• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

18 temmuzda dogum yaptım canım elifnazım geldi dünyaya
hoşgelmiş elifnaz hanım.inşallah güzel bir doğum anın olmuştur.oğluşumla arasında 10 gün varmış canım benimkide erken geldirdiler29 temmuz.

canim geciyor mu inanmaya ihyiyacim var. Benim bidikbugun huzursuz memede 1saat duruo terden oluoz napcaz bilmioz ya. Yazik aciorum da cok mizmiz deil de ter fln basinca daral gelio pompayla sagsak mi diom valla. Bide sut yario mu yarin ebe gelcek eve tartilcak bakalim findik oglan nolmus? Haftada kimi 150gr dio kimi ayda 1kg dio. Yine bir gece baslior Allah kolaylik versin

geçeçek canım benim.emmesi biraz kuvvetlensin sürede kısalacak .ebe gelicek diyorsun yurtdışında almanyada mı yaşıyorsun.vallahi ben sağıp veriyordum canım .biberonla eninde sonuda tanışacak .ben önce göğsümü veriyordum sonra biberon veriyordum başta cok güçsüz oluyorlar.bilmiyorumyani biberona da alışmadı.

Son düzenleme:
hoşgelmiş elifnaz hanım.inşallah güzel bir doğum anın olmuştur.oğluşumla arasında 10 gün varmış canım benimkide erken geldirdiler29 temmuz.

geçeçek canım benim.emmesi biraz kuvvetlensin sürede kısalacak .ebe gelicek diyorsun yurtdışında almanyada mı yaşıyorsun

ydisi ingiltere canim. emme kuvvetli masallah elleriyke kendi ayarlio cekio tutuo ama ihtiyac sanirim. seninki de bole cok duruomuydu oyleyse nezanab azaldi

ydisi ingiltere canim. emme kuvvetli masallah elleriyke kendi ayarlio cekio tutuo ama ihtiyac sanirim. seninki de bole cok duruomuydu oyleyse nezanab azaldi

ilk doğduğunda 2 saat memede kaldı canım yaklasık 2o gün öyle 10 dk emiyor uzunca bir süre ağzında bekletiyor.sonra 2 fıkfık gene dalıyordu.hem küçük oluşu hemde fizyolojik sarılığı olmuştu canım ama22025 gün sonra geçti.ebe yarın gelecekse canım onlara sorabilirsin hepsini anlatır almanyadayken ben kızımın bayosunu bile yapttıdım öğrenmek amacıyla.adı ne oğluşun

ilk doğduğunda 2 saat memede kaldı canım yaklasık 2o gün öyle 10 dk emiyor uzunca bir süre ağzında bekletiyor.sonra 2 fıkfık gene dalıyordu.hem küçük oluşu hemde fizyolojik sarılığı olmuştu canım ama22025 gün sonra geçti.ebe yarın gelecekse canım onlara sorabilirsin hepsini anlatır almanyadayken ben kızımın bayosunu bile yapttıdım öğrenmek amacıyla.adı ne oğluşun

canim benim de ole minimum 1saat kalio geceleri azaltti ama sersemlikten gerci bu gece uyumadi 5ten sonra. gunduzleri fe uyku yok kucakta memede uyuyunca koyubca cin gibi. bide bugun memede aglama cikti cok uzuluom ya. adi baris canim. napcam nezaman duzeni olur merak ediom insallah sut de yariodir bana kilosu hep ayni gibi gelio yuzu kuculuo gibi gorcez bakalim

:19:
valla işlerine nasıl gelirse öyle anlıyorlar bence.aman suyu bol iç ozim süt oluşumunu encok o sağlıyormuş hamilelikteki alışkanlığınızı bırakmayın diyor dr.ayrıca o su göbekte biriken yağlarımızın yakımında da etkiymiş.64 kilo ile hamile kaldım 77 kiloyla doğum yaptım şimdi 66 kiloyum.yemekte sınır tanımıyorumelimde olmayark sıksık acıkıyor ve susuyorum.bu durum nekadar sürüyor caba.kilo verme belli bir zamanda dururda ben bu şekilde yemeye devam edersem yandım yani.

Iciyorum canim suda iciyorum corba myve suyu komposto ne bulursam...benim de iki kilo kadar fazlam kaldi eskiye gore. Ayda yarim kilo gidermis emzirmeyle. Diyet yapmayin diyorlar ben de ne bulursam affetmiyorum hamilelikte bu kadkadar yemedim. Emmeyi azaltinca yemeyi de azaltiriz. Kucuk cadi sizdi. Yatirayim.

aglicam oglum memede agliyor gaz yok bisey yok. mucadeje edio daha yeni emmeyi ogrenen gibi kavrayamiyor cok uzuluom

canim benim de ole minimum 1saat kalio geceleri azaltti ama sersemlikten gerci bu gece uyumadi 5ten sonra. gunduzleri fe uyku yok kucakta memede uyuyunca koyubca cin gibi. bide bugun memede aglama cikti cok uzuluom ya. adi baris canim. napcam nezaman duzeni olur merak ediom insallah sut de yariodir bana kilosu hep ayni gibi gelio yuzu kuculuo gibi gorcez bakalim

sancısı falan vardır belki .başta oluyor epack sen kendini sakin tut.yenidoğum yaptın yorgunsun.ama endişelenme sen nekadar rahat yaklaşırsan o kadar rahat olur.sütün yarıyordur canım benim .istersen bir sağ ne kadar süt çıkıyor .bazen sıktığında fışkırır gibi olur sonra hemen süt biter öyle bir şey olmasın. eger öyleyse yarın ebeye söylersin o çay falan getirir.bak bizim sıpalara biz kasmıyoruz onlarda uyumuyor bizide uyutmuyorlar.olmuşlar 4 aylık eniyiyaptıkları hala memede durmak.rahat ol bebeğin sakinliği senin sakinliğinde geçer. emerken senin kalp atısını dinliyor sen nekadar telaşlı olursan oda okadar huzursuz olur.

:19:

Iciyorum canim suda iciyorum corba myve suyu komposto ne bulursam...benim de iki kilo kadar fazlam kaldi eskiye gore. Ayda yarim kilo gidermis emzirmeyle. Diyet yapmayin diyorlar ben de ne bulursam affetmiyorum hamilelikte bu kadkadar yemedim. Emmeyi azaltinca yemeyi de azaltiriz. Kucuk cadi sizdi. Yatirayim.

allahıım huzur versin kuzularımıza benim ki uyanmak üzere. barisende yat prensesinle dinlenin.yemeyi azaltma işi inşallah öyle olu canım bu iştah baki kalırsa bilemiyorum

sancısı falan vardır belki .başta oluyor epack sen kendini sakin tut.yenidoğum yaptın yorgunsun.ama endişelenme sen nekadar rahat yaklaşırsan o kadar rahat olur.sütün yarıyordur canım benim .istersen bir sağ ne kadar süt çıkıyor .bazen sıktığında fışkırır gibi olur sonra hemen süt biter öyle bir şey olmasın. eger öyleyse yarın ebeye söylersin o çay falan getirir.bak bizim sıpalara biz kasmıyoruz onlarda uyumuyor bizide uyutmuyorlar.olmuşlar 4 aylık eniyiyaptıkları hala memede durmak.rahat ol bebeğin sakinliği senin sakinliğinde geçer. emerken senin kalp atısını dinliyor sen nekadar telaşlı olursan oda okadar huzursuz olur.

canim sagmadim hic de ped degisimi yapiyorum devamli nekadar sut bilmiom daha dogrudu herkedin neladar oluo kiyas bilmiom.

canim sagmadim hic de ped degisimi yapiyorum devamli nekadar sut bilmiom daha dogrudu herkedin neladar oluo kiyas bilmiom.

canım benim pede gelen süt sütün çokluğunda deüil henüz kanalların düzenli çalışmamasından ilk zamanlar memne süt indiğinde hemen akıyor sütün fazlalığında sanılıyor öyle değil şu anda ortalama30 - 70ml süt gelmesi lazım

allahıım huzur versin kuzularımıza benim ki uyanmak üzere. barisende yat prensesinle dinlenin.yemeyi azaltma işi inşallah öyle olu canım bu iştah baki kalırsa bilemiyorum

AAminn...
Yok canim benim sanmiyorum kalmaz ki ben her daim istahsiz bir insandim. Emzirme donemi iyi geldi yiyorum. Gerci uykusuzluk da etkili bu yeme olayinda. Gozum acilsin diye geceleri agzim bos durmuyor. Bazen diyorum goz kapaklarimi yapistirayim kapanmasin. :-) papatya cayi bana yariyor anlasilan :-):-):-)
Yatayim canim insallah senin pasa da uyur da sen de dinlenirsin. Kocaman optum sizi. Iyi geceler.. Allah rahatlk versin..
Bebislerimize bol uyku versin. Bizim uykularimiz da onlarin olsun....

bütün kızlar toplandık benim mesaim başlıyor oğluşumu emzireyim birazda ben uyuyayım.hain patron 4,5 işbaşı yapıyor saat8 kadar ilk mesai size güzel sohbetler.epack sorun olursa bildiğim birşey yanıtlarım girdiğimde ama sende aklındaki soruları bir kağıda yaz yarın ebe geldiğinde sorarsın yazmasan o telaşla bazen unutuveriyorsun. hepinize huzurlu geceler kızlar öpüldünüz

Aysem canim cok gecmis olsun sevindim esinin iyi oldugna

Kizlar bebekleriniz cok seker masallah

Duygubaby anim insallah hersey duzelir senin icin

Karapisso,cadiozy sizler nasilsiniz ?

Ve gelelim bana kizlar yurt disindatyim ve sanirim insallah allaim yardimcim olsun 12 ay da basliycam bir ise ve hamisler dualarinizi eksik etmezseniz benden cok sevinirim simdilik benden bu kadar kizlar, ev doseme olayi vardi cok sikintili olucakti benim icin de annem destek olcak sanirim bide is buldum mu hersey duzelir insallah bu arada streestden deli gbi kilo aldim gene bide bu var :43::43::43:

canım benim pede gelen süt sütün çokluğunda deüil henüz kanalların düzenli çalışmamasından ilk zamanlar memne süt indiğinde hemen akıyor sütün fazlalığında sanılıyor öyle değil şu anda ortalama30 - 70ml süt gelmesi lazım

sagarak anlasilir ozaman. kucaga alinca sakinlior sutum az mi ki ama ole olsa nasi anlicam

kizlar fikir verin bebs emdikten 1saat sonra sagdik ikisinden amca 30 cc cikti gogusleri dolu hissetmiodum ama az mi bide kkisinden ole
tam doluykennlur bilmem

Son düzenleme:
Ben de aranıza yeni katıldım. anne adayı olarak 9 . haftaya girdim . Zaman zaman panik zaman zaman ilk 3 ayın sıkıntıları ama genel olarak heyecanlı birr hamileyim:)) muhtemel dogum tarihi 6 temmuz 2014.Bebegine kavuşmuş olanların gözleri aydın bekleyenlerin de Allah yardimcisi olsun . isteyen herkese de Rabbim bu guzel duygulari yasatsin:)

yine kara kara düşünmelere başlamışsın ne oluyor kız sana :20::20::20::20::20::20:
deli etme beni zaten deprsyona girdik ölüm olayından dolayı. kızın küveze nmüveze girmeden sapasağlam gelecek sana derdin ne senin... kucağına alaamakta neyin nesiymiş. alacaksın be hemde misler gibi emdire emdire. bu yediklerin sadece bebeğemi yarıyor sanada süt olacak ozamana kadar. bak sakın kötü düşünme benim zeytinde son haftalarda ushde hep aynı çıkıyor gıram alamdı. ama ne yapayım aklıma getirmemeye çalışıyorum. okey tatlımmmm :16:

napim dileğim.:50: bnm kız cookkk nazlı. Allah ım onları korusun...inşallahhh hastanedenn beraber cıkıcaz güle oynaya...

sonra burda gece nöbetlerinde buluşucaz inşallah canım arkadasım.

Rüyamda seni gördüm 2 gün önce.:50:olayları hatırlamıom ama siyah bi kıyafet giymiştin.yüzün gülüodu.. böyle işte...:16:

kizlar fikir verin bebs emdikten 1saat sonra sagdik ikisinden amca 30 cc cikti gogusleri dolu hissetmiodum ama az mi bide kkisinden ole
tam doluykennlur bilmem
daha ne olsun. Boiz hastanedeyken hemsireekizima 30 cc mama yapar getirirdi hepshepsini biteremezdi bile yavrum.
Ben de aranıza yeni katıldım. anne adayı olarak 9 . haftaya girdim . Zaman zaman panik zaman zaman ilk 3 ayın sıkıntıları ama genel olarak heyecanlı birr hamileyim:)) muhtemel dogum tarihi 6 temmuz 2014.Bebegine kavuşmuş olanların gözleri aydın bekleyenlerin de Allah yardimcisi olsun . isteyen herkese de Rabbim bu guzel duygulari yasatsin:)
Hosgeldin. Allah tamamina erdisin daha cok basindasin yolun.
kızlar sütünüzü hangi pompa ile sagıyorsunuz? örnek verir misiniz? bnde aimak istiyorum.

Canim benimki lansinoh. elektrikli degil ama manuel. Tulumbadan su ceker gibi sut sagiyorsun.

daha ne olsun. Boiz hastanedeyken hemsireekizima 30 cc mama yapar getirirdi hepshepsini biteremezdi bile yavrum.

Hosgeldin. Allah tamamina erdisin daha cok basindasin yolun.

Canim benimki lansinoh. elektrikli degil ama manuel. Tulumbadan su ceker gibi sut sagiyorsun.

Benimki bitirdi hemen yazik. İkisinden 30cc az deil mi gerci 1saat once epey emmisti. Tekngogusten daha az senin doluyken nekadar ozlemcim hic bilio musun?
msmesinin de fikrini sorayim nasil diye. Gece sagip 30verip uyuttuk. Avent elle sagilandan

Back