taydin Allahım 3 yavrunu da kucağına versin inşallah. Dualarım seninle bitanem. Takvimin 9 ay sursun inşallah canım arkadaşım.
karapisso bulantilarindan kurtarsin rabbim seni de. Sagsalim al kucağına yavrunu.
Ben ve kızım eylül dogumluyuz. Oğlum ekim babası Kasım :) oğlum 2 hafta daha bekleseydi babasiyla aynı gün olacaktı. Yaz hamileligi çok zor.hele de son 3 ayda.
Bende durumlar diye baslicam da kelimem yok anlayabilecek.geçen salı kocaeline savaş ceylan adlı profa gittik eşimle.ameliyat şart. Ben yaparım dedi.%50 risk var.5 risk var önümüzde. Körlük.felç. iyileşme.hiç temizlenememesi.ölüm. hepsi %50 oranında dedi.10 gün içinde karar ver ara gün verelim dedi.şimdi eşim islerini toparlamaya çalışıyor. Benim buro kendi firmaları vs derken gün içinde aramaya cekiniyorum çok yoğun diye.günlerdir eve 11 de geliyor. Yarın da calisacak.en geç salı ararım dru diyor.bende elimde 2 bebekle kendimce cabaliyorum .eksikler valiz vs. Annem 1 haftadır yatalak oldu resmen.dili dönmüyor. Yutkunamiyor.yuruyemiyor.abdestini tutamiyor. Sürekli uyku halinde.göz kapaklarını Açamıyor. 6 branş dr gezdi.Mr lar tomografiler tahliller vs bulamadilar ne olduğunu. Şimdi norolojide.o da ankaraya kan yolladı tahlile,sonuç salı gelecek.cocuklarimi mecburen kvalideye birakcam.huyunu suyunu bilmezler.gece uyutamazlar.kızımı nasıl durduracaklar gece bilmiyorum.anneme alışkın babamla uyurdu arada.orda bile gece çok agladi benim ameliyatlarda.ne düşüncem kime dua etcem kime nasıl yardım etsem bilemiyorum aetik. Tlf lari acmiyorum.acsamda facete yazarım tarihi çok mesgulum diyip kapatıyorum. Kimseye detay anlatacak gücüm yok.ilk 2 ameliyattan da tehlikeli dedi dr.korkuyorum.korkuyoruz eşimle. O da tedirgin gergin mutsuz.ne işlerine ne de başka bişeye yardım edebiliyorum. 2 çocukla ev market eksikler vs başka bişey yok elimden gelen.içimde kötü hisler var. Herşey bitti gibi geliyor.aglayamiyorum bile.donuk dönük bakıyorum anca.
Işte böyle. . Bi daha ne zaman gelirim.nasıl haberlerle gelirim bilmiyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun.sağlikla büyütün yavrularinizi..
Allaha emanet olun