- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.861
canim uyumadi hic giymedik daha benimki 20dk da bir meme istiyor emior uyuyor kucaktan koyunxa uyanior cok fikirdak hic dalmiyor bakalim nasi giydircez uyanmadan
ozim işi arsızlığa vuruyorum artık konuşurken bile saçmalamaya başladım .dilim dolanıyo.unutkanlık hat safhada öyleki çocuk için kayıt actırıyorum babasının ismini soruyorlar ve ben bir türlü hatırlayamadım sonunda kıza unnuttum dedim sekreter şaka yaptığımı sandı oderece.zavallı kızımda anne babamın adını nasıl unutursun diye bana çıkışıyor yaşlılık napim .
Moralim sifir. Su sekilde babaevinde olmak babaevine donmek ne zormus. Universiteden beri zaten babaevinden ayriydim simdi gelince tamamen zor oldu. Cok uzuluyorum kimse ablamiyor beni ne yasadigimi ne hissettigimi. Bebegime birsey olacak diye korkuyorum.
Moralim sifir. Su sekilde babaevinde olmak babaevine donmek ne zormus. Universiteden beri zaten babaevinden ayriydim simdi gelince tamamen zor oldu. Cok uzuluyorum kimse ablamiyor beni ne yasadigimi ne hissettigimi. Bebegime birsey olacak diye korkuyorum.
Ayy canim ya yaslilik degil yorgunluk uykusuzluk.
Ne zormus cocuk buyutmek.
Kizinda bunlari yasadin mi? Kime cekti bu yakisikli acaba?
epack ne yaptın sevdimi tulumu canım
Bebegi yikiyorrsaniz gec duser canim. Oryi kuru tutmata calis. Alt degistirdikten sonra steril gazli bezle kurula hep.
canım ben uyutmadan önce giydiriyorum hep aynı saatte böylece hem gece uykusunun basladığını anlıyor hemde uyacakdiye sıkıntı olmuyor.
canim dusmeden yikamadik burda bekleyin dediler yazik kirlos yavrum
ah msmesi nezaman uyucak ben de bilcem mi acep emerken dalio koyunca pirtlak gibi bakiyor. Derin uyku yok paso meme dalio koyduk uyandi yine meme
Azcik abalasina cekseymis.yok canım benim ya kızda ben uykusuzluk nedir bilmedim 40 çıktıktan sonra 12de son kez emmer saat 6 ya kadar 6 da tekrar emer 9 kadar.onun için bu kadar zorlanıyorum ya.uyanıkkende sürekli birlikte olalım göz göze dizdize.
canim dusmeden yikamadik burda bekleyin dediler yazik kirlos yavrum
ah msmesi nezaman uyucak ben de bilcem mi acep emerken dalio koyunca pirtlak gibi bakiyor. Derin uyku yok paso meme dalio koyduk uyandi yine meme
Azcik abalasina cekseymis.
Ne akilli kizin varmis bir de benkmkine bak. Suanda uyuyo numarasi yapiyor. Cok fena cokk..
Ne zamana duzene gireriz acaba? Sp
Ayni benim kiz. Numara yapiyor simdi bile. Gozler yarim acik. Birazdan kalkacak..
sütün nasıl epack biraz sağ öyle ver bakalım ne kadar uyayacak cabuk yoruluyorsa emmeyi bırakıyordur dinlenince tekrar baslıyordur oyüzden tam doymuyordur.
Aaa evet ya ben onu tamamen unuttum bugün kafam bende değilki canım...
Dilerim Rabbim bizlere evlat eş acısı göstermez
gelsin bakalım senin minik paşa benimki yukarı çıktıkça çıkıyor normalmi bilmiyorum.
Canım inanırmısın bugün mesaj kutumu boşaltırken san yazdığım mesajlarıda siliyordum,dedi acaba nasıl oldu neler yapıyor
İnşaallah canım bi gelse meraktan öldük bizde
Merak etme hiç bişey olmaz.
demek ikigün geçtiii dilerimm bu defa sağlıkla kucağına alırsın kardeşim.
En iyisi babasina satmak. Besige koydu. Uyursa garezi banadir. Saatlerce uyutamiyorum.
Amin canım elden başka bişey gemiyor...Canim benim uzme kendini. Allah sabir versin. Takdiri ilahi iste ne yaparsin vadedi dolan gidiyor. Allah taksiratini affetsin.
Canımmm Allah razı olsun bende böyleyim işte,aslında ölen birini duyunca yada görünce kendi ölümüm aklıma geliyor ne yapacağım ben diye korkuyorummcanım benim ya annemlerdeydik yeni geldik eve geç kalmışım sohbete.canımın içi nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum seni tanımadığın insana bukadar üzülen birine ne söylenebilir.rabbim beklenmedik acılar vermesin sana inşallah.
Aminnn canim. Kesinlikle. Iskence hem de ne iskence valla. Hem?kiziyorum bazen hem de seviyorum deli deliay allahım gözümün önüde örneği var ama çoooooook tatlılar dimi ama yok sa bu işkenceye katlanılırmı ya allahım hiçbirini acısını gösterme yarabbim bekleyen herkese bu mutluluğuda yaşatsın inşallah.kimsenin kucağını boş bırakmasın yaradanım
Kızlar geçen sefer hamile kaldığımda ilk hafta belim çok ağrımıştı şimdi yine 2 gün geçti ve aynı ağrı bi de hissediyorum yine .. Bel ağrısı yaşadınız mı siz ? İlki düştü ya acaba bel ağrısı bende hamişlik belirtisi mi yoksa gebelik mi ? Ama düşük olduğunda belimin ağrısı tamamen geçmişti .. Bi de sanki turulmuş gibi bi ağrı eğilemiyorum bile adet sancısı gibi değil yani
nasılsın özlem özledim seni.En iyisi babasina satmak. Besige koydu. Uyursa garezi banadir. Saatlerce uyutamiyorum.
oy kıyamam ben ona o öyle mutlu demekkii annesi.lohusa teriyle allahım yardımcım olsun canım .ben o teri gaziantepte ağustosta yaşadım çekilir gibi değili ama çekiyoruzcanim iyi gibi sanirim idrar ve kaka yerinde ii olmasa az olur sanirim demi? sagayim bakalim ne cikcak benimki kedi gibi kivrilio sanirim sicaklik istio zaten gogsumuzde uyuyo kucak olsa rezil halde de olsa uyuyo emerken terden oluom o da terlio 1saat memede kalinca ister istemez bunaltio aciyorum da sonra yine gelio memeye
Dilekçim sanırım hamileyim öyle hissediyorum ama testi hemen yapmıcam 1 hafta geçsin
bir kere yaşadın gebeliği vucudunu tanırsın artık. sanırım diyorsan öyledir kardeşim umarım bu defa benim gibi güzel sonuç alırsın ve oğlişin sana sımsıkı tutunurDilekçim sanırım hamileyim öyle hissediyorum ama testi hemen yapmıcam 1 hafta geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?