• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Ay maşaallah ne çabuk geçiyor zaman daha dün gibi gebeyim dediğin vakit.
Kıpır kıpırlar maşaallah benim erkeğimde öyleydi..
Dilerim sağlıkla Analı Babalı büyür...

Yok artik umudum hastanesiyle ilgilen dedim. Umursamıyor tüm masraflarını ailem karşılıyor sağolsunlar.

kizlar esimle cokkotu tartistik iyi degilm nefesim kesiliyor nolursunz bana dua edermisiniz yalvavaririm size ozeliklede hamilelerden istesem esim ve ben icin ?

Allah hayirlisini nasip etsin. Rabbim pişman etmesin. Acele etme bebek için. Hem maddi hem manevi açıdan birşeylerin yoluna girmesini bekle.

Maşaallah kuzum,aynen ya atlattık mevlidide.
Bizim hoca çok güzel okudu ve sohbet verdi bayıldımmmm. Çok şükür Rabb'imize dilerim her hayırlı işimizde okutmayı nasip eder.
Ben hayal ettiklerimi yaptım çok ama çok şükür,hem aileye yemek hemde mevlid.
Annemden Allh razı olsun yardım etti. Tabi arkadaşlarımda vardı yardım eden. Tek başıma çok zor olurdu.
Allah yardımcın olsun canım ablammmmmm. Bu aralar görüşemiyoruz özledim sohbetini.

Ay çok mutlu oldun ablan adına. Çok ama çok zor zamanlar hastane zamanları :(((
Neyse atlattım inş imtihanlarımız hep kolay olur Allah yardım eder...

Kuzum bugün uyudu bizimki 1:30 gibi uyandı bizde fırsat bu fırsat dedik uyuduk.
Sen ne alemdesin...

Canım Allah şifa versin sana. Çok zordur bebişle.
Ben aldırmadım daha.

Canım yaşadıklarımız benzer şeyler.
Bende senin gibi oldum ara ara halen gelen oluyor bana :52:
Ağlayınca biraz rahatlıyorum ama. Dilerim çabucak atlatırız.
Neyse artık missssss kokulu bebişlerimizi uslu durumda dinlenmiş atlatırız bu günleri...
Bebeğiniz salşhlerden olsun yaşadıklarına değsin...
Ülkeye yararlı ana baba akraba hakkı bilen hakka hukuka dikkat edenlerden olsunlar...:54:

sağol dilekcim,seninde gözün aydın canım,Allah analı babalı büyütsün zeytinini evet canım aynen arada ağlama istekleri gelip gidiyor ama bu günümüze şükürler olsun, evet misss kokulu onlar ama bazen farklı şeyler kokabiliyorlarr :))) güzel duaların için sağol canım cümlemizin evlatlarını hayırlı evlatlardan eylesin Rabbim...

Peçeteyi sivriltip çıkartırıyorum ben kirini.İltihap değildir korkma.

Fırsatmı bulabildim kaç gündür koşturmaktan :P

Öncelikle çok geçmiş olsun.Hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun inşallah paşamız.Çok zor günlerdi hepimizinki.Çok şükür atlattık.Sıra gülücüklerde,şımarıklıklarda :)) Uğra arada unutma bizleri ;)

Yaaa benimde aklıma gelen ilk o oldu.Mutlaka almıştır bebeğini kucağına da fırsat bulamamıştır gelmeye buraya.

Zor aldığında ağzına sütünü sık İpekcim.Sütün tadını alınca daha çabuk alır memeyi.Biberondan daha çok içer.Bence gayet iyi 3,5 saat.Hatta uyandırmazsan kendi uyanır bence 2 aylık oldunuz nerdeyse.

sağol ayşecim, amin inşallah. evet herkes zor günler geçirmiş ben ne bekliyordum bilmiyorum, doğumdan çıkıp hoop hemen ayağa kalkmayı galiba :)) çok iyi düşünmüşüm ben doğumu çok kolay sanmışım birazda ondan zor geçti sanırım . o gülücükler için herşeye değer :)) uğrarım canım unutmam :)

nasılsınız hanımlar hafta sonu iş güç olunca
nete pek giremiyorum sanırım herkes yoğun çok fazla bir şey yazılmamış
yine bugun pazazrtesi iyice gıcık oldum her pazartesi aynı sıkıntıyı yaşamak zor oluyor:(
sanırım hafta sonları kendimi çok yoruyorum dinlemede işe başlıyorum
sizler nasılsınız bebişlerimiz nasıl?
kızlar acaba çocuk bezi olarak ne alsam huggies mi prima mı?
birde hasta bezi ne aldınız hastanede veriyorlarmı diye sormadım ama ben tedbir amaçlı alıcam
sizler ne yaptınız?

epack canım sağdığın sütün doyuruculuğu ile mamanınki çok farklı,o yüzden miktarları karşılaştırma demişti dr bana.Sizin aylardayken her öğünde 60 veya 90 mama içiyordu ama sütü bilemiyorum.Emzirdiğimde ne kadar içiyordu acaba? Doymasa uyumaz zaten.Bence en büyük fark bu.Benimki açken ne emzik alır ne uyur ne uslu durur.Mızırdanır durur.Ordan anlarım doymadığını.Akşamları uyumayınca mama yapardım içince hemen uyurdu.Bence sende bu yönde takip et kuzuyu:29:

duygubaby :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Maşallah Duygucum.Ne zaman 3 ay geçti,daha dün gibiydi.O kpırtılar doğunca da değişmiyor :54:

BenimAskPastam inşallah:54:Hoşgeldin aramıza.Ben Ayşe.3,5 aylık minik bir topkekim var :) 1 yıla yakın bazılarımız daha uzun süredir sohbet ediyoruz.Sen anlat birazda:) Bu arada resmine bayıldım:9:

sule25 Ben prima almıştım.Stol yapma şimdiden.Her bebek farklı bezi seviyor.Pişik yapmazsa diğerlerini de denersin ben gibi.Ama primanın file gibi içi,sıvı kakayı iyi emiyor sızıntısı yok deneck kadar az.Çünkü yenidoğan sürekli kaka yapıyor ilk aylarda.Ben şu an huggies kullanıyorum.Daha az kaka yaptığı için ve tabi hesaplı.Primanın adet fiyatı 0,40kr.Hugies 0,20 civarı.:31:
Benim eşimin ameliyatından kalma hasta bezimiz vardı onları almıştım yanıma.Hastane vermedi bana.Farklı bi ped verdi sadece.O da satılmıyor zaten dışarda.Gazlı beze sarılı büyük bi pamuk parçası diyeyim.Gece-uzun ped almıştım ben.Hastaneden çıkınca 40 gün onu kullandım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar yorucu bir haftaydıki ne anlatacağım bilemedim:50:
Pazar günkü büro temizliğinden sonra ptesi ev temizliği,salı pasta yapımı,çarşamba apartman oturmasını atlattım.Perşembe tüm öğleden sonram hastanede geçti,cuma dinlenmeye çalışmakla geçti.Cumartesi öğleden sonra arkadaşım geldi,akşamına cancağızım bi arkadaşıma oturmaya gittik.Pazar günü eşim büroya gitti boya badana için bende kız arkadaşlarımı ağırladım,akşama kvalideme yemeğe gittik.Sabah nasıl uyandım tahmin edemezsiniz.Bu arada çok önemli anlar yaşadım.

Eşim iş değişikliği yaptı.Daha doğrusu aynı holdingin başka şirketinde çalışacak.O artık kömürcü değil petrolcü muhasebecisi ;) Arabamızı aldılar bugün :31: Biz de kendimize araba bakmaya başladık.

Cumartesi akşamı Antalya'da yaşanan depremi an be an yaşadık.Hemde kızımın bezini değiştirmek için tamamen soyduğum anda.:53:Allah'tan yanımda arkadaşım vardı.Tansiyonum düştü çünkü.Ayağa kalkamadım.Kızımı kucaklayıp salavat getirdim,şahadet çektim deprem boyunca.Sallantı 2-3 dk falan sürdü.10.katta olduğumuz için çok aşırı şekilde sallandık.Deniz kabuklarından yaptığım rüzgarlığım,çiçeklerim,avizelerim,vitrindeki kadehlerim falan şangır şangır ses çıkardı.Parfüm şişelerim devrildi.İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN elbette.Kadere imanımız var ama yavrun olunca çok daha farklı bir korku oluyormuş:18::18: Çantasına bulduğumu tıktım,bez paketini kucakladım,arabasını alıp nasıl indik aşağı hatırlamıyorum.Babam geldi onlara götürdü bizi.Evleri müstakil ve özel yapım olunca kendimi hep daha iyi hissederim orada.Eşim de geldi bizi aldı sonra.Arkadaşlara gittik.Çok oturamadık ama.Eşim çok yorgundu.

Yarın mr sonucum çıkacak.Hastane yarın açıkmı,kızımı kime bırakacağım,gidebilecekmiyim dra görüşmeye bilmiyorum:44:

Burada hava yağmurlu 2-3 gündür.Ama çok soğuk değil.Bu arada yine eve kapandım :(( Bunalımdan çıkmam için benim acil araba almam lazım:50::50::50::50::50: Ve tabi oto koltuğu:31::31::31:

epack canım sağdığın sütün doyuruculuğu ile mamanınki çok farklı,o yüzden miktarları karşılaştırma demişti dr bana.Sizin aylardayken her öğünde 60 veya 90 mama içiyordu ama sütü bilemiyorum.Emzirdiğimde ne kadar içiyordu acaba? Doymasa uyumaz zaten.Bence en büyük fark bu.Benimki açken ne emzik alır ne uyur ne uslu durur.Mızırdanır durur.Ordan anlarım doymadığını.Akşamları uyumayınca mama yapardım içince hemen uyurdu.Bence sende bu yönde takip et kuzuyu:29:

duygubaby :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Maşallah Duygucum.Ne zaman 3 ay geçti,daha dün gibiydi.O kpırtılar doğunca da değişmiyor :54:

BenimAskPastam inşallah:54:Hoşgeldin aramıza.Ben Ayşe.3,5 aylık minik bir topkekim var :) 1 yıla yakın bazılarımız daha uzun süredir sohbet ediyoruz.Sen anlat birazda:) Bu arada resmine bayıldım:9:

sule25 Ben prima almıştım.Stol yapma şimdiden.Her bebek farklı bezi seviyor.Pişik yapmazsa diğerlerini de denersin ben gibi.Ama primanın file gibi içi,sıvı kakayı iyi emiyor sızıntısı yok deneck kadar az.Çünkü yenidoğan sürekli kaka yapıyor ilk aylarda.Ben şu an huggies kullanıyorum.Daha az kaka yaptığı için ve tabi hesaplı.Primanın adet fiyatı 0,40kr.Hugies 0,20 civarı.:31:
Benim eşimin ameliyatından kalma hasta bezimiz vardı onları almıştım yanıma.Hastane vermedi bana.Farklı bi ped verdi sadece.O da satılmıyor zaten dışarda.Gazlı beze sarılı büyük bi pamuk parçası diyeyim.Gece-uzun ped almıştım ben.Hastaneden çıkınca 40 gün onu kullandım.

sagol aysecim. ilk asimizi olcaz haftaya karma pnomokok ve rota 3u birlikte yan etkisi oldu mu? ikinci asi 1ay sonra burda ve hemen 2gun sonra uzyn yola cikilir mi yan etkisi bakimindan. Yoksa 2.doz trde 4ayda yapiliyor trye gelince yapcam zaten tr icin yolculugu soruyorum direk ucus 4saat ama alama git fln 9saat yolu gececek bide minikimin ilk ucagi olcak yan etki olursa iice zorlaniriz die korkuyorum

Son düzenleme:

o zaman ben primanın yenidoğan olanından 2 paket alayım
memnun kalırsam devam ederim hasta bezide alırım artık gece uzun ped de aklımda
şimdiden alayım hazır olsun...

Pazar günkü büro temizliğinden sonra ptesi ev temizliği,salı pasta yapımı,çarşamba apartman oturmasını atlattım.Perşembe tüm öğleden sonram hastanede geçti,cuma dinlenmeye çalışmakla geçti.Cumartesi öğleden sonra arkadaşım geldi,akşamına cancağızım bi arkadaşıma oturmaya gittik.Pazar günü eşim büroya gitti boya badana için bende kız arkadaşlarımı ağırladım,akşama kvalideme yemeğe gittik.Sabah nasıl uyandım tahmin edemezsiniz.Bu arada çok önemli anlar yaşadım.

Eşim iş değişikliği yaptı.Daha doğrusu aynı holdingin başka şirketinde çalışacak.O artık kömürcü değil petrolcü muhasebecisi ;) Arabamızı aldılar bugün :31: Biz de kendimize araba bakmaya başladık.

Cumartesi akşamı Antalya'da yaşanan depremi an be an yaşadık.Hemde kızımın bezini değiştirmek için tamamen soyduğum anda.:53:Allah'tan yanımda arkadaşım vardı.Tansiyonum düştü çünkü.Ayağa kalkamadım.Kızımı kucaklayıp salavat getirdim,şahadet çektim deprem boyunca.Sallantı 2-3 dk falan sürdü.10.katta olduğumuz için çok aşırı şekilde sallandık.Deniz kabuklarından yaptığım rüzgarlığım,çiçeklerim,avizelerim,vitrindeki kadehlerim falan şangır şangır ses çıkardı.Parfüm şişelerim devrildi.İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN elbette.Kadere imanımız var ama yavrun olunca çok daha farklı bir korku oluyormuş:18::18: Çantasına bulduğumu tıktım,bez paketini kucakladım,arabasını alıp nasıl indik aşağı hatırlamıyorum.Babam geldi onlara götürdü bizi.Evleri müstakil ve özel yapım olunca kendimi hep daha iyi hissederim orada.Eşim de geldi bizi aldı sonra.Arkadaşlara gittik.Çok oturamadık ama.Eşim çok yorgundu.

Yarın mr sonucum çıkacak.Hastane yarın açıkmı,kızımı kime bırakacağım,gidebilecekmiyim dra görüşmeye bilmiyorum:44:

Burada hava yağmurlu 2-3 gündür.Ama çok soğuk değil.Bu arada yine eve kapandım :(( Bunalımdan çıkmam için benim acil araba almam lazım:50::50::50::50::50: Ve tabi oto koltuğu:31::31::31:

canım geçmiş olsun demek depremi sizde hissetmişsiniz
Rabbim cümlemizi korusun onun korkusu yetiyor insana
çok katlı binalarda insanı daha çok ürkütüyor en güzeli
müstakil ilerde evim olursa müstakil olsun isterim
mr sonucunda umarım ii çıkar geçmiş olsun acil şifalar dilerim..

nasılsınız hanımlar hafta sonu iş güç olunca
nete pek giremiyorum sanırım herkes yoğun çok fazla bir şey yazılmamış
yine bugun pazazrtesi iyice gıcık oldum her pazartesi aynı sıkıntıyı yaşamak zor oluyor:(
sanırım hafta sonları kendimi çok yoruyorum dinlemede işe başlıyorum
sizler nasılsınız bebişlerimiz nasıl?
kızlar acaba çocuk bezi olarak ne alsam huggies mi prima mı?
birde hasta bezi ne aldınız hastanede veriyorlarmı diye sormadım ama ben tedbir amaçlı alıcam
sizler ne yaptınız?
Canım iyiyiz elhamdülillah paşanın uykusuz gecelerine huzursuzluklarıyla uğraşıyorum.
Biz prima aldık 2 paket 50liklerden. Bebeğim yoğun bakımda yatınca orda canbebe kullanıldı bir hafta boyunca. Pişik yoktu ordayken,eve geldil prima kullanmaya başladık yavrumun piposu pişik oldu. Bence ne marka alırsan al en az sayılı olanı al. Sözde en iyisi ama bebeğime iyi gelmedi.
canim gecmis olsun ve gozun aydin. Cok sukur bitti deyip onumuze bakacagiz artik. Bizden ilgi ve sevgi bekleyen minikler icin cekilen acilar unutulur
Aynen canım diline yüreğine sağlık...

Ayy canım ya geçmiş olsunincide antalyada acaba o neyaptı?
Baya yorucu yoğun bir hafta geçirmişsin canının kıymetini bil kendini çok yorma

sagol aysecim. ilk asimizi olcaz haftaya karma pnomokok ve rota 3u birlikte yan etkisi oldu mu? ikinci asi 1ay sonra burda ve hemen 2gun sonra uzyn yola cikilir mi yan etkisi bakimindan. Yoksa 2.doz trde 4ayda yapiliyor trye gelince yapcam zaten tr icin yolculugu soruyorum direk ucus 4saat ama alama git fln 9saat yolu gececek bide minikimin ilk ucagi olcak yan etki olursa iice zorlaniriz die korkuyorum
Bence olmaz.Karma aşının yan etkisi biraz ateş olabilir demişti ebe bana.37,5 oldu 1 kere onu da üstünü örtmedim bikaç saat düştü kendiliğinden.Dr yada ebeye uçak yolculuğunu sorarsan daha rahat olursun.Aç mı olmalı tok mu?İlaç vermeli mi?

o zaman ben primanın yenidoğan olanından 2 paket alayım
memnun kalırsam devam ederim hasta bezide alırım artık gece uzun ped de aklımda
şimdiden alayım hazır olsun...

canım geçmiş olsun demek depremi sizde hissetmişsiniz
Rabbim cümlemizi korusun onun korkusu yetiyor insana
çok katlı binalarda insanı daha çok ürkütüyor en güzeli
müstakil ilerde evim olursa müstakil olsun isterim
mr sonucunda umarım ii çıkar geçmiş olsun acil şifalar dilerim..
Bence 1 paket al yenidoğandan.Zaten içinde 50-60 tane var 3-5 gün gidiyor.Pişik yaparsa boşa almış olursun diğer paketi.Yapmazsa eşin vs gider alır biri.Ben öyle yapmıştım.Mesela yakın bi arkadaşıma pişik yaptı prima paketi bitiremedi bile.Molfix iyi geldi ona da.

Canım iyiyiz elhamdülillah paşanın uykusuz gecelerine huzursuzluklarıyla uğraşıyorum.
Biz prima aldık 2 paket 50liklerden. Bebeğim yoğun bakımda yatınca orda canbebe kullanıldı bir hafta boyunca. Pişik yoktu ordayken,eve geldil prima kullanmaya başladık yavrumun piposu pişik oldu. Bence ne marka alırsan al en az sayılı olanı al. Sözde en iyisi ama bebeğime iyi gelmedi.

Aynen canım diline yüreğine sağlık...

Ayy canım ya geçmiş olsunincide antalyada acaba o neyaptı?
Baya yorucu yoğun bir hafta geçirmişsin canının kıymetini bil kendini çok yorma
İnciyi bende çok merak ediyorum,inşallah güzel haberlerle gelir bir an önce aramıza:44:
Hemde ne yorucu oldu.Tek başıma sıkılıyorum keşke hep koştursam diyordum ulu konuşmuşum.Bu kadar koşturma da çok fazla oldu.3 güne bir olaydı aktiviteler bana da eğlenceli olurdu.Bi misafirle konuşurken yarınkilere ne yapsam,yumurta bitti alayım akşama falan diye düşünmek de bi garip oluyormuş :D Allah yokluklarını göstermesin sevdiklerimizin:29:

Bence olmaz.Karma aşının yan etkisi biraz ateş olabilir demişti ebe bana.37,5 oldu 1 kere onu da üstünü örtmedim bikaç saat düştü kendiliğinden.Dr yada ebeye uçak yolculuğunu sorarsan daha rahat olursun.Aç mı olmalı tok mu?İlaç vermeli mi?

Bence 1 paket al yenidoğandan.Zaten içinde 50-60 tane var 3-5 gün gidiyor.Pişik yaparsa boşa almış olursun diğer paketi.Yapmazsa eşin vs gider alır biri.Ben öyle yapmıştım.Mesela yakın bi arkadaşıma pişik yaptı prima paketi bitiremedi bile.Molfix iyi geldi ona da.

İnciyi bende çok merak ediyorum,inşallah güzel haberlerle gelir bir an önce aramıza:44:
Hemde ne yorucu oldu.Tek başıma sıkılıyorum keşke hep koştursam diyordum ulu konuşmuşum.Bu kadar koşturma da çok fazla oldu.3 güne bir olaydı aktiviteler bana da eğlenceli olurdu.Bi misafirle konuşurken yarınkilere ne yapsam,yumurta bitti alayım akşama falan diye düşünmek de bi garip oluyormuş :D Allah yokluklarını göstermesin sevdiklerimizin:29:
Âmin canım.
Hemde hiçbirimizin sevdiklerinin acısını göstermesin.

Rabbim kimin ne duası varsa kabul etsin en kısa zamanda...
Âmin duygucum hayırlısıyla...
Seninde sıkıntılarını gidersin Yüce Mevlam...

Canlarım benim erkeğim dün gece çok huzursuzluk yaptı.
Ne yaptıysam durmadı emmedi. Meersem çişi beline kadar çıkmış ve acemi anne bunu anlayamadı :33:
Temiz giyinince huzursuzluğu gitti rahatladı. Bügünde komşuya çıktım çıktığıma çıkacağıma bin pişman oldum,durmadı ağladı ağladı eve geldim emdi şimdi yarı uykulu yarı uyanık.
Bilmiyorumamamgaliba ben anne olamıyorum. Anne olmak çok zormuş ben bunu kaldıramıyorum.
Yaşımda küçük değil 26yaşıma girdim. Bu bebeği çok istedim neden kaldıramıyorum sıkıntıları anlamıyorum:14:
Ablam gelsin diye yalvarıyorum inş gelecek sınavı var bi bitse sınavı gelse bende yalnızlıktan kuryulsammm :31:

Canlarım benim erkeğim dün gece çok huzursuzluk yaptı.
Ne yaptıysam durmadı emmedi. Meersem çişi beline kadar çıkmış ve acemi anne bunu anlayamadı :33:
Temiz giyinince huzursuzluğu gitti rahatladı. Bügünde komşuya çıktım çıktığıma çıkacağıma bin pişman oldum,durmadı ağladı ağladı eve geldim emdi şimdi yarı uykulu yarı uyanık.
Bilmiyorumamamgaliba ben anne olamıyorum. Anne olmak çok zormuş ben bunu kaldıramıyorum.
Yaşımda küçük değil 26yaşıma girdim. Bu bebeği çok istedim neden kaldıramıyorum sıkıntıları anlamıyorum:14:
Ablam gelsin diye yalvarıyorum inş gelecek sınavı var bi bitse sınavı gelse bende yalnızlıktan kuryulsammm :31:

O duygu bana da sık sık geliyor maalesef :(((

Ooooffff çok sıkıldım kızlar yaa.:50::50::50::50::50:
Eşim büronun kalan boya işleri için eve uğramadan oraya geçecek.:31::31::31::31:
Yemek yapma derdi de yok bu akşam.
Arabamız da yok artık :(((((((( Allah kimseyi gördüğünden düşürmesin.Rahata çabuk alışıyor insan da eksiklikler hemen belli ediyor kendini.:31: Çocuk olmasa yine idare edilir de onunla çok zor arabasızlık :(((
Amaan bunalım oldum ben yine.:36::36::36::36::36::36::36:
Biriniz bari olsa da iki laf etsek kızlar yaa:22:

Kızlar ya bende tam bunalıma girdim hastalığın etkisiyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor boş boş yatasım var tam bir depresyon hali içindeyim. Dışarı çıkıp, gezip dolaşsam o mutlu eder mi beni diye soruyorum kendime. Yok o da değil ne yapsam mutlu hissetmicem gibime geliyor. Öyle bir ruh hali içindeyim anlamadım gitti bu halimi:(

Kızlar ya bende tam bunalıma girdim hastalığın etkisiyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor boş boş yatasım var tam bir depresyon hali içindeyim. Dışarı çıkıp, gezip dolaşsam o mutlu eder mi beni diye soruyorum kendime. Yok o da değil ne yapsam mutlu hissetmicem gibime geliyor. Öyle bir ruh hali içindeyim anlamadım gitti bu halimi:(

Canım yaa.Takat kesildi tabi sende hastalık yüzünden.Ağzının tadı da kaçmıştır.Bi de bebeğinin sorumluluğu.Çok haklısın böyle hissetmekle.Enerji verecek bişeyler ye ki takatin gelsin.

Back