• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Ne uyumuşuz kuzumla yaa:53:
Müsaade etseydi herhalde sabaha kadar uyurdum.
Topik de sessizliğini korumuş ben yokken:31:
Ev buz gibi arkadaş yaa.Eldiven mi giysem diye düşünüyorum resmen.Hayır kansızlık falan da yok nedir bu üşüme diyeceğim ama derece bangır bangır bağırıyor zaten 21 bile değilim ben diye:50:
Hifa'nın bezini değiştirirken bile korkuyorum üşütecek diye:18: Kapşonlu eşofman takım giydirdim hala buz gibi yanakları falan:50::50::50:
Sobalı evde otursam en azından bi odam sıcak olurdu bu ne arkadaş ya:47::47::47::47::47::47:
ayyy ne sıkıntılı durum ya bi çözüm yokmu bu işe gerçi terlememesi çok daha ii de 19 da çok soğuk beya ben 22 dereced üşüyom

Üzüldüm senn adına ama sen üzülme canım Herşeyden önce sağlıklı olması önemli.Benim bebeğimde 8.aydan sonra çok yavaş kilo almaya başlamıştı senn gibi üzülüyordum ağlıyordum ama sağlıklı doğdu inşallah iki hafta üst üste 2100 2200 çıkmıştı en fazla.Ama canım 3 kiloya ancak geldik ve doğum yaptım sezeryanla.Ama ben pekmezi duymuştum günde iki üç kaşık pekmez içtim bir meyve ile beraber.Mutlaka denemi isterim bebişe kilo aldırıyor iki haftada 800 gr gibi almıştı bebeğim.Ama mutlaka dene görücen neticeyi..Herşeyden önemlisi kzıım bi doğdu Allaaaahhh :))Maşallah o kilo almayan bebişim kırkında 1,5 kilodan fazla almıştı canım ve her ayında 1 kilodan fazla aldı ve annesini dünyalar mutlusu etti kuzum.Sende göreceksin bi doğacak ayına geldiğinde 1,5 kilo gibi almış olacak zayıf doğan bebekler çok çabuk toparlar diyorlardı doğruymuş hiç üzülme o güzel günleri düşün.Böyle üzüldüğüne pişman olacaksın canım unutma pekmezi de mutlaka dene tamam...:):16:
Bende keçiboynuzu pekmezi yiyorum sabahları aç karna ve gece yatarken. Hergün 1 yumurta, muz, süt, mandalina, cici bebe... Ama olmuyor.:43::43:

Ne yapalım bende dışarda kilo aldırırım kuzuma. İnşallah bende senin gibi olurum. Benimde kızım hızla kilo alır ve beni şaşırtır.

Sağlık olması önemli elbette.
İncim dua ediyorum inşallah korktuğun gibi olmıcak Allahın izniyle hemen kilo olcak doğumdan sonra.. Hem önemli olan sağlıklı olması sıkma canını bak yakında kucağında olucak anne olucaksın , çok büyük bi şans bu :)
Pınarcım, Allah razı olsun. Çok zor inan ona birşey olacak düşüncesi. Rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin. Dualarınızı eksik etmeyin benim minik kuzumdan.
Kızlar herkese merhaba.
Nasılsınız bakem :))

Incim canım
Ablam 1, 5 ay önce bebeğini doğurdu. 7 aylıktan sonra onunda bebeği hiç kilo almadı. Son iki ayda neler neler yaptı ama bebek iki kilo anca oldu. Doğum yaptı bebek 2.600 doğdu. Küveze girmedi.Ama başka sıkıntıları vardı bebeğin. Fiziksel sıkıntılar.
İşte o an dedik ki keşke zayıf olsaydı küveze girseydi de böyle olmasaydı.

Hayat böyle incim. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Rabbim bize herşeyin hayırlısını nasip etsin. .
Uzulmemek aglamamak elde değil. Canının canı o senin.. Meleğin. .
Ama bir avazdan ağlamak ömre ziyandır.
Hayırlısını dile ve sabret. Unutma annenin evladına duası peygamber duasıdır..

Anne olmak her konuda çok zor. Ablanda ne sıkıntılar yaşıyor kimbilir.:43: Rabbim bebişine şifa versin.

Heran dua ediyorum. Sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun.

Desteğiniz ile ayaktayım. Rabbim güç kuvvet verdikçe bebeğime çok iyi bakacağım. elimden geleni yapacağım. Yavrum yeterki iyi olsun.

ayyy ne sıkıntılı durum ya bi çözüm yokmu bu işe gerçi terlememesi çok daha ii de 19 da çok soğuk beya ben 22 dereced üşüyom

Yöneticinin eşi dün ameliyat olmuş,rahatsız etmek istemedim.Yardımcısıyla görüştüm ama çok işe yaramadı.Dün gece -20yi gördü burası.Yemin ederim yorgan dışında olan her uzvum dondu.Eşim grip oldu soğukta oturmaktan.Korkum kuzucum:18::18::18::18::18:

Yöneticinin eşi dün ameliyat olmuş,rahatsız etmek istemedim.Yardımcısıyla görüştüm ama çok işe yaramadı.Dün gece -20yi gördü burası.Yemin ederim yorgan dışında olan her uzvum dondu.Eşim grip oldu soğukta oturmaktan.Korkum kuzucum:18::18::18::18::18:
ayy canım ya allah yardımcınız olsun elektirikli ısıtıcı falan kullanın bari hifacık hasta olamasın

Ne uyumuşuz kuzumla yaa:53:
Müsaade etseydi herhalde sabaha kadar uyurdum.
Topik de sessizliğini korumuş ben yokken:31:
Ev buz gibi arkadaş yaa.Eldiven mi giysem diye düşünüyorum resmen.Hayır kansızlık falan da yok nedir bu üşüme diyeceğim ama derece bangır bangır bağırıyor zaten 21 bile değilim ben diye:50:
Hifa'nın bezini değiştirirken bile korkuyorum üşütecek diye:18: Kapşonlu eşofman takım giydirdim hala buz gibi yanakları falan:50::50::50:
Sobalı evde otursam en azından bi odam sıcak olurdu bu ne arkadaş ya:47::47::47::47::47::47:

Bizim evde oyle ezgi yavrum lahana gibi 4 kat ustte 2 kat altta var çoraplada cift cift..
Ben isiticiyi açıyorum alt degistirirken. Komur gibisi var mi? Dogalgaz kendini isitmiyor.kisi atlatsaydik hasta olmadan

Son düzenleme:
Ne enfeksiyonu bilmiyorlar annden geçemişmişmiş doğum kanalında 2 saat kaldığı için olabilirmiş.
Her neyse haftaya Pazartesi kültür sonuçlarımız çıkacak.
O zamana kadar kalacak yoğun bakımda.
Antibiyotik tedavisi başladılar. Yarın emzirmeye gideceğim 1 gibi. Sütüm gelsin inşaallah gidince emsin meleğim.
Orda sağarım gecede sütümü emer. Bu umutlarda ayakta duruyorum. Hala şoktayım inanın nasıl çektim o acıları nasıl ameliyata girdim bilmiyorum. Ağlıyorum kızlar elimde değil dua ediyorum sütüm hemencik gelsin diye. Ama ağlıyorum.
Dualarımız bir olsun. Herkese teşekkür ediyorum,dualarınız için. Hakkınızı helal edin. Herkese ayrı ayrı yazamıyorum.
Çok yorgunun uyursam inş sütümde gelir... Kafam çok bozuk ben hala inanamıyorum, akşam beni doğurmaya çalışan ekip vardı kız diyor sen hiç aklımdan çıkmadın çok üzüldüm gerisini siz düşünün... Dua edin hayırlı akşamlar...

Dilekçim doğurmuşsun çok duygulandım, gözünaydın.. Enfeksiyona hiç takılma aynı şey görümcemin bebeğibde oldu küvezde kaldı şimdi 16 aylık inan o günler çok çabuk unutuluyo.. Allah oğlunu sana ve babasına bağışlasın hep mutlu olun

Bende keçiboynuzu pekmezi yiyorum sabahları aç karna ve gece yatarken. Hergün 1 yumurta, muz, süt, mandalina, cici bebe... Ama olmuyor.:43::43:

Ne yapalım bende dışarda kilo aldırırım kuzuma. İnşallah bende senin gibi olurum. Benimde kızım hızla kilo alır ve beni şaşırtır.

Sağlık olması önemli elbette.

tabi ki canım sen merak etme benmki de ultrasonda çok da almamış görünüyrdu ama bi çıktı zorla 3 kilo olmuş hiç canını sıkma sonra dediğim gibi 40 günde kendini bi toparladı persentil i bile geçti neredeyse üzülme hemencecik toparlanıcak minik kuzun...:34:ayrıca sezeryandan bir gün sonra geldi hemen benim sütüm kayısı suyu komposto iyi geliyor sende denersin zaten hem kabız olmamak içinde.
Rabbim kolay doğum versin sağlıcakla bebeğine kavuştursun...

kızlar nasılsınız bakalım ben iyi olmya çalışıyorum. tabi çok erken biliyotum ama bomba gibi olmak oğlişimi emzirmek için güçlü olmak isityorum. dua edin şu süt sağma işi beni mahfetti.
Bilal bey çok zorluyor emmemek için ne yapsak bilemiiyoruz. silikon uç götüreceğim sabah inş işe yarar.
bize dua edn bütün kardeşleim hepinize Allah gün yüzü göstersin det acı vermesin...
hep dualrımızdasınız.
ah evlat kokusu ah resman cennet kokuyor okadar şekerki,bırakıp eve gelirken içim yanıyor.
Bilal yoğun bakımın maskotu en sevimli bbeği MAŞAALLAH bebeğimize. bakan bütün hemşireler favoru bebbeğim diyor. doktorum bile öyle diyor :55:
oy oğlum oy anneni bir emsen herşey daha iyi olacak...
çıkarken sütümüü bırakıyorum emsin diye inş şifa olur.
inci üzülme sakın kuzum herşey iyi olacak...
bak ben kilolu tosun doğurdum genel anesteziyle ama kısmette küveze girmek varsa giriyorlar.
inşaaallah seninki sorunsuz olacak.en azından nasıl doğum yapacağın belli.
ben normal acıyı sancıyı çektiğim için,üstüne genel anestezi çok ağır geldi.
sen doktorunla konuş bence... o senin ve bebeğin için hangisi uygunsa onu yapsın.

Gecenin 2sinde tazecik bir annenin gözyaşlarını hissettim az önce gönlümde.Sen imanı güçlü bir kadınsın Dilekcim.Rabbim'in bu imtihanını da atlatacksınız inşallah.1 gün kaldı inşallah kavuşmanıza.Her ezan okunurken dua ediyorum Bilal'e ve sana.Allah sizi bir daha ayırmasın canım.İnşallah pazartesi kurtulacaksınız o hastaneden.:29::29::29::29::29::29:

Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.:54:
Dileğimiz ve Bilalimizden güzel haberler gelsin bugün..:16:
Tubiloshumuz Ravza bebeğin annesinin kollarına döndüğünü müjdelesin..:emir_bebek:
Kendini kötü hisseden hamişlerimiz çok mutlu olsunlar..:24:
Derdi olanlar dermanını bulsun,hasta olanlar şifalarına erişsin inşallah.:29:
Uyumayan yaramazlarımız Yusuf Ziya,Barış,Ezgi ve diğer bebişlerimize bol bol uyku versin Rabbim..:21:
Gazı çıkmayanlar pırt pırt çıkarsın,huysuzlar sakinleşsin,sütler foşur foşur aksın inşallah memelerden:1:
Sarı şekerimiz annesine sağlıkla gelsin:49:
Bat bekleyenler seneye bu zamana kadar bat görmesin:23:
Son aylarını yaşayan hamişlere kolay doğumlar yaşasın:34:
ERKEKLER BAT BEKLEYEN,HAMİŞ OLAN,BEBEĞİNE BAKAN BÜTÜN KADINLARA DAHA ANLAYIŞLI OLSUN:35:
Allahım bu günahkar kulunun dualarını kabul et. (AMİİİNNN)

Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.:54:
Dileğimiz ve Bilalimizden güzel haberler gelsin bugün..:16:
Tubiloshumuz Ravza bebeğin annesinin kollarına döndüğünü müjdelesin..:emir_bebek:
Kendini kötü hisseden hamişlerimiz çok mutlu olsunlar..:24:
Derdi olanlar dermanını bulsun,hasta olanlar şifalarına erişsin inşallah.:29:
Uyumayan yaramazlarımız Yusuf Ziya,Barış,Ezgi ve diğer bebişlerimize bol bol uyku versin Rabbim..:21:
Gazı çıkmayanlar pırt pırt çıkarsın,huysuzlar sakinleşsin,sütler foşur foşur aksın inşallah memelerden:1:
Sarı şekerimiz annesine sağlıkla gelsin:49:
Bat bekleyenler seneye bu zamana kadar bat görmesin:23:
Son aylarını yaşayan hamişlere kolay doğumlar yaşasın:34:
ERKEKLER BAT BEKLEYEN,HAMİŞ OLAN,BEBEĞİNE BAKAN BÜTÜN KADINLARA DAHA ANLAYIŞLI OLSUN:35:
Allahım bu günahkar kulunun dualarını kabul et. (AMİİİNNN)

Kisaca Aminnnnnnnnnn
diyorun hepsine :)

Ağrılarım yeniden arttı diyerek size kötü haberlerle günaydın diyorum arkadaşlar:50:Bütün gece ovuşturdum durdum hafiflesin diye.
Zor bi gece geçirdik.Hifa 5 kez uyandı,bazen emdi bazen emziği aldı.Uyku tulumu çok güzel bişeymiş.Şiddetle tavsiye ediyorum.Fırın gibiydi eli kolu.Kızımın sustuğu anlarda da eşim horladı.Uyandırmaya kıyamadığımda bacaklarımı ovuşturdum.
Ev çok soğuktu,üstümde sabahlıkla yattım.Anlayacağınız sıkıntılı bi geceydi.Tabi eşimi geçirmeye kalkamadım.Ayaklarım dizlerim çok ağrıyor:14:

Bugün temizliğe vurmayı düşünüyorum kendimi.Ptesi temizliklerini ctesiye aldım bundan sonra.Pazar günü eşim temizlik yapalım yardım edeyim diyor.Adamın bi pazar günü var temizlikle yorulmasın istiyorum.Belki hareket etmek ağrılarımı azaltır.Çivi çiviyi söker belkide.Bir de bunu deneyim:44:

Yarın defactoya bi uğrayım diyorum.Güzel ve hesaplı şeyler var sitesinde.Denemeden almak istemedim.

Ayşecim; merhaba.

Ağrıların geçer inşallah.

Güzel duaların içinde Allah razı olsun.

Bizleri dualarında unutmayan birilerinin olması o kadar güzel bir mutluluk ki...

Sizlerin duaları sayesinde herşey yoluna girecek...

Topiğimiz eskisi gibi neşeli olacak inşallah.

Bende gün sayıyorum 5 gün kaldı.:16::16::16:

2 kilocuk kuzuma kavuşmak istiyorum. Onu çok seviyorum. Sağlıkla gelsin bebeğim başka bişi istemiyorum... bol bol emsin.. Büyüsün kuzum.:32::32::32:

Kızımın beşiğine bakın teyzeleri... Kendi gibi pek tatlı minnacık:16::16::16:

$ANAKUCAGI-ANADIZI-BESIK-ANA-KUCAGI-ANA-DIZI__96861330_0.jpg

nasılsınız ayşe inci karapiso tuba cadiozy mevanur
ve daha sayamadığım diğer kızlar umarım herkes iyidir
bende bir kaç gündür evdeyim evde oturmak ne zormuş
sıkıntıdan patladım inşallah bu gece eşim gelecek
umarm bir daha bizi böyle bırakıp gitmez
havadasoğuk dışarıyada çıkamadım öylece eve kapandım
hepinize güzel hafta sonları diliyorum
buarada kızlar emzirme atleti ve sütyeni kaçar adet aldınız?
artık kendi eksiklerimi tamamlamak istiyorum
yarın çıkabilirsem biraz alışveriş yapayım bu soğuk havadada pek istemiyorum
arabanın kazasından sonra iyice korkar oldum
rabbim bizleri korusun...

Ayşecim; merhaba.

Ağrıların geçer inşallah.

Güzel duaların içinde Allah razı olsun.

Bizleri dualarında unutmayan birilerinin olması o kadar güzel bir mutluluk ki...

Sizlerin duaları sayesinde herşey yoluna girecek...

Topiğimiz eskisi gibi neşeli olacak inşallah.

Bende gün sayıyorum 5 gün kaldı.:16::16::16:

2 kilocuk kuzuma kavuşmak istiyorum. Onu çok seviyorum. Sağlıkla gelsin bebeğim başka bişi istemiyorum... bol bol emsin.. Büyüsün kuzum.:32::32::32:

Kızımın beşiğine bakın teyzeleri... Kendi gibi pek tatlı minnacık:16::16::16:

Eki Görüntüle 895655

Canim gunduzleri bende bunu kullaniyorum.cok memnun kaldim.gule gule kullansn bebisin.

Back