Bol bebiş topiği

Emzirmissin ya ondan canm bence. Ben sagdim. Emzirdikten hemen sonra. Birini bitirmisti. Digerinden de emmistik. 30 40 cc kadar cikti. Ama sagmak sutu arttiriyor. Solda sut az olurdusagdiktan sonra artti. Arada sagip biberonla vermek lazim ozellikle dibini. Kaliteli sut orda. Ayrica sutu yarim saat sureyle sagin diyor anca hepsi sagilirmis. Ben 5 10 dk ugrastim biraktm.

emilmiş gögüse göre iyi süt çıkmış canım benim .doluyken 70 bulur snırım.benimsüt sağma aletide manuel.canım almanyadayken almıştım .medela diye bir marka.elektirikli olanları önermiyorumonuda kullandım memeyi çok sündürüyor.memeden gelen ilk süt susuzluğu gideriyormuş arkadan gelensüt kilo almasını sağlıyormuş.göğüse uzunn sure süt kalmaması önemli tıkanma yapabiliyor .bence önce bebeğin emmesine izin verin gögüsü boşaltamamışsa sağıp vern ozaman çok güzel kilo alıyor.
bu arada gecec nasıldı 2.5 tan beri uyanığım babası 6 da uyandı biraz aldı 1 saat uyudum .az önce uyuttum size bir bakayım yatayım dedim uyandı sıpa..uyyykuuuu
epack ebe geldimi nasıl olmuş oğluş

canim bizde saat 9 daha gelmedi. Gogus 1 saat once fln emilmisti de pompayla 10dk fln sagdim cok tutmadim ana daha da gelmez gibiydi sanirim. Bakalim nolcak ebe ile. Uykuda cok mikirdamayi dorcam ses cikarmayi bide dalamama

Sut var Allaha sukur de cadi emip bitirmiyor. Azicik cekip kafayi geri cekince sut banyosu yapiyoruz. Ziyan ediuor sipa. Nir de son sut dedigin gii faydali ya canim ama hanendi bitimiyor ki zorla sokuyorum memeyi agzina. Yoruluyor mu karni mi doyuyor bilmem. Gaz olunca anliyorum kaldiriyorum gazi cikinca tekrar sokuyorum ama sımsıkı kapatiyo agzini. Inat babasi gibi '
Canim benim masallah yine uykusuz ayaktasin. Ben de uyuyakalmisim sallarken uzerimacik. Uyuyor simdi ben de sicak bisiler iceyim. Aha sesi geliyor yiyeyim dedim ya duydu. Ac birakmaya bayiliyor beni.
Kızlar sizinkiler bunlardanmı? Avetin yanında biberon ,emzik varmış. 134 TL

Lansionh 55 TL

Eki Görüntüle 873452 Eki Görüntüle 873453
Benimki bundan canim. Icinde iki tane biberon gibi ama emziksiz sisesi var. Yumusacik butun parcalari.
Aslinda ben bilerek almadim?esim almis bunu. Ama pompa almak gerekiyor. Sagip vermek buyuk rahatlik. Ben de basta almadigima pisman oldum. Neyse esim biz hastanedeyken alivermis.

Benimde almam lazım. Her şartlarda lazım olacak.

Kızlar bide benim, kasıklarım sızlıyor ara ara. 3 gündür böyle. İnşallah bebişim acele etmez:26:

He heeee kuzum iyi görmüşsün siyah giyerim çoğu zaman
İnşaallah yüzümüz hep gülerrrr k
Benimde almam lazım. Her şartlarda lazım olacak.

Kızlar bide benim, kasıklarım sızlıyor ara ara. 3 gündür böyle. İnşallah bebişim acele etmez:26:

Abo kız erken doğurmak değilde gittikçe büyüyor ondan kasıkların ağrıyordur,benim kasık ağrım olmuyor karnım taş gibi kasılıyor okalar. Benim erkeğim 37 haftalık annesi bekliyor dört gözle. Babası rüyalarında görüyor zeytin gözlerini
Allahım sağlıkla kucağımıza versin canımmmmm

Son düzenleme:

Ayy canım seninde çok az kaldı. İnşallah büyüdüğünden dolayıdır o sızlamalar. doktora gitmemize 5 gün kaldı.

Sabırsızlıkla bekliyorum.

Geçen günde ben bi kız çocugu gördüm çok tatlı ve güzeldi.

Rabbim feraha çıkarsın bizleri inşallahh.

nasılsınız kızlarr bakamadım gene çoktandır bugün babasıyla kızımı görmeye gittik yawrum benim öle tatlıki maşallah kuzuma içim eridi baktıkça çok iyi Rabbime binlerce kere şükür olsun 670 gr 30 santimmiş büyümüş benim prensesimm

masallah canim bidika sag salim al kucagina insallah

gecen carsambadan bugune 285 gr almis gece uyandirma 3saate uyusun dior bilmiom ole mi

Cok iyi almis masallah baris bebege. Haftada 150 200 gr alirlarmis ortalama. Sutun yariyor bak gordun mu?
Uyusun diyorasa elleme canim uyusun 3 saati gecerse uyandirirsin. Tok tutuyor demek ki sutun.

Ipekcim geldi mi ebe?ne dedi? Nasilmis baris bebek?

Cok iyi almis masallah baris bebege. Haftada 150 200 gr alirlarmis ortalama. Sutun yariyor bak gordun mu?
Uyusun diyorasa elleme canim uyusun 3 saati gecerse uyandirirsin. Tok tutuyor demek ki sutun.

burda haftalik 200-250civari sanirim ebe 4-5saat iyi dio ya icime sinmedi cok uzun gibi geldi

benim sancilar adet agrisi seklinde basladi kasik ve bel agrisi bilgi icin yazdim ama her kasik agrisi olmuor tabi. buyudukce rahim ve bebek kasik bel agrior haliyle.
Canım çok sağol,benim sancıdan ziyade kasılmalarım oluyor. Taş gibi oluyor karnım. Birde adet sancısı gibimi barsak sancısını ayırt edemiyorum. Bugün tam 37.haftayı doldurduk elhamdülillah...
Bakalım belkide doğuma yakın sancıları ayırt edeceğim.
gecen carsambadan bugune 285 gr almis gece uyandirma 3saate uyusun dior bilmiom ole mi

burda haftalik 200-250civari sanirim ebe 4-5saat iyi dio ya icime sinmedi cok uzun gibi geldi

Uyyyyy maşaallah İpekcim çok güzel....
Bence ebeyi dinle hiç kafana takma. Maşaallah bak ne güzel hem emiyor hem sütün yarıyor. İnş hep böyle devam eder...

Son düzenleme:
Ipekcim geldi mi ebe?ne dedi? Nasilmis baris bebek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…