- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 893366
Eki Görüntüle 893367
Eki Görüntüle 893368
Eki Görüntüle 893369
Eki Görüntüle 893370
BUNLAR DA BENİM PAŞALAR TEYZELERİİİİİ
yusuf da hap çatık kaşlı çıkmış yeaa
YUSUFCUK DÜNDEN BERİ BA BA BA BABA DEMEYE BAŞLADI. NEDEN ANNE DEMEDİ DİYE SİNİRİM BOZULMUYOR DEĞİL DOĞRUSU
Aysecim 4saat uyuyor dogdugundan beri az uyuyo. Canim biz 3saate kaldirioz ama bazen olu gibi oluo alt degistiriom ayilio ozaman. dun mama yedi 4saate uyandirdik mama tok tutuo evt bakalim zorlucam uykuya ama cok narin tik desen uyanio salon mutfak bir bizim yemek zor yiom az sizsa bile
masalllahhhh dicek biseyim yok ikisi de ayri tatli minik cok tontik masallah tubis
Darısı başınıza inşallah dileğimm.canim bebis cok seker olmus, esinle olan fotorafta cok seker baba kiz tv keyfi yapiyor
Çok tatlılar yaa.Allahım nazarlardan korusun.Bende gülerken foto zor yakalıyorum.O kadar da güldüğü haldeBeceriksizim sanırım foto konusunda.Eki Görüntüle 893366
Eki Görüntüle 893367
Eki Görüntüle 893368
Eki Görüntüle 893369
Eki Görüntüle 893370
YUSUFCUK DÜNDEN BERİ BA BA BA BABA DEMEYE BAŞLADI. NEDEN ANNE DEMEDİ DİYE SİNİRİM BOZULMUYOR DEĞİL DOĞRUSU
şşşşÜzülmek yok.Var ama az.Dinlen biraz sıcacık evinde.Kendine vakit ayır biraz.At bebişi kafandan.Onunla yatıp kalkma.Fotolarını paylaşırken unutacaksın bugünlerini emin olBenim kahverengi akıntılar kırmızıya döndü. Çok Üzgünüm. Yıllık izin aldım. Yaklaşık 15 gün evdeyim. Keyfim yok.
Bebekleriniz olduğu için çoook şanslısınız gerçekten. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Benim kahverengi akıntılar kırmızıya döndü. Çok Üzgünüm. Yıllık izin aldım. Yaklaşık 15 gün evdeyim. Keyfim yok.
Çok tatlılar yaa.Allahım nazarlardan korusun.Bende gülerken foto zor yakalıyorum.O kadar da güldüğü haldeBeceriksizim sanırım foto konusunda.
Maşallah konuşmaya da başlamış.Bende de garip bi duygu var ilk baba desin istiyorum
Eki Görüntüle 893366
Eki Görüntüle 893367
Eki Görüntüle 893368
Eki Görüntüle 893369
Eki Görüntüle 893370
hehehh teşekkürler ipeğimm
tontik ki ne tontik.
hamd olsun güzel anlaşıolar.
kenan güzel abilik yapio.
inşallah hep böyle devam eder.
senin bebiş nasıl bakalım
kızlar mama vermeniz gerektiğini doktorunuz mu söyledi ben saedece emziriyorum nasıl anlıyorsunuz doymadığını ağlıyor da öyle mi anlıyorsunuz ?benım 10 dakıka emyr sonr mmede uyuya kalıyor doyuyormudur acaba ama öyle ağlaması flan yok geceleri de 3 saat falan geçiyor emzirene kadar uyuyor kaldırmazsm sabaha kadar uyuyacak acıkmıyormu anlamadım
Kızlar çok kötüyüm eşim yeni geldi doktorun yanında.Bilal enfeksiyon kapmış bugün vermiyorlar bebeğimi. Ağlamak istemiyorum ama içim harap oldu bebeğimi istiyorum ben
inci sakın kilosunu kafana takma. Bak ben doğuramadım neler çektim,en azından 2 kilo olsa rahat doğar ve seni yormaz. Sana dua ettim inş sağlıkla gelecek bebeğin,benim yaşadıklarımı yaşamazsın.
Anaaaam kiz bu cirkin sey ne olmus yav :)) kucuk fok baligi.. Aysee bacim senin ki babaya epey benziyor.
Eki Görüntüle 893030
Kadın çok uğraştı gülüşümü yakalamak için.Hadi al sana gülücük sevimli annecik
Eki Görüntüle 893029
Göbeği üstüne buzda kayıp suya düşen penguenler gibiyim
Eki Görüntüle 893028
Gaz çıkarma çabasındayım annemin işi gücü foto.Kadın bi git işim var
Eki Görüntüle 893027
Babamızla tv izliyoruz pür dikkat
Hain bebis ! Cefasini anne celsin, o yine de baba desin :)) kucuk keltos :))Eki Görüntüle 893366
Eki Görüntüle 893367
Eki Görüntüle 893368
Eki Görüntüle 893369
Eki Görüntüle 893370
Benimh kahverengi akıntılar kırmızıya döndü. Çok Üzgünüm. Yıllık izin aldım. Yaklaşık 15 gün evdeyim. Keyfim yok.[/QUOT
Aaaaaa ama moral bozmak yok. Yas kunusuna da cok takilma kuzum.
ben de nerdeyze 36 oldum ve ilk bebikim. Kafani bosalt, hersey senin icin guzel olacak...
Ben emziremediğim için mama verdim,ilk hastanede verdiler zaten.Doymadığını uyumaması ve mızmızlanmasından anlıyorum ben.Mamayı içince yarım saat içinde uyuyordu.Kaldır mutlaka.Uyandırmasan da memeyi ver ağzına emer o.Sarılık olur Allah korusun.Kırkını geçince bıraktım ben uyandırmayı.kızlar mama vermeniz gerektiğini doktorunuz mu söyledi ben saedece emziriyorum nasıl anlıyorsunuz doymadığını ağlıyor da öyle mi anlıyorsunuz ?benım 10 dakıka emyr sonr mmede uyuya kalıyor doyuyormudur acaba ama öyle ağlaması flan yok geceleri de 3 saat falan geçiyor emzirene kadar uyuyor kaldırmazsm sabaha kadar uyuyacak acıkmıyormu anlamadım
Anaaaam kiz bu cirkin sey ne olmus yav :)) kucuk fok baligi.. Aysee bacim senin ki babaya epey benziyor.
Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkürler. Hepinizin yazdıklarını tek tek okumak istedim ve sizlere çok dua ettim o acıları çekerken.
Uzun uzun anlatırım sonra. Sonuç 4kilo bir oğliş acılar içinde hala gazını çıkartamayın ben ben yarım saat oldu lavdan yapılalaı çıt yok. Waves evet doktorum kilolu olduğunu söylemedi bana bebeğin kafası kanala ters girdi ve kımıldamadı 2 saat boyunca çatalda kaldım. Inanılmaz bir acı 2 saat ıkındım 5ebe ve 2 doktor başımda.... Hepsi çok merhametli ve şirinlerdi. Çok güzel açılmam oldu. Gittiğimde sabah 9gibi 4 cm ve akşam 4te 10 cm ile çatala alındım. Ikından çok güzel dedi ebeler doktor çok beğendi ama an sonunda yeter dedim alın beni sezeryana 2 saat daha ıkın dediler gelebilir,ama göze alamadım 2 saat ıkınmayı açım susuzluk başım dönüyor vs...Ama okalar başarıya rağmen gelmedi koca kafalı. Şimdi dün çektiğim sancı ve acıların izi var heryerinde. Sezeryan oldum oda ayrı mesele. Kan sayımım 10 imiş ameliyattan evvel şimdi ise 7 ye düşmüş. Rengim sapları heryerim şiş. Hala 70 kiloyum. Bebeğim yoğun bakımda emdiremedim daha. Kanadık oksijen değerini beğenmedi çocuk doktoru. Ilk günde doğduğu gibi solunum problemi yaşamış 6:15te doğmuş ama yanıma gece 11 gibi getirdiler. Şimdi gaz çıkartma ile uğraşıyorum bakalım sancılarım acılarım ne zaman dinecek... Hepinize ayrı ayrı dua ettim acı çekerken... Hakkınızı helal edin...
Ben 3 kilo bir bebek beklerken bir tosunumuz oldu ve görseniz maşaallah inanılmaz güzel.
İpekçi'm san çok üzülmüştüm okadar acıdan sonra ameliyata alınmana bence ben senden beter oldum
Ah canım nasıl olayım elhamdülillah. Bilal yanımda değil gazım çıkmadı ağrısı kaburga ve belimde sızım sızım sızlamıyor açım hala gaz çıkmadığı için bişiler yiyemedim. Evel gece 2 den beri uykusuzluk ve hala uyuyamıyorum ağrılardan dolayı.
Sen nasılsın darısı sana ama acısın kolaylıkla...
Ne enfeksiyonu bilmiyorlar annden geçemişmişmiş doğum kanalında 2 saat kaldığı için olabilirmiş.
Her neyse haftaya Pazartesi kültür sonuçlarımız çıkacak.
O zamana kadar kalacak yoğun bakımda.
Antibiyotik tedavisi başladılar. Yarın emzirmeye gideceğim 1 gibi. Sütüm gelsin inşaallah gidince emsin meleğim.
Orda sağarım gecede sütümü emer. Bu umutlarda ayakta duruyorum. Hala şoktayım inanın nasıl çektim o acıları nasıl ameliyata girdim bilmiyorum. Ağlıyorum kızlar elimde değil dua ediyorum sütüm hemencik gelsin diye. Ama ağlıyorum.
Dualarımız bir olsun. Herkese teşekkür ediyorum,dualarınız için. Hakkınızı helal edin. Herkese ayrı ayrı yazamıyorum.
Çok yorgunun uyursam inş sütümde gelir... Kafam çok bozuk ben hala inanamıyorum, akşam beni doğurmaya çalışan ekip vardı kız diyor sen hiç aklımdan çıkmadın çok üzüldüm gerisini siz düşünün... Dua edin hayırlı akşamlar...
Eki Görüntüle 893030
Kadın çok uğraştı gülüşümü yakalamak için.Hadi al sana gülücük sevimli annecik
Eki Görüntüle 893029
Göbeği üstüne buzda kayıp suya düşen penguenler gibiyim
Eki Görüntüle 893028
Gaz çıkarma çabasındayım annemin işi gücü foto.Kadın bi git işim var
Eki Görüntüle 893027
Babamızla tv izliyoruz pür dikkat
anladım canım bnımkı gündüz saat falan beklemiyor bazen yırmı dakıkada bir bile aranıyor ağzı açık ama ağlamıyor ben fırsat vermıyorum gelıba ağzını açıyor sankı öpücük verir gibi muck muck sesler çıkarıyor damak emer gibi acıktığını öyle anlıyorum mememı verince emiyorBen emziremediğim için mama verdim,ilk hastanede verdiler zaten.Doymadığını uyumaması ve mızmızlanmasından anlıyorum ben.Mamayı içince yarım saat içinde uyuyordu.Kaldır mutlaka.Uyandırmasan da memeyi ver ağzına emer o.Sarılık olur Allah korusun.Kırkını geçince bıraktım ben uyandırmayı.
:) Benzeten pek olmuyor babasına.
ağlıyormu canım emdikten sonratubishim idare edioz gunduz uykumuz yok sIk emio saate bir istio 2gundur gece 140ml fln mama yior uyutamiom gunduz kendi sizsa o da titrek bi uyku hayirlisi sari kaka normal bide yagli sutu az kalinca sari yesil kaka oluomus bazen ole kaka azaldi onceden her emme sonrasi simdi gunde 3-4kez tecrubelerini bekliorum uyutma ve sut yetme konusunda senin tontik de cok istio mi ya da sut ona az oyuzden mi sIK istio anlamadim
agresifmelek canim ben de bu sorulari hep soruyirum kendimi 10dk emince sIK isteyimcr sut az ondan mi diom mama veriom yetmio gibi bazen bide biraksan memede durcak bos emio gibj gogsu sIkinca az gelio
anladım canım bnımkı gündüz saat falan beklemiyor bazen yırmı dakıkada bir bile aranıyor ağzı açık ama ağlamıyor ben fırsat vermıyorum gelıba ağzını açıyor sankı öpücük verir gibi muck muck sesler çıkarıyor damak emer gibi acıktığını öyle anlıyorum mememı verince emiyor
bazen 5 dakıka bazen yarım saat emıyor uyuya kalıyor mememde ama geceleri belli olmuyor bazen uyumuyor emzırıyorum sık sık o ağlamasa da bazen de uzun sattler uyuyor benımde uyanamadığım birkaç gce oldu 4 5 saat kalkmamışım ama ağlamadı hiç geceleri genelde uyurken emıyor gözleri kapalı emıyor yani doyuyordur herhalde diyorum doktora da ilk iki hafta gittik bir haftada 450 gr artmış doktoa sütün yaramış devam et dedi bir ay sonra gelın dedi ağlarsa anlaım kı doymuyor sarılık falan olmasını istemem
ağlıyormu canım emdikten sonra
ayyyy maşallah çok tatlı
Teşekkürler teyzesiCnm öncelikle hayırlı olsun, sonrada çok geçmiş olsun.. Allah kuzucuğunu nazarlardan sıkıntılardan hastalıklardan korusun inşallahhh.. Deneyimli annelerinde dediği gibi sakin olmaya çalışki sütün azalmasın.. Eminim çok zordur bu ama, sen inancı kuvvetli bi kadınsın herşeyin düzeleceğine de inanmayı sakın kesme ki herşey daha güzel olsun.. Dualarım sizinle, bi an önce yaşayacağın güzel anılarla buraya dönmen dileğiyle..
ikinci fotoya bayıldım yanımda olsa da yesem :)) maşallah vala ayşe Allah nazardan saklasın kuzunu
DDD O kadar masum bakıyorki sanarsın hep uyuyan annesini hiç üzmeyen bişey.Allah nazarlardan saklasın Dilekcim.Çok şeker olmuş üstündekilerle.Bizde o kadar örgü var 1 tane şapkası yok.Yani varda ya kapşonlu ceket yada 5-6 yaş için.Bende elbiseyi bitirip 1-2 şapka öreceğim Allah izin verirse bu kış çıkmadan