- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.341
Dualarimiz seninle canim. Bebeğin dogunca kendini gurbette hiasetmien bile. Hep ona sarilican herseyin olacak o senin. Konuş bebeginle sık sık. Iletisiminiz içın iyi oluyormuş. Sarı şeker dogsun teyzeleri isiracak onu totosundan seni bu kadar üzdüğü içın. Kibar, nazlı, incecik alımlı bir kız olacak. Ne canlar yakacak annesi..
Incim kiyamam sana noluruzulme. Bak hepimizi sezeryan olduk. Benim ertesi gune sutum gelmisti dogumyaptigim gun aksamina da yurudum hem de kendim kalktim. Ilk gun mama yer kuzun ne olacak ki sen first buldukca emzirmeye calisirsin. Boyle kotumser olursan isin icinden hic cikamazsin. Guclu olmalisin daha dur o kucuk hanim neler edecek sana boyle hemen su koyvermek var mi?..
Hem onun kilo alimi seninle alakali degil ki oyle olsa butun cok kilo alan hamislerin iri yari bebekleri olurdu. Genetik kuzum bak benim?kiz da bana cekmis o kadar dengeli beslendim ama bebek basindan beri ufak tefekti senin kizin da oyle size cekmis..hadi uzulme artik. Gecen sene bu zamanlari dusun o hayatinda yoktu olmasi icin ne kadar ugrasmistin simdi karninda. Saglikli bir sekilde kucagina da alacaksin.
incicim canim benim kilosuna takilma saglikli olduktan sonra kilo dogunca alir merak etme inan tanidigim 2kisi var biri 6.5aylik dogmus ve kilosu 1,2 flan mi ne simdi gorsen dev gibi bi oglan kinse dogum kilosuyla kalmiyor. sezeryan da korkulcak bisey yok herkes oluyor bak kac kiside cok buyuk sorunlar var ben normal dogum da denedim sezeryan oldum sonunda oyuzden kendini uzme bebegine uzuntuden dolayi salgiladigin hormonlar gitmesin iyi dusun iyi olsun insallah. Belki ultrason yanilir dilek de 3 civari bekliodu 4oldu bakarsin 2.5olur senin de ama bence guclu bif bebek sari seker insallah dikkat et guclu ol anne olcaksin cokyakinda
Anaaaaaam küçük yavru ördek :)) Yav koymayın şu sıpaların resmini. Hemen doğurasım geliyor. Erken doğum yaparsam sizin bu tatlı sıpalarınız yüzünden olacak. Acaip masum pozu vermiş ha
İnci canım benim, kızın sana ergenlikten itibaren ona verdiğin muhteşem genler için teşekkür edecek emin ol. Mühim olan sağlıklı olması. Bizim gibi tombalak olacağına, bir ömür diyet muhabbeti yapacağına ne güzel işte fit bir hatun olacak :)) Bardağın dolu tarafını gör kuzum Eminim ikiniz içinde herşey yolunda gidecek. İyi haberlerini alacağız. Sen doğur, arkandan geliyorum :)))
canım benım biliyorum çok zor ama kendini toparlaa bebeğin hala karnında senın duygularından etkileniyor biliyorsun hem sen niye bakamadım diyorsun ki yapısı gereği böyledir belki zayıf bir bebektir bak benım arkadaşımda 1750 gr bir bebek doğursu 36 haftada suan 6 aylıkk çok sağlıklı senın kızında zarif narin bir kız olacak demekkı belki de sütün yararlı olur tombik bile olur ben de sezeryan oldum doğumdan hemen sonra sütüm geldi belli olmaz bu brde bunu düşünüp üzülme allahım hakkınıza hayırlısını versin
inci inşallah sağlıklı bir şekilde doğumun olur
canını skma demek senden alabildiği kadarını alıyor
onun nasibide okadar ailede zayıf cılız doğan bebekleriniz varmıydı
az kaldı canım moralini bozma rabbim büyük allah yardımcın olsun...
Kızlar Allah hepinizden razı olsun bu Cuma günü hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah.
Evet şimdi daha iyiyim. Ağlamayı kestim kızlar. Eşimle konuştuk bol bol. Bana destek oldu.
Yan komşum geldi akşam bayağı oturduk. Bana moral verdi.
Yan komşumda 1,5 kilo dogmus ben yaşıyorum ya onada bişi olmaz dedi. Allah razı olsun ondanda.
Dediğim gibi bende zayıf dogmusum 2 kilo bile yokmuşum. Eşimde öyle doğmuş. Eee benim sarı şekerim napsın o da bize çekti.
Küvöze girmeyecek ya ona duacıyım. Allah ıma binlerce şükürler olsun.
Bebişimi hastaneden alıp evimize geleceğiz inşallah. Hep sizin güzel dualarınızdan dolayı herşey yolunda gidecek inşallah.
Rabbim kimseyi darda bırakmasın. Dermansız dert vermesin.
Bende bebişimin gelişimini burda paylaşayım doğdugunda.
İlerleyen zamanlarda olurda benim durumumda birileri çıkar. Benden moral bulurlar diye paylaşmak istiyorum.
Hep öyle kalacak değil ya minik kızım.
Annesi yer onun poposunu. Sağlıklı olmasına vede küvöze girmeyecek olmasına çok çok seviniyorum.
İçimde bir huzur var. Tamamen Allah a teslim oldum. Doğum ve ölüm Allah ın takdiri. Biz ne yapsak boştur.
Kızlar, sezeryan oldunuz çogunuz.
Peki epidural, spinal, genel anestezi mi oldunuz ? Hangisi daha iyidir ?
Sütünüzün gelmesine çok sevindim. İnşallah benimde gelecek. Ayşecim; rezene ve humana çayı mı ne iç dedi. Marketlerde bulabilirim dimi bunları ?