• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

canım süper olmuş oyun halın. ben ilk önce satın aldın zannettim. ilk fırsatta bende yapıcam. cidden tuttuğunu koparan, aklına koyduğunu yapan birisin maşallah..

Canlarım bugün iğnesiz ilk günümüzzzz,biraz huzursuzluk var içimde.
Dua edin meleğim sağlıkla gelsin...
Doktorum 37.haftada bırakalım dedi biz bugün 37+5 günlüğüz.
msmesi canım sen 7.ayda bırakmıştın demi ?
Bende heterezigotum doktor hiç sorun olmaz dedi Allah'ın izniyle...
Dua edin bana. Yarın sabah gideceğim tekrar.
Sancı yok bişicik yok :31::31::31:
Bakalım doktor abla ne diyecek bu defa :35:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 879273 Eki Görüntüle 879274
Canım hepsi çok şeker.Güle güle giysin Hifa mız..Çok şanslı bi kız maşallahh.
Oyun halısı hamileyken listemde olmayan bişeydi.Gereksiz bulurdum hep.Ama o kadar çok memnun olan duydumki ihtiyaç olduğunu düşünmeye başladım.Hele de kızım hareket eden renkli bişeylere ilgi duymaya başlayınca almadığıma üzüldüm.Bi misafirimiz bize pembe battaniye hediye getirdi.Başkasına götürürüm diye düşünürken aklıma oyun halısı geldi.Aynı battaniyenin yeşilini de ben aldım civilden.İkisini birbirine dikip içine kırpık sünger doldurdum.2şer metre uzunluğunda iki tane yalıtım borusu aldık.Gri olduğu için sünger borular üzerini (bi arkadaşımın düğününde arabamıza bağladıkları) saten örtüyle kapladık.Renkli kurdelalarla minik oyuncakları sallandırdık kızımız tam 15 dkdır onları inceliyor.Nasıl olmuş teyzeleri?:42::42::42::42::42::42:

Maşallahh ayşem, senin bu kıvrak zekana bayılıyorum. Ne akıllıca el yapımı oyun halısı yapmışsın.

Demekki gerekli birşey. Bebeklerin ilgisini çekiyor. Bende doğduktan sonra alırım inşallah.

Daha çok eksiğimiz var. Stresten hiç bişiye elim gitmez oldu.:50:

karapisso.Çok sağol Dilek teyzesi.Demek yarın dra gidiyorsunuz.Doğurup gelmeyesin ben gibi :9: Son kontrollerden hep tırsardım,korktuğum başıma geldi benimde.Sende Waves gibi kolayca doğurursun inşallah:29::29::29::29:

waves.Elişleri o kadar çok mutlu ediyorki beni anlatamam.Şimdide lamba yapmak için uğraşıyorum.Daha doğrusu eşim tellerden iskeletini yapıyor,süslemesi bendeee:52::52::52::52: Ne teli diye sorarsan kırılan çamaşır telimin telleri :35::35::35::35::35:

incim.Teşekkür ederiz İnci teyzesi ve minik kuzusu.Çok çok çok daha güzelleri sizin olsun inşallah.

karapisso.Çok sağol Dilek teyzesi.Demek yarın dra gidiyorsunuz.Doğurup gelmeyesin ben gibi :9: Son kontrollerden hep tırsardım,korktuğum başıma geldi benimde.Sende Waves gibi kolayca doğurursun inşallah:29::29::29::29:

waves.Elişleri o kadar çok mutlu ediyorki beni anlatamam.Şimdide lamba yapmak için uğraşıyorum.Daha doğrusu eşim tellerden iskeletini yapıyor,süslemesi bendeee:52::52::52::52: Ne teli diye sorarsan kırılan çamaşır telimin telleri :35::35::35::35::35:

incim.Teşekkür ederiz İnci teyzesi ve minik kuzusu.Çok çok çok daha güzelleri sizin olsun inşallah.

Ayyyy Aişe inşaallah canımm bak şimdi heyecan yaptım.
Waves gibi normal olur...
Ben doğuracağım günü bekliyorum ama o gün gelecekmi nasıl olacak hala inanamıyorum :31:

Slm kizlar insallah hayirlisiyla evvlatlarinizi alirsiniz kucaginiza ben 3 ekimde dogum yaptim cok zor oldu hersey normalken o kadar saat sanci cektim 10 cm aciklikla doguma girdim fakat bebegim kanala yan girdigi icin dogumhaneden acil sezeryana alindim yani her iki dogummuda yasadim yanarim o cektigim sancillara acilara neyseki bebegim sag salim doggdu size diyecegim dogum yaptiktan sonra bebeginizi yarim kundak yapin ben yapmAdigma cok pidmanim su an hep kollarindan korkarak uyaniyo ve emzik vermeye ugrasin bebekler ilk 10gun cok iiyi oluyolar ama sonra cildiriyolar surekkli emmek istiyyolar emziige alissaydi en azindan cok aglayinca verirdm agzina

Ne kadar pozıtıfsın masallah. Dedıklerınde haklısında uygulamak zor olabılıyor bazen. Rabbım herkesın gonlune gore versın. Kımseye evlat acısı yasatmasın.

Allah razı olsun canım. Hayatın kolay olunca pozitif olmak kolay olur. Kimbilir senin yaşadıklarını ben yaşasaydım nasıl olurdu bu pozitiflik... :( aslolan zor durumlarda soğukkanlılığını koruyabilmek... Dilerim Rabbimden -dualarımda senin adına sık sık diliyorum da zaten - eşin yalvara yakara düşer kapına tez zamanda... Bütün hayatı boyunca yaptığı bu yanlışı telafi etmeye çalışır...Âmin...

Ne güzel atlatmışsın o kötü düşünme sıkıntısını.Bravo valla.Benim hamileliğimde çok rahattı.Ne kustum,ne öğürdüm doğru düzgün.Düşük tehlikem de yoktu.İlk 4 ayı bulantı sıkıntısı geçse de kurtulsam tedirginlikten diyerek geçirdim.5.ayda eşim beyin ameliyatı oldu.6.ayda sıkıntıyı atlattık diye kendimizi alışverişe vurduk bi çok şeyini aldık kuzumuzun.6.aydaki kontrolde beyninde ödem var dediler.7.aydakinde kafası bedenine göre çok büyük özürlü olabilir dediler.İkisinin de asılsız olduğunu öğrendik çok şükür.8.ayda eşimin 2.kez ameliyata yatacağını öğrendik.Neyseki dru ameliyatı kasıma erteledi.Bebeğim yüzünden değilde hayatımdaki sorunlar yüzünden çok sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ben.Düşecekmiş,özürlüymüş diye düşünecek zamanım olmadı hiç.2li 3lü tarama testleri bile yaptırmadım gelen herşey Yaradan'dan diye.Ama drun söylememesi yüzünden ayrıntılı usg çektirmedim.Biz duayla ayakta durabiliyoruz sadece.Elimizden gelen pek bişey yok aslında.Ne yazıldıysa alnına o çıkıyor karşına.:31::31::31:

O dediğin testlerin hiçbirini yaptırmadım, Rabbim öyle zor bir imtihan vermesin kimselere ama verirse bizim elimizden ne gelir?! Canına kıyılır mı hiç doğmamış yavrunun? Insanlığa sığmaz bu, en azından ben böyle düşünüyorum.
Yaşadıklarını ayrıntılarıyla biliyorum canım, hep okudum hep dua ettim sana... Tek tek her bir sıkıntıyı cengâver gibi nasıl göğüslediğini gördüm, hayran oldum, ibret aldım.
Rabbim eşini ve çocuğunu sana bağışlasın, ağzınızın tadı bozulmasın hiç ;)

Oyun halısı hamileyken listemde olmayan bişeydi.Gereksiz bulurdum hep.Ama o kadar çok memnun olan duydumki ihtiyaç olduğunu düşünmeye başladım.Hele de kızım hareket eden renkli bişeylere ilgi duymaya başlayınca almadığıma üzüldüm.Bi misafirimiz bize pembe battaniye hediye getirdi.Başkasına götürürüm diye düşünürken aklıma oyun halısı geldi.Aynı battaniyenin yeşilini de ben aldım civilden.İkisini birbirine dikip içine kırpık sünger doldurdum.2şer metre uzunluğunda iki tane yalıtım borusu aldık.Gri olduğu için sünger borular üzerini (bi arkadaşımın düğününde arabamıza bağladıkları) saten örtüyle kapladık.Renkli kurdelalarla minik oyuncakları sallandırdık kızımız tam 15 dkdır onları inceliyor.Nasıl olmuş teyzeleri?:42::42::42::42::42::42:

Harika olmuş Ayşe, ellerine sağlık. 93 tl verdim ben oyun halısına... Keşke elim değip uğraşsaydım ne güzel olmuş :))

Ben doğuma girdiğimde doğumhanede iki anne daha doğum yapıyordu. Yan yana çatala çıkmışlar tövbe estağfirullah bankamatik gibi sıra sıra :) Tabiki bende çıktım üçledik. Sırayla doğurduk. Ben en son çatala çıktığım halde ilk doğuran bendim övünmek gibi olmasın;)
Doğumhane tecrübem şuydu ki bunu doğum yapmamış olan bütün anneler yaşasın isterim ki inşallah normal nasip olur. Her anne kolayda olsa acılar çekti orada, kimi bağırdı, kimi daha serin kanlı gözyaşı döktü sadece. Herkesin tepkileri farklıydı. Ama bebekleri doğduğunda o annelerin hiçbiri sanki o kadar acıyı çekmemiş gibi ilk önce yavrum dedi. Kordonlar kesildi, o yavrucaklar bir bir ilk çığlıklarını attılar ıngaaaa diye. Doğumhaneye girdiğimde hiç aklıma gelmezdi ki bütün bu güzelliklere şahitlik etmiş olacağım. Bütün o anları yaşadıktan sonra anne olmanın ne demek olduğunu o an anladım. Hayatınmdaki o yarım saat bana o kadar çok şey kattı ki.
Karapisso, inci, duygubaby, tubaaydan ve daha başka nice doğum yapmamış arkadaşlar inşallah sizlerde benim yaşadığım duygulara şahitlik edersiniz.

Allah razı olsun canım. Hayatın kolay olunca pozitif olmak kolay olur. Kimbilir senin yaşadıklarını ben yaşasaydım nasıl olurdu bu pozitiflik... :( aslolan zor durumlarda soğukkanlılığını koruyabilmek... Dilerim Rabbimden -dualarımda senin adına sık sık diliyorum da zaten - eşin yalvara yakara düşer kapına tez zamanda... Bütün hayatı boyunca yaptığı bu yanlışı telafi etmeye çalışır...Âmin...
Aminnnn âmin âmin....
Harika olmuş Ayşe, ellerine sağlık. 93 tl verdim ben oyun halısına... Keşke elim değip uğraşsaydım ne güzel olmuş :))
Heyttt kız sen oğlana oyun halısıdamı aldınnn :29:
Desene geriye doğurman kalmış :49:
Ben doğuma girdiğimde doğumhanede iki anne daha doğum yapıyordu. Yan yana çatala çıkmışlar tövbe estağfirullah bankamatik gibi sıra sıra :) Tabiki bende çıktım üçledik. Sırayla doğurduk. Ben en son çatala çıktığım halde ilk doğuran bendim övünmek gibi olmasın;)
Doğumhane tecrübem şuydu ki bunu doğum yapmamış olan bütün anneler yaşasın isterim ki inşallah normal nasip olur. Her anne kolayda olsa acılar çekti orada, kimi bağırdı, kimi daha serin kanlı gözyaşı döktü sadece. Herkesin tepkileri farklıydı. Ama bebekleri doğduğunda o annelerin hiçbiri sanki o kadar acıyı çekmemiş gibi ilk önce yavrum dedi. Kordonlar kesildi, o yavrucaklar bir bir ilk çığlıklarını attılar ıngaaaa diye. Doğumhaneye girdiğimde hiç aklıma gelmezdi ki bütün bu güzelliklere şahitlik etmiş olacağım. Bütün o anları yaşadıktan sonra anne olmanın ne demek olduğunu o an anladım. Hayatınmdaki o yarım saat bana o kadar çok şey kattı ki.
Karapisso, inci, duygubaby, tubaaydan ve daha başka nice doğum yapmamış arkadaşlar inşallah sizlerde benim yaşadığım duygulara şahitlik edersiniz.
Kız o nasıl iş öyleeeee :18:
Bendemi başkalarıyla aynı odada doğuracağımm :18::18::18:
Ayyyyyy oan nasıl olurum ben korkmasam iyi kuzummm :29:
Dilerim senin gibi (maşaallah sana,inş hayatın boyunca her doğumun ve işin kolayca olur) kolayca ve en önce doğururum :16:
kizlar bebisimin yuzu isilik gibi kucuk kirmizi beyaz sivilce gibi. silip krem suruom bebek pudrasi da yarar mi ise acaba?

Canım bi abla geçen gün bana dediki,bebeğin cildi çok hassas olur bu yüzden ilk 40 gün sabun kullanma.
Sende sadece kendi sütünü sık yüzüne inş geçer. Krem falan sürme bence :34:

Son düzenleme:
Kızlar sabah doktora gideceğim dua edin güzel haberlerle dönelim.
Ay gidip değişik haber durum yaşamadan gelmek canımı sıkıyor :31:
inci sanırım sende gideceksin kontrole inş güzel haberlerle döneriz :16::16::16:

Sen böyle güzel anlatınca şu an itibariyle doğum yapasım geldi ;) sonunda kavuşacağımız hediyemizi düşünürsek çok daha kolay geçer diye tahmin ediyorum. Güzel düşünen güzel şeyler yaşıyor, bunu deneyenlerin istisnasız hepsini gördüm. Her şey yolunda gidiyor. Rabbim bizleri de her fırsatta güzel düşünebilenlerden eylesin. Güzel paylaşımın için çok teşekkürler ;)

Aminnnn âmin âmin....

Heyttt kız sen oğlana oyun halısıdamı aldınnn :29:
Desene geriye doğurman kalmış :49:

Aldım walla. ;) 156 TL'lik halıyı 93 TL'ye bulunca dayanamadım. Bilirsin biz kadınlar indirim ve taksit lafını duyunca kendimizi durduramıyoruz. :) bir süreliğine tövbe ettim alışverişe ama ne kadar dayanırım bilmiyorum. ;)

inci sanırım sende gideceksin kontrole inş güzel haberlerle döneriz :16::16::16:

Ben sana her gün dua ediyorum ama bugün katmerli bir dua göndereyim o zaman ;) içimden bir ses doğuma da alınırsın diyor ama bence sen ne olur ne olmaz doğum çantanı yanına al da git ;)

canım çok üzel güle güle giysin ayrıca oyun halısına bayıldım.bende istiyorum ama pahalı diye almadım.Bir yerde 60 liraya vardı nette ama nasıl bişey güvenemedim.kendim yapsam kaça mal oolur bilemiyorum.Valla bravo sana.Bu arada Hifa hanım kocaman olmuş maşallah.Benim oğlanın saçları da aynı çok benzettim :) Rabbim nazardan korusun:nazar::nazar:

Slm kizlar insallah hayirlisiyla evvlatlarinizi alirsiniz kucaginiza ben 3 ekimde dogum yaptim cok zor oldu hersey normalken o kadar saat sanci cektim 10 cm aciklikla doguma girdim fakat bebegim kanala yan girdigi icin dogumhaneden acil sezeryana alindim yani her iki dogummuda yasadim yanarim o cektigim sancillara acilara neyseki bebegim sag salim doggdu size diyecegim dogum yaptiktan sonra bebeginizi yarim kundak yapin ben yapmAdigma cok pidmanim su an hep kollarindan korkarak uyaniyo ve emzik vermeye ugrasin bebekler ilk 10gun cok iiyi oluyolar ama sonra cildiriyolar surekkli emmek istiyyolar emziige alissaydi en azindan cok aglayinca verirdm agzina
Geçmiş olsun.Çok zor olmuş doğumun.Kundak işini akşamları uyutamadığımda yapıyorum ben.Çok çok işe yarıyor.Sabahları istediği gibi uyuyor kuzucum ama akşamları kundaksız uyutamıyorum.Emziği bulanı da tekrar tekrar tebrik ediyorum:46::46::46:

O dediğin testlerin hiçbirini yaptırmadım, Rabbim öyle zor bir imtihan vermesin kimselere ama verirse bizim elimizden ne gelir?! Canına kıyılır mı hiç doğmamış yavrunun? Insanlığa sığmaz bu, en azından ben böyle düşünüyorum.
Yaşadıklarını ayrıntılarıyla biliyorum canım, hep okudum hep dua ettim sana... Tek tek her bir sıkıntıyı cengâver gibi nasıl göğüslediğini gördüm, hayran oldum, ibret aldım.
Rabbim eşini ve çocuğunu sana bağışlasın, ağzınızın tadı bozulmasın hiç ;)
Hayran olunacak kadar serinkanlı olamadım ben sorunlarımı yaşarken.Yine de teşekkür ederim takdir ettiğin için:54:
Ben 21tlye mal ettim :35:Battaniyenin biri beleşe gelince böyle ucuz oldu.Yoksa bi 19 tl daha verecektim.:33:

Doğum denince aklıma gelen tek şey şoka girmiş olmam.Hala gözlerimi koca koca açarım düşündükçe.Hala ağzım kurur şaşkolozlara dönerim andıkça o anları.Annemle evime dönüp kurabiye yapacaktım ben o gün... Ebenin çığlıkları ve hemşirelerin telaşları arasında çırılçıplak soyunmak,sezeryan masasında belimden iğne yapmak için cenin pozisyonunda büzüldüğüm an hiç gitmiyor gözümün önünden.O kadar zavallı ve yalnız hissettimki kendimi anlatamam.Şimdi bile gözlerim doluyor düşündükçe.Eşime sokulup ağlıyorum o anları düşündükçe..

kizlar bebisimin yuzu isilik gibi kucuk kirmizi beyaz sivilce gibi. silip krem suruom bebek pudrasi da yarar mi ise acaba?
İpekcim onlara müdahale etme.Bizde de olmuştu.Ya evin çok sıcak yada bebeğinin teni dış dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor.Geçer bikaç güne merak etme.

canım çok üzel güle güle giysin ayrıca oyun halısına bayıldım.bende istiyorum ama pahalı diye almadım.Bir yerde 60 liraya vardı nette ama nasıl bişey güvenemedim.kendim yapsam kaça mal oolur bilemiyorum.Valla bravo sana.Bu arada Hifa hanım kocaman olmuş maşallah.Benim oğlanın saçları da aynı çok benzettim :) Rabbim nazardan korusun:nazar::nazar:
Civilde satılan 18,90lık battaniyelerden aldım ben bitane.Bi tane de evde vardı.2tlye de boruları aldım.Elektrikçiden de alabilirsin boruları.Daha dik durur hem.Gerisi evdeki ıvır zıvırla olacak şeyler.Valla ne yalan söyleyim bende o kadar parayı veremedim el kadar halıya:34:

hiç bir şey yapma epack sütün yağlı ve suyu az içiyorsundur ondan benim oğlanda öyleydi sonra geçti canım arkadaşlar yazmışlar sütünü sıkıp pamukla sil yeter .süt ürünlerini azalt bir kaç hafataya birşey kalmaz yükleyebilirsem yusufun yüzü kabarmiş halini gösteririm geçiyor sabırlı ol pudra daha çok kurutur. $Fotoðraf0168.jpg görülüyormu bilmem sonra geçti ama
allahım hayırlısıyla gidip hayırlı haberlerle evine getirsin inşallah.habersiz bırakma
Aldım walla. ;) 156 TL'lik halıyı 93 TL'ye bulunca dayanamadım. Bilirsin biz kadınlar indirim ve taksit lafını duyunca kendimizi durduramıyoruz. :) bir süreliğine tövbe ettim alışverişe ama ne kadar dayanırım bilmiyorum. ;)
güle güle kullanın canım
Canlarım bugün iğnesiz ilk günümüzzzz,biraz huzursuzluk var içimde.
Dua edin meleğim sağlıkla gelsin...
Doktorum 37.haftada bırakalım dedi biz bugün 37+5 günlüğüz.
msmesi canım sen 7.ayda bırakmıştın demi ?
Bende heterezigotum doktor hiç sorun olmaz dedi Allah'ın izniyle...
Dua edin bana. Yarın sabah gideceğim tekrar.
Sancı yok bişicik yok :31::31::31:
Bakalım doktor abla ne diyecek bu defa :35:
korkma karapissom normalden fazla kullandın zaten bebeğin allahın izniyle o kortuğumuz şey olmayacak kadar büyüdü canım. anlıyorum seni ben ilk gece uyumamıştım ya hareket etmezse diye . ama yersiz biz bize düşeni yaptık şimdi rabbim hayırlısıyla seninde kucağına versin canım doğuma alınırsan habersiz bırakma tamammı
Maşallahh ayşem, senin bu kıvrak zekana bayılıyorum. Ne akıllıca el yapımı oyun halısı yapmışsın.

Demekki gerekli birşey. Bebeklerin ilgisini çekiyor. Bende doğduktan sonra alırım inşallah.

Daha çok eksiğimiz var. Stresten hiç bişiye elim gitmez oldu.:50:
sende yaparsın tabi incim ne olur bizleri habersiz bırakmayın aklımız sizlerde güzel haberlerle gelin tatlı hamişlerimiz
güle güle büyüt allahım hayırlı uğurlu bir evlat eylesın inşallah
doğumu bekleyen bütün hamişlere senin ki gibi doğum nasip etsin inşallah
Yok canim tek memeden o kadar cikti. Dierini emdiydi zaten. Biz yrim saatte bir emiyoruz. Miziklayip duruyor gazdan sanirim. Tek susturucu meme.
kuzum çok sık emzirdiğimizde deaynı gaz ağrısı gibi hazımsızlık ağrısı çekiyorlar ve o gaz ağrısında daha rahatsız edicidir ozim artık saatli olarak vermelisn ki sütün de artsın oda daha güzel çeksin sütü
ebeye kalsa 4-5uyursa bile uyandirma dio benim icine sinmez yine de uyandirioz
sonra sende bizim gibi uyusa diye yüzüne bakıcan söylemedi deme .sonuçta ebeler daha iyi bilirler canım.
Benim tekten okadar cikar mi bilmiorum. Gunduz biz de ole eli komple agzina sokmaya basladi mi meme zamani:)
bir kere emmeden önce öğrenmek için sağ bakalım epack sütün yetiyordur. yüzünde noktalar çıkıyorya süt yağlı olduğu için uzun süre tok tutuyordur

ay ayşem çook beceriklisin ya maşallah. sana
kizlar sorum su dun sutum azdi bugun de bu zamana kadar idare ettik ve dun sagdigim sutleri verdik, elde sifir susn burda 12 gece. Sorum su bebegime yatmadan 40 ml sagdigimdan verdim ama bilginiz var mi bebek her yeyistte ne kadar yer kiloya gore degisir ama kendi icin bilen varsa orantilariz kilomuz 5gun once 4280di. 40ml cok mu az mi bilmiyorum kac ml anne sutu yetiyior her ogunde kendi bebegi icin gerekeni bilen var mi? saginca kac cikiyor sizde ama tam doluyken. ben emme sonrasi yspinca 10-20anca cikiyir 2 gogusten.
kuzum sütün yetiyordu yoksa kilo alamazdıki .emmesi aranması onun emme refleksinin fazla olmasındandır aç olsa ortalığı yıkar obebek azdan yokdan anlamazki.
Bebısımın buyudugunu gormek ıstıyorum artık. Cok ozledım sarılıp koklamak ıstıyorum atom karıncamı :( Vakit hıc gecmıyor sanki.
inşallah canım benim
Hepınıze dua edıyorum su an kızlar. Rabbım ne dılegınız varsa versın. Bebeklerınızle, eslerınızle musmutlu yuvalarınız olsun ve omur boyu bu saadet sursun. Eslerınız daha romantık, daha anlayıslı ve ılgılı olsun. Dostlugumuz yıllar boyunca devam etsın. Cocuklarımız buyuyup evlensın, torun torba sahıbı saglıklı annaneler babanneler olalım. Belkı bırbırlerıyle evlenırler dunur oluruz :D
allahım güzel yüreğine tüm güzellikleri versin rabbim sana pişman olmayacağın bir yaşam nasip etsin inşallah
Boğazım inmiş halde günaydın diye fısıldıyorum sizlere kızlar.:5::5:
Ne anlayışsız insanlar var ya.Gripli çocukla bebek ve hasta görmeye gelmiş dün bi arkadaş.:47::47:
Sonuç boğazım inmiş..:25::25:
Kuzucum vıyklıyor kaçıyorum ben.Hepinize güzel pazarlar diliyorum bebişleriniz ve göbüşlerinizle:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:54:
geçmiş olsun canım benim
:-):-) olabilir... oyle canim saglikli olsunlar da uykusuzluga da alışıyor insan..

Poposunda araba da var ayy yerim.

60 2 gogusten mi doluyken. Bilmiyorum 40 cc yetmedi sanirim az emmisti sonra dolaptakini verdik ama arandi yone. bide sutu bilegime damlatiyorum ne sicak ne soguk notr bi sicaklikta veriom insallah soguk deildir.
soğuk olursa içmiyorlar bir süre sonra itiyorlar dilleryle

Back