Bol bebiş topiği

İlk once alttaku hamilelik takvimini gorunce, nasil heyecanlandim anlatamam. Umarim coook guzel heberlerle geleceksin, kasim annesiiii

İlk once alttaku hamilelik takvimini gorunce, nasil heyecanlandim anlatamam. Umarim coook guzel heberlerle geleceksin, kasim annesiiii

He he şaka yaptiiimm... Gerçek de olur inşallah. Aslında içimden hep kendim gibi bir yaz çocuğu geçerdi ama nasipse kış bebeği olacak, ben de kış annesi ... Sağlıkla hayirlisiyla gelsin de ne zaman isterse başının üstünde yeri var..

Ben de agustos dogumluyum. Cocugum olursa insallah yaza denk gelmez derdim. Her dogum g:num de butun arkadaslarim tatilde olurdu kizim 30 ocak da dogdu. Guya kis ayi ama, ben yine somestr tatiline denkgetirdim ,

Ah kızlar sağlıklı olsunlar inşaallah , yaz bebeği da kış bebeği de zor olacak. Ben de kış annesiyim , aralık bebeği oğlum. Şimdiki meleğim de yaz bebeği olacak inşaallah. Ağustos 26 diyor ama ilki gibi 38 de doğarsa taö ağustos başı olacak . Taydin Allah ol desin hayrlısıyla sağlıkla gelsin bebekler... açım ha bire mide bulantısı geçmedi bir türlü :/

İyi canim napalim. İzn;m bitti, ise dondum. Ezos da artik 2 yasinda. Anneanneyle evde takiliyorlar. 1 haftadir ailecek hastayiz
Bulantilarin gecmedi mi hala. Benim bir kez bile bulantim olmamisti.
İgne yapiyor musun bu bebiste de?

Affına sığınıyorum , mesleğin neydi
Ya nasıl bulamazzzzz , kıskandım şimdi
Evet , günü birlik iğne vuruyorum bu defa. Oğlum da hergün yapıyordum. İnşaallah yakın zamanda geçer ya... size de çok geçmiş olsun.

kamu da memurum canim. Anaaam o igneleri hic unutmuycam galiba. Benim artik son ay da igne yapabilecegim yer kalmamisti, heryerim mor ve sisti. Amaaa tum bu sikintilara degdi mi, sonuna kadar eveeeeeeet

kamu da memurum canim. Anaaam o igneleri hic unutmuycam galiba. Benim artik son ay da igne yapabilecegim yer kalmamisti, heryerim mor ve sisti. Amaaa tum bu sikintilara degdi mi, sonuna kadar eveeeeeeet

Aynen canım eveeeeeeeeeeet elhamdulillah çok şükür. Darısı bu meleğime olsun. Sende az sıkıntı çekmedin ama çok şükür kucağımıza aldık.

canım ne yaptın, var mı bir gelişme, haberdar et beni de ..

Yumoslar toplandı, sposlarla birlikte hastanede bırakıldı. Sabah 11 den sonra embriyologu arayabilirsiniz dediler. Eve geldik. Biraz sancim var biraz da narkozun sersemligi. Gündüz yattım hep. 4 yumurta toplanmış. Sayı az aslında ama çok olup tutmayanlar da var. Rabbim ol dediyse biri olacak inşallah. Durumlarını öğrenince yazarım, kalın saglicakla..

Öncelikle hepinize hayırlı cuma'lar . İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız taydin . Bu cuma günü hürmetine Allah hayırlısını versin . Hayırlısına gönlünü razı eylesin . emeğini boşa çıkartmasın...

hadi inşallah güzel haberlerle gel.. merakla bekliyorum..

Kizlaar gorustum embrigologla. 4 yumostan 3 u olgunmus, işleme tabi tutulmuş. 3 u de döllenmiş. Bu bizim için iyi haber dedi. İnşallah aynen devam ederler dedim. Yarın tekrar ariycam durumlarını ve transferin ne zaman olacağını söyleyecek.haberi alır almaz elim Ayağım boşaldı resmen başladım ağlamaya. Allaha emanet 3 bebisimiz var şimdi. Rabbim emanetlerini gozetsin inşallah.

Ouuuv cok guzel bir haber bu. Ayy ne heyecanlisindir sen simdi merakla bekliyorum haberlerini

taydin Allahım 3 yavrunu da kucağına versin inşallah. Dualarım seninle bitanem. Takvimin 9 ay sursun inşallah canım arkadaşım.
karapisso bulantilarindan kurtarsin rabbim seni de. Sagsalim al kucağına yavrunu.
Ben ve kızım eylül dogumluyuz. Oğlum ekim babası Kasım :) oğlum 2 hafta daha bekleseydi babasiyla aynı gün olacaktı. Yaz hamileligi çok zor.hele de son 3 ayda.
Bende durumlar diye baslicam da kelimem yok anlayabilecek.geçen salı kocaeline savaş ceylan adlı profa gittik eşimle.ameliyat şart. Ben yaparım dedi.%50 risk var.5 risk var önümüzde. Körlük.felç. iyileşme.hiç temizlenememesi.ölüm. hepsi %50 oranında dedi.10 gün içinde karar ver ara gün verelim dedi.şimdi eşim islerini toparlamaya çalışıyor. Benim buro kendi firmaları vs derken gün içinde aramaya cekiniyorum çok yoğun diye.günlerdir eve 11 de geliyor. Yarın da calisacak.en geç salı ararım dru diyor.bende elimde 2 bebekle kendimce cabaliyorum .eksikler valiz vs. Annem 1 haftadır yatalak oldu resmen.dili dönmüyor. Yutkunamiyor.yuruyemiyor.abdestini tutamiyor. Sürekli uyku halinde.göz kapaklarını Açamıyor. 6 branş dr gezdi.Mr lar tomografiler tahliller vs bulamadilar ne olduğunu. Şimdi norolojide.o da ankaraya kan yolladı tahlile,sonuç salı gelecek.cocuklarimi mecburen kvalideye birakcam.huyunu suyunu bilmezler.gece uyutamazlar.kızımı nasıl durduracaklar gece bilmiyorum.anneme alışkın babamla uyurdu arada.orda bile gece çok agladi benim ameliyatlarda.ne düşüncem kime dua etcem kime nasıl yardım etsem bilemiyorum aetik. Tlf lari acmiyorum.acsamda facete yazarım tarihi çok mesgulum diyip kapatıyorum. Kimseye detay anlatacak gücüm yok.ilk 2 ameliyattan da tehlikeli dedi dr.korkuyorum.korkuyoruz eşimle. O da tedirgin gergin mutsuz.ne işlerine ne de başka bişeye yardım edebiliyorum. 2 çocukla ev market eksikler vs başka bişey yok elimden gelen.içimde kötü hisler var. Herşey bitti gibi geliyor.aglayamiyorum bile.donuk dönük bakıyorum anca.
Işte böyle. . Bi daha ne zaman gelirim.nasıl haberlerle gelirim bilmiyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun.sağlikla büyütün yavrularinizi..
Allaha emanet olun

Beklemek ne zormus ve ne heyecanlı. Bugün de güzel haberler geldi bebislerimden. 3 u de devam ediyormuş. 2 si daha iyi kalitedeymis. Salı sabahı transfer var. Bebislerimizi alıp gelicez inşallah. Şimdiye kadar sorunsuz geldik Allahın izniyle. Bundan sonrası da öyle olur inşallah.

Ah canim yaa, nefir bu boyle, hersey ustuste..
Annecigine de cok gecmis olsun.. Esine de..
Sen iyi ol diyecegim ama biliyorum ki, bu durumda o da cok zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…