• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Ayşecim; merhaba.

Ağrıların geçer inşallah.

Güzel duaların içinde Allah razı olsun.

Bizleri dualarında unutmayan birilerinin olması o kadar güzel bir mutluluk ki...

Sizlerin duaları sayesinde herşey yoluna girecek...

Topiğimiz eskisi gibi neşeli olacak inşallah.

Bende gün sayıyorum 5 gün kaldı.:16::16::16:

2 kilocuk kuzuma kavuşmak istiyorum. Onu çok seviyorum. Sağlıkla gelsin bebeğim başka bişi istemiyorum... bol bol emsin.. Büyüsün kuzum.:32::32::32:

Kızımın beşiğine bakın teyzeleri... Kendi gibi pek tatlı minnacık:16::16::16:

Eki Görüntüle 895655
Bunun aynısının kırmızısını aldı bi arkadaşım geçen hafta.Çok güzelmiş seninkinin rengi de.Haftaya mışıl mışıl uyuyacak inşallah içinde sarı şekerimiz.:29::29::29::29::29::29::29:
nasılsınız ayşe inci karapiso tuba cadiozy mevanur
ve daha sayamadığım diğer kızlar umarım herkes iyidir
bende bir kaç gündür evdeyim evde oturmak ne zormuş
sıkıntıdan patladım inşallah bu gece eşim gelecek
umarm bir daha bizi böyle bırakıp gitmez
havadasoğuk dışarıyada çıkamadım öylece eve kapandım
hepinize güzel hafta sonları diliyorum
buarada kızlar emzirme atleti ve sütyeni kaçar adet aldınız?
artık kendi eksiklerimi tamamlamak istiyorum
yarın çıkabilirsem biraz alışveriş yapayım bu soğuk havadada pek istemiyorum
arabanın kazasından sonra iyice korkar oldum
rabbim bizleri korusun...

Nasıl olalım aynı tas aynı hamam aynı tellak bizimki:31: Hemde nasıl zor.Bir de bana sor.Sabah işe giderken de,gelirken de mutlaka farklı sokaklardan yürüyen,yorgunluktan ölse bile nasılsa uyuyunca geçer evde oturmayım gezeyim diyen,her daveti her aktiviteyi değerlendiren ben 3 aydır evdeyim ve toplasan 20 kez dışarı çıkmamışımdır.Çocuklar gibi mutlu oluyorum dışarı çıkalımmı dediğinde biri.Ama artık market,hastane,araçla dolaşmak yetmiyor maalesef:50:Rabbim nasip ederde 2.yi gönderirse doğum bahar gibi olsun istiyorum.Kendi başıma da olsa çıkıp gezebilirim en azından kuzucuklarımla:31:
Ben 11-25 arası fiyatlara aldım hep.Emzirme badisi al derim ben çıtçıtlı olanlardan.Eğil bükül açılıp duruyor sağın solun öbüründe.Ben 1 kruvaze atlet,1 sütyen,1 de emzirme badisi almıştım çıtçıtlı.Üçünü de denedim sonra emzirme badisinden 3 tane daha aldım.Eskidikçe alırım ilerde.Göğüslerim 90 beden olduğu halde kruvazeden taşıyor.Üstelik belimde çok açılıyor normal atlet olduğundan.Sütyeni de kullanamadım hiç.Üstüne normal atlet giyince emzirme işi kabusa dönüyor.Üstelik süt dolunca göğüs uçlarım çok belli oluyor çünkü süngerli değil.En iyisi emzirme badisi.Göğüs pedi ile de uçlarını saklarsın ben gibi.
Kendi eksiklerin demişken geceliği çok sevmeme ve kullanmama rağmen hiç kullanamadım ben.Lohusalık ve sonrasında çok üşüyorsun çünkü.En iyisi terletmeyen pijamalar.Önü düğmeli olacak illa diye de düşünme.Göğsümü üstten çıkardığımda gerdanım çok üşüyor açıkta kaldığı için.Öksürük başlıyor sonrada.Ben düğmeli bile olsa aşağıdan çıkarıyorum emzirmeye.Önemli olan terletmemesi kumaşın.Eski pijamaların dar geleceği için 2-3 takım alırsan sık sık değiştirirsin terledikçe.

Beni göremediğinde etrafında ellerini inceleyen bi minnoş,arada bi "heey kimse yokmu benimle oynayacak" stili bir çığlık,beni görünce gözlerde yanan ışık ve kocamannn bir gülümseme.İnsan ne temizliğe dönebiliyor o uyumadan,ne örgüye:31::31::31: Hergün defalarca dua ediyorum.RABBİM HER İSTEYENE NASİP ETSİN BUGÜNLERİ.YAVRUSUNDAN AYIRMA KİMSEYİ.....:16::16::16::16::16::16:

Beni göremediğinde etrafında ellerini inceleyen bi minnoş,arada bi "heey kimse yokmu benimle oynayacak" stili bir çığlık,beni görünce gözlerde yanan ışık ve kocamannn bir gülümseme.İnsan ne temizliğe dönebiliyor o uyumadan,ne örgüye:31::31::31: Hergün defalarca dua ediyorum.RABBİM HER İSTEYENE NASİP ETSİN BUGÜNLERİ.YAVRUSUNDAN AYIRMA KİMSEYİ.....:16::16::16::16::16::16:
Maşallah canim

Moral bozmak değil destek olmak yaptığımız burda.:20: Herşey yoluna girecek.Aydınlık günlerin çok yakında inşallah.Dualarımdasın hep:29::29:

Inş. Birsey rica edebilirmiyim? Eslerinize sorarmisiniz baba olduklarını ilk ne zaman hissetmeye.başlamışlar? Ilk ultrason resminde mi, kalp atışında mi, göbeğiniz büyüyünce mi yada bilmiyorum.
Aklım almıyor hala kabullenemiyorum bebisimin yaşadıklarını bu adamın psikolojisi inanılmaz bozuk yarın.görmek istediğinde nasil göstericem yavrumu. Elimde olsa hiç gostermicem yanına yaklastirmicam ama bunların olacağını biliyorum. Yada birsey var üzerinde insan nasil aldirirsaniz aldirin, doğarsa da ben bakarım der yavruma?

Algilayamiyorum bende mi sorun. var adamda mi işin içinden çıkamıyorum. Bende sorun var evet onun gerçek yüzünü görememisim. Bu kadar saf bu kadar salak yerine konulduğuma inanamıyorum.
na karşı ne hissettiğimi de bilmiyorum ama zaafim var bundan eminim. Ondan ne konuşmak nede görüşmek istemiyorum. Beni kandirir yine biliyorum. Aysem anlat dediğine pişman olmamissindir inş. Hakkınızı helal edin dualarimdasiniz.

Maşallah canim

Inş. Birsey rica edebilirmiyim? Eslerinize sorarmisiniz baba olduklarını ilk ne zaman hissetmeye.başlamışlar? Ilk ultrason resminde mi, kalp atışında mi, göbeğiniz büyüyünce mi yada bilmiyorum.
Aklım almıyor hala kabullenemiyorum bebisimin yaşadıklarını bu adamın psikolojisi inanılmaz bozuk yarın.görmek istediğinde nasil göstericem yavrumu. Elimde olsa hiç gostermicem yanına yaklastirmicam ama bunların olacağını biliyorum. Yada birsey var üzerinde insan nasil aldirirsaniz aldirin, doğarsa da ben bakarım der yavruma?

Algilayamiyorum bende mi sorun. var adamda mi işin içinden çıkamıyorum. Bende sorun var evet onun gerçek yüzünü görememisim. Bu kadar saf bu kadar salak yerine konulduğuma inanamıyorum.
na karşı ne hissettiğimi de bilmiyorum ama zaafim var bundan eminim. Ondan ne konuşmak nede görüşmek istemiyorum. Beni kandirir yine biliyorum. Aysem anlat dediğine pişman olmamissindir inş. Hakkınızı helal edin dualarimdasiniz.
Senin için özellikle soracağım bu akşam bu soruyu.Ama benim fikrimi sorarsan hala daha tam anlamıyla hissetmiş değil varlığını.Daha bikaç gün önce umreye gitmekten bahsettik ve söylediğini aynen aktarıyorum.Annemlere bırakırız öyle uzak yerlere giderken.Nasıl yani dedim,karadeniz turu,kıbrıs,umre gibi yerlere giderken götüremezmişiz.Rahat gezemezmişiz.Hastalanırmış.Adam çocunu 10-15 gün görmemeye razı.Ben eşimle hastanede kalırken akşamdan akşama gördüğüm halde deli gibi özlüyordum.
Aslında benim kafamı karıştıran bi soru var duygucum.Şimdi eşin aldırırsan umrunda olmadığını söylüyor,öte yandan da doğurursan senden alırım diyor.Bu nasıl bi çelişki?Bi insan ya ister çocuğunu ya istemez.Sana acı çektirmekmi derdi?Yoksa böyle tutarsız olmasının başka bi sebebimi var?Tamam kafasında evliliğini bitirmiş,seni bitirmiş,çocuğunu bitirmiş olabilir.Sonuçta annelik duygusu babalıktan çok daha önce başlıyormuş.Ama ya aldır yada bana ver ne demek?Anlat dediğime pişman değilim kesinlikle.Ben bu tür ailevi,ciddi konulara girmek istemem aslında.Sonuçta onu senin gözünle görmüyoruz bizler.Sen ona kızgın olabilirsin ama başkası kırıcı bişey söylese hoşuna gitmeyebilir.Sonuna kadar anlarım seni.Hatta sorularıma bile yanıt vermezsen kırılmam,gücenmem.Sen buraya derdini dökmeye,rahatlamaya geliyorsun.Daha fazla canını sıkmaya hakkım yok.O yüzden dualarımda olduğunu bil yeter:29:

Senin için özellikle soracağım bu akşam bu soruyu.Ama benim fikrimi sorarsan hala daha tam anlamıyla hissetmiş değil varlığını.Daha bikaç gün önce umreye gitmekten bahsettik ve söylediğini aynen aktarıyorum.Annemlere bırakırız öyle uzak yerlere giderken.Nasıl yani dedim,karadeniz turu,kıbrıs,umre gibi yerlere giderken götüremezmişiz.Rahat gezemezmişiz.Hastalanırmış.Adam çocunu 10-15 gün görmemeye razı.Ben eşimle hastanede kalırken akşamdan akşama gördüğüm halde deli gibi özlüyordum.
Aslında benim kafamı karıştıran bi soru var duygucum.Şimdi eşin aldırırsan umrunda olmadığını söylüyor,öte yandan da doğurursan senden alırım diyor.Bu nasıl bi çelişki?Bi insan ya ister çocuğunu ya istemez.Sana acı çektirmekmi derdi?Yoksa böyle tutarsız olmasının başka bi sebebimi var?Tamam kafasında evliliğini bitirmiş,seni bitirmiş,çocuğunu bitirmiş olabilir.Sonuçta annelik duygusu babalıktan çok daha önce başlıyormuş.Ama ya aldır yada bana ver ne demek?Anlat dediğime pişman değilim kesinlikle.Ben bu tür ailevi,ciddi konulara girmek istemem aslında.Sonuçta onu senin gözünle görmüyoruz bizler.Sen ona kızgın olabilirsin ama başkası kırıcı bişey söylese hoşuna gitmeyebilir.Sonuna kadar anlarım seni.Hatta sorularıma bile yanıt vermezsen kırılmam,gücenmem.Sen buraya derdini dökmeye,rahatlamaya geliyorsun.Daha fazla canını sıkmaya hakkım yok.O yüzden dualarımda olduğunu bil yeter:29:

Onun hayatındaki hersey çelişki dolu zaten. Bence doğumumu beklememesinin sebebi de kendine guvenmeyisi. Ne istediğini bilmez çelişir durur ama bu çelişen kendi değilmiş gibi beni tutarsız mantiksizlikla suçlar.

Gecenin 2sinde tazecik bir annenin gözyaşlarını hissettim az önce gönlümde.Sen imanı güçlü bir kadınsın Dilekcim.Rabbim'in bu imtihanını da atlatacksınız inşallah.1 gün kaldı inşallah kavuşmanıza.Her ezan okunurken dua ediyorum Bilal'e ve sana.Allah sizi bir daha ayırmasın canım.İnşallah pazartesi kurtulacaksınız o hastaneden.:29::29::29::29::29::29:
İnşaallah canm eve br geçsek...
Çok mutlu oldum ezan vakti dualarında bulunduğumuz için...

Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.:54:
Dileğimiz ve Bilalimizden güzel haberler gelsin bugün..:16:
Tubiloshumuz Ravza bebeğin annesinin kollarına döndüğünü müjdelesin..:emir_bebek:
Kendini kötü hisseden hamişlerimiz çok mutlu olsunlar..:24:
Derdi olanlar dermanını bulsun,hasta olanlar şifalarına erişsin inşallah.:29:
Uyumayan yaramazlarımız Yusuf Ziya,Barış,Ezgi ve diğer bebişlerimize bol bol uyku versin Rabbim..:21:
Gazı çıkmayanlar pırt pırt çıkarsın,huysuzlar sakinleşsin,sütler foşur foşur aksın inşallah memelerden:1:
Sarı şekerimiz annesine sağlıkla gelsin:49:
Bat bekleyenler seneye bu zamana kadar bat görmesin:23:
Son aylarını yaşayan hamişlere kolay doğumlar yaşasın:34:
ERKEKLER BAT BEKLEYEN,HAMİŞ OLAN,BEBEĞİNE BAKAN BÜTÜN KADINLARA DAHA ANLAYIŞLI OLSUN:35:
Allahım bu günahkar kulunun dualarını kabul et. (AMİİİNNN)
Âmin canımmmm hepimiz güzel haberlerle gelelim topiğe...
Topiğin Gül'ü Aişe Sultan...
Ayşecim; merhaba.

Ağrıların geçer inşallah.

Güzel duaların içinde Allah razı olsun.

Bizleri dualarında unutmayan birilerinin olması o kadar güzel bir mutluluk ki...

Sizlerin duaları sayesinde herşey yoluna girecek...

Topiğimiz eskisi gibi neşeli olacak inşallah.

Bende gün sayıyorum 5 gün kaldı.:16::16::16:

2 kilocuk kuzuma kavuşmak istiyorum. Onu çok seviyorum. Sağlıkla gelsin bebeğim başka bişi istemiyorum... bol bol emsin.. Büyüsün kuzum.:32::32::32:

Kızımın beşiğine bakın teyzeleri... Kendi gibi pek tatlı minnacık:16::16::16:

Eki Görüntüle 895655
Bizimkide bunun mavilisi kuzum. Çok şeker maşaallah... Güzel günlerde kullanalım inşaallah...
Buralardayim canim ama yazacak birseyim yok. Hep kötü şeyler moral bozmamak içın susuyorum.

Allah yardımcın olsun...

Kızlar emzirirken Hifa çok silkeleniyor,geriniyor,kucağımda zor tutuyourm resmen.Memeyi de bırakmıyor.Sanki sırtı kaşınıyormuş gibi.Sizinkilerde yapıyormu böyle?:44:

Kızlar emzirirken Hifa çok silkeleniyor,geriniyor,kucağımda zor tutuyourm resmen.Memeyi de bırakmıyor.Sanki sırtı kaşınıyormuş gibi.Sizinkilerde yapıyormu böyle?:44:

canim benimki de gerinio kizariyor anliyorum ki icerken sut gaz olmus. kaldirip gaz cikarioz gene verioz. ya da sut yavas ya da hizli akinca da oluo bunlar benim tahminim

KARAPISSO canim sadece yarin kaldi oglusuna kavusacaksin. Hepsi geride kalacak.
Bebekler ilk baslarda emmeyi beceremiyorlar benimki de tutamamisti. Silikon ucla alisti memeye.

AYSEM ipegin dedigi gibi benim kizimds yapiyor kaldırıyorum gaz cikariyor so nra yine devam ediyoruz.

kızlar nasılsınız bakalım ben iyi olmya çalışıyorum. tabi çok erken biliyotum ama bomba gibi olmak oğlişimi emzirmek için güçlü olmak isityorum. dua edin şu süt sağma işi beni mahfetti.
Bilal bey çok zorluyor emmemek için ne yapsak bilemiiyoruz. silikon uç götüreceğim sabah inş işe yarar.
bize dua edn bütün kardeşleim hepinize Allah gün yüzü göstersin det acı vermesin...
hep dualrımızdasınız.
ah evlat kokusu ah resman cennet kokuyor okadar şekerki,bırakıp eve gelirken içim yanıyor.
Bilal yoğun bakımın maskotu en sevimli bbeği MAŞAALLAH bebeğimize. bakan bütün hemşireler favoru bebbeğim diyor. doktorum bile öyle diyor :55:
oy oğlum oy anneni bir emsen herşey daha iyi olacak...
çıkarken sütümüü bırakıyorum emsin diye inş şifa olur.
inci üzülme sakın kuzum herşey iyi olacak...
bak ben kilolu tosun doğurdum genel anesteziyle ama kısmette küveze girmek varsa giriyorlar.
inşaaallah seninki sorunsuz olacak.en azından nasıl doğum yapacağın belli.
ben normal acıyı sancıyı çektiğim için,üstüne genel anestezi çok ağır geldi.
sen doktorunla konuş bence... o senin ve bebeğin için hangisi uygunsa onu yapsın.
canım dileğim tabiki iyi olacaksın nur topun yanında artık. az kaldı cennet kokulunla yan yana uyuyacaksın. bazen kucağında onunla birlikte sızacaksın.az kaldı kuzum hayırlısıyla hersey çooook güzel olacak
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.:54:
Dileğimiz ve Bilalimizden güzel haberler gelsin bugün..:16:
Tubiloshumuz Ravza bebeğin annesinin kollarına döndüğünü müjdelesin..:emir_bebek:
Kendini kötü hisseden hamişlerimiz çok mutlu olsunlar..:24:
Derdi olanlar dermanını bulsun,hasta olanlar şifalarına erişsin inşallah.:29:
Uyumayan yaramazlarımız Yusuf Ziya,Barış,Ezgi ve diğer bebişlerimize bol bol uyku versin Rabbim..:21:
Gazı çıkmayanlar pırt pırt çıkarsın,huysuzlar sakinleşsin,sütler foşur foşur aksın inşallah memelerden:1:
Sarı şekerimiz annesine sağlıkla gelsin:49:
Bat bekleyenler seneye bu zamana kadar bat görmesin:23:
Son aylarını yaşayan hamişlere kolay doğumlar yaşasın:34:
ERKEKLER BAT BEKLEYEN,HAMİŞ OLAN,BEBEĞİNE BAKAN BÜTÜN KADINLARA DAHA ANLAYIŞLI OLSUN:35:
Allahım bu günahkar kulunun dualarını kabul et. (AMİİİNNN)
ayşeeem kuzum bu ne güzel bir duadır bağıra çağıra amin diyorum.topik andı gibi her sabah okuyalım bazı değişikliklerle

2 3 gündür giremedim yazamadım kızlar kusura bakmayın umarım herkes iyidir. hepiniziçin çok dua ediyorum .allahım herkese beklediğini hayırıyla nasip etsin.ben aynı uykusuz gecelere mahkum. bu gün tekrar vitaminlere başladım gözlerimin önü kararıyor sürekli baş dönmesi .bu arada yusuf ziya emmek istemiyor.15 günde 150 gr ancak almış oda boydur herhalde.emmesi azuykusu yok bu bebek nasılkilo alsın ki hasta diycem ama hiç huysuzluğu ateşi yada başk belirtisi yok neyse benden bukadar

inci sarışeker seni utandıracak bu topiğede yazıyorum.
dilekcim süt vermeden önce sütünden memenin ucuna bulaştır sütünden bebeğe öyle yaklaş önce sütün kokusunu alsın
ayşem rabbim şifa versin sanacanım o ağrılarla rabbim yardietsin sana
tubish rravza ve oğluşların iyidirler inşallah dayanabilirsem geçmişi okuycam hepinizi çoook öpüyorum
kırmızıgözden sevgiler

Kızlar herkese iyigeceler
Bütün günün yorgunluğundan sonra ancak oturabilmeye fırsatım oldu..
Bugün temizliğe başladım. Önümüzdeki hafta sonu kızımın mevlidi var onun telaşı içindeyim.
Topicin demirbaşı epack var benden başka:)
olduğum yerde uyuyakalmazsam iyidir. tatlı uykulu geceler kızlar bebişlerinizle...

Kızlar herkese iyigeceler
Bütün günün yorgunluğundan sonra ancak oturabilmeye fırsatım oldu..
Bugün temizliğe başladım. Önümüzdeki hafta sonu kızımın mevlidi var onun telaşı içindeyim.
Topicin demirbaşı epack var benden başka:)
olduğum yerde uyuyakalmazsam iyidir. tatlı uykulu geceler kızlar bebişlerinizle...

canim kolay gelsin. Aslinda topige heran girmiyorum ama telde sayfa surekli acik olunca var gozukiyorum sanirim :)

Selamun elayküm fıstık anneler ve melekleri...
Nasılsınız bakalım,ben yokum diye topik sessiz sedasız gibime geldi :52:
Biz hastanedeyiz hala. Emzirme saatini bekliyorum. 7 gibi gireceğim meleğimin yanına.
Bugün doktoru eşime demiş inşaAllah yarın taburcusunuz. Çok mutlu oldum inş kültür sonucumuz temiz çıkar ve evimize gideriz.
Ayaklarım beni taşımıyor artık. Evimde dinlenmeye çok ihtiyacım var.
Dualrım sizinle.
duygu,inci,waves,msmesi,Epeck,topiğin geri kalan gülleri nasılsınız yazın bakalımmmmm :34: öptüm sizi

Selamun elayküm fıstık anneler ve melekleri...
Nasılsınız bakalım,ben yokum diye topik sessiz sedasız gibime geldi :52:
Biz hastanedeyiz hala. Emzirme saatini bekliyorum. 7 gibi gireceğim meleğimin yanına.
Bugün doktoru eşime demiş inşaAllah yarın taburcusunuz. Çok mutlu oldum inş kültür sonucumuz temiz çıkar ve evimize gideriz.
Ayaklarım beni taşımıyor artık. Evimde dinlenmeye çok ihtiyacım var.
Dualrım sizinle.2
duygu,inci,waves,msmesi,Epeck,topiğin geri kalan gülleri nasılsınız yazın bakalımmmmm :34: öptüm sizi

Cok sukur dilegim cok sevindim. yarin evinizde beraber uyuyacaksiniz. Topik bugun sessiz.yoklugun belli oluyor..ozledim seni...
Hava da guzel herkes gezmelerde galiba.
Biz evdeyiz Ezgi uzerinde deneyler yapiyoruz gaz çıkarmak icin:9: esim ezgiyi ikiye katliyor videoda izledik uyguladik hakikaten cikiyor..

Son düzenleme:
Back