- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
- 68
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.841
Kılzar görümcem bir çocukla görşüyordu bu haftalarda istemeye geleceklerdi
32 yaşında gencecik adam dün gece kalp krizinden vefat etmişş
Allah ailesini görümceme sabır versin ne diyelim mekanı cennet olsun
yok canim gunduz bazen toplasan1-2 saat anca uyuyor. Gunduz 40 dk memede durup gece anca 5-10dk durmasi ilgincime gitti bide gece aglamio acken die dusundum mikir mikir yoksa
Ayşecim geçmiş olsun, dua ediyorum eşin ve senin için..
İnci inşallah sağ salim doğacak bebeğin en sağlıklı şekilde ..
Karapisso zeytini çok merak ediyorum :)
Cadyozi çok tatlı bi anne oldu. Hep okuyorum :)
Diğer kızlar hepinize iyi akşamlar
Canimsin cok tsk ediyorum o senin kalbinin guzelligi. Tatlidan öte kafayi siyirmis bir anne olmama az kaldi.
Sen nasilsin?...
Aaa evet ya ben onu tamamen unuttum bugün kafam bende değilki canım...ah canım gününü bekler mi acaba oda var, benim 2 aralığa 9 gün kaldı :) hem korku hem heyecan oy oyyyyhh ... seninde uzun sürmeden alırsın kucağına inşallah canım, hayırlısıyla kurtulucaz inşallah, kucağımıza alıcaz resimler atıcaz daha ooooo. sıkma kendini canım rahat ol ,oğluşlarımız sağlıkla gelsinler de napalım son ay çektiğimiz sıkıntıların öcünü alıcaz zaten onlardan :))
Canım inanırmısın bugün mesaj kutumu boşaltırken san yazdığım mesajlarıda siliyordum,dedi acaba nasıl oldu neler yapıyorAyşecim geçmiş olsun, dua ediyorum eşin ve senin için..
İnci inşallah sağ salim doğacak bebeğin en sağlıklı şekilde ..
Karapisso zeytini çok merak ediyorum :)
Cadyozi çok tatlı bi anne oldu. Hep okuyorum :)
Diğer kızlar hepinize iyi akşamlar
AYŞE
canım eşinle ve hifanla beraber nice sağlıklı günlerin olsun inşallah geçmiş olsun..
KARAPİSSO
Görümcen için üzüldüm ani ölümler ayrı bir üzer insanı.hele bir de genç olunca. mekanı cennet olsun inş.
Allah razı olsun kızlar. çocuk hastaymış yarın istemeya gelecekelrdi. hatta doktor tamamen iyleştin demiş öyle karar vermiş evliliğe.Çok üzüldüm, Allah sabır versin yakınlarına sevenlerine
Merak etme hiç bişey olmaz.Napıyım canım yine günüm geçti iki gün bekliyorum :) bu arada biraz çnce kumandanın biten pilini ısırdım öyle daha uzun çalışıyo diye bi baktım pil su gibi sızıntı yapmış ağzıma da bulaşmıştır diye defalarca çalkaladın , moralim bozuldu ya hamileysem diye(
Napıyım canım yine günüm geçti iki gün bekliyorum :) bu arada biraz çnce kumandanın biten pilini ısırdım öyle daha uzun çalışıyo diye bi baktım pil su gibi sızıntı yapmış ağzıma da bulaşmıştır diye defalarca çalkaladın , moralim bozuldu ya hamileysem diye(
Kimseciklerde yok bu gece
msmesi nerdein ya ne güzel buralardaydın bu saatlerde
dertleşmeye ihtiyacım varrr
kizlar 2haftaligiz bugun ve gobegimiz dusmedi bukadar uzun olur mu
Sagol Aysecim destegin icin minicik olunca kiyamadim agladim gece boyu 11:30 dan 5 e kadar toplam 15dk emdi diye.
Tulum bakalim bikac gece deneyelim yazayyim bizimki pek kipir ve her seydem uyanio nasil ve nezaman giydircez bakalim
bebekleri yatırdık toplandk tplandık. nasılsınız hacı yatmazların anneleri
epack ne yaptın sevdimi tulumu canım
kizlar 2haftaligiz bugun ve gobegimiz dusmedi bukadar uzun olur mu
Allahtan 2 saat uyuduk simdi uyandik simdimeme seansi. Pek uyuyacak gibi durmuyor cok uyudu ya
Sen nasilsin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?