O kadar yorucu bir haftaydıki ne anlatacağım bilemedim
Pazar günkü büro temizliğinden sonra ptesi ev temizliği,salı pasta yapımı,çarşamba apartman oturmasını atlattım.Perşembe tüm öğleden sonram hastanede geçti,cuma dinlenmeye çalışmakla geçti.Cumartesi öğleden sonra arkadaşım geldi,akşamına cancağızım bi arkadaşıma oturmaya gittik.Pazar günü eşim büroya gitti boya badana için bende kız arkadaşlarımı ağırladım,akşama kvalideme yemeğe gittik.Sabah nasıl uyandım tahmin edemezsiniz.Bu arada çok önemli anlar yaşadım.
Eşim iş değişikliği yaptı.Daha doğrusu aynı holdingin başka şirketinde çalışacak.O artık kömürcü değil petrolcü muhasebecisi
Arabamızı aldılar bugün
Biz de kendimize araba bakmaya başladık.
Cumartesi akşamı Antalya'da yaşanan depremi an be an yaşadık.Hemde kızımın bezini değiştirmek için tamamen soyduğum anda.
Allah'tan yanımda arkadaşım vardı.Tansiyonum düştü çünkü.Ayağa kalkamadım.Kızımı kucaklayıp salavat getirdim,şahadet çektim deprem boyunca.Sallantı 2-3 dk falan sürdü.10.katta olduğumuz için çok aşırı şekilde sallandık.Deniz kabuklarından yaptığım rüzgarlığım,çiçeklerim,avizelerim,vitrindeki kadehlerim falan şangır şangır ses çıkardı.Parfüm şişelerim devrildi.İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN elbette.Kadere imanımız var ama yavrun olunca çok daha farklı bir korku oluyormuş:18::18: Çantasına bulduğumu tıktım,bez paketini kucakladım,arabasını alıp nasıl indik aşağı hatırlamıyorum.Babam geldi onlara götürdü bizi.Evleri müstakil ve özel yapım olunca kendimi hep daha iyi hissederim orada.Eşim de geldi bizi aldı sonra.Arkadaşlara gittik.Çok oturamadık ama.Eşim çok yorgundu.
Yarın mr sonucum çıkacak.Hastane yarın açıkmı,kızımı kime bırakacağım,gidebilecekmiyim dra görüşmeye bilmiyorum:44:
Burada hava yağmurlu 2-3 gündür.Ama çok soğuk değil.Bu arada yine eve kapandım
( Bunalımdan çıkmam için benim acil araba almam lazım
Ve tabi oto koltuğu