- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi semplice_signora
- #20.821
evet canım ya allah eksikliğini vermesin. ama bugün denk gelemedik ben çok yorgundum şekerledim azıcıkkk
Ben gittikçe şişiyorum kuzum. ayaklar balon gibi eller desen aynı ağrıdan başka bişi yok bakalım doğumdan sonra nasıl olacağım
Canımmm bence memnun kalırsın. hem geçmişi çok iyi yaşı 55 falan. ve kadın ne yaptığını biliyor. beni çok rahatlatıyor.
güvenimi kazandı. inş seninde öyle olur. ben gidince direk muhabbete giriyoruz okadar rahatlatıyor beni. annem yaşında olmasıda var. kimi doktor iğne kullanana kulak asmaz ama bana hep moral veriyor az daha sık dişini bak bebişin büyüyür ne güzel,bu hla getirene kadar nasıl uğraştık yolu bitirdik falan. benim önerdiğim arkadaşlarımda memnun kaldı beğendiler.
Şu çok hoşuma gitti,birgün sıra beklerken bir gebişle muhabbet ettik. dediki doğumhanede arkadaşım var ve bana hale hanımı tavsiye etti. dediki riskli sıkıntılı doğumlarda hale doktoru çağırıyoruz. inş doğumumuda gönül rahatlığıyla yapar. normal doğum taraftarı.
tahliller konusunda yardımcı oluyor. illada hastanede yaptırmıyorsun. dışardan yap diyor çok tutar diyor.
başka hekime gitmedim ama hastaneden pek memnun değilim o ayrı vemzu
doktorun hatrı için mecburum. ben bu hekimi 29 mayıs hastanesinden tanıyorum sonra buraya geldi.
ç.tesi çok yoğun olur bence. bende eşimle gitmek için hep c.tesileri gidiyorum. ama bu defa pazartesi gittik. tekrar p.tesi gideceğim.
aynı zamanda gitseydik iyi olurdu tanışırdık ne güzel![]()
anlattıklarınla bile kanım ısındı, gidip kucaklayasım geldi

benim gerçekten tecrübeli ve ne yaptığını bilen bir doktora ihtiyacım var. hidrosefali nedeniyle vp şantım var. beyin omurilik sıvısının fazlası karın boşluğuna boşaltılıyor. bu nedenle karın boşluğumda hep fazla sıvı var. rahim filmi çekmek için bile beyin cerrahiden onay istiyorlar. artı bir de nur topu haşimatom oldu.. endokrinsiz de birşey yapamıyorum artık.. tüm bunları birlikte değerlendirebilecek biri lazım hal böyle olunca. karnımda ameliyat yeri var, nasıl olur bilmiyorum ama ben de hamile kalmam halinde normal doğum istiyorum. sen ameliyatlısın, karnında dikiş var, şantın var vs vs deyip kolaya kaçıp sezeryan yapacak birini istemiyorum açıkçası. ha riski değerdirip başka yolu yok diyecekse mecbur tabii ki. başakşehirde olduğum için yakın olduğundan hastane işime geliyor ayrıca. tabi hastanenin durumu ile ilgili bilgim yok henüz. akşam online randevu alırken yalnızca bugün ve haftaya cumartesi için saat seçilebiliyordu. hem ilk gidişimde eşim de yanımda olsun istedim, belki ondan da bazı tetkikler ister diye. hem de son 10 gündür hastanelerde dolanıp duruyorum, iş güç ortada kalıyor. hafta sonu olsun da işi de aksatmayayım dedim. aynı zamanda gidip tanışsak güzel olurdu tabii ki. kısmet, haberleşiriz, belki bir sonrakinde karşılaşırız canm..
Eşim beyin ameliyatı oldu canım.Gribi de ekstrası oldu.İnşallah canım.
hımmm geçmişi okuyayım ben bi ara.. çok geçmiş olsun canım.. beyin deyince ooooo diyoruz amma ben de oldum taaa 7 yıl önce..
Allahım'a şükürler olsun, beyinde hasar oluşmadan tespit edildi ve şimdi gayet iyiyim. arada tekliyorum ama idare ediyorum.. hortumumla (vp şant) mutluyum

Rabbim bununla geçmiş etsin, unutturacak dert vermesin...
Kılzar görümcem bir çocukla görşüyordu bu haftalarda istemeye geleceklerdi
32 yaşında gencecik adam dün gece kalp krizinden vefat etmişş
Allah ailesini görümceme sabır versin ne diyelim mekanı cennet olsun![]()
offf.. Allah rahmet eylesin canım.. ne zor bu genç ve ani ölümler.. Geride kalanlara sabır versin rabbim..