• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

evet canım ya allah eksikliğini vermesin. ama bugün denk gelemedik ben çok yorgundum şekerledim azıcıkkk :16:
Ben gittikçe şişiyorum kuzum. ayaklar balon gibi eller desen aynı ağrıdan başka bişi yok bakalım doğumdan sonra nasıl olacağım :19:

Canımmm bence memnun kalırsın. hem geçmişi çok iyi yaşı 55 falan. ve kadın ne yaptığını biliyor. beni çok rahatlatıyor.
güvenimi kazandı. inş seninde öyle olur. ben gidince direk muhabbete giriyoruz okadar rahatlatıyor beni. annem yaşında olmasıda var. kimi doktor iğne kullanana kulak asmaz ama bana hep moral veriyor az daha sık dişini bak bebişin büyüyür ne güzel,bu hla getirene kadar nasıl uğraştık yolu bitirdik falan. benim önerdiğim arkadaşlarımda memnun kaldı beğendiler.
Şu çok hoşuma gitti,birgün sıra beklerken bir gebişle muhabbet ettik. dediki doğumhanede arkadaşım var ve bana hale hanımı tavsiye etti. dediki riskli sıkıntılı doğumlarda hale doktoru çağırıyoruz. inş doğumumuda gönül rahatlığıyla yapar. normal doğum taraftarı.
tahliller konusunda yardımcı oluyor. illada hastanede yaptırmıyorsun. dışardan yap diyor çok tutar diyor.
başka hekime gitmedim ama hastaneden pek memnun değilim o ayrı vemzu :50:
doktorun hatrı için mecburum. ben bu hekimi 29 mayıs hastanesinden tanıyorum sonra buraya geldi.
ç.tesi çok yoğun olur bence. bende eşimle gitmek için hep c.tesileri gidiyorum. ama bu defa pazartesi gittik. tekrar p.tesi gideceğim.
aynı zamanda gitseydik iyi olurdu tanışırdık ne güzel :16:

anlattıklarınla bile kanım ısındı, gidip kucaklayasım geldi:1:
benim gerçekten tecrübeli ve ne yaptığını bilen bir doktora ihtiyacım var. hidrosefali nedeniyle vp şantım var. beyin omurilik sıvısının fazlası karın boşluğuna boşaltılıyor. bu nedenle karın boşluğumda hep fazla sıvı var. rahim filmi çekmek için bile beyin cerrahiden onay istiyorlar. artı bir de nur topu haşimatom oldu.. endokrinsiz de birşey yapamıyorum artık.. tüm bunları birlikte değerlendirebilecek biri lazım hal böyle olunca. karnımda ameliyat yeri var, nasıl olur bilmiyorum ama ben de hamile kalmam halinde normal doğum istiyorum. sen ameliyatlısın, karnında dikiş var, şantın var vs vs deyip kolaya kaçıp sezeryan yapacak birini istemiyorum açıkçası. ha riski değerdirip başka yolu yok diyecekse mecbur tabii ki. başakşehirde olduğum için yakın olduğundan hastane işime geliyor ayrıca. tabi hastanenin durumu ile ilgili bilgim yok henüz. akşam online randevu alırken yalnızca bugün ve haftaya cumartesi için saat seçilebiliyordu. hem ilk gidişimde eşim de yanımda olsun istedim, belki ondan da bazı tetkikler ister diye. hem de son 10 gündür hastanelerde dolanıp duruyorum, iş güç ortada kalıyor. hafta sonu olsun da işi de aksatmayayım dedim. aynı zamanda gidip tanışsak güzel olurdu tabii ki. kısmet, haberleşiriz, belki bir sonrakinde karşılaşırız canm..

Eşim beyin ameliyatı oldu canım.Gribi de ekstrası oldu.İnşallah canım.

hımmm geçmişi okuyayım ben bi ara.. çok geçmiş olsun canım.. beyin deyince ooooo diyoruz amma ben de oldum taaa 7 yıl önce..
Allahım'a şükürler olsun, beyinde hasar oluşmadan tespit edildi ve şimdi gayet iyiyim. arada tekliyorum ama idare ediyorum.. hortumumla (vp şant) mutluyum:1:
Rabbim bununla geçmiş etsin, unutturacak dert vermesin...

Kılzar görümcem bir çocukla görşüyordu bu haftalarda istemeye geleceklerdi :14::14::14::14:
32 yaşında gencecik adam dün gece kalp krizinden vefat etmişş :14::14::14::14:
Allah ailesini görümceme sabır versin ne diyelim mekanı cennet olsun :14:

offf.. Allah rahmet eylesin canım.. ne zor bu genç ve ani ölümler.. Geride kalanlara sabır versin rabbim..

Bazen dünya için kırıp kırılıyoruz,halbuki bak gencecik insanlar kara toprağa giriyor.
Düşünüyorum Allah kimseye yaşatmadın böyle büyük acıları,ve sonra diyorumki bugün alınan ölüm haberi benim ölüm haberimde olabilirdi...
Ona göre ayağını denk al Rabbiini unutma ahiretine sıkı çalış Dilek diyorum...
Sen bizi bize bırakma Mevlam...

Kılzar görümcem bir çocukla görşüyordu bu haftalarda istemeye geleceklerdi :14::14::14::14:

Allah rahmet eylesin. Çok üzücü... Birşey diyemiyorum ki... Ömrü o kadarmış.

Görümceninde başısağolsun.. Rabbim geride kalanlara sabır versin.

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin.
kizlar selam
bu gece bidik yine 10dk 2kez emdi ve sizdi gece cok uykuda. ilgilenemedim cok. Ugrastim epey ama acmadi agzini ilgim eksik oldu Az yedi die cok uzuldum yorgunluga yenik dustum
Suan nasil? Gunduz de uyanmiyormu? Devamli yursa tehlikeli. 10 dk emmis belki yetmitir o.
allahım hakkınd ahyırsını versin canım. senide bebeğinide kimseye muhtaç etmesin

yorgunluktan oluyor bazen canım çok suçlama kendini

ay allahım rabbim sabırlar versin başı sağolsun.

Olabilir canim kAfeinden. Gerci vucuttan atilmasi lazim bu kadar da kalmaz herhalde. Bugun benimki de huysuz 15 20 dk uyuyor kalkiyor.
Ne yapicaz bu uykusuzlari bilmem.

canım benim besleniyordur bebek hasta falan değilse inan açlığa dayanamazlar. sabah aksamın etkisiyle daha güçlü yapışmıtır memeye. benim kuzuda memeyi acana kadar parmaklarını sokuyor ağzına sabrı .emmeyi sevecek diyordu annem aynen de öyle oldu

canim benimki de 2eli sokuyor agza :) acsa uyanmama olur mu hic gunduzleri az uyuyor cib gib
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin.

Suan nasil? Gunduz de uyanmiyormu? Devamli yursa tehlikeli. 10 dk emmis belki yetmitir o.

yok canim gunduz bazen toplasan1-2 saat anca uyuyor. Gunduz 40 dk memede durup gece anca 5-10dk durmasi ilgincime gitti bide gece aglamio acken die dusundum mikir mikir yoksa
Olabilir canim kAfeinden. Gerci vucuttan atilmasi lazim bu kadar da kalmaz herhalde. Bugun benimki de huysuz 15 20 dk uyuyor kalkiyor.
Ne yapicaz bu uykusuzlari bilmem.

ya ben bu topiği çok seviyorum yaa... hala girip ara ara bakıyorum. ama çok farklı zamanlara denk geldik ben daha yeni yeni hamilelik denemeleri yapmaya başladım sizler çocuklarınızı kucağınıza aldınız. hepimiz için hayırlısı ama iyiydi burası yaaa...
Hoşgeldin canım.İnşallah sende listeye eklenirsin hemencecik.
Ayşe iyi bir okur olduğuna şaşmamalı..:nazar::nazar::nazar: ifadelerin ve anlatımın öyle düzgünki..öyle bir anlatıyorsunki günlük hayatını uzun uzun ayrıntılı ve ilgi çekici... bence yazmayıda denemelisin mutlaka. hakikaten yazarlığa dair yeteneğin olabilir.. şahsen girip senin yazıları okuyup çıkıyorum burdan:27::1:
Yazmadığımı kim söyledi:17:
Teşekkür ederim iltifatların için.Çok utandım:17::17::17::17::17::17:

kizlar selam
bu gece bidik yine 10dk 2kez emdi ve sizdi gece cok uykuda. ilgilenemedim cok. Ugrastim epey ama acmadi agzini ilgim eksik oldu Az yedi die cok uzuldum yorgunluga yenik dustum
Çok küçük olduğu için yorulup uyuyordur annesi.Arada seninde yenik düşmen normal İpekcim.Kendini üzme bu yüzden.Sen de robot değilsin insansın.Yorulabilir,istemeyebilirsin.Bu senin kötü bi anne olduğunu göstermez.Göğüslerim yüzünden emziremediğimde arada mama verince çok ağlardım.Dra söylediğimde bana bunları söylemişti.Senin psikolojin iyi olmazsa sütünde işe yaramaz zaten demişti.Arada mola vermek seninde hakkın demişti.Çok hoşuma gitmişti.

:53::53::53::53::53:Allah rahmet eylesin.Allah sabır versin kalanlara.

hayırlı osun kitapların canım uyku tulumunun fotosunu ekliyeyim dedimEki Görüntüle 870006 ben uyku tulumundan memnunum canım kızım bununla büyüdü şimdi oğlumda. biraz yazmıştım ben üstünü açtığı için değilde. gecenin bir yarısında inlemelere kalkdım 2.5 aylık kızımın sesi ,yaatağa bakıyorum yok karanlıkta babası aldı sandım orda yok yoraganı birkaldırdım beşiğinin ayak ucunda yorgan hertarafını kapatmış havasızlıktan uyanmasaydım düşünemiyorum bile allah korudu yavrumu ben o yüzden kullanmaya başladım ama üst açması olayıda ortadan kalktı.memnun kalırsın canım .20derce valla bizim oda tulumla yatıyor daha hastalanmadık çok şükür.evde de öyle kalın giydirmem. elmanyadaki ebenin tavsiyesi bende uydum bebek ne kadar sıcak tutulursa terleyeceği için okadar cok hasta olurmuş canım
:53::53::53::53:Allah korusun tehlikeli bi durum olmuş.Bizim evde sıcak değil.Hatta bebek için soğuk değilmi bu ev diyor gelenler hep.Ama hareketler çoğalınca tehlikeli olur battaniyeler.Bende alayım en iyisi.

canim biz de tulum aldik uzun kollu kollar usumesin diye bakalim bu gece denicez insallah sever ayaklar eller fikirdak. Bu gece az besledim kalkamadin die epey uzgunum zaten o bari moral olur begenip giyerse
Sen kullan da yaz sonucu.Bende kolsuzmu alayım kollumu ona karar vereyim:31:

hımmm geçmişi okuyayım ben bi ara.. çok geçmiş olsun canım.. beyin deyince ooooo diyoruz amma ben de oldum taaa 7 yıl önce..
Allahım'a şükürler olsun, beyinde hasar oluşmadan tespit edildi ve şimdi gayet iyiyim. arada tekliyorum ama idare ediyorum.. hortumumla (vp şant) mutluyum:1:
Rabbim bununla geçmiş etsin, unutturacak dert vermesin...
Çok geçmiş olsun sanada canım.Allahım dermansız dert vermesin kimseye.:29::29::29::29:

$Disney-Minnie-Mouse-Puanli-10-lu-Hastane-Cikisi__95679025_0.webp kuzucugumunnn hastane çıkışları eşimin halasının kızı aldı saolsunnn ben çok begendim sizde bi bakın güzelmi başka almaya gerek yok sanırımm:49:

Hoşgeldin canım.İnşallah sende listeye eklenirsin hemencecik.

Yazmadığımı kim söyledi:17:
Teşekkür ederim iltifatların için.Çok utandım:17::17::17::17::17::17:

Çok küçük olduğu için yorulup uyuyordur annesi.Arada seninde yenik düşmen normal İpekcim.Kendini üzme bu yüzden.Sen de robot değilsin insansın.Yorulabilir,istemeyebilirsin.Bu senin kötü bi anne olduğunu göstermez.Göğüslerim yüzünden emziremediğimde arada mama verince çok ağlardım.Dra söylediğimde bana bunları söylemişti.Senin psikolojin iyi olmazsa sütünde işe yaramaz zaten demişti.Arada mola vermek seninde hakkın demişti.Çok hoşuma gitmişti.

:53::53::53::53::53:Allah rahmet eylesin.Allah sabır versin kalanlara.

:53::53::53::53:Allah korusun tehlikeli bi durum olmuş.Bizim evde sıcak değil.Hatta bebek için soğuk değilmi bu ev diyor gelenler hep.Ama hareketler çoğalınca tehlikeli olur battaniyeler.Bende alayım en iyisi.

Sen kullan da yaz sonucu.Bende kolsuzmu alayım kollumu ona karar vereyim:31:

Çok geçmiş olsun sanada canım.Allahım dermansız dert vermesin kimseye.:29::29::29::29:

Sagol Aysecim destegin icin minicik olunca kiyamadim agladim gece boyu 11:30 dan 5 e kadar toplam 15dk emdi diye.
Tulum bakalim bikac gece deneyelim yazayyim bizimki pek kipir ve her seydem uyanio nasil ve nezaman giydircez bakalim

ayşemmm burdasın kuzum kocacıgın evladın nasıl bununla geçmişler olsun inş rabbim bidaha göstermesinn
Evet canım çok şükür evimdeyim artık eşimle ve kızımla.Koşturmaktan ölüyorum buraya gelip dinleniyorum.Bazen yemek yerken yazıyorum burada :D

mrb aysecin çok geçmiş olsun hep okuyup cikiyorum yazmadan edemedim rabbim yuvanindan huzuru mutlulugu eksik etmesine allahim esine bebisine sana uzun omurler versin :16:
Amiiin Allah razı olsun canım.Hepimizin inşallah...

Eki Görüntüle 870204 kuzucugumunnn hastane çıkışları eşimin halasının kızı aldı saolsunnn ben çok begendim sizde bi bakın güzelmi başka almaya gerek yok sanırımm:49:
Ayyyy harikaaa.Bende kızıma civilden minnie tulumlar aldım 2 tane.Bayılıyorum minnieye :)) Güle güle giyin inşallah.Hastane çıkışları çok küçük oluyor.O yüzden fazla almana gerek yok canım.

Sagol Aysecim destegin icin minicik olunca kiyamadim agladim gece boyu 11:30 dan 5 e kadar toplam 15dk emdi diye.
Tulum bakalim bikac gece deneyelim yazayyim bizimki pek kipir ve her seydem uyanio nasil ve nezaman giydircez bakalim
Ellerini battaniye ile sıkıştır iki yanına o zaman uzun süre uyanmaz.

Evet canım çok şükür evimdeyim artık eşimle ve kızımla.Koşturmaktan ölüyorum buraya gelip dinleniyorum.Bazen yemek yerken yazıyorum burada :D

Amiiin Allah razı olsun canım.Hepimizin inşallah...

Ayyyy harikaaa.Bende kızıma civilden minnie tulumlar aldım 2 tane.Bayılıyorum minnieye :)) Güle güle giyin inşallah.Hastane çıkışları çok küçük oluyor.O yüzden fazla almana gerek yok canım.

Ellerini battaniye ile sıkıştır iki yanına o zaman uzun süre uyanmaz.

canim o mumkun deil ayaklarla aciyor eller disarda zaten surekli yuz goz

sule25 canım ana kucağı fikri sormuşsun.Ben ev tipi anakucağı aldım.Çok da güzel kullanıyorum.Resmini eklerim istersen.Çünkü sorunun üstünden günler geçmiş.Almışsındır belki.
Oto koltuğu almadık biz.Uzun yolda çok yoruluyor kollarım,pişman oluyorum almadığıma.Ama şunun şurasında 4 aydan az kaldı.Sonrası için daha büyük bi araba koltuğu alırım artık.

epack ilk 1 ay o kadar değişkenki uykular sorana ne diyeceğimi şaşırırdım.Bazen 4 saat uyurdu zor uyandırırdım.Bazen 1 saate uyanırdı.Kısa sürede düzene girer inşallah.
Peynirimsi kusmuk sütün yaradığına işarettir hiç sıkma canını.Sürekli yan yatır dedikleri onu yutmaması yüzünden.Sırtına yastıkla destek yap tam yan yatır hep kuzunu.
Kakanın sızdırması ilk başlarda çok oluyor İpeğim.Bizde de öyleydi.İlk aydan sonra daha azalıyor sızıntılar.Acemi bez bağlamamı dersin,uygun bezmi dersin bilemem ama oluyor hep.
Kanamayı sormuşsun canım.Benimki 40 gün az az devam etti.Ne pedi batırdı,ne pedsiz yapabildim.

izell :(((((( Ne kadar zor günleriniz olmuş canım yaa.Allahım bir daha göstermesin böyle acı günler.Çok çok geçmiş olsun.

Mevanurr Allahım o minik minik giysilerin içini dolduracak hatta dar gelecek bi tosuncuk versin sana inşallahh:29::29::29::29:

ozayder nasılda kocaman olmuşsunuz öyle siz ya.38.haftadasınız maşallah.Senin ve bebeğin için en hayırlı ve sağlıklı bi şekilde doğumun olur inşallah.Çok dikkat et kendine.Bizi de habersiz bırakma.

karapisso iyice ağrıların artmış kuzum.Allah yar ve yardımcınız olsun.Sağsalim kurtul inşallah.
Polen arısütü falan sormuşsun Dileğim.Ben hamileliğimin ilk aylarında kullandım.Çok fazla vitamin takviyesi olduğu için alerji yaptı bana.O yüzden bıraktım.Kaşıntıları kesememiştim.Bebeğe çok faydası var.Mutlaka ye.

seyide_cim canım benim.Çok özür dilerim hamiş hamiş seni de üzmüşüm.Allah razı olsun duaların için.
Pembiş pembiş pijamalarda alınmış.Oooh.Güle güle ağrısız sızısız giy inşallah :)

inci61inc kuzum dün randevun vardı senin.Nasıl geçti?Haber verdinmi topiğe okumadım daha ama dayanamadım sorayım dedim.

sefamolsuun bir prenses daha geliyormuş aramıza.Maşallah güzelliklerle doluyor topiğimiz.Hayırlı olsun canım..

msmesi bende uyku tulumunu çok düşündüm aslında.Benimki de kıpır kıpır.Kışlık olanlardan değilde incelerden alayım diyorum.Benim ev yandığında hamam gibi olur.Tulumda uyumaz o zaman sıcaktan.Kolları askılı altı torba gibi olanlardan mı aldın sen?Resmini eklermisin?
Oyy nasıl bir gülüştür o maşallah tebarekallah.Allahım seni de hiç ağlatmasın inşallah.

leyla4627 Dönmemiş senin sıpa.Allahım sağlıkla kurtarsın inşallah senide kuzum.

sağol ayşem Allah razı olsun,büyüdük teyzesi kocaman adam olduk :) az kaldı artık,hayırlı haberlerle gelelim inşallah, habersiz bırakmam canım, hastanedeyken yazarım inşallah durumumu. gözün aydın canım okudum evdeymişsiniz canım çok şükür, bu ameliyatıda başarıyla atlattınız ayşem,Rabbim başka dert vermesin inşallah,bununla geçmişler olsun canım...

ayşecim tekrardan çok geçmiş olsun..eşinin iyi olmasına sevindim..allah kolaylık versin sana..

hamile arkadaşlardan ricam var..tefriciyeye başladım..sizlerin temiz yüreğine güvenerek 5 er tane tefriciye okumanızı istioyum..istememdeki amaçta kimin duasının kabul olacağını sadece rabbim bilir..hamileyken dualarınız kabul olur inşallah..okuyabilenler yazsın hemen listeme ekleyeyim..

bende okuyorum hemen mevanurcum ekleyebilirsin.

Mesajımı okuyup rahmet okuyan herkesten Allahu Teala razı olsun,çok kötü birgün benim için.
Zaten hassasım Buda tuzu biberi oldu bana,okuyorum inş ilk gecesi kolay geçer.
Allah yardımcısı olsun....

Canım bebeğini kucağına almana 18 gün kalmış.
Bizimde 23günümüz kalmış diyor sevgili gebelik takvimi.
5gün küçük oluyoruz sizden :1:
Hayırlısıyla kurtulsaydık iyiydi :34:

Canım bebeğini kucağına almana 18 gün kalmış.
Bizimde 23günümüz kalmış diyor sevgili gebelik takvimi.
5gün küçük oluyoruz sizden :1:
Hayırlısıyla kurtulsaydık iyiydi :34:

ah canım gününü bekler mi acaba oda var, benim 2 aralığa 9 gün kaldı :) hem korku hem heyecan oy oyyyyhh ... seninde uzun sürmeden alırsın kucağına inşallah canım, hayırlısıyla kurtulucaz inşallah, kucağımıza alıcaz resimler atıcaz daha ooooo. sıkma kendini canım rahat ol ,oğluşlarımız sağlıkla gelsinler de napalım son ay çektiğimiz sıkıntıların öcünü alıcaz zaten onlardan :))

Back