• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Ayşem; güzel arkadaşım. Çok zor zamanlar geçirir olduk. Korku, panik, heyecan hepsi bir arada. Dün muayeneye girerken doktor ; gel bakalım büyümüş dedi. Bende ' bakalım hadi ' dedim. Ama böyle sıkıntılı, gergin bir şekilde. Bu ne gerginlik dedi:18: Eşimde iyor haftasonu nasıl geçti bir sor doktor hanım diye.Çok korktum gelişmedi hemen almamız lazım dicek diye. Sedyeye tırnaklarımı taktım resmen. O kadar kötü oldum ki. Kalbim yerinden çıkacak dedim doktora. Allah ım inşallah dediğiniz gibi 38-39-40 ları görürüz sarı şekerimle.

Snada demişlerdi erken doğum biliyorum kuzum. Hepsi geldi geçti. İnşallah Rabbimin izniyle bende atlatıcam bu zor günleri.

Yanımda oldugunuzu bilmek çok güzel.

Bende dua edicem eşine bol bol. Ameliyatı çok güzel geçecek. Hifa nızla çok güzel bir hayat geçireceksiniz.

Rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın.

Hepinizi çok seviyorum arkadaşlar. Sizler komşulardan,akrabalardan bile iyi geliyorsunuz.:5:
Sen bi de beni düşün.Eşimin ameliyatından sonraki kontrolde hem bebeğin kafasında ödem toplamış dedi dr,hemde drun ayrıntılı ultrasona girmem için beni uyarmadığını.Üstelik bunları tek başıma öğrendim.3.kattan zemin kata kadar hem ağladım hem tlfunu sürekli meşgule alan (toplantıdayım msjı atan) eşimi aradım.Bunu cumartesi yaşadım.Başka bi dra ptesiye randevu verdiler.O pazar nasıl geçti bi bilsen.Üstelik konuyu bilmelerine rağmen ne eşim ne annem ne kardeşim ne de başkası yanında geliyim demedi.O dra da yalnız gittim.Hem ağladım hem dra anlattım olanları.Çok şükür bişey çıkmadı.O günlerde bana destek oldunuz hepiniz.Dualar ettiniz,içimi rahatlattınız hep.Eşim annem yokken siz oldunuz yanımda.Bak sen ne güzel eşinle atlattın bu kontrolüde.Ben sitem ettiğim halde 8.ay kontrolüme kadar tek başıma gittim.Sadece son 2 kontrolümde vardı eşim yanımda.Allahım benim ömrümü de ona ver diye gözyaşı döksemde içimdeki boşluklar dolmayacak eminim:14::14::14::14: Allah onu yavrusuna bağışlasın..

Teyzelerim günaydınn yüzümün tırmıkları daha yeni geçiyor birdaha yapmıycam inşallahh:)

:nazar::nazar::nazar:Maşallah kuzucuğa.Kocaman olmuş.Bende elleri hava alsın diye çıkarınca elcikleri yüzünü tırmıklamış bikaç kez.Kan oturmuş hemde garibimin yanağına.5 dk bile sürmedi yalnız kalması yaptığına bak:26:

Dün eşim gelinceye kadar bi güzel ağladım.Rahatlamaya çalıştım.Tekrar tekrar o günleri yaşamak o kadar zorki.Yine gözlerine bakamaz oldum.Yine nefesimi yutkunmak zorunda kalıyorum.Allahım düşmanıma bile göstermesin bugünleri...

Beni üzmemek adına öyle çabalıyorki anlatamam size.Hayat dolu sanki dr ameliyata gerek kalmamış hadi evine git demiş gibi rahat.Yani öyle görünmeye çalışıyor.Önce hamileydim bebeğimize bişey olmasın diye saklıyordu acısını,şimdi süt kesilir diye saklıyor.Onun da derdi kendine yeter.Eşiyle,sevdiğiyle bile tam anlamıyla dertleşemiyor.Bende onu üzmemek adına ağlayamıyorum yanında.İkimizde yutkuna yutkuna nefes alıyoruz resmen.Hem acı çekmek hemde iyiymiş gibi görünmek ne zormuş..
Pazar günü bi akrabamın düğünü var Karaman'da.Gidelim diyor dün.Ptesi hastaneye yatacak,Salı ameliyat olacak ama umrunda değil gibi davranıyor.İnsan dişçiye giderken bile gerilir değil mi?Kızımı anneme bırakacağım,süt sağacağım olmazsa mama verir,yanında ben kalacağım dedim eşime.Olmaz demedi.Beni yanında istiyor biliyorum.Nasılsa 2-3 gün yatıyor hastanede.İdare ederler annemler kızımla.Hastanede annemlere çok uzak.Yakın olsa gider emziririm arada ama.Neyse olmazsa arabayla gider gelirim emzirme için.En kötü ihtimal 3 gün mama yer kuzum.İçim yanıyor mama diyince ama eşimin yanında olmam lazım.İkisinden birinin yanında olabilirim ancak.Kızımın da benim de eşime ihtiyacımız var.O yüzden eşimi seçtim:14::14::14::14::14::14:

Hepinizden ÖZELLİKLE HAMİŞLERDEN dua rica ediyorum.Daha 32 yaşında,2 aylık bebeği var ve 6 ay arayla 2.kez beyin ameliyatına yatıyor eşim.Üstelik göz sinirlerine çok yakın,körlük ihtimali riski yüksek bi ameliyat.Druna güvendiğimiz için içimiz serin bi nebze olsun.Ve tabiki Allah'a....O ol demezse elbette hiçbşey olmaz.Günahlarımızın kefaretidir inşallah bugünlerimiz.Rabbim kaldıramayacağımız yük vermezmiş bizlere.İnşallah bu imtahandan da alnımızın akıyla çıkarız.

SULECIM Allah senden de razi oslsun ne demek birbirimie destek icin burdayiz.
Ben pilates yapiyordum ya orda bir tane egzersi vardi is yerinde bile yapiyordum. Kurek kemiklini birbirine yaklastirip uzaklaştırıyorsun. Benim daha cok ust taraf agiyordu sirtim yani.
Ezgi hanim su ara huysuz tam 3 saat uyumadi zorla uyuttum simdi. GeGece 1.5 saat pispislaim ne kadar uyudu dersin tamm 45 dakika :-):-). Poz verirse hanendi fotograf eklerim yine...
Ic canim biz ayseyle siseyle dikiyorduk. Zarari yokmus onlarin. Yoksa cok zor. Allah yardimcin olsun..

WAVESoy gozlere bak nasil da bakmis masallah sana pamuk prenses.
Kiyamam sana bir daha yapma emi acimis bak.

AYSEM bunu da atlatacaksiniz inan bana hayirlisiyla. Esinle ve kizinla beraber evinize döneceksiniz.
Rabbim sifa versin. Dualarimiz sizinle.

Dileğim canım arkadaşım;Allah ım hepinizden razı olsun. O kadar iyisiniz ki. Bana çok destek oldunuz. Rabbim ne muradınız varsa versin. Çok duygulandım bu yazdıklarınızı görünce. Eşindende Allah razı olsun. İnşalalh kuzum büyüyecek vaktinde gelecek. Haftaya pazartesi yine kontrol var. İnşalalh gelişimi devam ediyordur. Herşey Allah tan. Ben elimden geleni yapıyorum. Kilosuna hiç takmıyorum. Sağlıklı bir şekilde doğsunda büyür gider. Dualarınızı eksik etmeyin. Bizde eksik etmiyoruz sizden.

Ayşem; güzel arkadaşım. Çok zor zamanlar geçirir olduk. Korku, panik, heyecan hepsi bir arada. Dün muayeneye girerken doktor ; gel bakalım büyümüş dedi. Bende ' bakalım hadi ' dedim. Ama böyle sıkıntılı, gergin bir şekilde. Bu ne gerginlik dedi:18: Eşimde iyor haftasonu nasıl geçti bir sor doktor hanım diye.Çok korktum gelişmedi hemen almamız lazım dicek diye. Sedyeye tırnaklarımı taktım resmen. O kadar kötü oldum ki. Kalbim yerinden çıkacak dedim doktora. Allah ım inşallah dediğiniz gibi 38-39-40 ları görürüz sarı şekerimle.

Snada demişlerdi erken doğum biliyorum kuzum. Hepsi geldi geçti. İnşallah Rabbimin izniyle bende atlatıcam bu zor günleri.

Yanımda oldugunuzu bilmek çok güzel.

Bende dua edicem eşine bol bol. Ameliyatı çok güzel geçecek. Hifa nızla çok güzel bir hayat geçireceksiniz.

Rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın.

Hepinizi çok seviyorum arkadaşlar. Sizler komşulardan,akrabalardan bile iyi geliyorsunuz.:5:
Canım kardeşim biz burda bir aileyiz inşaallah herşey çok güzel olacak...
Bebişim 38.haftada gelsin gelsin dedim bak dualarım kabul oldu doktor o vakitte gelecek dedi...
Bir anne ne dua ederse gebeyken duaları kabul olur sende hayırlısıyla dua et bak cevap gelmeye başladı bile :34:
Minik kuzunuda üzme rahat olmakta çok etkili ye iç dinlen ama canını sıkma olurmu ?
Öptük siziii :54:
evet canım çalışırken daha zor bir yazı yazmak için 40 defa
oturup kalkıyorum ayakta iken daha rahat ediyorum
egzersiz ne yapıyordun ben maalesef bir şey yapmıyorum sadece
öğlen arası yemekhaneye giderken gidiş geliş yürüme mesafesi var o şekilde biraz
yürüyorum maşallah ezgi hanıma büyümüşde sporda yapıyor
annesi gibi sportif olucak:)) son halini merak ediyorum bakalım hifa hanım gibi güzellleşmişmi?
kocamn öpüyorum canım oğlumda buaralar üzüyor
dün dediğiniz gibi eczaneye gidip renni duo aldım gece 2 ölçek aldımda biraz rahatladım
çok şükür şimdi iyiyim Allah hepinizden razı olsun..

maşallah canım bak ne güzel büyümeye başlamış sen yine
özen göster inşallah bir sıkıntı olmaz şimdiden rabbim şifalar göndersin..

amin canım Allah razı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese
hayırlısıyla nasip eder..

canım demek yoğunsun Allah kolaylık versin seninde az kalmış
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin
istanbula gelmek nasip olursa görüşürüz inşallah o zamana kadar oğlanlarda büyümüş olur ohh ne güzel
arkadaş olurlar tabi seninki abi olur:) hazırlıkların bittimi
doğumda yanına kim gelecek ayyy canım bende arada bir bunu düşünüp düşünüp stres
yapıyorum Rabbim kolay doğumlar nasip etsin cümlemize..
oda yaptınız mı sizin odanızıda merak ediyorum ben için bir fikir olur
hoş ben şimdi oda yapmayı düşünmüyorum ama yinede belli olmaz..
Canım benim ev müsait değil yer yok ondan dolayı oda yapamadık oğluma.
Beşiğimiz çok şeker tam kurmadık kurunca fotosunu eklerim :34:
İnşaallah görüşürüz sağlıkla :32::32::32:
Hazırlıklarım bitti canım son rutuşlarımız kadı :52::52::52:
İnşaallah çantamızdada son rutuşları yapıyorum beşiğide kurduku tamadır :34:
Darısı sana :16:
Teyzelerim günaydınn yüzümün tırmıkları daha yeni geçiyor birdaha yapmıycam inşallahh:)
Oyyy maşaallah çok şekerrrr :16:
Yüzünüde fena çizmiş ama :31:

maşallah pek bir şirin Allah bağışlasın
tırnakları çok mu uzun eldiveni sanırım çıkartıyor
tenide beyaz hemen izler beliriyordur..

Dün eşim gelinceye kadar bi güzel ağladım.Rahatlamaya çalıştım.Tekrar tekrar o günleri yaşamak o kadar zorki.Yine gözlerine bakamaz oldum.Yine nefesimi yutkunmak zorunda kalıyorum.Allahım düşmanıma bile göstermesin bugünleri...

Beni üzmemek adına öyle çabalıyorki anlatamam size.Hayat dolu sanki dr ameliyata gerek kalmamış hadi evine git demiş gibi rahat.Yani öyle görünmeye çalışıyor.Önce hamileydim bebeğimize bişey olmasın diye saklıyordu acısını,şimdi süt kesilir diye saklıyor.Onun da derdi kendine yeter.Eşiyle,sevdiğiyle bile tam anlamıyla dertleşemiyor.Bende onu üzmemek adına ağlayamıyorum yanında.İkimizde yutkuna yutkuna nefes alıyoruz resmen.Hem acı çekmek hemde iyiymiş gibi görünmek ne zormuş..
Pazar günü bi akrabamın düğünü var Karaman'da.Gidelim diyor dün.Ptesi hastaneye yatacak,Salı ameliyat olacak ama umrunda değil gibi davranıyor.İnsan dişçiye giderken bile gerilir değil mi?Kızımı anneme bırakacağım,süt sağacağım olmazsa mama verir,yanında ben kalacağım dedim eşime.Olmaz demedi.Beni yanında istiyor biliyorum.Nasılsa 2-3 gün yatıyor hastanede.İdare ederler annemler kızımla.Hastanede annemlere çok uzak.Yakın olsa gider emziririm arada ama.Neyse olmazsa arabayla gider gelirim emzirme için.En kötü ihtimal 3 gün mama yer kuzum.İçim yanıyor mama diyince ama eşimin yanında olmam lazım.İkisinden birinin yanında olabilirim ancak.Kızımın da benim de eşime ihtiyacımız var.O yüzden eşimi seçtim:14::14::14::14::14::14:

Hepinizden ÖZELLİKLE HAMİŞLERDEN dua rica ediyorum.Daha 32 yaşında,2 aylık bebeği var ve 6 ay arayla 2.kez beyin ameliyatına yatıyor eşim.Üstelik göz sinirlerine çok yakın,körlük ihtimali riski yüksek bi ameliyat.Druna güvendiğimiz için içimiz serin bi nebze olsun.Ve tabiki Allah'a....O ol demezse elbette hiçbşey olmaz.Günahlarımızın kefaretidir inşallah bugünlerimiz.Rabbim kaldıramayacağımız yük vermezmiş bizlere.İnşallah bu imtahandan da alnımızın akıyla çıkarız.

canım dün sabah namazından sonra özellikle size dua ettim Rabbim
şifa göndersin elbet bunlarıda atlatacaksınız
bu da siz için birer imtihan senin sağlam dimdik durman lazım
bu durumlarda moral çok önemli sıkıldıkça abdets alıp kuran oku
seni ferahlatır eşine moral vermen lazım
ayrıca sana muhtaç kızın var Allah yardımcın olsun...

SULECIM Allah senden de razi oslsun ne demek birbirimie destek icin burdayiz.
Ben pilates yapiyordum ya orda bir tane egzersi vardi is yerinde bile yapiyordum. Kurek kemiklini birbirine yaklastirip uzaklaştırıyorsun. Benim daha cok ust taraf agiyordu sirtim yani.
Ezgi hanim su ara huysuz tam 3 saat uyumadi zorla uyuttum simdi. GeGece 1.5 saat pispislaim ne kadar uyudu dersin tamm 45 dakika :-):-). Poz verirse hanendi fotograf eklerim yine...
Ic canim biz ayseyle siseyle dikiyorduk. Zarari yokmus onlarin. Yoksa cok zor. Allah yardimcin olsun..

WAVESoy gozlere bak nasil da bakmis masallah sana pamuk prenses.
Kiyamam sana bir daha yapma emi acimis bak.

AYSEM bunu da atlatacaksiniz inan bana hayirlisiyla. Esinle ve kizinla beraber evinize döneceksiniz.
Rabbim sifa versin. Dualarimiz sizinle.

canım hiç plates kullanmadım sanırım biraz yetenk istiyor
benimde sırtım üst kısım ağrıyor şimdi bile yerimde duramıyorum:((
ezgi hanım neden huysuzluk yapıyor bir yerimi ağrıyor
uyuyamadığı için öyle huzursuz canım arada dualar oku
Allaha emanet olsun canım bende artık içicem
zararıda yoksa rahatlıkla kullanayım yoksa bu ağrıyı gün boyu çekemem
cümlemizden razı olsun...

Canım kardeşim biz burda bir aileyiz inşaallah herşey çok güzel olacak...
Bebişim 38.haftada gelsin gelsin dedim bak dualarım kabul oldu doktor o vakitte gelecek dedi...
Bir anne ne dua ederse gebeyken duaları kabul olur sende hayırlısıyla dua et bak cevap gelmeye başladı bile :34:
Minik kuzunuda üzme rahat olmakta çok etkili ye iç dinlen ama canını sıkma olurmu ?
Öptük siziii :54:

Canım benim ev müsait değil yer yok ondan dolayı oda yapamadık oğluma.
Beşiğimiz çok şeker tam kurmadık kurunca fotosunu eklerim :34:
İnşaallah görüşürüz sağlıkla :32::32::32:
Hazırlıklarım bitti canım son rutuşlarımız kadı :52::52::52:
İnşaallah çantamızdada son rutuşları yapıyorum beşiğide kurduku tamadır :34:
Darısı sana :16:

Oyyy maşaallah çok şekerrrr :16:
Yüzünüde fena çizmiş ama :31:

maşallah canım merakla bekliyorum sağlıkla içinde
büyüsün güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim...
ne güzel hazırlıkların bitti darısı başıma amin diyelim...
bizim ev müsait yer var ama doğumdan 4 ay sonra tayinimz çıkacak
diye yapmayı düşünmüyorum gittiğimiz yerde yapayım diyorum
yine de hayırlısı...

yine de hayırlısı...

Dik durmaya calis canim gobekasagi dogru cekiyor ondan oluyor. Kaslarini kuvvetlendirmek gerek. Cok zor seni com iyi anliyorum. Ben de isyerinde gezer dururdum oturunca daha zor.
Canim okuyorjm okumaz miyim hep okuyorum ama iste gaz sancimiz oluyor kipkirmizi oluyor ikiniyor ayaklarini karnina cekiyor. Butun yontemleri deniyorum ama yine de agriyor herhalde karni. 3.aydsn sonra tamamen gecermis daha cok da var isimiz zor.

Kizlar dun avukat aradi bugunde dava dilekcesini vermis. Anlasmaliya yanasmadim. Bebegim aile birligi icerisinde dogsun kendini istenmiyor sanmasin yoksa yuzunu bile görme k istemiyorum. Hepinize dua ediyorum. Aysem Rabbim acil sifalar versin. Incim maşallah daha da iyi olucak bebisin

Kizlar dun avukat aradi bugunde dava dilekcesini vermis. Anlasmaliya yanasmadim. Bebegim aile birligi icerisinde dogsun kendini istenmiyor sanmasin yoksa yuzunu bile görme k istemiyorum. Hepinize dua ediyorum. Aysem Rabbim acil sifalar versin. Incim maşallah daha da iyi olucak bebisin

Allah yardımcın olsun bitanem.Demekki hayırlısı buymuş.Rabbim en iyisini bilir.Kuzucuğunla huzurlu bir yaşamın olsun inşallah:29::29::29:

Kızlar kemikli etim vardı. Haşladım. 1 kase suyunu içtim. İnşallah kızıma şifa olur.

Yediklerim bunlar ;

ceviz, badem, mandalina, elma, harnup pekmezi (sabah aç karnına 2 kaşık, gece yatarken 1 kaşık ), süt, cici bebe, yoğurt, et, balık.

Başka ne yapabilirim. Yarında köy yumurtası alıcam pazardan.

Randevumuza 6 gün kaldı. İnşallahh hayırlı haberlerle dönerim.

Dualarınızda bizede yer verin. Mis kokulu kızımı bende sağlıkla, hayırlısı ile vaktinde kucagıma alayım.

sıkıntılı günleri inşallah atlatırız.

Kızıma geçenelrde netten elbiseler almıştım onlar geldi. Yan odaya koydum. 5 gündür kızımın eşyalarının oldugu odaya giremedim. O kadaar korkttum ki...:5::5::5:

Rabbim kimseye böyle bi sıkıntı yaşatmasın. İnşallah imtihanımızı atlatıcaz hayırlısı ile.

yine de hayırlısı...

En mantıklısını yapmışsın canım. tayin işinden sonra net bişeyler yaparsın oda il eilgili.
Merak etme bir bakarsın zmanın dolm uş herşeyin hazır :34:

Canım ya hayırlısı olsun ne diyelim. inatçı biriymiş bebeğini alma gibi bir durumuda olabilir canım,böylesi adam seni düşünmez kii :14::14::14:

Son düzenleme:
bir kaç gün bakmıyorum sonra bir geliyorum böyle haberler. her ikinizede geçmişler olsun. inci güzel haberler almışsın çok sevindim rabbim bu hayırlı haberlerin devamınıda getirsin.ayşem çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya niye böyle tekrarlıyor bu ameliyatlar dr lar bir şey söylemiyorlarmı?rabbim bu sınavınızıda kolay geçirtsin inşallah.inşallah burdan ferah güzel haberlerini de verirsin.rabbim kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin inşallah.dualarım size ve şifa bekleyen herkese.

Cadıozy
Adaşım sabah sabah buralarda yavrusu uyutmuyor galiba yine:)

inci
Canım inşallah birdahaki randevunda bebişini dahada gelişmiş bir şekilde görürsün. Aklıma geldikçe duamı esirgemiyorum.

Ayşe
Şu ameliyatıda hayırlısıyla bir atlatsanız inşallah bir sorununuz kalmayacak canım. Ayşecim bir şey sorucam kızımın aşıları var haftaya. Hifanın ateşi çıktımı aşısından sonra. Ya da herhangi bir ateş düşürücü kullandın mı? Şimdiden tedbirimi alayım diyorum.

Epack
Taze annemizin yolunu gözler olduk şu sıralar..

Karapisso, duygubaby, fmfm, tubilosh, mevanurr, tokoyay, leyla daha unuttuğum arkadaşlarım varsa hepsinin günü güzel başlasın inşallah..

Kızlar kemikli etim vardı. Haşladım. 1 kase suyunu içtim. İnşallah kızıma şifa olur.

Yediklerim bunlar ;

ceviz, badem, mandalina, elma, harnup pekmezi (sabah aç karnına 2 kaşık, gece yatarken 1 kaşık ), süt, cici bebe, yoğurt, et, balık.

Dualarınızda bizede yer verin. Mis kokulu kızımı bende sağlıkla, hayırlısı ile vaktinde kucagıma alayım.

Kızıma geçenelrde netten elbiseler almıştım onlar geldi. Yan odaya koydum. 5 gündür kızımın eşyalarının oldugu odaya giremedim. O kadaar korkttum ki...:5::5::5:

Rabbim kimseye böyle bi sıkıntı yaşatmasın. İnşallah imtihanımızı atlatıcaz hayırlısı ile.
Hiç korkma canım.Herşey çok güzel olacak.Bak ne güzel yiyip bakıyorsun bebişine.Rabbim bu çabalarını boşa çıkarmayacaktır:29::29::29::29:

bir kaç gün bakmıyorum sonra bir geliyorum böyle haberler. her ikinizede geçmişler olsun. inci güzel haberler almışsın çok sevindim rabbim bu hayırlı haberlerin devamınıda getirsin.ayşem çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya niye böyle tekrarlıyor bu ameliyatlar dr lar bir şey söylemiyorlarmı?rabbim bu sınavınızıda kolay geçirtsin inşallah.inşallah burdan ferah güzel haberlerini de verirsin.rabbim kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin inşallah.dualarım size ve şifa bekleyen herkese.
Drunun anlatımıyla %70 alınmış kitle.Kalan bölümün tahlil sonuçları 10'dan düşük olmalıydı olmadı.36'dan 29'a düştü en son.Kalan kısım göz sinirlerinin çevresi olduğu için çok girmek istemiyor dr oraya.Gözü kaybedebiliriz veya eşini dedi.2.ameliyat olacaktı zaten ama size söylememiştik dedi.Net mr sonucu 1.ameliyattan 4 ay sonra çıkarmış.6 ay oldu bizimki.En net halini görebiliyoruz artık dedi.Burundan giriyorlar,açık yarası yok en büyük tesellimiz bu.Çünkü enfeksiyon tehlikesi çok yüksek beynin.Tekrar büyüme yada ameliyatın başarısız olması gibi bi durum yok.Sadece göze çok yakın olduğundan tamamen temizlenemiyor.Yapılacak en iyisini yapacak dru.Sonrası iğne ve ilaç tedavisi olacak.Çünkü %100 temizlemeyi dünyada yapabilecek kimse yok dedi dr.Kalanı tedaviyle küçülteceğiz dedi.Böyle işte..

Cadıozy
Ayşe
Şu ameliyatıda hayırlısıyla bir atlatsanız inşallah bir sorununuz kalmayacak canım. Ayşecim bir şey sorucam kızımın aşıları var haftaya. Hifanın ateşi çıktımı aşısından sonra. Ya da herhangi bir ateş düşürücü kullandın mı? Şimdiden tedbirimi alayım diyorum.
Aile hekimine ateş düşürücü şurup yazdırdım ben.Ebe söyledi.Calpol adı.2 gün boyunca sabah-akşam 1 ölçek içir tedbir olsun dedi dr.Çok az yükseldi dün ateşi.38 bile olmadı ama.3-4 gün takip et dediler.37,5u geçerse şurup ver 1 ölçek.38,5u geçerse dra götür dedi dr.İnşallah yükselmez.

günaydın kızlar hasta olanlra şifalar diliyorum hala midem bulanıyo rabbim banada acısın bu göbişle kusmak çok zor oluyo başka dert göstermesin kurban oldugum allah yarın sabah gene dr dayım tahlil sonuçlarını görmek için inş hayırlı haber alırım kızımıda görebilirim hayırlısıyla

günaydın kızlar hasta olanlra şifalar diliyorum hala midem bulanıyo rabbim banada acısın bu göbişle kusmak çok zor oluyo başka dert göstermesin kurban oldugum allah yarın sabah gene dr dayım tahlil sonuçlarını görmek için inş hayırlı haber alırım kızımıda görebilirim hayırlısıyla

Günaydın kuzum.Tüh ya geçmedi senin şu bulantılar bi, türlü.Allahım başka dert keder vermesin.İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin drundan.

Günaydın kuzum.Tüh ya geçmedi senin şu bulantılar bi, türlü.Allahım başka dert keder vermesin.İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin drundan.

inşallah canım dün eşimin bi arkadaşı karısı hamileydi 3.5 aylık bebegin cinsiyetini ögrenmeye gitmişler bebek anne karnında ölmüş bi kızları vardı oda erkekmiş gidip mezarlıga gömmüşler 2 haftada 12 kilo vermiş adamcagız kadını düşünemiyorum bile rabbim kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin çokkk zorrr evladıma bişey olmasın inan hepsine ragzıyım ben kusarken ona bişey olucak diye korkuyorum ilk başlardaki gibi bi bulantıda degil okadar şiddetliki tarifi imkansızz

Dik durmaya calis canim gobekasagi dogru cekiyor ondan oluyor. Kaslarini kuvvetlendirmek gerek. Cok zor seni com iyi anliyorum. Ben de isyerinde gezer dururdum oturunca daha zor.
Canim okuyorjm okumaz miyim hep okuyorum ama iste gaz sancimiz oluyor kipkirmizi oluyor ikiniyor ayaklarini karnina cekiyor. Butun yontemleri deniyorum ama yine de agriyor herhalde karni. 3.aydsn sonra tamamen gecermis daha cok da var isimiz zor.

canım inan dik durmaya çalışıyorum dün artık dayanamadım bugun medikalden
ortopedik yastık alayım diyorum belki faydası olur
oda da ikide bir ayağa kalkıp yürümekten utanıyorum
odamda bayan olmayınca erkeklere anlatmak zor oluyor:(
canım acaba yediklerin ezgide gazamı neden oluyor inşallah zamanla düzelir
Rabbim şifa göndersin...

Allah yardımcınız olsun...hakkınızda hayırlısı olsun...

Yediklerim bunlar ;

inci bunun yanında zemzem suyu birde hurma tüket derim
inşallah faydasını görürsün geçmiş olsun...

En mantıklısını yapmışsın canım. tayin işinden sonra net bişeyler yaparsın oda il eilgili.
Merak etme bir bakarsın zmanın dolm uş herşeyin hazır :34:

Canım ya hayırlısı olsun ne diyelim. inatçı biriymiş bebeğini alma gibi bir durumuda olabilir canım,böylesi adam seni düşünmez kii :14::14::14:

evet canım şimdilik öyle düşünüyoruz yinede hayırlısı
daha alacak çok şey var bizde zamanında hazırlığımızı bitiririz inşallah..

günaydın Rabbim sana da şifa göndersin niye bulantı halen geçmedi
doktorunla görüşmedin mi belki şurup tarzı bir şey verir
hayırla gelirsin inşallah...

Son düzenleme:
inşallah canım dün eşimin bi arkadaşı karısı hamileydi 3.5 aylık bebegin cinsiyetini ögrenmeye gitmişler bebek anne karnında ölmüş bi kızları vardı oda erkekmiş gidip mezarlıga gömmüşler 2 haftada 12 kilo vermiş adamcagız kadını düşünemiyorum bile rabbim kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin çokkk zorrr evladıma bişey olmasın inan hepsine ragzıyım ben kusarken ona bişey olucak diye korkuyorum ilk başlardaki gibi bi bulantıda degil okadar şiddetliki tarifi imkansızz

Allah yardımcıları olsun o ailenin.Çok zor.Öyle kötü örnekleri takma kafana sen.Druna bi sor istersen.Daha da şiddetli diyorsun çünkü.Hafiflemesi lazım artık.Tam olarak geçmesede.

Bu kadar sıkıntının arasında kuzuma elbise örmeye karar verdim.Biliyorsunuz minnie takım örmeye çalışıyorum hamileliğimden beri.Elbisesini başlayamadım bi türlü.Modelinin hiç bir önemi yok.Hatta düz örgü veya tırabzanlardan falan olabilir.Tek tığ ile de olur şişle de.Yakadan başlamalılar çabuk bitiyor diye yakadan başlasın istiyorum.Yakası geniş,kısa kollu,modelsiz,kloş bi elbise öreceğim beceremedim:26:Kaçtan başlayım,kaçar arttırayım,kolları kaçar keseyim bilemiyorum.Yardımcı olurmusunuz bana.Nettede bulamadım bişey.Evde boş oturmak istemiyorum.Ağlamaktan sütüm kesilcek yoksa.Gezmeye de gidemiyorum.Kimse de gelsin istemiyorum.Oyalanacak bişeylere ihtiyacım var:14::14::14::14::14::14:
Eki Görüntüle 859477 $12.webp$13.webp$14.webp$15.webpEki Görüntüle 859478

Back