• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

benimki gündüz de uyumuyor gecede uyumuyor

allah kabul etsin canımdarısı başımıza bugün şeker sepetini yaptım çok güzel olduşeker siparişini verdim .daha çook işim var benim

canım niye kalmayasın kalırsın şimdi spermiin içinde 1 tek tane sağlıklı sper varsa bie onu alıp onunla aşılama yapıyorlar. kürler de vardır bunlar için sakın moralini bozma tıp eskisi gibi değil ki

bıra biraz öyle düşünsün ilk test istendiğinde nasıl davranmıştı sana teselli yoluna gitmeye kalkma sonu gelmez sen bir şey demezsen oda söylenmeyi bırakır.

canım benim hadi geçmiş olsun buldum buldum birazdan yazıcam az sonnra şok şok şok
YYusuf ziyanin uzerine yok uyku konusunda. Insallah cay fayda der de beraber uyursunuz.
Kızlar can arkadaşlarım,beni en iyi anlayan beni rahatlatan kardeşlerim sizlere çok teşekkür ederim benimle bebeğimle ilgileniyorsunuz dilerim sizlerle arkadaşlığım daim olur. Gelelim bize :37: oğlum dün akşam 5ten beri durmuyor. Doğru düzgün uymuyor. Dün akşam misafirimiz vardı ben hiç yatak odasından çıkamadım taaa gece 10gibi uyudu birz geçtim oturdum azıcık.
Sonra sabahı sabah ettik bügünde aynı huysuzlık yapıyor. Gazı var çıkartıyorum yine var anlamadım gitti gazman oldu oğlum anası gibi :53: bende rezene içiyorum onu iç bunu iç daha ne içeyim arkadaşlar.
msmesi canım şu tarifi bul bana ne olur,ablalık yap bacına...
Diğer kızlar hepinizin yazdıklarına cevap yazacaktım seçtim cevapla dedim Bilal durmadı unuttum sonra.
sulecim 39haftayı doldurdum doğum oldu.
Sağlıkla darısı sana.
waves canım çok şükür atlattın mevlidi çok sevindim senin adına.
Bende aile yemeğini atlattım ama nasıl gel bana sor :37:
Gelenlerden biri girişti hemde fış fışşşşş burnu akıyor siliyor öksürüyor,çocuğu yatak odasına aldım hemencecik,dediki ne kaçırıyorsun bebeği bi göreyim neyse gördü. Çok kalbime almak istemedim hasta oluruz diye ama bütün gece tevafuk burnumun dibine oturdu bende hemekalkıp mutfağa veya bebeğin yanı na gittim. En son yine yanına oturmak zorunda kaldım bende anneme dedim yer değişelim suratı bir şekil oldu ama kusura bakmasın yani :35:
Bebeğim huzursuzluk diye bürün gece yatak odasındaydım diyebilirim. Ilin kötü tarafı eşim hasta burnu akıyor hali yok ama ondan kaçıramıyorum bebeği Allah korusun bizi.
Ben arkadaşlarım için salı günü mevlid yapacağım Allah izin verirse.
İnş kolay geçer. Dün hiç yorulmadım şükür annem görümcem yaptı herşeyi tanizi yardım ettim ama azıcıkkk :32:
Dilerim salı Günü'de yorulmam :52:
Aişem canımmm dilerim bundan sonra düzgün ortamlarda bulunursun ve gerilmezsin,bizim mevlidi okuyacak olan hocada genç ve çok tatlı. Hüsalı günü programı varmış bizim için devretti birine ve gelecek inşaallah.
cadıozyyyy anam Allah ezginin gazını alsın sanada yardım etsin. Çok zor onu yeme bunu yeme:35:
Ben aynaya bakmak istemiyorum ken seviyem 7,rengim sarı :36: baya çirkin oldum oğlum bütün güzelliğimi aldı benden :16:
Öptüm hepinizi. Bilal müsaade etmişsen uyuyayım biraz :16:
Canim demir ilacini iciyorsun dimi? Aman aksatma birkac haftaya toparltoparlarsin ben de col solgundum ilk zamanlar bir de saat basi emziriyordum ben. Uyku yok dinlenme yok dikislerin acisi. AlAllah yardimcin olsun.
Benim?kiz da dun cokcok huysuzdu gece de uyumamisti dunaksam demli bir papatya cayi ictim. Ezgi 4 5 saat uyudu cok sukur.
Canim beniminsallah cay sifa olur bilalin gazinai da senin gazina iyi gelir rahatlarsiniz.
kizlar yakinda asi icin saglik ocagina gidecekler benim icin sorabilir mi? Tr ye donus yapicaz da 3.ay gibi.
Sorum su yurtdisindaki asi yapilcak 8. haftada 1.doz besli asi yapilcak 2. ve 3. doz trde olur mu? Bir de 2.ayda yapilacak asi 3. ayda olur mu? asi takviminde yazan aylar disinda oluyor mu? Burda hepatit ve verem yok onlar ilk aylar onu gelince yapabilir miyiz

Canim turkidyede de besli karma 2.ayda yapiliyapiliyor zaten. Sonraki karma 4.ay. barisa hangi asilar yapildi. Asi kartinizila saglik ocaginiza gidince devam edilir. Hepatt b yapildi mi? Ben haftahaftaya sali gidicem canim saglik ocaocagina. Sen bana soyle hangi asilar yapildi ben de ona gore sorayim..

YYusuf ziyanin uzerine yok uyku konusunda. Insallah cay fayda der de beraber uyursunuz.

Canim demir ilacini iciyorsun dimi? Aman aksatma birkac haftaya toparltoparlarsin ben de col solgundum ilk zamanlar bir de saat basi emziriyordum ben. Uyku yok dinlenme yok dikislerin acisi. AlAllah yardimcin olsun.
Benim?kiz da dun cokcok huysuzdu gece de uyumamisti dunaksam demli bir papatya cayi ictim. Ezgi 4 5 saat uyudu cok sukur.
Canim beniminsallah cay sifa olur bilalin gazinai da senin gazina iyi gelir rahatlarsiniz.

Canim turkidyede de besli karma 2.ayda yapiliyapiliyor zaten. Sonraki karma 4.ay. barisa hangi asilar yapildi. Asi kartinizila saglik ocaginiza gidince devam edilir. Hepatt b yapildi mi? Ben haftahaftaya sali gidicem canim saglik ocaocagina. Sen bana soyle hangi asilar yapildi ben de ona gore sorayim..

canim hic asi yapilmadi hepatit yapilmadi. Sadece 8.haftada 5li karma yapilcak. Hepatit mesala 3-4. ayda olur mu? Ben net sorumu sana yazayim ama bildigim 8.haftada 5liden olcaz. Sonra trye gelsem ondan sonraki ve kacirdigimiz hepatit falan olur mu? Bir de verem BCG olmuyor burda o da olur mu ? daha guzel yazcsm sana

ozlemcim burda 2.ayda 5likarma, pnomokok ve rotavirusu yapiorlar. 3. ayda 5linin 2.dozu, menenjit ve rotavirusunun 2.dozu yapiliyor, 4. ayda 5linin 3.dozu, pnomokok 2.dozu yapiliyor. Sonra 1 yasta pnomokok 3.doz oluyor. Ozetle ben 2.ay asinin burda olsam 3 ve 4 ayda olanlar TR de olabilir miyim? Tr de de ayni mi 3doz? Bir mesela 5li karma 2.ayda yaptik 3.ay itibari ile 2.doz Trde dev edilir mi? Hepatit olmadik herhangi zaman olur muyuz? İlk gelince hemen saglik guvencesi olmuyor bir de gecici annemlerde kalicam herhangi saglik ocagina adrese kaydolmadan gidiliyor mu? Sorularim bu cok ve karisik mi canim?

kizlar bebek tasimak icin kanguru gibi onde olan seyler trde ne denilior bilmiyorum da ondan 6haftalik boze uygun mu 3-4saat resmi isleme barisi goturcez de zarari olur mu acaba. Bacaklari olan dik duran model

Son düzenleme:
Allahım Bilal beye şifa verrrr,oy teyzeleri oy yatmıyor bu bebek yatmıyor,ne içmedimki asabahtan beri papatya çayı,dün gece rezene içtim şimdi kalkıp karışık çay içeceğim. Gece annemle beni bir ipe bağladı :37::37::37:
Sabaha doğru uyudu 6gibi 10 gibi baktım sesi geliyor annem dedi hiç uyumadı ve hala mıkmık yapıyor. :53:
Emiyor altına yapıyor ama uyumuyor bu oğlişşşş,annem giderse beni çok zor günler bekliyor,inşaallah öyle olmaz ama durum onu gösteriyor.
Ve hala gaZım var karnım ağrıyor ne yapsam ki acaba :31:
Anne olmak buymuşşşşş.
Bizimkiler diyordu üzülme yaşın genç olur elbet şimdi zamanın tadını çıkart,bende diyordumki siz beni anlamıyorsun bebeğim olsun istiyorum,sizin bebeğiniz var beni anlamıyorsunuz. Veeee şimdi onların haklı olduğunu itiraf ediyorummmm :27:
Sizi seviyorummm kızlar oğlişimede dua edinnnnnnnnn :54:

Son düzenleme:
kizlar bebek tasimak icin kanguru gibi onde olan seyler trde ne denilior bilmiyorum da ondan 6haftalik boze uygun mu 3-4saat resmi isleme barisi goturcez de zarari olur mu acaba. Bacaklari olan dik duran model

Canım benim yengem kullanıyor ondan ve memnun. Amamden korkarım onda bebeği taşımaya ya düşerse diye. Onundışında bacaklarına zararı olacağını hiç sanmıyorum.
Barış bey nasıl sütün nasıl yetiyor inşaallah,geçen gün yazmıştın ya.
Benim Bilal bay 14günlüj bugün eve ilk geldiğimizde emmiyordu ve göğsümdeki süt taşıyordu ama ili gündür ne taşıyor nede set oluyor,ama elhamdülillah bebeğime yetiyor. Maşaallah dilerim hiç süt problemimiz olmaz...
Barışa bayılmıştım özellikle saçlarına Bilal'de öyle saçlı teyzesiiii :54:
Allah acılarını göstermesin...

Hoşgeldin canım.Maşallah kocaman olmuş paşa.Tarif çok güzelmiş.Hemen not alıyorum.Drun kitap mı verdi ben mi yanlış anladım acaba?:44:Herşeyi araştırdım az çok bilgim var ama bebek yiyecekleri hakkında hiçbirşey bilmiyorum:50:Ek gıda beni korkutmuyor değil:18:
Çok sağol canım benim.Allah seni de sonuna ulaştırsın inşallah.Okulu ve eğitimi çok sevdiğim için garip geldi yolun sonuna gelmek.Hayırlısı olsun hepimiz için:nazar:

saol cnm evet dr. bir kitapçık verdi beslenme ile ilgili.ek gıda şimdilik iyi gidiyo çıkarmıyo yani az az veriyorum zaten.Bugün ama ilk defa kakası çok katıydı korktum.Zeytinyağı koycam çorbasına ve popişe sürdüm:)

Allahım Bilal beye şifa verrrr,oy teyzeleri oy yatmıyor bu bebek yatmıyor,ne içmedimki asabahtan beri papatya çayı,dün gece rezene içtim şimdi kalkıp karışık çay içeceğim. Gece annemle beni bir ipe bağladı :37::37::37:
Sabaha doğru uyudu 6gibi 10 gibi baktım sesi geliyor annem dedi hiç uyumadı ve hala mıkmık yapıyor. :53:
Emiyor altına yapıyor ama uyumuyor bu oğlişşşş,annem giderse beni çok zor günler bekliyor,inşaallah öyle olmaz ama durum onu gösteriyor.
Ve hala gaZım var karnım ağrıyor ne yapsam ki acaba :31:
Anne olmak buymuşşşşş.
Bizimkiler diyordu üzülme yaşın genç olur elbet şimdi zamanın tadını çıkart,bende diyordumki siz beni anlamıyorsun bebeğim olsun istiyorum,sizin bebeğiniz var beni anlamıyorsunuz. Veeee şimdi onların haklı olduğunu itiraf ediyorummmm :27:
Sizi seviyorummm kızlar oğlişimede dua edinnnnnnnnn :54:
CCanim benim ya kiyamam. Sen diyordun ya bir doguraydim. Bak dogdu iste :-):-)
Ilk zamanlar cok zor oluyor canim bizim kiz da oyleydi. Uykuya hasret kaliyor insan. Bacaklarina hareket yaptirmayi denedinmi? Ezgi ozaman pirtlatiyor. Zeytinyagi suruyorsun sanirim poposuna. Allahim sifaversin bilal oglumuz iyi olsuntez zamanda. Allah senin yardimcin olsun. Ayaklarinizi usutmeyin kuzum sen de bebekte. Ben termofor koyuyorum battaniyesinin altina.
Aklima gelenler bunlar canim. Gaz icun bende cok ugrasiyorum. Cok zor seni cok iyi anliyorum.
ozlemcim burda 2.ayda 5likarma, pnomokok ve rotavirusu yapiorlar. 3. ayda 5linin 2.dozu, menenjit ve rotavirusunun 2.dozu yapiliyor, 4. ayda 5linin 3.dozu, pnomokok 2.dozu yapiliyor. Sonra 1 yasta pnomokok 3.doz oluyor. Ozetle ben 2.ay asinin burda olsam 3 ve 4 ayda olanlar TR de olabilir miyim? Tr de de ayni mi 3doz? Bir mesela 5li karma 2.ayda yaptik 3.ay itibari ile 2.doz Trde dev edilir mi? Hepatit olmadik herhangi zaman olur muyuz? İlk gelince hemen saglik guvencesi olmuyor bir de gecici annemlerde kalicam herhangi saglik ocagina adrese kaydolmadan gidiliyor mu? Sorularim bu cok ve karisik mi canim?
Karma asi uc doz canim pnomokok da yapiliyor karma ile beraber. Rotavirusu asisi parali istersen yaptiriyorsun 3.ayda.agizdan damlatiliyor. Sen gidince hemen aile hekimine kayit alirlar. Ben anladim canim sorularini. Not alayim hemsiremize sorayim.
Canım benim yengem kullanıyor ondan ve memnun. Amamden korkarım onda bebeği taşımaya ya düşerse diye. Onundışında bacaklarına zararı olacağını hiç sanmıyorum.
Benim Bilal bay 14günlüj bugün eve ilk geldiğimizde emmiyordu ve göğsümdeki süt taşıyordu ama ili gündür ne taşıyor nede set oluyor,ama elhamdülillah bebeğime yetiyor. Maşaallah dilerim hiç süt problemimiz olmaz...
Ben bilali cok merak ediyorum annesi musait olunca foto yollar mi acaba?

Zarari yok diye biliyorum sadece oturma yeri kalin olmali diye duydum.

CCanim benim ya kiyamam. Sen diyordun ya bir doguraydim. Bak dogdu iste :-):-)
Ilk zamanlar cok zor oluyor canim bizim kiz da oyleydi. Uykuya hasret kaliyor insan. Bacaklarina hareket yaptirmayi denedinmi? Ezgi ozaman pirtlatiyor. Zeytinyagi suruyorsun sanirim poposuna. Allahim sifaversin bilal oglumuz iyi olsuntez zamanda. Allah senin yardimcin olsun. Ayaklarinizi usutmeyin kuzum sen de bebekte. Ben termofor koyuyorum battaniyesinin altina.
Aklima gelenler bunlar canim. Gaz icun bende cok ugrasiyorum. Cok zor seni cok iyi anliyorum.

Karma asi uc doz canim pnomokok da yapiliyor karma ile beraber. Rotavirusu asisi parali istersen yaptiriyorsun 3.ayda.agizdan damlatiliyor. Sen gidince hemen aile hekimine kayit alirlar. Ben anladim canim sorularini. Not alayim hemsiremize sorayim.

Ben bilali cok merak ediyorum annesi musait olunca foto yollar mi acaba?

Zarari yok diye biliyorum sadece oturma yeri kalin olmali diye duydum.

karapisso canim sagol idare ediyoz merak etme benimki de buyuk insandan az uyuyordu hala da iyi denemez gunduz uyku yok bide kucaktan koyunca pit cin gibi gozler acilior sonra acikio tekrar ayni sendrom esimle idare etmeye calisiyoruz sut de yetiyor cok sukur geceleri mamanin verdigi agirlik olmadan zor uyuyor uykuda dalmada sorun var bazi geceler mamaverioz ben sagip sakliorum sutu. Bilal de sacli demekmasallah bidika bizimkler bide dimdik :)

cadiozyim cok sagol yardimin icin benim adres de ydisi olunca once gecici annemlerin adrese kaydolup orda saglik ocagina kaydolabilirim saniyorum cunku annemlerde 1-2ay kalip sonra kalici eve gecicez. Asilar kacmasin hepatit ve verem yok zaten burda onlari nezaman yapcaklar bakalim.

karapisso canim sagol idare ediyoz merak etme benimki de buyuk insandan az uyuyordu hala da iyi denemez gunduz uyku yok bide kucaktan koyunca pit cin gibi gozler acilior sonra acikio tekrar ayni sendrom esimle idare etmeye calisiyoruz sut de yetiyor cok sukur geceleri mamanin verdigi agirlik olmadan zor uyuyor uykuda dalmada sorun var bazi geceler mamaverioz ben sagip sakliorum sutu. Bilal de sacli demekmasallah bidika bizimkler bide dimdik :)

cadiozyim cok sagol yardimin icin benim adres de ydisi olunca once gecici annemlerin adrese kaydolup orda saglik ocagina kaydolabilirim saniyorum cunku annemlerde 1-2ay kalip sonra kalici eve gecicez. Asilar kacmasin hepatit ve verem yok zaten burda onlari nezaman yapcaklar bakalim.
Asilar ucretsiz canim zatrn saglik guvenceniz olmasa da yapilir. Hemen kayit alirlar zaten. O basit bir islem. Hepatit ve verem asilari da sorun olmaz hemen yapilir bence ama ben yine de saglik ocagindaki hemsireden alicam kesinnbilgiyi. Rota asisini ucretli devam edersiniz disardan alip yaptirirsiniz. Menenjit ve besli de zaten burda devam edilir.

Kızlar iyi pazarlar hepinize
Kızımda bu sabahtan beri sağ göz kapağında şişiklik ve kızarıklık var acaba neden olmuş olabilir telaşa düştüm önemli bir şey mi diye. Sizlerde böyle bir şey oldumu hiç tubilosh, fmfm, cadıozy, ayşe, epack, msmsi. İnşallah daha da ilerlemez:(

Kızımda bu sabahtan beri sağ göz kapağında şişiklik ve kızarıklık var acaba neden olmuş olabilir telaşa düştüm önemli bir şey mi diye. Sizlerde böyle bir şey oldumu hiç tubilosh, fmfm, cadıozy, ayşe, epack, msmsi. İnşallah daha da ilerlemez:(

Canım inş önemli birşey değildir,ama tubilosh bahsetti onun oğlunda olmuş iki gözündede kızarıklık. Sende doktora git yarın. Salgından demişti tuba.

Asilar ucretsiz canim zatrn saglik guvenceniz olmasa da yapilir. Hemen kayit alirlar zaten. O basit bir islem. Hepatit ve verem asilari da sorun olmaz hemen yapilir bence ama ben yine de saglik ocagindaki hemsireden alicam kesinnbilgiyi. Rota asisini ucretli devam edersiniz disardan alip yaptirirsiniz. Menenjit ve besli de zaten burda devam edilir.

canim sagol bilgi alirsan sevinirim adrese kaydolmak lazim ilk basta sanirim sonra saglik ocagina rotayi parali yspariz. ben 2.ayda olduklarimiz 3 4 orda devam eder mi endisesindeydim bidr verem ve hepatit gec kaldik diyre cevabi bekliyorun canim bu sali mi haftaya mi opuyorum ezgicimi

canim insallah onemli deil takip et bence yarina kadar gecmezse gidersin benimkinde de bazen oluo cok uykusu olup uyuyamayinca bide haberdar et bizi insallah onemli deildir

Canim benim telas yapma hemenonemli birsey degildir insallah. Gozunde kizarikli capaklanma filan var mi? Yoksa sadece kapak mi sis? Benim kizimda dpgduktan bir hafta sonra olmustu goz kanalinda tikaniklik vardi surekli gozu yaslaniyordu ve enfeksiyon kapmis gibi iltihap cikiyordu ben masaj yapa apa acildi seninki de mi oyle birsey? Gozun beyaz kisminda kizariklik varsa gozu enfeksiyon kapmis olabilir sutunden sag biraz ama gozune memeyi degdirme. Bir de kaynamis ilik suyla silebilirsin ama tek hamlede. Benim aklima gelen bunlar canim. Gecmis olsun.
canim sagol bilgi alirsan sevinirim adrese kaydolmak lazim ilk basta sanirim sonra saglik ocagina rotayi parali yspariz. ben 2.ayda olduklarimiz 3 4 orda devam eder mi endisesindeydim bidr verem ve hepatit gec kaldik diyre cevabi bekliyorun canim bu sali mi haftaya mi opuyorum ezgicimi

Sizin gibi gelen cok oluyor canim ben isin kayit kismini biliyorum. Yurt disindan gelen yada yurt disina gidenler cok oluyor bebegi olanlar da oluyor. Illaki yapilir asisi merak etme. 2.ayda yapilanin tekrarini turkiyede 4.ve6.ayda yapiyorlar. Yaparlar canim benim niye yapmasinlar vermm v hepatit asisini. Asi kartiniz olacak ya ordan bakip eksigi tamamlayacaklar. Ben iyice sorarimcanim. Haftaya sali bu salidegil. 31 aralikta gidicez.ben de baris bebegi opuyorum buyumustur artik dimi? Kirk cikti. Varmi degisiklik ...

Canim benim telas yapma hemenonemli birsey degildir insallah. Gozunde kizarikli capaklanma filan var mi? Yoksa sadece kapak mi sis? Benim kizimda dpgduktan bir hafta sonra olmustu goz kanalinda tikaniklik vardi surekli gozu yaslaniyordu ve enfeksiyon kapmis gibi iltihap cikiyordu ben masaj yapa apa acildi seninki de mi oyle birsey? Gozun beyaz kisminda kizariklik varsa gozu enfeksiyon kapmis olabilir sutunden sag biraz ama gozune memeyi degdirme. Bir de kaynamis ilik suyla silebilirsin ama tek hamlede. Benim aklima gelen bunlar canim. Gecmis olsun.

Sizin gibi gelen cok oluyor canim ben isin kayit kismini biliyorum. Yurt disindan gelen yada yurt disina gidenler cok oluyor bebegi olanlar da oluyor. Illaki yapilir asisi merak etme. 2.ayda yapilanin tekrarini turkiyede 4.ve6.ayda yapiyorlar. Yaparlar canim benim niye yapmasinlar vermm v hepatit asisini. Asi kartiniz olacak ya ordan bakip eksigi tamamlayacaklar. Ben iyice sorarimcanim. Haftaya sali bu salidegil. 31 aralikta gidicez.ben de baris bebegi opuyorum buyumustur artik dimi? Kirk cikti. Varmi degisiklik ...

canim coksagol 43 gunluguz bi degisme bugun var memeyi alip cikariyor gaz da cikariyorum dunden beri biberonla sutumu bile istemedi pek bugun de ole cikarip cikarip alior geri atiyor anlamadim hayirlisi ezgicim napior asilardan korkuyorum huzursuz olcak die yazik bebeklere

Gözünün içinde kırmızılık yok sadece dışında kızarıkıklık ve şişlik var. Çapak, sulanma falanda yok. Tıbbi bir açıklaması vardır ama dün mevlüdümüz vardı ya acaba nazar değmişmidir diye de aklımdan geçmedi değil hemen bugün olunca. Eğer artarsa yarın doktora götürmek lazım. Epack, cazdıozy kızlar ilginiz için teşekkürler. Sizler nasılsınız bebşleriniz nasıllar?

Gözünün içinde kırmızılık yok sadece dışında kızarıkıklık ve şişlik var. Çapak, sulanma falanda yok. Tıbbi bir açıklaması vardır ama dün mevlüdümüz vardı ya acaba nazar değmişmidir diye de aklımdan geçmedi değil hemen bugün olunca. Eğer artarsa yarın doktora götürmek lazım. Epack, cazdıozy kızlar ilginiz için teşekkürler. Sizler nasılsınız bebşleriniz nasıllar?

sagol canim idare ediyoruz benim bebisin de yuzu kucuk kizarik dolu bir de gidisi kipkirmizi olmus kucuk isilik gibi banyo sonraso losyon surunce insallah rahatlar

Canım bizde de aynı sorun var. Bizim de morfoloji 3. Bizde varikosel de var.
15 aydır meleğimi bekliyorum. Nasip kısmet. Rabbim ol derse olur.
Morfolojinin tedavisi biraz zor. Kürlerin ve hapların çoğu sayı ve hareketi etkiliyor.
Eşin sigara içiyorsa önce onu birakmalı. Benim eşim bıraktı. Ve sağlıklı beslenmeli fast food dan uzak durmalı.
Ben hsg de çektirdim. Şükür temiz çıktı. Nasip olursa bahara ya da yaza aşı yaptırıcam.
Rabbim yardımcınız olsun. .

Back