- 26 Ekim 2012
- 721
- 27
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.461
Ruhumu oksadin güzel yürekli insan. Birilerine faydamın olduğu ihtimali bile çok güzel. Maşallah kocaman olmuş seninki ler. Allahım acılarını gostermesin.temizlik demişken. Bugün bende gaz verdim kendime giriştim salondan.aksama pert büyük ihtimalCanım takma kiloları bebek sütten kesildiğinde veriyorsun doğumdan 64 kiloyla çıktım emzirmede 69 70 oldum bebeğini sütten kestikten sonra 63 oldum. Diyette yapmadım o şeker krizleri bitiyor sonra seninkide kalmaz bu koşturmaya kilomu dayanır bol su iç sadece.ve ne olursa olsun sen olmaya devam et farkında değilsin belki ama tanımadığın bilmediğin biryerlerde birilerinin hayatına dokunuyorsun sen kendini unutursan kim dokunacak o yaşamlara. Ben iyimiyim değilmiyim hiç sorgulamıyorum. Herşeyi temizlikle çözmeye çalışıyorum ama yimese çoooook iyiyim enkazından temizlik yapabiliyorum çocuklar iyiler teyzesi grip atlattık iyileşme sürecindeyiz
Bizim mucize gördüğümüz Yaradan için çok küçük bişey. Inşallah ruyana gelen melek gobusune de konar bu ay.zeynep ismi bana da çok sıcak gelir her zaman. Adıyla gelsin büyüsün kollarında inşallah. ..Merhaba canlar, nasılsınız? SGK ile aramdaki sorunu hallettim. Geçen yıl ofisi tasiyinca nakil aldığım vergi dairesi ne akla hizmet yaptıysa SGK kaydimi kapatmış. SGK ya gidince açtılar sukur. Sonra ayın 18 ine beyin cerrahide kontrol için randevumu aldım. Rontgen tomografi ne varsa çekilecek cektireyim de sonra tedaviye başlayınca arıza çıkarmasını dedim. Doktorumdan da ayın 21 ine randevu aldım. Takvime gore tam bat tarihim. Tabi önce gelmezse. Bu ay bir garibim zaten usuttum mu nedir. Sürekli adet olacakmış gibi sancılar sizilar dolanıyor karnımda.
Dün bir rüya gordum. Hamileymisim kızım olacakmış. İsmine karar veremiyorum. Elif mi olsun zeynep mi diye. Bir an iki kızım olursa birini elif birini zeynep koyarim demisim. Sonra aman bu zor oldu ikinciyi nerde bulacam elif zeynep koyayim içimde kalmasın diyorum. İkinci de olursa onu da fatma Zehra koyarim diyorum. Rüya işte Rabbim o günleri de nasip eder inşallah.
Keşke diyorum bir mucize bir supriz olsa, tam da ümidi kesmisken, tüp bebege başlamaya karar vermişken geliverse güzel haber.. Ne güzel olur değil mi?
Bu sabah uyaninca aksama ne yemek yapsam sorusuyla fisekledim kendimi.dünden kalan menu fazlaca olunca bu aksama sarkmisti.pasta yapayım duygusu basmadan temizliğe giriştim. Salon cami perdesi halısı koltuğu herseyi yikadim sildim.şimdi Bebisler odalarında uyurken kahveyle mola verdim.hava bi gUzel bi güzel burda.açtım tüm camları kurusun salon. Minisler uyaninca da arka odalara gircem.yarın dolap içlerini yaparım. Annemin geldiği bi gün de mutfağa gircem.çamaşır suyuyla Bebisler zor oluyor.cumaya misafir var onlar gelmeden kurur ve biter inşallah her yer.
Hırsımı sudan çıkarıyorum bugün. Kimseden fayda yok.temizlik için oğluma mama vermek içime sinmiyor.2 çocukla da temizlik yapılabiliyormus :)) tabi camlarin dış kısımları hariç. Yarimyamalak gibi oldu ama napiyim hem 10.kattayim cesaretim yok.hem de ev içinde pis bi yer kalmadı içime sinen bu
Kızlar oğlum öyle yoruyor ki beni... hamile olduğumu mide bulatılarıyla hatırlıyorum... ve kasık sızılarıyla... heryeri dağıtıma peşinde hiç durduğu yok. Çok tehlikeli ol aya başladı. Ve çok sinirleniyorum. Çok zorlandım son günlerde.... Allahım diye diye dolanıyorum evde...
Kimsecikler yok muuu?
Ooo bunlar cok guzel gelismelerOlmaz mi
Pazartesi beyin cerrahiye gittim tekrar. Doktorla enikonu konuşmak istedim. Şimdilik acil bir durum yok sukur. Gebelik olusmamasi durumunu da anlattım. Karın boşluğuna giden sıvıyı azaltmak için ilaç tedavisi olduğunu duymuştum. Onu da konuştuk. İlacı yazdı, yumurtlama dönemi bitene kadar kullan dedi adetten itibaren. Yumurta takibi de yapılırsa aynı anda iyi olur dedi. Yarın jinekologuma gidiyorum. Bugün adet hafiften başladı. Onunla da Konuşayım yarın başlarım herhalde ilaca. Ayrıca tüp bebek için de tetkiklerde başlamayı istiycem yarın. Dualarinizda unutmayın beni. Herşey yolunda gitsin inşallah.
Ooo bunlar cok guzel gelismelerumarim hersey yolunda gider canim..
Beyin cerrahiyle ilgili problemin ne ki ? Ne rahatsizligin vardi, kusura bakma animsayamadim.
Haklisin canım ben de unutuyorum zaman geçince çoğu şeyi. Hidrosefali hastasiyim, beyin omurilik sıvısı gerektiği gibi tahliye edilmediğinden şant denilen bir mekanizmayla karın boşluğuna bosaltiliyor sıvı. Son zamanlarda basınç artışı hissediyordum, geçen hafta gece boyu şiddetli başağrısı çekince acile gittim sabahın 6 sında. Sukur acil ameliyatlik birşey çıkmadı. Bu şantın karın boşluğuna boşalttığı sıvı nedeniyle yumurta ve sperm bulusamiyor ve hamile kalamiyorum.
Bugün gittim doktoruma yarın hastaneye çağırdı tüp bebek merkezindeki hoca ile goruscez yarın. Yani benim doktoruma kalsa yarın adetin 3. Günü hemen başlatacak tedaviye. Randevu sorun olmaz mi dedim. Ben de hastanede olucam sorun olursa bana haber ver dosyani da alıyorum yanıma dedi. Şimdiye kadar kliniğe gittigim için bütün bilgilerim orada. Tamam hocam dedim çıktim. Ya nasip ya bismillah. Allahım yolumu ac, isimi kolaylaştır..
Caniim cok gecmis olsun.. Hidrosefali hep bebeklerde duydugum birseydi.. Hadi insallah, gonlunce olsun, guzel gitsin islerin.
Mutlaka haberdar et..
selam kızlar, pazartesi gittim tahlil sonuçlarıyla. adetim henüz sökülmemişti 5. gün olmasına rağmen. doktor da tarlusal diye bir hap verdi. 5 gün kullan ondan sonra sökülünce 3. gel dedi. cumaya kadar kullanacağım. herhalde önümüzdeki hafta ortasına denk gelecek bir sonraki gidişim..
şimdilik benden bu kadar. kimsecikler gelip birşey yazmamış. herkes nerede?? yalnız bırakmayın beni amaa
Hadi inşaallah hayırlısıyla sağlıkla olur canım , inşâAllah gebelik takviminiz sana meleğini kucağına alana kadar eşlik eder
Rabbim emekerinin karşılığını ikiz melekelerinle versin. ..