• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Selamun aleyküm kızlar,öğlen 1. Akşam 4ve 7 de emdirmekte alıyorlar. Ben 1 den beri ayaktayım sezeryan ve normal doğum ağrılarım beni öldürdü. Elhamdülillah diyorum inş herşey iyi olacak. Bir p.tesi gelse...
Enfeksiyon Bugün kan tahlilinde azalma olmuş iyi dediler.
Emmeye gayret ediyor şükür. İnş sütüm inse daha iyi hissedeceğim.
10gibi alıyorlar emdirmekte ama benim pilim bitti. İçim acıyor ama elimde değil 7de emdirip eve gideceğim. Bitkin oluncaya süt etkilenirmiş.aişe tubiş waves bebelerini çok şirin maşaallah.
En son olarak hastaneden bana dua eden bütün bacılarıma dualar gönderiyorum dilerim Mevlam sizlere sıkıntı yüÜ göstermesin.
Hepiniz iyi varsınız...

Canim maşallah azalmış enfeksiyonunuzda. Dinlen stres yapma ki sütun bol olsun. Birde ne zaman dus alabiliyorsun bilmiyorum ama sor doktoruna ılık dus almakta sütun inmesine yardımcı oluyor. Halamda eve gelince banyoya sokmuslardi şutu öyle gelmeye başladı. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Beraber sağlıkla evinize dönün en kısa zamanda inş.

Selamun aleyküm kızlar,öğlen 1. Akşam 4ve 7 de emdirmekte alıyorlar. Ben 1 den beri ayaktayım sezeryan ve normal doğum ağrılarım beni öldürdü. Elhamdülillah diyorum inş herşey iyi olacak. Bir p.tesi gelse...
10gibi alıyorlar emdirmekte ama benim pilim bitti. İçim acıyor ama elimde değil 7de emdirip eve gideceğim. Bitkin oluncaya süt etkilenirmiş.aişe tubiş waves bebelerini çok şirin maşaallah.
En son olarak hastaneden bana dua eden bütün bacılarıma dualar gönderiyorum dilerim Mevlam sizlere sıkıntı yüÜ göstermesin.
Hepiniz iyi varsınız...

Aleyküm selam canım.Çok çok geçmiş olsun öncelikle.duygu haklı duş konusunda.İnşallah duş alabiliyorsundur.Bol bol incir hoşafı iç gülüm.Su,çorba,aç karnına dereotu,rezene çayı iç mutlaka.Dualarımız seninle.Bilal bebeğimizi de bekliyoruz topiğimize.Sağlıkla dönecek kucağına eminim ben.Bak güzel haberler de almışsın.Git dinlen artık sende evine.İyi olman lazım bebeğin için.:54:

Kızlar dualarınızı ne olur eksik etmeyin.

Zor günler geçiriyoruz...

Bugün doktordan geldik...

Ve bebişim yine kilo alamamış. Aynı duruyor. 2 kilo bile tam değil ama 2 kilo sayılır diye kendimi avutuyorum:14::14::14:

Çok ağladım bugün hemde çoook. Yanlış yapıyorum yavrum etkilendi ama ağladım duruldum. Şimdi iyiyim.

19 aralık perşembe günü sabah erkenden doktora gidiyorum. Ya o gün yada cuma günü sezeryanla alınacak bebeğim.

Kendi kendine nefes alabiliyor doktor dedi. Usg dede gördük eşimle bizde. Nefes alıyordu yavrum benim.:14:

36 haftalık olmuş. Eşimin yüz ifadesini unutamam. Çaresizlik, hayal kırıklıgı, mutsuzluk okadar belli oluyordu ki...

Alt üst olduk.. Ben sedyede yatarken ona bakıyordum... Onu öyle gördüm ya:5::5::5:

kuvöz sorunumuz olmıcak büyü ihtimal. Doktorumuz acil birşey olursa sevk ederiz dedi. AMa bişi olmaz dedi.

İşte benim sarı şeker 2 kilocuk dogacak... Hayırlısı Allah tan.:14:

inciiim canım benim.Çok ağlamışsın kıyamam sana yaa.Ağlamasın hiçbir hamiş.Benim içim paramparça oluyor:14::14::14::14::14::14:
Bak ne güzel küvöze de girmez demiş dr.600gr doğan bile yaşıyor sıkma bitanem.Manken gibi bi sarı şeker doğuracaksın inşallah sende.İnşallah sütün yarayacak çıkınca tombik bi bebek olacak.Sen şimdi süte odaklan.Humana,rezene içmeye başla artık.Sütün bebeğin gelmeden inse bile sağarsın buzluğa atarsın.Çok ağlama sütün inmez bu seferde ona üzülürsün.İçimi parçaladı yazdıkların inan.Gözlerim doldu resmen.Nolur ağlama artık.İnşallah sütün çok çok yarar da bugünlerini unutursun şekerinle uyurken.:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

WAVES adasim kizin cok sker mis gibi de kokuyordur simdi...

KARAPISSO kuzum uzulme bak enfeksiyon azalmaya baslamis atlatacak bilal bebek guclu ol ki sutun azalmasin. Canim rezene icmeyi ihmal etme olur mu?

INCIM hic bozma moralini canimcim bak kuvoze de girmeyecek. Fit bir kizin olacak.. saglikli oolsun da dogduktan sonra bol bol memeyi sokarsin agzina tombis tombis olur gor bak.. hem guvenme sen u,trasona bak dilegin bebek daha kilolu cikti. 2 kilodan fazla cikacakk...hadi ama gul bakiyimmm cok yakinda evinizden bebek sesleri yukselecek..sari bir kiz geleek evinize.

Ooooyy ooyy.Börek yapmaya kalktım.Buzluktaki son kıymam yufkama yetmedi.Eşime kıyma getir dedim.Ben 9-10 gibi gelirim sen ye bekleme dedi.Mutfağı toplamadım.Heryer her yerde.Kuzucuk emdi şekerleme yapıyor yine.
Ev 19derece.Isıtıcı yakmak istemiyorum 100tlye yakın geliyor elektrik ft.Kuzuyu sıkı sıkı giydirdim,Allah'tan üşümüyor o.Ben de eskimolar gibi kat kat giyindim.Kışın bile çorapla,mini etekle,kısa kolluyla dolaşan ben çuval gibi oturuyorum.Ayağımda çorap,patik,terlik (ki hiç sevmem patiği) üzerimde tayt,pijama üstte kalın sweet,polar ceket,olmadı bazen şal.Bişey içmekten sıkılınca battaniye.Sıcak bişeyler içmekten sıkıldım.Süt,çay,kahve,yeşil çay,rezene.Eşimin yerinde olsam şiddetli bakımsızlıktan terkederdim beni.Aynaya bile bakmak gelmiyor içimden.Donuyorum.Dışarısı eksilerden yukarı çıkmıyor artık burada.Camı açmamla 20sn kapamam bir oluyor.Bi anda buz kesiyor evin içi.Oksijen bile alamaz olduk soğuktan.
Az önce aldım kuzumu yönetici yardımcısı komşuma çıktım.Dedim çocuğum öksürmeye başladı.Evimiz 22 derece bile değil.Biraz yükseltseniz ısıyı.Yöneticinin karısı bugün ameliyat olmuş,yarın söyleyim dedi.2.katlarda çok sıcak diye kızıyorlarmış.İyi de arkadaş ben ara kattayım ben bile ısınamıyorum.Üstümde 2 kat daha var üstelik.(12 katlı apt.zorlukları)
Allahım bugünümüzü aratmasın.:50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim kuzenimde 1.200 gr dogmus simdi baya uzun.ve kemikli yapili bir Kiz. Teyzem sütüm bile olmuyordu aşırı zayiflamistim hamileligimde dedi. Sakin üzülme. Rabbim sağlıkla doğmasıni nasip etsin. Kilo=sağlık demek değil. Bizde hep kilo iyi birseymis gibi düşünülür ama yanlış. Kendine de bebeğine de zarar verirsin ağlama kuzucuk. Emzirirsinmama verirsin hemencik toplar kendini sarı sekerimiz. Dualarimiz seninle. Rabbime tam tevekkül et ve ümidini yitirme canim.

Aysem tskler insallah bizede nasip olur bi bebis :49::49::49:

Karapisso tatlim seninde bilalinde durumunun iyiye gittigine cok sevindim canim adasim insallah bilal bebekte iyi olur bi an once guzel haberlerini bekliyorum. :54::54::54:

Darısı başınıza inşallah dileğimm.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Çok tatlılar yaa.Allahım nazarlardan korusun.Bende gülerken foto zor yakalıyorum.O kadar da güldüğü halde:27:Beceriksizim sanırım foto konusunda.
Maşallah konuşmaya da başlamış.Bende de garip bi duygu var ilk baba desin istiyorum:31::31::31:

şşşş:20::20::20:Üzülmek yok.Var ama az.Dinlen biraz sıcacık evinde.Kendine vakit ayır biraz.At bebişi kafandan.Onunla yatıp kalkma.Fotolarını paylaşırken unutacaksın bugünlerini emin ol:29::29:

Amiiin.Hepimizinkini inşallah:54:

Çok tatlısın canım. Çok sağol. Elimden geleni yapıcam. Evde keyif dinlenme film. Biraz tembellik yaparım. Kafamdan atmaya çalışırım ama sanırım çok kolay olmayacak :)

Allah ım yardım etsin bize...

Yüreğim parçalanıyor...

Çok korkuyorum...

İçimde kıpır kıpır... Sana iyi bakamadım, neden annecim böyle oldu diye ağladım...

Yakıyor gözyaşlarım yüreğimi...

Sezeryandan sonra sütüm hemen gelecek mi ? Ayağa kalkabilecek miyim ? Bebeğimin sağlığı nasıl olacak? Napıcaz ?

Allah tan başka kimsem yok... Gücüm kalmadı... Yaşayan bilir derler ya tam o andayım...

Dünyaları verseniz içimdeki acı, üzüntü sönmeyecek...:14:

Artık tükendim...Nerde yanlış yaptım ?

Yüreğim parçalanıyor...

Çok korkuyorum...

İçimde kıpır kıpır... Sana iyi bakamadım, neden annecim böyle oldu diye ağladım...

Sezeryandan sonra sütüm hemen gelecek mi ? Ayağa kalkabilecek miyim ? Bebeğimin sağlığı nasıl olacak? Napıcaz ?

Allah tan başka kimsem yok... Gücüm kalmadı... Yaşayan bilir derler ya tam o andayım...

Incim canim tövbe et hemen o nasil söz? Rabbim bizlere emanet veriyor. Emanetinede sen elinden gelenin fazlasıyla sahip çıkıyorsun. Takdir Allahın. Demek ki hayırlısı böyle bebisinin zayif olması gerekiyor. Gün doğmadan neler doğar sabret ve tevekkül et Rabbime. Hersey cok.güzel olacak.

Incim canim tövbe et hemen o nasil söz? Rabbim bizlere emanet veriyor. Emanetinede sen elinden gelenin fazlasıyla sahip çıkıyorsun. Takdir Allahın. Demek ki hayırlısı böyle bebisinin zayif olması gerekiyor. Gün doğmadan neler doğar sabret ve tevekkül et Rabbime. Hersey cok.güzel olacak.

isyan etmiyorum elbette canım:14: Kendimi suçluyorum ister istemez. Allah ım böylesini uygun görmüş. Herşeyde bir hayır vardır.

Bekliyorum... Günleri sayıyoruz artık..

annemle abim gelecek 3-4 güne.

Midem bulanıyor strestten.

Elimden geleni yaptım takdir Allah ın.

Rabbim beni affetsin. Bebeğimi sağlıcakla kucagıma almamı nasip etsin. Bol bol sütüm olsun. Ona kilocukları aldırayım.

Üzülmemek elde değil ki..

Kendimi toparlamam gerek...

Gurbette olmakta ayrı bi sıkıntı benim için...

Hayat bu.. Hep böyle kalacak değiliz ya..

Elbette güneş bizim içinde doğacak...

Dualarınızı eksik etmeyin bizden...

isyan etmiyorum elbette canım:14: Kendimi suçluyorum ister istemez. Allah ım böylesini uygun görmüş. Herşeyde bir hayır vardır.

Rabbim beni affetsin. Bebeğimi sağlıcakla kucagıma almamı nasip etsin. Bol bol sütüm olsun. Ona kilocukları aldırayım.

Dualarimiz seninle canim. Bebeğin dogunca kendini gurbette hiasetmien bile. Hep ona sarilican herseyin olacak o senin. Konuş bebeginle sık sık. Iletisiminiz içın iyi oluyormuş. Sarı şeker dogsun teyzeleri isiracak onu totosundan seni bu kadar üzdüğü içın. Kibar, nazlı, incecik alımlı bir kız olacak. Ne canlar yakacak annesi..

Yüreğim parçalanıyor...

Çok korkuyorum...

Incim kiyamam sana noluruzulme. Bak hepimizi sezeryan olduk. Benim ertesi gune sutum gelmisti dogumyaptigim gun aksamina da yurudum hem de kendim kalktim. Ilk gun mama yer kuzun ne olacak ki sen first buldukca emzirmeye calisirsin. Boyle kotumser olursan isin icinden hic cikamazsin. Guclu olmalisin daha dur o kucuk hanim neler edecek sana boyle hemen su koyvermek var mi?..
Hem onun kilo alimi seninle alakali degil ki oyle olsa butun cok kilo alan hamislerin iri yari bebekleri olurdu. Genetik kuzum bak benim?kiz da bana cekmis o kadar dengeli beslendim ama bebek basindan beri ufak tefekti senin kizin da oyle size cekmis..hadi uzulme artik. Gecen sene bu zamanlari dusun o hayatinda yoktu olmasi icin ne kadar ugrasmistin simdi karninda. Saglikli bir sekilde kucagina da alacaksin.

incicim canim benim kilosuna takilma saglikli olduktan sonra kilo dogunca alir merak etme inan tanidigim 2kisi var biri 6.5aylik dogmus ve kilosu 1,2 flan mi ne simdi gorsen dev gibi bi oglan kinse dogum kilosuyla kalmiyor. sezeryan da korkulcak bisey yok herkes oluyor bak kac kiside cok buyuk sorunlar var ben normal dogum da denedim sezeryan oldum sonunda oyuzden kendini uzme bebegine uzuntuden dolayi salgiladigin hormonlar gitmesin iyi dusun iyi olsun insallah. Belki ultrason yanilir dilek de 3 civari bekliodu 4oldu bakarsin 2.5olur senin de ama bence guclu bif bebek sari seker insallah dikkat et guclu ol anne olcaksin cokyakinda

Anaaaaaam :nazar::nazar::nazar: küçük yavru ördek :)) Yav koymayın şu sıpaların resmini. Hemen doğurasım geliyor. Erken doğum yaparsam sizin bu tatlı sıpalarınız yüzünden olacak. Acaip masum pozu vermiş ha :52:

Kızlar dualarınızı ne olur eksik etmeyin.

Zor günler geçiriyoruz...

Bugün doktordan geldik...

Ve bebişim yine kilo alamamış. Aynı duruyor. 2 kilo bile tam değil ama 2 kilo sayılır diye kendimi avutuyorum:14::14::14:

Çok ağladım bugün hemde çoook. Yanlış yapıyorum yavrum etkilendi ama ağladım duruldum. Şimdi iyiyim.

19 aralık perşembe günü sabah erkenden doktora gidiyorum. Ya o gün yada cuma günü sezeryanla alınacak bebeğim.

Kendi kendine nefes alabiliyor doktor dedi. Usg dede gördük eşimle bizde. Nefes alıyordu yavrum benim.:14:

36 haftalık olmuş. Eşimin yüz ifadesini unutamam. Çaresizlik, hayal kırıklıgı, mutsuzluk okadar belli oluyordu ki...

Alt üst olduk.. Ben sedyede yatarken ona bakıyordum... Onu öyle gördüm ya:5::5::5:

kuvöz sorunumuz olmıcak büyü ihtimal. Doktorumuz acil birşey olursa sevk ederiz dedi. AMa bişi olmaz dedi.

İşte benim sarı şeker 2 kilocuk dogacak... Hayırlısı Allah tan.:14:

İnci canım benim, kızın sana ergenlikten itibaren ona verdiğin muhteşem genler için teşekkür edecek emin ol. Mühim olan sağlıklı olması. Bizim gibi tombalak olacağına, bir ömür diyet muhabbeti yapacağına ne güzel işte fit bir hatun olacak :)) Bardağın dolu tarafını gör kuzum:52: Eminim ikiniz içinde herşey yolunda gidecek. İyi haberlerini alacağız. Sen doğur, arkandan geliyorum :)))

Yüreğim parçalanıyor...

Çok korkuyorum...

canım benım biliyorum çok zor ama kendini toparlaa bebeğin hala karnında senın duygularından etkileniyor biliyorsun hem sen niye bakamadım diyorsun ki yapısı gereği böyledir belki zayıf bir bebektir bak benım arkadaşımda 1750 gr bir bebek doğursu 36 haftada suan 6 aylıkk çok sağlıklı senın kızında zarif narin bir kız olacak demekkı belki de sütün yararlı olur tombik bile olur ben de sezeryan oldum doğumdan hemen sonra sütüm geldi belli olmaz bu brde bunu düşünüp üzülme allahım hakkınıza hayırlısını versin

Çok sağol Şulecim.Herkes İranlılara benzetiyor:53:İsmi Arapça kökenli acep ondanmıki:37:

Canım benim.Gelen gideni aratmasın yeterki.Sonundaki gülücük,herkesin içinde bakışlarının sana kilitlenip kalması,sadece sana gülmesi olmasa inan kaldırılacak gibi bi sıkıntı değil çocuk sorumluluğu.:29:

Mamayı içtikten sonra 3-4 saat acıkmıyor.Lök gibi midesine otururmuş mama.O yüzden zor sindirilir geç acıkırmış.Milupanın sitesinde okumuştum.Hatta bizim aylarda günde 7-8 biberon mama yeter diyor ama emdiği sayı bile en az 10.Aradaki farka bak yani.İlk 40gün benimki de uyanmazdı.Ben saat kurardım.Kan şekeri düşer,uyanamazmış,komaya girermiş dr söylemişti.Sarılık olur ondan sonra da dedi.En geç 2,5 saatte bir uyanırdık biz.12de emzirirdim yatardım,3e doğru bi daha,6ya doğru bi daha.Alarm öter dururdu başımızda.O da sese uyanırdı zaten.Sonra kendi uyanmaya başladı.Bebeklerde uyku diye bi yazı okumuştum.bebekbakimyapımonarım diye bi siteydi.Bebekleri uykusu geldiğinde uyutmazsanız uykuyla savaşmaya,hırçınlaşmaya başlar diyordu.Gözleri kızarmaya başlayınca,eli yüzüne gittikçe hemen kundak yapar pışpışlarım ben.O da uykuya geçer hemen.Eğer misafir,dışarısı gibi bi mecburiyetten uyutamadıysam 2-3 saat mızıldar durur,zor uyur.O yüzden uyutmak için değişik yöntemler dene.Gazı varmı yokmu anlaman için bi tarif yazmıştım sana. Okudunmu?Karnı tok,gazı yok,altı temizse uyumaktan başka çaresi yok.Ellerini iyice sar,yüzünü ört,ışığı kapat.Bırak huysuzlansın debelensin.Öğrenecek uyumayı böyle böyle.Seninki daha çok küçük.18 saat falan uyuması lazım.Benimki 15 gündür falan gündüzleri az uyumaya başladı.O da normalmiş.1 saat uyuyor hemen uyanıyor artık gündüzleri.Bizim 4 saatten fazla uyanık durmaması lazımmış.Bazen 6-7 saat uyutamıyorum ben koşturmaktan,işten kötü oluyor,huysuzlaşıyor.

canım maşallah diyelim bende aslen iranlıyım
senin kızda bizden:) maşallah rabbim esirgesin
sizlere bağışlasın darısı başımıza:)

selam kızlarrr

Dua eden herkezden Rabbim yüzbin defa razı olsun...
Ravzacık büyük bir hızla toparlanmaya devam ediyormuş :16:
dr böyle giderse birkaç güne yogun bakımdan çıkartırız demiş. ayyy ne sevindikkk
ablam yeni resim ve video yolladı.
bere takmışlar kafasına. maşallah kuzum boncuk boncuk bakıyordu.
Rabbim kimsenin evladını yanından ayırmasın inşallahh

Karapissoyla konuştum. çok üzgündü canım yaa :(
topiğe girersen bizim kızlara söyle bana çok çok dua etsinler dedi...
P.tesi günü yapılıcak tahlil iyi çıkar inşallah da oğlumu eve getiririz dedi.
sarılık başlamış bebeginde. kendisi farketmiş o gün. inşallah artmaz. mamayla besliolarmış hastanede.
daha sütü de inmemiş. İnşallah bolll boll sütü olur bebişini emzirir ve hastaneye de bırakır. sarılık olmaz kuzucuk.

Ayşemmm maşallah kızzz MAŞALLAH SUBHANALLAHH :nazar: çok sevimli kızın :16:
saçlar da bizden baya baya fazla :)
ah kel ogluşuuuummm :9:
saçlar az çıkaydı da karizmayı çizdirmeseydi.
çok heveslendim bende 2 resim atim :27:

Eki Görüntüle 893366
Eki Görüntüle 893367
Eki Görüntüle 893368
Eki Görüntüle 893369
Eki Görüntüle 893370

BUNLAR DA BENİM PAŞALAR TEYZELERİİİİİ :emir_bebek::55:
yusuf da hap çatık kaşlı çıkmış yeaa :P

YUSUFCUK DÜNDEN BERİ BA BA BA BABA DEMEYE BAŞLADI. NEDEN ANNE DEMEDİ DİYE SİNİRİM BOZULMUYOR DEĞİL DOĞRUSU :19:

tuba canım inşallah yiyenin daha da ii olucak
Rbbim şifalar göndersin dün bolca dua ettim
çocuklarınında maşallahı var büyük oğlunu yeni gördüm
maşallah belli ki çok yakışıklı olucak
Allah bağışlasın sizlere...

maşallah canım ne güzel bakıyor
kıyafetleride yakışmış belliki süslü olucak:)

Hepiniz iyi varsınız...

canım dileğim Rabbim şifalar göndersin
her çocukta sarılık oluyor zamanla geçer sen emzirdikçe
oda zamanla toparlanacak duam seninle sende duanı eksik etme..

Yüreğim parçalanıyor...

Çok korkuyorum...

inci inşallah sağlıklı bir şekilde doğumun olur
canını skma demek senden alabildiği kadarını alıyor
onun nasibide okadar ailede zayıf cılız doğan bebekleriniz varmıydı
az kaldı canım moralini bozma rabbim büyük allah yardımcın olsun...

Bebekleri görmek çok ii geliyo gerçekten. Bu topiğe gelen herkes hamile kalmış sanırım :)) benim gibi hamile kalmak isteyen, bunun için uğraşan kimse yok muuuuuuuuuuu ???

Back