- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.981
doğurmaya gittin sandım heyecanlanmıştım hoş geldin .paket hala yerindemi?
Canım yaaa gittim bugün şlk defa nstye girdim ama oğlişim hala yerinde
Ve gayet iyiyim sancım yok arada kasılmalarım var. durumu biliyorsun kayınvaliemdeyiz kardeşimi yanlız bırakmam bu günlerde. o yüzdden pek giremiyorum bu aralar.
doktor herşey yoklunda dedi.
1 hafta önceki kilosundan az çıktı kilosu 3045 gr iken ugün 3025 gr çıkı.
bir ay önce ise 2900 idi. baya az kilo alıyor. doktor adetinle uyumlusun kilosunu takma dedi.
bende düşünmemeye çalışıyorum.
evet düşünme canım usg cihazlarını ölçümlerine inanmıyorum ben. hiç kimseninki doğru çıkmıyor.kardeşin nasıl.
nasıl olsun az daha iyi ma analttıkça içimiz acıyor. pek bağlanmışlar birbirlerine ama elden ne gelir. bizim görevimiz yanlız bırakmamak inşaallah düzelecek çok iyi bir kız. en iyilerine layık dilerim onun bebeği için hazırlıklar yaparım zamaanı gelince...
uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar
hoşgeldin peri cim nasılsın nerelerdeydin.kuzucukların nasıl
çok şükür iyiler canım şimdi telden fotoları pc ye atıyorum resimleri atarım birazdan
hadi çabuk ozaman bekliyoruz .ne kadar oldu şimdi
Canim lohusalikta olyotr. Sonra azaliyor ben eskisi gibi usumuyorum artik. Ama lohusa gibi terlemiyoru?m.Emzirirken sanki hamamda terliyorum kese atilcak hale geliyorum uykuda da. Bebisim de terlior bu gecici mi
Dualarim sizinle canim gelmyince merak ettim.canım ecdde değilim o yüzden girmeiyorum sık şekilde. dua et bize bakalım bıdık zeytin ne zman gelecek
ailedeki herkes heyecanla bekliyor
cadıoziym uyuttun mu yatmazı benimkini 8 yatırdım şimdiye kadar 2 kere kalktı artık kakmaz inşallah
karapisso acaba zeytini mi almaya gitti?
canım elim soktuğumda biraz sıcak olacak şekilde ayarlıyorum.37 derece diyorlar o ısı fazla sıcak geliyor.zaten bebişin titremesiyle tepki veriyorsoğuda sıcağada
evet canım lohusa terin o senin o vucudunda kurutursan yada soğuk vurursa eklem kemik ağrıların fazla olur ıslandığında kalk ve değiştir.geçici canım 40 gün den sonra kalmıyor kızın senden dolayı terliyordur. oda geçer büyük ihtimalle.ben o yeri yazın ortasında attm berbatti canım.en azından havalar şimdi serin
Canim lohusalikta olyotr. Sonra azaliyor ben eskisi gibi usumuyorum artik. Ama lohusa gibi terlemiyoru?m.
Dualarim sizinle canim gelmyince merak ettim.
Ultrasona takilma canim. Dogru olcum yapamiyoor.
Yok canim ya emiyoruz sonra uyuycak m bakalim. Seninki masallah tututuuuuu iyi uyumus. Hadi yakisikli oglum uyu da anne de dinlensin. Yoksa sut biter... ben oyle diyorum kizima. Ne kadar anlior tartisilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?