- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.061
gunduz uyurken sesler cikario fikir el ayak oynuo dr normal dedi. ebeye kalsa 4-5saat uyusa uyandirma dio. bizimki ilk yatista 3 saati gecio sonrakiler mikir kipir :)
inmişmi peki.annem midede göbeğe kadar eliyle ölçerdi 1 karış 3 parmaksa bugün yarın doğurursun der
Yaaaaa öleeeee deme ben oğlumu özledimmmm
Sen nasılsın oğlişin nasıl.
Ay 3gün oldu evimi nasıl özlemiştim amaaaaa. Allah kimseyi gördüğünden beri eylemesin...
Ya zaten dün 36+6günlük çıktı U s g de. Bugün yarın işi değil benim işimmmmm
Ölçtüm şimdi kapalı bir karış bile değil mide ile göbek arasııı
niye öyle oldu takvimin de mi hata var
canım ebe haklı sarlığı yoksa ki yok diyorsun zaten olsa doğumdan 3günsonra belli ediyor kendini.belliki uykuyu seven bebek olacak. 3 saatlik uykudansonra emmesi nasıl .peki
Yok canım 2hafta ilerde demişti,bizim bıdık şimdi adetle tamm yumlu.
amin canım benim ben mi beni sorma ya demin epack yazdım ağlanacak haldeyim .şu memeler portatif olsa arada babalara takılsada anneler uyusa. oy negüzel olur. uyumadan umudum kalmadı hal böyle olunca uykustresinde olmuyor. belfiğim var bühalde indir kaldır heryerim ağrıyor.
aman iyi canım herşeyi tam olsunda ne zaman isterse ozaman olsun doğumu.
canim uykusu yok gunduz toplam 2 saat gece de toplam 4.5 saat gunde maksimum 7saat uyuo cin gibi yoksa 41 haftalik dogdu guya gec olanlar cok uyumuomuz ama mantigi yok bence
Aynen. Benim içimizde o rahatlatıyor. Çok şükür herşey adetle uyumlu dedi kilosunu takma haftaya gel.
Hafta ya bugün 38 hafta bitmiş olacak inş çok beklemem kavuşuruz bebeğimize.
Herkes bekliyor mınik bebeğimizi.
yok canım geçdoğmakla ilgisi benimkini erken aldılar 37 haftalık güya suyu azalmış .ama durum aynı. gündüz taş çatlasın 2,5 saat gecede 2,5 tan sonra kalkıyo ne uyuyo ne uyutuyo böyle kıcık sinir bir ortam yasıyoruz.niye uyumuyosun diye konuştuğumda da gülüyor hınzır
vay yaramaz bidik :)
canim sutu sagip vermek azaltir mi sutu esinle geceleri 1 kez ole versek diyoruz.
sagma konusunda tecrubesi olan
ya su bezden tasma olayi neden oluyor bugun kalktik sirti yone islanmis yazik uzuluom
Ben o sorundan bir buyuk boy bez alarak kurtuldum. 2 numaraya gecin yenidogan kullaniorsaniz.
Ayyyy canım mesajı okurken bile heyecan yaptımmmmm.kiloyu takma evet belli bir haftadan sonra yanlış oluyor. eh yani aynı oksijeni soluyabilceğiniz en fazla 2 hafta kaldı. ondan sonra başlıycan doydumu doymadımı üşüyomu rahatmı allahım inşallah dünyanın en güzel yolcusunu bekliyorsunuz.
canım ben karnımda tekme attığı günleri o kadar özlüyorum ki. son günlerde doğum olsun bitsin istiyorsun ama sonradan bu günlerini de özlüyorsun. mesela birdaha hiç o kadar yakın olamayacak yavrun sana. son günlerinin tadını çıkar derim
şimdiden ikinci bebeğimi bekler oldum:)
tabi 2 sene süt verip inşallah ondan sonra düşünüyorum. süt hakkına girmeyim yavrumun. iki tane küçük bebekle kafayı yer insan :) bir taneyle baş edemiyorum. ikizi olanlara Allah kolaylıklar versin. üçüzü olanları düşünmek bile istemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?