- Konu Sahibi semplice_signora
- #21.321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
S ağol canım inş...Güle güle kullanın canım. Bizim kızada alıcam bundan. Ayşe çok kullanışlı oluyor demişti.
İnşallahh keyiflice içinde uyurlar
Tatbiki canım Rabbim kendisine yönelen hiçbir kulunu geri çevirmez... Hem bizde sizin için avuç açıyor dua ediyoruzAman aman gelmesin zaten kilocukları almadan bizim püsküllü sarı şeker
İnşallahh tosuncuk olur canım. RAbbime sığındım. Dualar ediyorum, ibadetlerimi yerine getirmeye çalışıyorum. Rabbim karşılığını verecektir inşallah.
Allah yardımcın olsun...ğcanım benim sıkıntım hasretlik eşim 6aylığına yurtdışına gitti doğuma son haftalar kala gelecek allah nasip ederse bende buaralar duygular çok yoğun sinirli sürekli ağlayan biri oldum burdaki bütün kızlardan benim için dua istiyorum zaman çabuk geçsin sağsalim eşim gelsin bende kolayca doğurayım böyle işte benim sıkıntım ayşecim
Teşekkürler teyzesi inş sağlıkla kullanırızhamileliğin başı olmasa bir çok tavsiye varda. hamile olunca limse bir şey diyemiyor.canım.geçen gün haberlerde kbb uzmanı karbonat tuz ve su ile gargara yapmanın öksürüğe iyi geldiğini söylemişti kızım da grip olmuş öksürük kalmıştı o hemen yaptı 2 gün sonra geçti,öksürmedi.dr.ağız içinde ki mikropları yok ettiği için öksürüğü azalttığını bunun için antibiyotik kullanılmaması gerektiğini söyledi. bir dene belki işe yarar.rabbim şifa versin.
canım suyumu az içtin ki hemen telaşlanma her emzirme sonrası suyu ihmal etmeyin susamasanız bile. bana da dr her şey süt yapar dedi ama yeterli suyu içmez dinlenmezsen hepsi boşa dedi.birde çok rahat bir ortamda emzirecekmişsin .bebekde sende sıkıntı hisetmeyecekmişsiniz.emzirirken ne kadar aceleci davranırsan verim okadar düşermiş.
allhım kuvvet versin sana sağlıkla kavuşursun inşallah eşine
yarıyordur yediklerin annesi o akıllı bir sarı şeker. hazır olduğunda kendisi gelecek inşallah canım
ayşeem seni böyle yazılarını okumak çok güzel yaa. hep böyle neşeli ol rabbim neşeni artırsın eksiten unsurları yok etsin .nasıl bir söz olduya bu neyse sen anlamışsındır. ben amin diyeyim
görüşürüz şu heyecanın 5 katı daha fazla olmazsa ne olayım .ağrıyan her bir noktan seni bebeğine yakınlaştırıyor bunu düşününce
oyyy zeytinciğime hayırlı olsun güle güle kullansın .mışıl mışıl uyusun içinde uyanırken şarkılarla uyansın hiç ağlamasın inşallah.
çook çok güzel
olur öyle tatlımuyumayı öğreniyor hazmetmeyi öğreniyor.anne karnında sürekli uyuyordu kıpırdamadanmı uyuyordu.eliyle koluyla sürekli hareket halindeydi.o kendini hala o boşlukta sanıyor 4 aydan sonra azalacak inşallah.
inşallah annesi dualarımız sizinle üzmez sarı şeker annesini teyzelerini. bak gör sen bile şaşıracaksın
senvaz geçme olabildiğince emzir süt olmasada memeyi ver vucut ozaman daha cok süt üretmem lazım diyor ona göre çalışıyor
en güçlü dayanağı bulmuşsun sen canım.niyetin okadar doğru ki rabbim bunun mükafatını muhakkak verecektir. rabbim babasına akıl fikir versin inşallah
off o negüzel duygudur şimdi aylardan sonra kendi hamileliğimi hatırladım artık hamileliğin tadını çıkarabilirsin gözün aydın
zamanla değişecek tabi annesi azalacak giderek normal
Ayy cokguzelmis canim benim gule gule kullanin bol bol uyusun zeytin.
Canim ben de hamilelgimin basinda cok agir grip olmustum hem oksuruk hem hapsuruk cocuk nasil tutundu diyordum. Allahin izniyle birseycik olmaz. Bol bol balli limonlu ilik su icmistim oyle gecirmistim.
Canim bizim doktor da esema onerdi hatta hastanede ilk gun esema vermistiler. Bir daha icmedik ama aldik kutu duruyor. Bana kalsa veririm de benim esim olacak kaynanam var ya emsin emsin diyor. Halbuki doktor da dedi gunde birkere everebilirsin.
Iyi aksamlar kizlar. Birkac gundur yazamadim malum cadi rahat vermiyor..
Cok fena oldu bilerek yapiyor benigormese aglamiyor beni gorunce basiyor yaygarayi.
Tavsan kulakli tosbaaaa....
Eki Görüntüle 878790
Uyy maşaallah kuzucummmm Allah sağlık versin...
Çok çirkin bir kız kabul etttttttt
Bir görsem yiyeceğim o minik suratını.
ne demek canım seni biraz kendime benzetiyorum kızımı almanyadayken doğurmuştum .tek başıma büyüttüm kimseden yardım almadan insan kimi zaman kendini öyle çaresiz hissediyorki. keşke ozamanlarda böyle bir topik olsaydı.ama istediğin kadar sor sen burda herkes cevaplar canım benimcanim her sorumu ozenle cevapladigin icin cok sagol
inşallah iyi gelirSaol canim tavsiyem içın deniyicem.
Cok fena oldu bilerek yapiyor benigormese aglamiyor beni gorunce basiyor yaygarayi.
ben bu küçük cadıyı yerim allahım esirgesin kuzumu hep güldürsün sağlıkla inşallah. ya hep diyorum bu topikte hiç mi çirkin bebek olmaz .allahım hepsine uzun ömür versin kazasız belasız inşallah.
Eki Görüntüle 878790
Evet canim cok cirkin cimcime.
Gel teyxesi birlkte isiralim. Gormemisin cocugu olmus misali deli gibi seviyorum. Diyordur benim annem deli
Sen nasilsin kuzum? Zeytin iyi mi?
ne demek canım seni biraz kendime benzetiyorum kızımı almanyadayken doğurmuştum .tek başıma büyüttüm kimseden yardım almadan insan kimi zaman kendini öyle çaresiz hissediyorki. keşke ozamanlarda böyle bir topik olsaydı.ama istediğin kadar sor sen burda herkes cevaplar canım benim
inşallah iyi gelir
Oy keşke keşke gelip sevebilsem
Canım iyiye elhamdülillah. Gün sayıyorum bildiğin gibi.
Geceleri acayip acıkıyorum canım ya. Dün gece açlıktan midem ağrıdı baktım benimkide hareket çekiyor kalk beni doyur diye.
Birde aişenin sözü aklıma geldi yavruyu aç bırakma diye.
Kalktım gece 2gibi yemek yedim
Şimdi gene açıktım ya
Selamun aleyküm güzel anneler ve hamişler.
Nasılasınız bugün.
Ben çok yorgunun misafirim vardı yemek yaptım ama hakikaten ayakta durmaktan belim ağrıdı.
Sonra misafirlerimizle birlikte tiyatroya gittik. Yeni geldik dedim bakayım sizler nasılsınız.
Karnımda ağrıyor bugün. İnş döner hayırlısıyla doğururum.
Acaba 40kereyi doldurmadımmı ben ??????
Doldursaydım iyiydi doğururdum hiç olmazsa
Aminncanim. Benim haci yatti. Gozlerim aciyor gunduz hic uyumadi yarim saat uyudu ben yatana kadar kalkti.
Eki Görüntüle 878790
bu kadar şey yaptıni geliyorlar. vallahi ne diyeyim. bana su versem kimse almıyordu seni yormak bize günah derlerdi zamane insanları
hoşgeldin canım nasıl oldun.
Cok tatlı maşallah canim
Geçmiyor canim 10 gün felan oldu ne yapicam bilmiyorum. Oksururken kan tadı geliyor bazen ağzıma pazartesi tekrar doktora mi gitsem diyorum. Ilaçta almak istemiyorum bakalim biraz iyilesirsem gitmem
canım benim ya söyliyeyim bilmiyorum ki inşallah biraz hafifler.öksürük gecelerimi artıyor
Cok tatlı maşallah canim
Geçmiyor canim 10 gün felan oldu ne yapicam bilmiyorum. Oksururken kan tadı geliyor bazen ağzıma pazartesi tekrar doktora mi gitsem diyorum. Ilaçta almak istemiyorum bakalim biraz iyilesirsem gitmem
Gece daha fena dün tüm gece uyumadim.
bol şekerli ılık su iç o sakimleştirir canım. kızıma ben öyle yapıyordum .karbonatlı suda iyi geldi belki sanada yara canım .
Hamileliğimi yeni öğrendiğim hafta en yakın arkadaşlarımdan biri 6,5 aylıkken bebeğini kaybetti,ölü doğum yaptı.Ben akşam 6da ziyaretine gittim,8de ölü doğum yapmış.Çok fazla etkilendim ve kendime söz vermiştim 7.aydan önce çöp almam diye.Almadım da.Zaten o kadar heveslenmişimki o haftasonu çoğu şeyini aldım.Her akşam iş çıkışı bişeyler alıyordum.Hiç öyle kötü düşünme.Herşey çok güzel olacak inşallah.Kucağına alıp doyasıya öpeceksin o minik paşayı.30.haftadan sonra ağırlaşıyorsun ve uzun süre gezemiyorsun
Valla ne yalan söyleyim ben günde 5 kere falan üst değiştiriyorum.Kirletmese bile Delirdim sanırım sıkıntıdan,ağrıdan
Elimde bi fotoğraf makinası uyurken,emerken,gülerken,ağlarken,naz yaparken,kaka yaparken bile çekiyorum
Amiin canım.Ne güzel konuşmuşsun.Çok sağol desteğin için.
Kesinlikle katılyıorum sanaQUOTE]
Her şey insanlar için... Uzaktan duyduklarımız Allah korusun bizim de başımıza gelebilir ama ben her türlü kötü ihtimali aklımdan çıkarmaya çalışıyorum. Öyle zaman geçmez çünkü.. Beklemek heyecana dönüşmekten çok azap olur. Hamileliğimin ilk aylarında her şey yolunda giderken bile duyduklarım yüzünden o kadar gergindim ki... Halbuki birkaç gün dışında mide bulantım olmadı. Kanama, düşük tehlikesi, hiçbir risk yoktu ama ben bunun tadını çıkaracağıma ya dış gebelikse ya boş gebelikse, bebeğim karnımda ölmüş müdür acaba diye diye 1 ayı kendime zehir ettim.
Sonra fark ettim ki sen nasıl hissetmek istersen sanki vücudunu da yönlendiriyorsun ve iyi hissediyorsun. İşte o fark ediş beni mutlu bir hamileye dönüştürdü :)) Sonuçta insanoğlunun elinde dua ve tevekkülden gayri serveti yok...