Bol bebiş topiği

Eh artık yavaştan kutlamalara başlayalım Tebrikler hamilesiiiiiiiin
eşine söyledin mi ?

Hayiir daha söylemedim. Neye sasiriyorsam şaskinim. Eşim zaten kaç gündür sürekli bebis napiyo diyip duruyo takılmış plak gibi. Beni sınır etmek için söylüyormuş ama dün ofise gittim sekreteri transfer gününden beri pek bi keyifli olduğunu söylüyor.
Sukurler olsun ya Rabbim. Bebisim ne kadar erken gösterdi kendini. 3+5 bugün. Perşembe için randevu aldim, bakirkoyde olucam tahlili orada yaptirayim dedim. Allahın izniyle tahlili de alalım. Mucizem benimle Allahın izniyle hiic birakmasin beni ve miss kokusuna kavusabileyim inşallah.

Oooo 2 gün sonra iyi haberlerini alacağız yani
Sen içini ferah tut, hep olumlu düşün.. İnşallah 9 ay sonra doğum hikayeni de okuruz

taydin ne kadar net çıkmış 2.çizgi. Allahım 9 ay devamını getirsin inşallah bu sevincin.e şimdi 3 mu vardı?ucu de tutarsa Ayyy ne heyecanliii. Ayipsiz amansız hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah. 3+5 demişsin de ben onu anlayamadım. Kan testini ne zamana ver dedi dr?
karapisso dr gün vermek için donus yapacakmis.bekliyoruz bakalım. Eşimi de sık sık arayip görüştün mu demek istemiyorum.son aradigimda ben sana haber veririm sakin ol dedi

Tüm dualarına amin canım, Allah razı olsun. Yok canım bende 1 tane var. 2 si donduruldu. 2 ye cesaret edemedim 3 u nasıl alayim :) 3+5 yanı 3 hafta 5 günlük, 4. Haftanın içinde. Görmek için erken aslında onu demeye çalıştım. Ama mucizem beni daha fazla bekletmek istemedi galiba. Perşembe dediler canım. Yarın da evde yaparım bi test. sonra perşembe kan değerine bakılacak. Asıl o zaman değere gore de birşey diyecek.. Şimdilik tuhaf ama sakinim hala..

@sosyoloji12 kız Allah iyiliğini versin kaç tane mesaj attın öyle ??

çıktı canım. şükürler olsun değerim 55,19

dr. muayene randevusu veremedi şu anda. pazartesi tekrar kan ver artışına bakalım ona göre randevu vereyim dedi. şimdi sıra pazartesi sıkıntısız bir artış görebilmekte... rabbim sonuna kadar sorunsuz devam ettirsin inşallah.

Yaaaa, kıymetini bil
ben 1 tane gönderdim ama bir sürü olmuş..
Neyse yaa boşver bunları. Gözün aydın çooook sevindim, devamı da gelir inşallah..

Kocaelinden kocaman Günaydın
Eşim dün 4 te çıktı ameliyattan. Dr hayatında yaptığı en zor ameliyat olduğunu söyledi. Bugün Mr sonucuna göre değerlendirecek ameliyatını. Kendisi gayet sağlıklı. Hiçbir sağlık sorunu yok. Ağrılar dışında tabi.onlar da doğal zaten. Dua eden herkesten Allah bin kere razi olsun.
taydin

Ben de çok sevindim canimm. Her şey yolunda gitmiştir inşallah. Bizi habersiz bırakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…