Bol bebiş topiği

Sabah kalkınca yaptım bir test. Bugün 5. Gün. Önce çıkmadı ikinci çizgi. Kutusuna koyup attım çöpe. Zaten erken 9. Gün kan ver dediler sonuçta. 9. Gün bile idrarda çıkar dememislerken bugünden çıkmasını beklemiyordum sonuçta. Aradan 1saat faln belki fazla geçti bi bakayım dedim. Silik ikinci çizgi var. Fotoğrafını ekledim. Hemen çıkmadığı için güvenilir değil biliyorum. Yarın obur gün denemeye devam :KK66:
IMG-20160220-WA0006.jpeg

Toplanin kızlar..
Bugün de yaptim bir test. Başta çıkmadı bekleyince yine silik bir ikinci çizgi. Bilirkişi olarak karapissoma danistim hemen. Datlu kiymatlu bilirkisim olmazsa asla çıkmaz hadi hayırlısı didi :) Gün gün koyulasan çizgi istiyorumm
IMG_20160221_120640.jpg

Toplanin kızlar..
Bugün de yaptim bir test. Başta çıkmadı bekleyince yine silik bir ikinci çizgi. Bilirkişi olarak karapissoma danistim hemen. Datlu kiymatlu bilirkisim olmazsa asla çıkmaz hadi hayırlısı didi :) Gün gün koyulasan çizgi istiyorummEki Görüntüle 1779127

Canım inşâAllah kopkoyu olacak 9.güne kadar :KK66:
Ay nasıl heyecanlı zamanlar nasıllllll....:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Sen benden tepkilisin vallahi. Ben dut gibi kaldım. Tepkisizim, bekliyorum sadece. Bir garip hallerdeyim...amaaa bi kesinlessin :anneadayı::anneadayı: doldurcam sayfayi:KK70::KK70::KK70:

Eee insanın yıllarca hayalını kurduğu an gelince böyle dut gibi kalınır tabi :KK70:
İkinci çizgim gel gel..... koyulaş ta gel...
Sağlıkla gel ...

Sen benden tepkilisin vallahi. Ben dut gibi kaldım. Tepkisizim, bekliyorum sadece. Bir garip hallerdeyim...amaaa bi kesinlessin :anneadayı::anneadayı: doldurcam sayfayi:KK70::KK70::KK70:
Gunaydiiin,
Ben bu konularda pek kesin yorum yapmak istemem, sinradan bir hayal kirikligina sebep olmamak adina..
Tup bebekte nasil olur, hormon seviyesi daha mi farklidir bilmiyorum ama, tup bebek yaptirdigini bilmiyor olsaydim, % 100 hamilesin derdim.
Butun hamileliklerimde testlerim bu sekilde baslamisti :KK66: ayy evet yaa, bence sen kesinlikle hamilesin. Hadi gozun aydin :KK66:
Yeni testleri de yukle

Gunaydiiin,
Ben bu konularda pek kesin yorum yapmak istemem, sinradan bir hayal kirikligina sebep olmamak adina..
Tup bebekte nasil olur, hormon seviyesi daha mi farklidir bilmiyorum ama, tup bebek yaptirdigini bilmiyor olsaydim, % 100 hamilesin derdim.
Butun hamileliklerimde testlerim bu sekilde baslamisti :KK66: ayy evet yaa, bence sen kesinlikle hamilesin. Hadi gozun aydin :KK66:
Yeni testleri de yukle

Canım hesaba gore bugün 25. Gün 3+4 yanı. Kim gorse hamissin didi. Ama ben bi tepkisiz.. Beklemedeyim..
Bugün evden çıkmadan yine yaptım. Yine hemen çıkmadı. Ama bu sefer en fazla 1 saat bekledi ve yine aynı silik çizgi. Minigim anne gor artık beni mi diyor ne yapıyor. Aman aman bir belirtim yok. Ayaklarim üşüyor. Gaz oluyor arada. Bir de ayağa kalktigimda çoğu zaman acayip kasılma kramp oluyor hareketsiz nefessiz kaliyom. Ama tecrübe olmayınca bunları belirtiyor Saymalı miyim bilmiyorum. Perşembeye kaldı salı çarşamba :) ne sabırsız oluyor insan...

Canım hesaba gore bugün 25. Gün 3+4 yanı. Kim gorse hamissin didi. Ama ben bi tepkisiz.. Beklemedeyim..
Bugün evden çıkmadan yine yaptım. Yine hemen çıkmadı. Ama bu sefer en fazla 1 saat bekledi ve yine aynı silik çizgi. Minigim anne gor artık beni mi diyor ne yapıyor. Aman aman bir belirtim yok. Ayaklarim üşüyor. Gaz oluyor arada. Bir de ayağa kalktigimda çoğu zaman acayip kasılma kramp oluyor hareketsiz nefessiz kaliyom. Ama tecrübe olmayınca bunları belirtiyor Saymalı miyim bilmiyorum. Perşembeye kaldı salı çarşamba :) ne sabırsız oluyor insan...
caım beniiim, kolay mı beklemek...
Vallahi belirtilere takılma. Bende hiçbir belirti olmamıştı. Hatta ilerleyen aylarda mide bulantısı falan da hiç yaşamadım. Bu yüzden tedirgin bile olurdum... Umarım sağlıkla devamı gelir. Takipteyim :KK66: :cool::cool:

E Etabiti kuzummm ah bende mide bulantısı geçmedi hala devam ediyor :KK43:
Bende isterdim bulanmasın :KK53:
taydin taydin
Tüp bebek te nasıl oluyor bilmem. Ama ilk haftalarda gaz ve kramp olabiliyor. Ben yaşadım. :KK49:
Yayına daha erken çıkan çizgin olur inşallah.herşey takdiri ilahi. Allah hayırlısını versin ve Hayırlısına gönlünü razı eylesin :KK200:

taydin taydin
Tüp bebek te nasıl oluyor bilmem. Ama ilk haftalarda gaz ve kramp olabiliyor. Ben yaşadım. :KK49:
Yayına daha erken çıkan çizgin olur inşallah.herşey takdiri ilahi. Allah hayırlısını versin ve Hayırlısına gönlünü razı eylesin :KK200:
Sorma canım yaa. Etrafımdaki birkaç kendini bilmez yüzünden strese girmiştim.
Aaaa hiç bulantın yok muuu, vah vah, bulantı iyidir yaa, iyi giden hamilelikte bulantı mutlaka olur... vs. vs..
Sinir etmişlerdi beni. :KK47::KK47:Üstelik daha önce 2 bebek kaybetmiş bir insana bu söylenir mi yaa. İş yerinden bir tanesini fena bozmuştum. İlk aylarda bulantıma takmıştı, hamilelik ilerleyince de aa senin karnın niye bu kadar küçük, benim ki kocamandı vs. gibi salak salak konuşunca, ağzının payını bir güzel almıştı. Uzuuun bir zaman konuşmadım cinsle. İşe geri dönünce hiçbirşey yokmuş gibi yanıma gelip gitmeye başladı yüzsüz:KK62:
Amaaan ben de amma doluymuşum ha :KK70::KK70:
Umarım senin de bulantıların bir an evvel geçer, sağlıkla kucağına alırsın kızını..

taydin taydin

Amin canım hakkımızda neyse hayırlı olan bekliyoruz..

Tüpü mupu bildigim dollendikten sonraki 5. Gün direk rahime yerleştirildi. Yanı yumurtalıkta tüpe tüpten rahime geçiş aşaması atlanmış oldu. O şekilde düşünmek lazım.

Aaaa hiç bulantın yok muuu, vah vah, bulantı iyidir yaa, iyi giden hamilelikte bulantı mutlaka olur... vs. vs..
Sinir etmişlerdi beni. :KK47::KK47:Üstelik daha önce 2 bebek kaybetmiş bir insana bu söylenir mi yaa. İş yerinden bir tanesini fena bozmuştum. İlk aylarda bulantıma takmıştı, hamilelik ilerleyince de aa senin karnın niye bu kadar küçük, benim ki kocamandı vs. gibi salak salak konuşunca, ağzının payını bir güzel almıştı. Uzuuun bir zaman konuşmadım cinsle. İşe geri dönünce hiçbirşey yokmuş gibi yanıma gelip gitmeye başladı yüzsüz:KK62:
Umarım senin de bulantıların bir an evvel geçer, sağlıkla kucağına alırsın kızını..

Bi dakka ya kiz miiii:p ayy ben bunu nasıl atlamisim. Cimcime geliyooorr:KK68::KK71::KK71:

Haaaaa o kendini bilmezler çok yav her kesimde var. Ağzına sağlık ohh bir güzel cevabını vermişsin. On güne kadar giderim bakalım kız mı bebeğimiz :KK66:
İnşaallah geçer kuzum. Bebeğimiz sağlıklı olsun da. Senşn gibi bulantısı olamayan kaç arkadaşım var. Hepside sağlıkla kucağına aldı. Bu millet her zaman söyleyecek laf bulur . Lohusayken de az çekmedik :KK70:

taydin taydin kuzum kız istediğimi biliyor E Etabiti , o yüzden kızını dedi yoksa belli değil daha. ..

Hee tamam o zaman. Ben de diyom kendimi anlatırken söyledi de atladim mi ?? E tabi canım. Bir oğlusun var bir de cimcimen olsa harika olur. Komsumun iki oğlu vardı, hamile kalınca hep dedik Allah sana bir kız nasip etsin, onun da tadına var diye. Doktor kız demiş çok sevindik, darısı sana inşallah.
Haa bana sorarsan yuzsuzluk olur diye sesimi çıkaramam ama ben de cimcime istiyorumm :)

Eee bugün test yapmadın mi? Hani foto??? Heyecanla takip ediyorum bende. Ikisinin de uyuduğu nadir anlarda da yazacak fırsat bulamıyorum :KK43: Allahım 40 hafta devam ettirsin bu güzel heyecanı. Sağlıkla mutlu bi hamileliğin olsun taydinim. Ne guzel heyecanlar bunlar.

X