-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.521
Benim adet ilacla biraz ertelenmişti canım. Normalde bugünlerde olmam lazımdı. Ama ertelendiği için 25 i tahlil günü ile adet aynı denk geliyor. Zevkine yapicam ya. İnşallah Allahın izniyle çift çizgiyi gorene kadar :)
Geldi öğleden sonra ama bugün yapmadım çok erken daha.. Az önce ayağa kalkınca altima yapıyorum sandım. WC ye koştum. Su gibi beyaz akıntı geldi. Çamaşırı baya bi islatti. İyiye işarettir inşallah bu..geldi mi testlerin, yaptın mı ?
Toplanin kızlar..
Bugün de yaptim bir test. Başta çıkmadı bekleyince yine silik bir ikinci çizgi. Bilirkişi olarak karapissoma danistim hemen. Datlu kiymatlu bilirkisim olmazsa asla çıkmaz hadi hayırlısı didi :) Gün gün koyulasan çizgi istiyorummEki Görüntüle 1779127
Canım inşâAllah kopkoyu olacak 9.güne kadar
Ay nasıl heyecanlı zamanlar nasıllllll....
Sen benden tepkilisin vallahi. Ben dut gibi kaldım. Tepkisizim, bekliyorum sadece. Bir garip hallerdeyim...amaaa bi kesinlessindoldurcam sayfayi
Gunaydiiin,Sen benden tepkilisin vallahi. Ben dut gibi kaldım. Tepkisizim, bekliyorum sadece. Bir garip hallerdeyim...amaaa bi kesinlessindoldurcam sayfayi
Gunaydiiin,
Ben bu konularda pek kesin yorum yapmak istemem, sinradan bir hayal kirikligina sebep olmamak adina..
Tup bebekte nasil olur, hormon seviyesi daha mi farklidir bilmiyorum ama, tup bebek yaptirdigini bilmiyor olsaydim, % 100 hamilesin derdim.
Butun hamileliklerimde testlerim bu sekilde baslamistiayy evet yaa, bence sen kesinlikle hamilesin. Hadi gozun aydin
Yeni testleri de yukle
caım beniiim, kolay mı beklemek...Canım hesaba gore bugün 25. Gün 3+4 yanı. Kim gorse hamissin didi. Ama ben bi tepkisiz.. Beklemedeyim..
Bugün evden çıkmadan yine yaptım. Yine hemen çıkmadı. Ama bu sefer en fazla 1 saat bekledi ve yine aynı silik çizgi. Minigim anne gor artık beni mi diyor ne yapıyor. Aman aman bir belirtim yok. Ayaklarim üşüyor. Gaz oluyor arada. Bir de ayağa kalktigimda çoğu zaman acayip kasılma kramp oluyor hareketsiz nefessiz kaliyom. Ama tecrübe olmayınca bunları belirtiyor Saymalı miyim bilmiyorum. Perşembeye kaldı salı çarşamba :) ne sabırsız oluyor insan...
Sorma canım yaa. Etrafımdaki birkaç kendini bilmez yüzünden strese girmiştim.E Etabiti kuzummm ah bende mide bulantısı geçmedi hala devam ediyor
Bende isterdim bulanmasın
taydin
Tüp bebek te nasıl oluyor bilmem. Ama ilk haftalarda gaz ve kramp olabiliyor. Ben yaşadım.
Yayına daha erken çıkan çizgin olur inşallah.herşey takdiri ilahi. Allah hayırlısını versin ve Hayırlısına gönlünü razı eylesin
E Etabiti kuzummm ah bende mide bulantısı geçmedi hala devam ediyor
Bende isterdim bulanmasın
taydin
Tüp bebek te nasıl oluyor bilmem. Ama ilk haftalarda gaz ve kramp olabiliyor. Ben yaşadım.
Yayına daha erken çıkan çizgin olur inşallah.herşey takdiri ilahi. Allah hayırlısını versin ve Hayırlısına gönlünü razı eylesin
Sorma canım yaa. Etrafımdaki birkaç kendini bilmez yüzünden strese girmiştim.
Aaaa hiç bulantın yok muuu, vah vah, bulantı iyidir yaa, iyi giden hamilelikte bulantı mutlaka olur... vs. vs..
Sinir etmişlerdi beni.Üstelik daha önce 2 bebek kaybetmiş bir insana bu söylenir mi yaa. İş yerinden bir tanesini fena bozmuştum. İlk aylarda bulantıma takmıştı, hamilelik ilerleyince de aa senin karnın niye bu kadar küçük, benim ki kocamandı vs. gibi salak salak konuşunca, ağzının payını bir güzel almıştı. Uzuuun bir zaman konuşmadım cinsle. İşe geri dönünce hiçbirşey yokmuş gibi yanıma gelip gitmeye başladı yüzsüz
Amaaan ben de amma doluymuşum ha
Umarım senin de bulantıların bir an evvel geçer, sağlıkla kucağına alırsın kızını..
Sorma canım yaa. Etrafımdaki birkaç kendini bilmez yüzünden strese girmiştim.
Aaaa hiç bulantın yok muuu, vah vah, bulantı iyidir yaa, iyi giden hamilelikte bulantı mutlaka olur... vs. vs..
Sinir etmişlerdi beni.Üstelik daha önce 2 bebek kaybetmiş bir insana bu söylenir mi yaa. İş yerinden bir tanesini fena bozmuştum. İlk aylarda bulantıma takmıştı, hamilelik ilerleyince de aa senin karnın niye bu kadar küçük, benim ki kocamandı vs. gibi salak salak konuşunca, ağzının payını bir güzel almıştı. Uzuuun bir zaman konuşmadım cinsle. İşe geri dönünce hiçbirşey yokmuş gibi yanıma gelip gitmeye başladı yüzsüz
Amaaan ben de amma doluymuşum ha
Umarım senin de bulantıların bir an evvel geçer, sağlıkla kucağına alırsın kızını..