- Konu Sahibi semplice_signora
- #21.341
Kuzum yanlış anlama ama çok sevme koklama derim sana. Çok heves yapma tamammı inşaallah kuzunu kucağına alıp öpüp korklarsın. Ben nye heves etsem kursağımda kalıyor. İnan aldıklarım hepsi çekmecesinde duruyor doğsada öyle sevsem diyorum.
Bizde seni çok sevdik kuzummmm
Canım ya emin ol düşünceni kontrol edebiliyorsan,hani bazı insanlar hep bardağın dolu tarafından bakar işte ozaman ilk ayı son ayı yok bu işin. Son aylarında iyi ve güzel geçer. Ama tabi zorluklarını dinleriz burdan...
Benim ilk aylarım 15 haftaya kadar çok fenaydı şimdi yine zorlanıyorum ama bu halimle bile herşeyi koşturuyorum ve mutluyum
Bende hep dolu tarafından bakarım olaylara olmadı burdan yazıyorum derdimi azda olsa rahatlıyorum. Kızlar sağolsunlar rahatlatıyorlar beni...
Artık alışveriş yapmamaya karar verdim. Epey ıvır zıvır aldım zaten. Ayşe'nin yaptığını yapıp 7. Aydan sonra yapayım. Odası, arabası gibi büyük şeyler kaldı zaten, geçemesem bile internetten söylerim onları da.
Güzel tarafından bakmak dedikleri benim çok işime yaradı canım. Her günümün tadını çıkarıyorum ve çok mutluyum. Bol bol dua ediyorum böyle sürsün diye. Her şey de yolunda gidiyor çok şükür, daha ne isterim...hem emek olmadan bebek olmuyor işte ne yapalım?