• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Kuzum yanlış anlama ama çok sevme koklama derim sana. Çok heves yapma tamammı inşaallah kuzunu kucağına alıp öpüp korklarsın. Ben nye heves etsem kursağımda kalıyor. İnan aldıklarım hepsi çekmecesinde duruyor doğsada öyle sevsem diyorum.
Bizde seni çok sevdik kuzummmm :16:

Canım ya emin ol düşünceni kontrol edebiliyorsan,hani bazı insanlar hep bardağın dolu tarafından bakar işte ozaman ilk ayı son ayı yok bu işin. Son aylarında iyi ve güzel geçer. Ama tabi zorluklarını dinleriz burdan...
Benim ilk aylarım 15 haftaya kadar çok fenaydı şimdi yine zorlanıyorum ama bu halimle bile herşeyi koşturuyorum ve mutluyum :16:
Bende hep dolu tarafından bakarım olaylara olmadı burdan yazıyorum derdimi azda olsa rahatlıyorum. Kızlar sağolsunlar rahatlatıyorlar beni...:16:

Artık alışveriş yapmamaya karar verdim. Epey ıvır zıvır aldım zaten. Ayşe'nin yaptığını yapıp 7. Aydan sonra yapayım. Odası, arabası gibi büyük şeyler kaldı zaten, geçemesem bile internetten söylerim onları da.
Güzel tarafından bakmak dedikleri benim çok işime yaradı canım. Her günümün tadını çıkarıyorum ve çok mutluyum. Bol bol dua ediyorum böyle sürsün diye. Her şey de yolunda gidiyor çok şükür, daha ne isterim...hem emek olmadan bebek olmuyor işte ne yapalım? ;)

Artık alışveriş yapmamaya karar verdim. Epey ıvır zıvır aldım zaten. Ayşe'nin yaptığını yapıp 7. Aydan sonra yapayım. Odası, arabası gibi büyük şeyler kaldı zaten, geçemesem bile internetten söylerim onları da.
Güzel tarafından bakmak dedikleri benim çok işime yaradı canım. Her günümün tadını çıkarıyorum ve çok mutluyum. Bol bol dua ediyorum böyle sürsün diye. Her şey de yolunda gidiyor çok şükür, daha ne isterim...hem emek olmadan bebek olmuyor işte ne yapalım? ;)

Ne kadar pozıtıfsın masallah. Dedıklerınde haklısında uygulamak zor olabılıyor bazen. Rabbım herkesın gonlune gore versın. Kımseye evlat acısı yasatmasın.

tubacım hosgeldin nasılsın . kusura bakma cıkmak zorundayım hepinize iyi geceler süt saatimiz bizim tatlı tatlı uyuyun inşallahallahım rahatlık versin hepinize

Canım ben bugünlerde gececiyim :) hoşbukduk güle güle gibi oldu ama annemler bizdeydi ve cepten bakıyordum ara ara...selamına zamanında karşılık veremedim kusura bakma.
İyi geceler tatlım. :)

Iyi aksamlar kizlar. Birkac gundur yazamadim malum cadi rahat vermiyor..
Cok fena oldu bilerek yapiyor benigormese aglamiyor beni gorunce basiyor yaygarayi.

Tavsan kulakli tosbaaaa....

Eki Görüntüle 878790

amanin tatli prenses masallahhh yanaklar yakiyor ortaligi yerime op kocaman bu bidiki
ne demek canım seni biraz kendime benzetiyorum kızımı almanyadayken doğurmuştum .tek başıma büyüttüm kimseden yardım almadan insan kimi zaman kendini öyle çaresiz hissediyorki. keşke ozamanlarda böyle bir topik olsaydı.ama istediğin kadar sor sen burda herkes cevaplar canım benim

inşallah iyi gelir

sorma canim biz burda tek esimleyiz kimsemiz yok dr kontrolu de 6. haftada bide dr lar da uzman degil bilirsin belki aile hekimi hayirlisi zaten donucex tr ye biz de inssllah

kizlar sorum su dun sutum azdi bugun de bu zamana kadar idare ettik ve dun sagdigim sutleri verdik, elde sifir susn burda 12 gece. Sorum su bebegime yatmadan 40 ml sagdigimdan verdim ama bilginiz var mi bebek her yeyistte ne kadar yer kiloya gore degisir ama kendi icin bilen varsa orantilariz kilomuz 5gun once 4280di. 40ml cok mu az mi bilmiyorum kac ml anne sutu yetiyior her ogunde kendi bebegi icin gerekeni bilen var mi? saginca kac cikiyor sizde ama tam doluyken. ben emme sonrasi yspinca 10-20anca cikiyir 2 gogusten.

Son düzenleme:
Bebısımın buyudugunu gormek ıstıyorum artık. Cok ozledım sarılıp koklamak ıstıyorum atom karıncamı :( Vakit hıc gecmıyor sanki.

Hepınıze dua edıyorum su an kızlar. Rabbım ne dılegınız varsa versın. Bebeklerınızle, eslerınızle musmutlu yuvalarınız olsun ve omur boyu bu saadet sursun. Eslerınız daha romantık, daha anlayıslı ve ılgılı olsun. Dostlugumuz yıllar boyunca devam etsın. Cocuklarımız buyuyup evlensın, torun torba sahıbı saglıklı annaneler babanneler olalım. Belkı bırbırlerıyle evlenırler dunur oluruz :D

yok bunlar öbür taraftan ders alıp geliyorlar vallahi.sınavı geçenler bu tarafta anne nasıl tüketilir onu gösteriyorlar.aman şaka benimki sağlıklı olsunda biz hiç uyumasakda olur dimi ozim
:-):-) olabilir... oyle canim saglikli olsunlar da uykusuzluga da alışıyor insan..
Kızlar bakın teyzesi oğlişime ne hediye almışşş...
Bugün bereketli günümüzdeyiz inşaallah devamı kesilmeden gelirrr :27:
Msmesi canım ben ısrar ettim illa gelin diye.
Taşınacaklar şehir dışına. biz ne yersek berabar yeriz dedim ama öyle olmadı tabi :27:
Poposunda araba da var ayy yerim.
kizlar sorum su dun sutum azdi bugun de bu zamana kadar idare ettik ve dun sagdigim sutleri verdik, elde sifir susn burda 12 gece. Sorum su bebegime yatmadan 40 ml sagdigimdan verdim ama bilginiz var mi bebek her yeyistte ne kadar yer kiloya gore degisir ama kendi icin bilen varsa orantilariz kilomuz 5gun once 4280di. 40ml cok mu az mi bilmiyorum kac ml anne sutu yetiyior her ogunde kendi bebegi icin gerekeni bilen var mi? saginca kac cikiyor sizde ama tam doluyken. ben emme sonrasi yspinca 10-20anca cikiyir 2 gogusten.

Canim ben doluyken sagdim biberonla verdim 60 cc den biraz fazla cikti. Hepsini bitirmedi dibi biraz sogudu herhalde. Sonra obur memeden biraz daha emdi. 60 70 cc anca emiyor. Meme sonrasi da 30 40 cc cikmisti. Ama tabi biz iki aylik olduk canim.
Kiloya gore degisiyor olabilir canim ya ben de bilemiyorum. Senin oglan doymdi mi 40 cc ile?

Kızlar ev tipi ana kucağımız geldi hediye alındı oğlişime :16:
Aişecim seninkinin aynısını almış arkadaş çok güzel beğendim. Sen memnunmusun ?
Fotosuna eklemeye çalışacağım :16:
Herşeyi hazır meleğimin beşiği puseti ana kucağı,Nazlı meleğim hem annesine geç geldi hem doğmaya niyeti yok nasıl bişey gelecek meraklandıkça meraklandım... Annesi gibi kafasına eseni yapan biri olacak galiba :36:
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Ben ilk 40 gün onda uyuttum kendi odamda.Çok rahattı.Yalnız şöyle bi durum var gündür.Ortası daha bi çukurlaştı sanki.İçine yatırdımmı durmuyor artık.Huysuzlanıyor.Bebekler dar alanı sevmiyorlar biliyorsun.Sanırım ondan.Değiştirme imkanın varsa çeşitlerine bi bak derim.Çünkü sanırım bende gidip yenisine bakacağım bikaç ay içinde.:50:

kizlar her yenidoganda var mi bebisin asiri sesli uyuyo gerinio keci gibi ses cikario surekli el kol hareket sanirsin uykuda deil
Derin uykuya zor geçiyorlar İpekcim.O yüzden o kıpırdanmalar.Çok sıkı olmamak şartıyla kundak yaparsan elleri hareket etmediği için daha iyi uyur.Ben öyle yapıyorum.

canım benim sıkıntım hasretlik eşim 6aylığına yurtdışına gitti doğuma son haftalar kala gelecek allah nasip ederse bende buaralar duygular çok yoğun sinirli sürekli ağlayan biri oldum burdaki bütün kızlardan benim için dua istiyorum zaman çabuk geçsin sağsalim eşim gelsin bende kolayca doğurayım böyle işte benim sıkıntım ayşecim :14:
Hmm.Senin sıkıntında farklıymış.Allah yardımcın olsun.Seni en iyi cevodileksu anlar.O da eşinden ayrı uzun süredir.Hasret giderdiler geçen ay.Bu ay yine yurtdışına gitti.Ama sen ondan daha şanslısın sarılacak bi kuzun var göbüşünde.O daha beklemede.Sende dualarımızdasın canım.İnşallah tez zamanda kavuşursun yarine:38:

Kızlar nasılsınız? Benım oksuruk hala gecmedı. Bırsey olucak dıye korkuyorum ıcım hep yara oldu :(
Bebeğe bişey olmaz korkma.Ama ilerlemeden önlemini almaya bak Duygucum.İlaç alamadığın için çok zor geçer hamileyken hastalık.Ballı su iç.Sahlep iç bol bol.Çok yumuşatır boğazını öksürüğe çok iyi gelir sahlep.

İlk defa bu akşam sütüm yetmedi. Elini emiyor yavrucum halen aç ama bende süt kalmadı ikisinide tüketti.Yetmediği zamanlarda Mama vermek zorunda kalıcam sanırım. ayşe sma demişti sanırım aptamil kilo yapıyormuş.
:52: Cahil ben :52:Bende sma değil esema diyorum.Sma mıymış o.Sma al canım.Aptamil boş kilo yaparmış.

AYŞE
ayşem benim doğumdan öncede bel fıtığı olayım vardı .hatta biri ameliyatla alındı.geriye 3 tane kaldı.doğum esnasında tecrübeli dr.omuriliğe 2 .denemesinde epidural kateterini taktı ama nasıl olduysa benim psikolojim verilen 3 doz epiduralden hiç etkilenmedi ve ben uyuşmadım neyse3.kez yeni bir kateter deliği bu kez spinal anestezi için. neyse bukadar iğneden sonra ben ilk başlarda bacak bel ve baş ağrısından ölüyordum.kafein tabletleri.serumlar 4 hafta sürdü .bacağımın ağrısı yeni geçiyor. iğne yapılan yerlerde hissizlik var yatakta bir yerden kuvvet almadan hala dönemiyorum.bu ara beyin cerrahı dr uma tekrar gittim fıtık yerinden mi oynatıldı diye yok şükür öyle olmamış ama bel omurlarında kayma olmuş.velhasılı fıtık başlangıcı ağrı yapar ama ağlatacak ağrı spinalinde etksinden dolayıdır canım. inşallah geçecektir
Hmmm.Günde 2 fincan sade neskafe demişti ebe.Spinal yüzündense bende içeyim.Çok sağol canım.Allah razı olsun senden:54:

Iyi aksamlar kizlar. Birkac gundur yazamadim malum cadi rahat vermiyor..
Cok fena oldu bilerek yapiyor benigormese aglamiyor beni gorunce basiyor yaygarayi.

Tavsan kulakli tosbaaaa....

Eki Görüntüle 878790
Aman Allahım ne yaygaracı oldu senin minik tosbaa.Hiç lakabı gibi sakin olmayacak desene.Müzik dinlet kız.Senin kız mozart olacak başımıza.Hamişken dinledi bol bol babasını.Şimdide işe yarar.Isırırım o yanakları ben varyaaa.Deli oluyorum bu sıpalara ben yaa:52::52::52::52::52:
Selamun aleyküm güzel anneler ve hamişler.
Nasılasınız bugün.
Ben çok yorgunun misafirim vardı yemek yaptım ama hakikaten ayakta durmaktan belim ağrıdı.
Sonra misafirlerimizle birlikte tiyatroya gittik. Yeni geldik dedim bakayım sizler nasılsınız.
Karnımda ağrıyor bugün. İnş döner hayırlısıyla doğururum.
Acaba 40kereyi doldurmadımmı ben ??????
Doldursaydım iyiydi doğururdum hiç olmazsa :27:
Doldursaydım iyiydi doğururdum hiç olmazsa :52::52::52::52::52:
Kızlar bakın teyzesi oğlişime ne hediye almışşş...
Bugün bereketli günümüzdeyiz inşaallah devamı kesilmeden gelirrr :27:
Msmesi canım ben ısrar ettim illa gelin diye.
Taşınacaklar şehir dışına. biz ne yersek berabar yeriz dedim ama öyle olmadı tabi :27:
Güle güle giyin Dilekcim.Sonu hiç gelmez inşallah:34::34::34::34::34:

Her şey insanlar için... Uzaktan duyduklarımız Allah korusun bizim de başımıza gelebilir ama ben her türlü kötü ihtimali aklımdan çıkarmaya çalışıyorum. Öyle zaman geçmez çünkü.. Beklemek heyecana dönüşmekten çok azap olur. Hamileliğimin ilk aylarında her şey yolunda giderken bile duyduklarım yüzünden o kadar gergindim ki... Halbuki birkaç gün dışında mide bulantım olmadı. Kanama, düşük tehlikesi, hiçbir risk yoktu ama ben bunun tadını çıkaracağıma ya dış gebelikse ya boş gebelikse, bebeğim karnımda ölmüş müdür acaba diye diye 1 ayı kendime zehir ettim.
Sonra fark ettim ki sen nasıl hissetmek istersen sanki vücudunu da yönlendiriyorsun ve iyi hissediyorsun. İşte o fark ediş beni mutlu bir hamileye dönüştürdü :)) Sonuçta insanoğlunun elinde dua ve tevekkülden gayri serveti yok...
Ne güzel atlatmışsın o kötü düşünme sıkıntısını.Bravo valla.Benim hamileliğimde çok rahattı.Ne kustum,ne öğürdüm doğru düzgün.Düşük tehlikem de yoktu.İlk 4 ayı bulantı sıkıntısı geçse de kurtulsam tedirginlikten diyerek geçirdim.5.ayda eşim beyin ameliyatı oldu.6.ayda sıkıntıyı atlattık diye kendimizi alışverişe vurduk bi çok şeyini aldık kuzumuzun.6.aydaki kontrolde beyninde ödem var dediler.7.aydakinde kafası bedenine göre çok büyük özürlü olabilir dediler.İkisinin de asılsız olduğunu öğrendik çok şükür.8.ayda eşimin 2.kez ameliyata yatacağını öğrendik.Neyseki dru ameliyatı kasıma erteledi.Bebeğim yüzünden değilde hayatımdaki sorunlar yüzünden çok sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ben.Düşecekmiş,özürlüymüş diye düşünecek zamanım olmadı hiç.2li 3lü tarama testleri bile yaptırmadım gelen herşey Yaradan'dan diye.Ama drun söylememesi yüzünden ayrıntılı usg çektirmedim.Biz duayla ayakta durabiliyoruz sadece.Elimizden gelen pek bişey yok aslında.Ne yazıldıysa alnına o çıkıyor karşına.:31::31::31:

Sütü bilmiyorum ama mamanın miktarlarını kutusuna bakarak yazayım canım.
Bebek Günlük biberon sayısı her biberon için su miktarı
0-2hafta 7-8 60
2-4hafta 6-7 90
2ay 5-6 120
3ay 5 150
4ay 5 180
5ay 5 180
6ay 3-4 180-210
Bebısımın buyudugunu gormek ıstıyorum artık. Cok ozledım sarılıp koklamak ıstıyorum atom karıncamı :( Vakit hıc gecmıyor sanki.

Hepınıze dua edıyorum su an kızlar. Rabbım ne dılegınız varsa versın. Bebeklerınızle, eslerınızle musmutlu yuvalarınız olsun ve omur boyu bu saadet sursun. Eslerınız daha romantık, daha anlayıslı ve ılgılı olsun. Dostlugumuz yıllar boyunca devam etsın. Cocuklarımız buyuyup evlensın, torun torba sahıbı saglıklı annaneler babanneler olalım. Belkı bırbırlerıyle evlenırler dunur oluruz :D
:31::31::31:Dünür de olurmuyuz kıız:32::32::32::32:

Boğazım inmiş halde günaydın diye fısıldıyorum sizlere kızlar.:5::5:
Ne anlayışsız insanlar var ya.Gripli çocukla bebek ve hasta görmeye gelmiş dün bi arkadaş.:47::47:
Sonuç boğazım inmiş..:25::25:
Kuzucum vıyklıyor kaçıyorum ben.Hepinize güzel pazarlar diliyorum bebişleriniz ve göbüşlerinizle:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:54:

:-):-) olabilir... oyle canim saglikli olsunlar da uykusuzluga da alışıyor insan..

60 2 gogusten mi doluyken. Bilmiyorum 40 cc yetmedi sanirim az emmisti sonra dolaptakini verdik ama arandi yone. bide sutu bilegime damlatiyorum ne sicak ne soguk notr bi sicaklikta veriom insallah soguk deildir.

benjmki geceleri 12-8 arasi en az fazla 5-10 dk emior ve 2 kez anca onceden 1saat emerdi simdi uyku agir basio gunduz uyumayinca sanirim. Ac olsa dulrmaz sanirim zorla uyanditrioz stres oluom ac kaldi diye

60 2 gogusten mi doluyken. Bilmiyorum 40 cc yetmedi sanirim az emmisti sonra dolaptakini verdik ama arandi yone. bide sutu bilegime damlatiyorum ne sicak ne soguk notr bi sicaklikta veriom insallah soguk deildir.

Yok canim tek memeden o kadar cikti. Dierini emdiydi zaten. Biz yrim saatte bir emiyoruz. Miziklayip duruyor gazdan sanirim. Tek susturucu meme.

benjmki geceleri 12-8 arasi en az fazla 5-10 dk emior ve 2 kez anca onceden 1saat emerdi simdi uyku agir basio gunduz uyumayinca sanirim. Ac olsa dulrmaz sanirim zorla uyanditrioz stres oluom ac kaldi diye

Bnimki de oyle geceleri gozleri kapali emiyor zaten uyuyor emerken. Yetmese aglar cankm. 5 10 dakika yetiyordur ona. Ebe de yeter demis ya sana zaten

cadıozy

Ezgi hanım ne kadar büyümüş maşallah... tatlı tatlıda bakmış cimcime:)

ayşe

canım ben eczanede görmüştüm kutuların üzerinde sma yazıyordu yoksaki bende esema olarak biliyordum:)

sütüm az geldiği zamanlar mama takviyesi yapıcam mecburen. dün akşam ağlaya ağlaya uyuttum kuzumu zorla. içim gitti doymadı aç yatırdım diye. bir yandan grip oluyorum kızımada geçerse ne yapıcam bilmiyorum.

cadıozy

Ezgi hanım ne kadar büyümüş maşallah... tatlı tatlıda bakmış cimcime:)

ayşe

canım ben eczanede görmüştüm kutuların üzerinde sma yazıyordu yoksaki bende esema olarak biliyordum:)

sütüm az geldiği zamanlar mama takviyesi yapıcam mecburen. dün akşam ağlaya ağlaya uyuttum kuzumu zorla. içim gitti doymadı aç yatırdım diye. bir yandan grip oluyorum kızımada geçerse ne yapıcam bilmiyorum.
Süt için benim yapmadığım kalmadı biliyorsun.Çareyi rezenede buldum.2 bardak içiyorum hergün.Çok şükür 2 gündür mama vermiyorum.Herkes incir hoşafından çok memnun sende yap.Özellikle saraçoğlunun tarifini.:31:
:((( Geçmiş olsun grip için bol c vitamini al.Özellikle kırmızı biber.

$456.jpg $123.jpg $789.jpg

$147.jpg $258.jpg

Oyun halısı hamileyken listemde olmayan bişeydi.Gereksiz bulurdum hep.Ama o kadar çok memnun olan duydumki ihtiyaç olduğunu düşünmeye başladım.Hele de kızım hareket eden renkli bişeylere ilgi duymaya başlayınca almadığıma üzüldüm.Bi misafirimiz bize pembe battaniye hediye getirdi.Başkasına götürürüm diye düşünürken aklıma oyun halısı geldi.Aynı battaniyenin yeşilini de ben aldım civilden.İkisini birbirine dikip içine kırpık sünger doldurdum.2şer metre uzunluğunda iki tane yalıtım borusu aldık.Gri olduğu için sünger borular üzerini (bi arkadaşımın düğününde arabamıza bağladıkları) saten örtüyle kapladık.Renkli kurdelalarla minik oyuncakları sallandırdık kızımız tam 15 dkdır onları inceliyor.Nasıl olmuş teyzeleri?:42::42::42::42::42::42:

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Ben ilk 40 gün onda uyuttum kendi odamda.Çok rahattı.Yalnız şöyle bi durum var gündür.Ortası daha bi çukurlaştı sanki.İçine yatırdımmı durmuyor artık.Huysuzlanıyor.Bebekler dar alanı sevmiyorlar biliyorsun.Sanırım ondan.Değiştirme imkanın varsa çeşitlerine bi bak derim.Çünkü sanırım bende gidip yenisine bakacağım bikaç ay içinde.:50:

Derin uykuya zor geçiyorlar İpekcim.O yüzden o kıpırdanmalar.Çok sıkı olmamak şartıyla kundak yaparsan elleri hareket etmediği için daha iyi uyur.Ben öyle yapıyorum.

Hmm.Senin sıkıntında farklıymış.Allah yardımcın olsun.Seni en iyi cevodileksu anlar.O da eşinden ayrı uzun süredir.Hasret giderdiler geçen ay.Bu ay yine yurtdışına gitti.Ama sen ondan daha şanslısın sarılacak bi kuzun var göbüşünde.O daha beklemede.Sende dualarımızdasın canım.İnşallah tez zamanda kavuşursun yarine:38:

Bebeğe bişey olmaz korkma.Ama ilerlemeden önlemini almaya bak Duygucum.İlaç alamadığın için çok zor geçer hamileyken hastalık.Ballı su iç.Sahlep iç bol bol.Çok yumuşatır boğazını öksürüğe çok iyi gelir sahlep.

:52: Cahil ben :52:Bende sma değil esema diyorum.Sma mıymış o.Sma al canım.Aptamil boş kilo yaparmış.

Hmmm.Günde 2 fincan sade neskafe demişti ebe.Spinal yüzündense bende içeyim.Çok sağol canım.Allah razı olsun senden:54:

Aman Allahım ne yaygaracı oldu senin minik tosbaa.Hiç lakabı gibi sakin olmayacak desene.Müzik dinlet kız.Senin kız mozart olacak başımıza.Hamişken dinledi bol bol babasını.Şimdide işe yarar.Isırırım o yanakları ben varyaaa.Deli oluyorum bu sıpalara ben yaa:52::52::52::52::52:

Doldursaydım iyiydi doğururdum hiç olmazsa :52::52::52::52::52:

Güle güle giyin Dilekcim.Sonu hiç gelmez inşallah:34::34::34::34::34:

Ne güzel atlatmışsın o kötü düşünme sıkıntısını.Bravo valla.Benim hamileliğimde çok rahattı.Ne kustum,ne öğürdüm doğru düzgün.Düşük tehlikem de yoktu.İlk 4 ayı bulantı sıkıntısı geçse de kurtulsam tedirginlikten diyerek geçirdim.5.ayda eşim beyin ameliyatı oldu.6.ayda sıkıntıyı atlattık diye kendimizi alışverişe vurduk bi çok şeyini aldık kuzumuzun.6.aydaki kontrolde beyninde ödem var dediler.7.aydakinde kafası bedenine göre çok büyük özürlü olabilir dediler.İkisinin de asılsız olduğunu öğrendik çok şükür.8.ayda eşimin 2.kez ameliyata yatacağını öğrendik.Neyseki dru ameliyatı kasıma erteledi.Bebeğim yüzünden değilde hayatımdaki sorunlar yüzünden çok sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ben.Düşecekmiş,özürlüymüş diye düşünecek zamanım olmadı hiç.2li 3lü tarama testleri bile yaptırmadım gelen herşey Yaradan'dan diye.Ama drun söylememesi yüzünden ayrıntılı usg çektirmedim.Biz duayla ayakta durabiliyoruz sadece.Elimizden gelen pek bişey yok aslında.Ne yazıldıysa alnına o çıkıyor karşına.:31::31::31:

Sütü bilmiyorum ama mamanın miktarlarını kutusuna bakarak yazayım canım.
Bebek Günlük biberon sayısı her biberon için su miktarı
0-2hafta 7-8 60
2-4hafta 6-7 90
2ay 5-6 120
3ay 5 150
4ay 5 180
5ay 5 180
6ay 3-4 180-210

:31::31::31:Dünür de olurmuyuz kıız:32::32::32::32:
Canım ben almadım. biliyorsun hediye alındı. Artık ne kadar kullanırsak.
İnş 40günden fazla kullanırım :(
İnşaallah daha iyileri sizin olsun...
He yaaaa 40kereyi geçti doğurayım dİyeli ama bekliyoruz :52:
Boğazım inmiş halde günaydın diye fısıldıyorum sizlere kızlar.:5::5:
Ne anlayışsız insanlar var ya.Gripli çocukla bebek ve hasta görmeye gelmiş dün bi arkadaş.:47::47:
Sonuç boğazım inmiş..:25::25:
Kuzucum vıyklıyor kaçıyorum ben.Hepinize güzel pazarlar diliyorum bebişleriniz ve göbüşlerinizle:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:54:
:45: sinir oluyorum böyle düşüncemiz insanlara :19:
Allah şifa versin.
Ben grip olup gelmek isteyenlere bulaşabilir kusura bakmayın derim ama haberin yoksa ne diyeceksin :19:
Maşaallah canım hepsi çok şeker. Sağlıkla giysin hifacık :16:
Eki Görüntüle 879273 Eki Görüntüle 879274

Oyun halısı hamileyken listemde olmayan bişeydi.Gereksiz bulurdum hep.Ama o kadar çok memnun olan duydumki ihtiyaç olduğunu düşünmeye başladım.Hele de kızım hareket eden renkli bişeylere ilgi duymaya başlayınca almadığıma üzüldüm.Bi misafirimiz bize pembe battaniye hediye getirdi.Başkasına götürürüm diye düşünürken aklıma oyun halısı geldi.Aynı battaniyenin yeşilini de ben aldım civilden.İkisini birbirine dikip içine kırpık sünger doldurdum.2şer metre uzunluğunda iki tane yalıtım borusu aldık.Gri olduğu için sünger borular üzerini (bi arkadaşımın düğününde arabamıza bağladıkları) saten örtüyle kapladık.Renkli kurdelalarla minik oyuncakları sallandırdık kızımız tam 15 dkdır onları inceliyor.Nasıl olmuş teyzeleri?:42::42::42::42::42::42:
Uyyyyyyy üretken arkadaşım benimmmm maşaallah kız...
Çok beğendim inannn :46:
Tebrikler :29:

Canımmmmm âmin cümlemiz sende gör o güzel günleri...
Kocişinin aklı başına gelsin...
Ay İnan artık senin mesajları okurken "eşim aradı çok pişman yuvama döndümmmm " demini okumayı nasıl bekliyorum bilemezsin...

Sağolsunlar teyzesi bende çok beğendim gelişede giydirsem üstünseyken yesemmmm yesemmmmmm :16::16::16:

Back