocanı kaptırma!
Hatta öyle ki bu devirde bir anneye yapılan en büyük iltifat: “Seni gören anne olduğuna asla inanmaz."21. yüzyıl kadınının "anne gibi anne” olması sessiz sedasız bir sözleşmeyle yasaklanmış da haberimiz yok.
Merhaba ben kim miyim?
A) Şefkatli bir anne
B) Ateşli bir sevgili
C) Kariyer sahibi bir iş kadını
D) Hepsi
E) Hiçbiri
Cevap veriyorum: Ben lanetlenmiş çoğu hemcinsim gibi “Hepsi” olmaya çalışan bir “Hiçbiriyim” aslında…

Aybike

Canım kuvvet versin sana Rabbim en zor zamanlarda hamile kaldınız Ayşe'de sende ama sonrası kolay olacak ikisi birlikte büyüyüp gidecek yaş araları açıldıkça zor oluyor büyütmek.ayrıca kızlar tel sen yazıyorum bu alet yazdıkları değiştiriyor komik yazılar çıkıyor şimdiden kusura bakmayın

Bak yine yanlış yazdım kızlar baştaki yazıyı okumuşsunuzdur . Kendinizi boşuna parçalanayım yaptığınız işleri sadece kendinizi rahatlatmak için yapın şimdiye kadar yaptığınız fedakarlık yada iş için kimse başınıza tuğ takmadı takmayacak. Ne olur başkaları için kasmayın kendinizi . Zamanı geldiğinde hayata karşı duracak gücünüz olsun.

Kimsecikler yok muuu?

Olmaz mi

Pazartesi beyin cerrahiye gittim tekrar. Doktorla enikonu konuşmak istedim. Şimdilik acil bir durum yok sukur. Gebelik olusmamasi durumunu da anlattım. Karın boşluğuna giden sıvıyı azaltmak için ilaç tedavisi olduğunu duymuştum. Onu da konuştuk. İlacı yazdı, yumurtlama dönemi bitene kadar kullan dedi adetten itibaren. Yumurta takibi de yapılırsa aynı anda iyi olur dedi. Yarın jinekologuma gidiyorum. Bugün adet hafiften başladı. Onunla da Konuşayım yarın başlarım herhalde ilaca. Ayrıca tüp bebek için de tetkiklerde başlamayı istiycem yarın. Dualarinizda unutmayın beni. Herşey yolunda gitsin inşallah.

Ooo bunlar cok guzel gelismeler umarim hersey yolunda gider canim..
Beyin cerrahiyle ilgili problemin ne ki ? Ne rahatsizligin vardi, kusura bakma animsayamadim.

Ooo bunlar cok guzel gelismeler umarim hersey yolunda gider canim..
Beyin cerrahiyle ilgili problemin ne ki ? Ne rahatsizligin vardi, kusura bakma animsayamadim.

Haklisin canım ben de unutuyorum zaman geçince çoğu şeyi. Hidrosefali hastasiyim, beyin omurilik sıvısı gerektiği gibi tahliye edilmediğinden şant denilen bir mekanizmayla karın boşluğuna bosaltiliyor sıvı. Son zamanlarda basınç artışı hissediyordum, geçen hafta gece boyu şiddetli başağrısı çekince acile gittim sabahın 6 sında. Sukur acil ameliyatlik birşey çıkmadı. Bu şantın karın boşluğuna boşalttığı sıvı nedeniyle yumurta ve sperm bulusamiyor ve hamile kalamiyorum.
Bugün gittim doktoruma yarın hastaneye çağırdı tüp bebek merkezindeki hoca ile goruscez yarın. Yani benim doktoruma kalsa yarın adetin 3. Günü hemen başlatacak tedaviye. Randevu sorun olmaz mi dedim. Ben de hastanede olucam sorun olursa bana haber ver dosyani da alıyorum yanıma dedi. Şimdiye kadar kliniğe gittigim için bütün bilgilerim orada. Tamam hocam dedim çıktim. Ya nasip ya bismillah. Allahım yolumu ac, isimi kolaylaştır..

Caniim cok gecmis olsun.. Hidrosefali hep bebeklerde duydugum birseydi.. Hadi insallah, gonlunce olsun, guzel gitsin islerin.
Mutlaka haberdar et..

Caniim cok gecmis olsun.. Hidrosefali hep bebeklerde duydugum birseydi.. Hadi insallah, gonlunce olsun, guzel gitsin islerin.
Mutlaka haberdar et..

Sağol canım. Maalesef ben de yalnız hissediyorum bu konuda kendimi. Benim durumunda yetiskin kimseyle karsilasmadim. Yanı yetiskin var tabii ki de gebelik konusunda paylaşımda bulunabilecegim kimse denk gelmedi. Konu açtım hatta KK da belki vardır buluruz birbirimizi diye oraya da yazan olmadı.

Gittim bugün Dr.a konuştuk, tahlillerim yapıldı. Tahlil sonuçlarını az önce kendi doktorum mail attı. TSH dışında sorun olmadığını söyledi. Tsh da bu ara ilacimi içmeyi hep unuttum. Mutlaka onun etkisi vardır. Tek sorun TSH ise ilacın dozunu arttırmakla çözülebilecek birşey ama düşene kadar bekletir mi acaba onu bilemedim. Pazartesi sonuçlarla tüp bebek prof.a gidicem tekrar. İlaçları belirlemek için çağırdı. Anlayacağınız ya nasip, ya bismillah... Başlıyoruz hayirlisiyla...

selam kızlar, pazartesi gittim tahlil sonuçlarıyla. adetim henüz sökülmemişti 5. gün olmasına rağmen. doktor da tarlusal diye bir hap verdi. 5 gün kullan ondan sonra sökülünce 3. gel dedi. cumaya kadar kullanacağım. herhalde önümüzdeki hafta ortasına denk gelecek bir sonraki gidişim..

şimdilik benden bu kadar. kimsecikler gelip birşey yazmamış. herkes nerede?? yalnız bırakmayın beni amaa

İnşallah sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız.
Midem öyle fena ki...
Bir yandan ev işi oğlum derken günler geçiyor. .. inşaallah sende yakında pozitif sonuçlar la gelirsin

hu hu kimse yok muuu??

ben bugün kontrole gittim. 4 gündür iğnelere başlamıştık. yumoşların durumuna bakmaya gittim. solda 1 sağda 3 yumoş görünüyor. doktor beklediğim gibi çok fazla değil dedi. ama geriden de gelenler olabilir dedi. yeniden bir 4 günlük iğne verdi. kısmetse perşembe günü yumoşlar toplanacak, emanete bırakılacak. ondan sonra da bir aksilik olmazsa 3 ya da 5 gün sonra bebiş olarak alıp evime geleceğim. dualarınızı eksik etmeyin. kısmetse ay sonuna herşey belli olacak. eğer miniğim beni bırakmazsa kasım annesi olacağım.

Hadi inşaallah hayırlısıyla sağlıkla olur canım , inşâAllah gebelik takviminiz sana meleğini kucağına alana kadar eşlik eder
Rabbim emekerinin karşılığını ikiz melekelerinle versin. ..

Hadi inşaallah hayırlısıyla sağlıkla olur canım , inşâAllah gebelik takviminiz sana meleğini kucağına alana kadar eşlik eder
Rabbim emekerinin karşılığını ikiz melekelerinle versin. ..

Amin canım inşallah. Takvim profile yakıştı, inşallah devamı da gelir. Vakit saat geldiyse gorurum o günleri inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…