- Konu Sahibi semplice_signora
- #21.041
kizlar kanama hala suruor aneliyatta da 2lt kaybetmistim. uzun suruo mu bukadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar kanama hala suruor aneliyatta da 2lt kaybetmistim. uzun suruo mu bukadar
Rengi giderek aciliyor canim acilmadi mi? Benim o kadar uzunsurmedi. Ara ara geldi hep. Sabahlari gelirdi birqz ogledn sonra aksqm hic gelmezdi.Hastanede bile oyle kanamam olmadi.parca seklinde olursa kanama tehlikeli diye biliyorum
Benim tam 40 gün sürdü 41. gün ancak bitmişti.
amaninn cokmus ya
büyüyordur tabi onun annesi kim büyütür bebişiniİnşallah benimki büyüdüğündendir canım. Bebişim daha küçük çünkü biliosunuz.:26:
maşallah kucağına aldığın günleride duyurursun inşallahnasılsınız kızlarr bakamadım gene çoktandır bugün babasıyla kızımı görmeye gittik yawrum benim öle tatlıki maşallah kuzuma içim eridi baktıkça çok iyi Rabbime binlerce kere şükür olsun 670 gr 30 santimmiş büyümüş benim prensesimm
gecen carsambadan bugune 285 gr almis gece uyandirma 3saate uyusun dior bilmiom ole mi
burda haftalik 200-250civari sanirim ebe 4-5saat iyi dio ya icime sinmedi cok uzun gibi geldi
maşallah paşaya normalde bebişler doğumdan 1 hafta sonra yaklaşık 500 gr kaybederlermiş maşallah kuzuya sende güzel beslemişsin canım sütünde yarıyormuş bak. ebe yi dinle canım. bak ben 2 saatte uyandırdım şimdi uyutamıyorum.öyle alıştı sıpa emmesede uyanıyor.burda haftalik 200-250civari sanirim ebe 4-5saat iyi dio ya icime sinmedi cok uzun gibi geldi
40 güne kadar normal canım azalarak ve rengi açılarak devam edecek 40 günü geçerse dr a gidersinkizlar kanama hala suruor aneliyatta da 2lt kaybetmistim. uzun suruo mu bukadar
herkes nerde cadiozyim msmesi karapisso
büyüyordur tabi onun annesi kim büyütür bebişini
maşallah kucağına aldığın günleride duyurursun inşallah
maşallah paşaya normalde bebişler doğumdan 1 hafta sonra yaklaşık 500 gr kaybederlermiş maşallah kuzuya sende güzel beslemişsin canım sütünde yarıyormuş bak. ebe yi dinle canım. bak ben 2 saatte uyandırdım şimdi uyutamıyorum.öyle alıştı sıpa emmesede uyanıyor.
40 güne kadar normal canım azalarak ve rengi açılarak devam edecek 40 günü geçerse dr a gidersin
canım ben bugün perişanları oynuyorum. ağlıycamda kime nediye ağlıycam onu bilmiyorum 4 aylık olduk hala bir düzen tutmadı sıpa sizleri merak ettim naptınız diye sizler rahatmısınız öğreneyim yatayım dedim karapissoyla özayderin paketler yerlerinde herhalde. ayşem uğrayamıyordur. aman inşallah herkes iyidir.
canim bugun de bebisim gunduz az emdi 5dk emio uyuyor icine sinmio ac diye. 1saat ve her 1saate meme isteyen bebisin bugun Az emio gunduz sagdim 60 cc icti sabah sonrasinda 3-4kez emdi bazilari 10dk bide ilk jez gunduz 3saat uyudu ole de yiyemedi offf bugun az oldu icime sinmio
canım ebe sarılıktan falan bahsettimi
Canım bildiğin gibi evde değilim bu aralar. Şimdi eve geldik bu gece yatağımda uyumak nasip olacak elhamdülillah. Sen nasılsın bol bol emdirmekte gayret et uyandır sık sık. Uyanmasa bile zorla uyandır.herkes nerde cadiozyim msmesi karapisso
canim bugun de bebisim gunduz az emdi 5dk emio uyuyor icine sinmio ac diye. 1saat ve her 1saate meme isteyen bebisin bugun Az emio gunduz sagdim 60 cc icti sabah sonrasinda 3-4kez emdi bazilari 10dk bide ilk jez gunduz 3saat uyudu ole de yiyemedi offf bugun az oldu icime sinmio
yok canim sariligi ilk kez bugun oldu normalde diyorun ya gunduz toplam 2 saat uyuyo o da parcali
Canım bildiğin gibi evde değilim bu aralar. Şimdi eve geldik bu gece yatağımda uyumak nasip olacak elhamdülillah. Sen nasılsın bol bol emdirmekte gayret et uyandır sık sık. Uyanmasa bile zorla uyandır.
Uyy canım benim haklısın endişelenmekte. Ama sarılığın etkisi olabilir bunlar.
Sen sık sık emdir ve ışıkta uyusun hiç kapatma ışıkları mümkünse baş ucundan koy gece lambasını.
Selamun aleykümmmmm nasılasınız hatunlar
Ben ne zaman doğuracammm yaaaaaaaaa![]()
hoşgeldin pisicik nasılsın kız aklım sizde hastaneye falan gidersen önce burda yaz ben doğurmaya gidiyorum diye
He he bende tam yazdım ne zman doğuracammm diye.
Merak etme canım yazarım herhalde bilmiyorum oan nasıl olur ama
Iyiyim karnım aşağı inmişmi diye soruyorum millete![]()
aç olsa uyuyamaz kuzum ya genel hali nasıl yani yatarken huzurlu mu hani bebek gibi uyuyor derler ya anlarsın. eğer huzurluysa kendi düzenini kurmaya çalışıyordur. ebenin dediği gibi 3 saati geçmedikten sonra müdahale etme.yinede içinde kuşku kalıyorsa sağıp verebilirsin.zaten gün geçtikçe daha uzun uyuyup daha kısa emmesi gerekiyor anormal olan benim oğlan canım.
çooook aaaaz kaldııı. bu günlerini nasıl özliycen biliyormusun?