Bol bebiş topiği

Ayşecim geçmiş olsun, dua ediyorum eşin ve senin için..
İnci inşallah sağ salim doğacak bebeğin en sağlıklı şekilde ..
Karapisso zeytini çok merak ediyorum :)
Cadyozi çok tatlı bi anne oldu. Hep okuyorum :)
Diğer kızlar hepinize iyi akşamlar

AYŞE
canım eşinle ve hifanla beraber nice sağlıklı günlerin olsun inşallah geçmiş olsun..

KARAPİSSO
Görümcen için üzüldüm ani ölümler ayrı bir üzer insanı.hele bir de genç olunca. mekanı cennet olsun inş.

Çok üzüldüm, Allah sabır versin yakınlarına sevenlerine

yok canim gunduz bazen toplasan1-2 saat anca uyuyor. Gunduz 40 dk memede durup gece anca 5-10dk durmasi ilgincime gitti bide gece aglamio acken die dusundum mikir mikir yoksa

Canimsin cok tsk ediyorum o senin kalbinin guzelligi. Tatlidan öte kafayi siyirmis bir anne olmama az kaldi.
Sen nasilsin?...

Canimsin cok tsk ediyorum o senin kalbinin guzelligi. Tatlidan öte kafayi siyirmis bir anne olmama az kaldi.
Sen nasilsin?...

Napıyım canım yine günüm geçti iki gün bekliyorum :) bu arada biraz çnce kumandanın biten pilini ısırdım öyle daha uzun çalışıyo diye bi baktım pil su gibi sızıntı yapmış ağzıma da bulaşmıştır diye defalarca çalkaladın , moralim bozuldu ya hamileysem diye (

Aaa evet ya ben onu tamamen unuttum bugün kafam bende değilki canım...
Dilerim Rabbim bizlere evlat eş acısı göstermez
gelsin bakalım senin minik paşa benimki yukarı çıktıkça çıkıyor normalmi bilmiyorum.
Canım inanırmısın bugün mesaj kutumu boşaltırken san yazdığım mesajlarıda siliyordum,dedi acaba nasıl oldu neler yapıyor
İnşaallah canım bi gelse meraktan öldük bizde

Çok üzüldüm, Allah sabır versin yakınlarına sevenlerine
Allah razı olsun kızlar. çocuk hastaymış yarın istemeya gelecekelrdi. hatta doktor tamamen iyleştin demiş öyle karar vermiş evliliğe.
en son demiş ben senin ahkkına girmek istemiyorum falan yani iyleştim ama sonum nasıl olur belli değil demiş. çok iyi olanlar erkenden gidyor bence... Amin diyelim mekanı cennet olsun...
Merak etme hiç bişey olmaz.
demek ikigün geçtiii dilerimm bu defa sağlıkla kucağına alırsın kardeşim.

Kızlar yaaaaaa moralim çok bozuk bebeğimde etkileniyorr biliyorum ama içim içimi yiyor çok üzüldüm bugün.
vefat eden kişiyi hiç göredim bile ama nedense üzülüyorum
gittim ablamda evde yoktu taziyedye gitmiş tekrar onuda göremedim. sonrada gidemedim koca göbişle yoruluyorum hemencecik.
yarın giderim artık görmeye. çok okudum dua ediyorum...

Hadi inşallah canim gelir bebisin.
Hic takma canim benim Allahın izniyle birseycik olmaz. Sigara icen a nnelerin yaninda seninki devede kulak.
Bizi habersiz birakma. Cok optum.

Kimseciklerde yok bu gece
msmesi nerdein ya ne güzel buralardaydın bu saatlerde
dertleşmeye ihtiyacım varrr

canım benim ya annemlerdeydik yeni geldik eve geç kalmışım sohbete.canımın içi nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum seni tanımadığın insana bukadar üzülen birine ne söylenebilir.rabbim beklenmedik acılar vermesin sana inşallah.

Moralim sifir. Su sekilde babaevinde olmak babaevine donmek ne zormus. Universiteden beri zaten babaevinden ayriydim simdi gelince tamamen zor oldu. Cok uzuluyorum kimse ablamiyor beni ne yasadigimi ne hissettigimi. Bebegime birsey olacak diye korkuyorum.

Allahtan 2 saat uyuduk simdi uyandik simdimeme seansi. Pek uyuyacak gibi durmuyor cok uyudu ya
Sen nasilsin canim?

ozim işi arsızlığa vuruyorum artık konuşurken bile saçmalamaya başladım .dilim dolanıyo.unutkanlık hat safhada öyleki çocuk için kayıt actırıyorum babasının ismini soruyorlar ve ben bir türlü hatırlayamadım sonunda kıza unnuttum dedim sekreter şaka yaptığımı sandı oderece.zavallı kızımda anne babamın adını nasıl unutursun diye bana çıkışıyor yaşlılık napim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…