• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

aman sakın ha öyle dr gitmeden .sağlık ocağında da bakılıyor kanda gebelik yarın gidip yaptır istersen inşallah güzrl haberinide burda duyur

inşallah cnm cok tesekkür ederm hayal kırıklıgına ugramaktan bıktım valla 1 sene önce düşük yaptım ve 1 senedir bebek istiyoruz olmuyo dr hiç bi sorun yok dedi ama olmuyo yinede çok ümitlenmekte istemiyorum benm için dua et :26:

Ay canım Allah razı olsun içimi rahatlattın...
İnş sorun çıkmayacak dediğind gibi...
Kuzum inş sizi habersiz bırakmam...

Kuzum sabah namazdan sonra uyumam ama olsun şimdi sizinle iki laf edeyim yarın eve gelince inşaallah dinlenirim..
Nasılsın bakalım?
Biz evde değildik şimdi geldik.
Oğlişimin beşiğini kurduk bugün çok tatlımızda teyzesi...
Tuna diyor yarın doğuracakmışım gibi hissediyormuş hadi bakalım hayırlısıyla bir gülle doğurayım.
Inannn unutmayacağım bu gülme meselesini.
Doğururken gülmeye çalışacağım.
:1:

kara pissom çok heycanlıyım bende bugece sanki yarın dr a ben gidicem rabbim sanada inciyede duymak istediklerni duyursun .yarın doğum yaparsan zeytinin ismi bellimi. canım. zeytinin beşiğide hayırlı olsun gelsinde mışıl mışıl uyusun kuzum . baya baya finale geldi karapissom ya ay brn cok heycanlıyım rabbim size sabır versin:52::52::52:[/QUOTE]

Ay tatlım Allah sıkıntı vermesin hiçbirimize... Gerçi ahiret sıkıntısız kazanılmıyor ama kulluk işte sıkıntıya gelmiyoruz.
İnşaallah size güzel müjde veririm yarın.
Allah biliyor içimi sezeryanmı normalim o belli olsa rahatlayacağım.
Yarın soracağım çatı muayenesi yapacakmıymış ?
Canım Allah kısmet ederse Bilal düşünüyoruz :16:

Son düzenleme:
inşallah cnm cok tesekkür ederm hayal kırıklıgına ugramaktan bıktım valla 1 sene önce düşük yaptım ve 1 senedir bebek istiyoruz olmuyo dr hiç bi sorun yok dedi ama olmuyo yinede çok ümitlenmekte istemiyorum benm için dua et :26:

allahım sana ve bekleyen isteyen bütün hanımlara ellerini bosçevirtmesin göbişlerinize minicik minicik bebişler versin

kara pissom çok heycanlıyım bende bugece sanki yarın dr a ben gidicem rabbim sanada inciyede duymak istediklerni duyursun .yarın doğum yaparsan zeytinin ismi bellimi. canım. zeytinin beşiğide hayırlı olsun gelsinde mışıl mışıl uyusun kuzum . baya baya finale geldi karapissom ya ay brn cok heycanlıyım rabbim size sabır versin:52::52::52:

Ay tatlım Allah sıkıntı vermesin hiçbirimize... Gerçi ahiret sıkıntısız kazanılmıyor ama kulluk işte sıkıntıya gelmiyoruz.
Canım Allah kısmet ederse Bilal düşünüyoruz :16:[/QUOTE]

ah teyzesinin küçük bilali rabbim sağlıkla annesine kavuştursun inşallah . sunra annesi resimlerini çeksin teyzeside burdan bakıp sevsin onu. hemen yarın olsa. özayderden haber yok değilmi

Canım Allah kısmet ederse Bilal düşünüyoruz :16:

ah teyzesinin küçük bilali rabbim sağlıkla annesine kavuştursun inşallah . sunra annesi resimlerini çeksin teyzeside burdan bakıp sevsin onu. hemen yarın olsa. özayderden haber yok değilmi[/QUOTE]

Pazartesiyi bekliyordu en son yani yarını :52:
Bakalım. Yarın ne ses verecek bize.
Bende bir aydır başladı plasenta yaşlanması doktorum erken gelebilir demişti tam bir ay bitiyor bende ses yok :50:
Ozaydere demiş alalım bebeği plasenta yaşlanması başlamış die :31:
Oda p.tesi gidecekti.
Bakalım hayırlısı olsun.
Canımsın teyzesiiii inşaallah o günlerinde görürüz :16:

yok yok başka zaman okursun sen yatağa yarın ne olur belli olmaz dinlenmiş git dr.benim gibi muayene diye gidip doğurusun falan dinlen sen hadi ablasını söz dinleyeni uyumaya çalış

Canım ablam ben eşim olmadan uyuyamıyorum maalesef.
İşlerini bitirsin uyuyacağız :52:
Şimdi yarım saattir bebeğim aşağı doğru bastırıyor baya baya ittiriyor ne bu böyle bilmiyorum :26:

ah teyzesinin küçük bilali rabbim sağlıkla annesine kavuştursun inşallah . sunra annesi resimlerini çeksin teyzeside burdan bakıp sevsin onu. hemen yarın olsa. özayderden haber yok değilmi

Pazartesiyi bekliyordu en son yani yarını :52:
Bakalım. Yarın ne ses verecek bize.
Bende bir aydır başladı plasenta yaşlanması doktorum erken gelebilir demişti tam bir ay bitiyor bende ses yok :50:
Ozaydere demiş alalım bebeği plasenta yaşlanması başlamış die :31:
Oda p.tesi gidecekti.
Bakalım hayırlısı olsun.
Canımsın teyzesiiii inşaallah o günlerinde görürüz :16:[/QUOTE]

güzel habelerle dönersiniz inşaljah bu gece dualarım hep sizlere ay ne garip bir his var içimde sanki kızım büyümüş doğuma gidecekmişde ben neyapacağımı bilmiyormuşum gibi bir his neşe heyecan ağlamayla karışık bir his hayırlara çıkarsın rabbim

:)))) Dün akşam kimseyi bulamadım topikte yırtındım resmen:9::9::9:Gideceğim az sonra kan vermeye.

Bırakmam bırakırmıyım.Hep beraber hamiş hamiş göbek büyüteceğiz bu topikte.Bol bol bebişler olacak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Ayyyyyy Aişe bak ne okudummm :14:
Bak sana yazmıştım sakın bu topiğin bırakma diye maşaallah bak nerelere geldik ve hep beraberiz dualarımız bir...
Tamam dilek :) İsminle ederim sana da.Sabah tekrarladım testi dünküne göre daha belirgin çıktı.Hemde 5 dk içinde.Ama fotoda çıkmadı kaç kez denedim olmadı.Çok silik.Kanda da değerim 50nin altında çıkacak sanırım.Biraz sonra çıkarım kan vermek için hastaneye.1 saat sonra veriyorlar sonucu.
Duların daim olsun üstümüzden eksiltme...
Ayşem kan testini baklerken en içten dualarım senle sende bizi unutma. şimdiden hayırlı olsun.
Benim adete günler kaldı Allah nasip edrse haftaya ev alıyoruz düşünsene iki mutluluğu bir arada yaşasak ne güzel olur...
Eşim diyor uğurlu bir bebek geliyor :16: :16: :16:
Ne günlerdi....
Sabahki yaptığım test pembeleştiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlaaaaaarrrr testim pembeleşmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş
He he testin sahibi şimdi mışıl mışıl uyuyor :16:

inşallah her şey istediğin gibi olur.belinde yada karnının altında ağrı olursa boşlama.güle güle gidip gelin ben niye ağlıyorum ya .bende tuhaflık var ağlayasım tuttu.:14::43:

Canım ablam benmi sebep oldum ağlamana :50:
Lütfen ağlama lütfennn :50:
İnş lavabodan çıktım z.yağı sürdüm sanki ağrıyor idrar yaparken :37:
Uyuyayım inş sabah namazdan sonra çıkarız nst denen belaya girmek çok zor orda :53:
Erken gitmezsen saatler sürebiliyor beklemek.
Dua edin bana öptüm sizi hayırlı geceler...

Kızlar olaki yarın sesim çıkmaza bilinki ya doğuma alındım yada ters bişi var.
En erken öğlen evde oluyorum normalde.
Dua edin bize...
Selametle...

Back