-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.541
Eh artık yavaştan kutlamalara başlayalımEki Görüntüle 1780695 Eki Görüntüle 1780696 Eki Görüntüle 1780697
3 günü bir araya getirdimm.
Kizzlaaarr bugünkü test 10 dakikada falan çıktı
Eh artık yavaştan kutlamalara başlayalımTebrikler hamilesiiiiiiiin
eşine söyledin mi ?
Oooo 2 gün sonra iyi haberlerini alacağız yaniHayiir daha söylemedim. Neye sasiriyorsam şaskinim. Eşim zaten kaç gündür sürekli bebis napiyo diyip duruyo takılmış plak gibi. Beni sınır etmek için söylüyormuşama dün ofise gittim sekreteri transfer gününden beri pek bi keyifli olduğunu söylüyor.
Sukurler olsun ya Rabbim. Bebisim ne kadar erken gösterdi kendini. 3+5 bugün. Perşembe için randevu aldim, bakirkoyde olucam tahlili orada yaptirayim dedim. Allahın izniyle tahlili de alalım. Mucizem benimle Allahın izniyle hiic birakmasin beni ve miss kokusuna kavusabileyim inşallah.
Tüm dualarına amin canım, Allah razı olsun. Yok canım bende 1 tane var. 2 si donduruldu. 2 ye cesaret edemedim 3 u nasıl alayim :) 3+5 yanı 3 hafta 5 günlük, 4. Haftanın içinde. Görmek için erken aslında onu demeye çalıştım. Ama mucizem beni daha fazla bekletmek istemedi galiba. Perşembe dediler canım. Yarın da evde yaparım bi test.taydin ne kadar net çıkmış 2.çizgi. Allahım 9 ay devamını getirsin inşallah bu sevincin.e şimdi 3 mu vardı?ucu de tutarsa Ayyy ne heyecanliii. Ayipsiz amansız hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah. 3+5 demişsin de ben onu anlayamadım. Kan testini ne zamana ver dedi dr?
İnşallah canimmm.. Rabbim sevindirsin ikimizi de.. Darda olan, derman bekleyen kim varsa.. Hayırlısı olsun inşallah.Bu perşembe ikimiz için de farklı olacak desene. Eşim perşembe günü ameliyata girecek şimdi belli oldu.inşallah güzel haberlerle geliriz ikimizde.
Yaaaa, kıymetini bil@sosyoloji12 kız Allah iyiliğini versin kaç tane mesaj attın öyle ??
çıktı canım. şükürler olsun değerim 55,19
dr. muayene randevusu veremedi şu anda. pazartesi tekrar kan ver artışına bakalım ona göre randevu vereyim dedi. şimdi sıra pazartesi sıkıntısız bir artış görebilmekte... rabbim sonuna kadar sorunsuz devam ettirsin inşallah.
Yaaaa, kıymetini bil
ben 1 tane gönderdim ama bir sürü olmuş..
Neyse yaa boşver bunları. Gözün aydın çooook sevindim, devamı da gelir inşallah..
Görüştüm ben ayşeyle. Eşi yarın ameliyat olacakmış..sağolasın canım Allah razı olsun... Daha çook heyecanlarım var..
@aysedurmaz naaptı acaba? aklım onda.. ondan da bir hayırlı haber gelse inşallah..
Kocaelinden kocaman Günaydın
Eşim dün 4 te çıktı ameliyattan. Dr hayatında yaptığı en zor ameliyat olduğunu söyledi. Bugün Mr sonucuna göre değerlendirecek ameliyatını. Kendisi gayet sağlıklı. Hiçbir sağlık sorunu yok. Ağrılar dışında tabi.onlar da doğal zaten. Dua eden herkesten Allah bin kere razi olsun.
taydin