- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.381
Bunun aynısının kırmızısını aldı bi arkadaşım geçen hafta.Çok güzelmiş seninkinin rengi de.Haftaya mışıl mışıl uyuyacak inşallah içinde sarı şekerimiz.Ayşecim; merhaba.
Ağrıların geçer inşallah.
Güzel duaların içinde Allah razı olsun.
Bizleri dualarında unutmayan birilerinin olması o kadar güzel bir mutluluk ki...
Sizlerin duaları sayesinde herşey yoluna girecek...
Topiğimiz eskisi gibi neşeli olacak inşallah.
Bende gün sayıyorum 5 gün kaldı.
2 kilocuk kuzuma kavuşmak istiyorum. Onu çok seviyorum. Sağlıkla gelsin bebeğim başka bişi istemiyorum... bol bol emsin.. Büyüsün kuzum.
Kızımın beşiğine bakın teyzeleri... Kendi gibi pek tatlı minnacık
Eki Görüntüle 895655
nasılsınız ayşe inci karapiso tuba cadiozy mevanur
ve daha sayamadığım diğer kızlar umarım herkes iyidir
bende bir kaç gündür evdeyim evde oturmak ne zormuş
sıkıntıdan patladım inşallah bu gece eşim gelecek
umarm bir daha bizi böyle bırakıp gitmez
havadasoğuk dışarıyada çıkamadım öylece eve kapandım
hepinize güzel hafta sonları diliyorum
buarada kızlar emzirme atleti ve sütyeni kaçar adet aldınız?
artık kendi eksiklerimi tamamlamak istiyorum
yarın çıkabilirsem biraz alışveriş yapayım bu soğuk havadada pek istemiyorum
arabanın kazasından sonra iyice korkar oldum
rabbim bizleri korusun...
Nasıl olalım aynı tas aynı hamam aynı tellak bizimki Hemde nasıl zor.Bir de bana sor.Sabah işe giderken de,gelirken de mutlaka farklı sokaklardan yürüyen,yorgunluktan ölse bile nasılsa uyuyunca geçer evde oturmayım gezeyim diyen,her daveti her aktiviteyi değerlendiren ben 3 aydır evdeyim ve toplasan 20 kez dışarı çıkmamışımdır.Çocuklar gibi mutlu oluyorum dışarı çıkalımmı dediğinde biri.Ama artık market,hastane,araçla dolaşmak yetmiyor maalesefRabbim nasip ederde 2.yi gönderirse doğum bahar gibi olsun istiyorum.Kendi başıma da olsa çıkıp gezebilirim en azından kuzucuklarımla
Ben 11-25 arası fiyatlara aldım hep.Emzirme badisi al derim ben çıtçıtlı olanlardan.Eğil bükül açılıp duruyor sağın solun öbüründe.Ben 1 kruvaze atlet,1 sütyen,1 de emzirme badisi almıştım çıtçıtlı.Üçünü de denedim sonra emzirme badisinden 3 tane daha aldım.Eskidikçe alırım ilerde.Göğüslerim 90 beden olduğu halde kruvazeden taşıyor.Üstelik belimde çok açılıyor normal atlet olduğundan.Sütyeni de kullanamadım hiç.Üstüne normal atlet giyince emzirme işi kabusa dönüyor.Üstelik süt dolunca göğüs uçlarım çok belli oluyor çünkü süngerli değil.En iyisi emzirme badisi.Göğüs pedi ile de uçlarını saklarsın ben gibi.
Kendi eksiklerin demişken geceliği çok sevmeme ve kullanmama rağmen hiç kullanamadım ben.Lohusalık ve sonrasında çok üşüyorsun çünkü.En iyisi terletmeyen pijamalar.Önü düğmeli olacak illa diye de düşünme.Göğsümü üstten çıkardığımda gerdanım çok üşüyor açıkta kaldığı için.Öksürük başlıyor sonrada.Ben düğmeli bile olsa aşağıdan çıkarıyorum emzirmeye.Önemli olan terletmemesi kumaşın.Eski pijamaların dar geleceği için 2-3 takım alırsan sık sık değiştirirsin terledikçe.