- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.361
Allah razı olsun canımmm ne güzel dua etmişsin amin... hepim,izin günleri güzel nurlu huzurlu sağlıklı bereketli olsun bu mübarek bereketli günün hürmetine...Cadıozy
Adaşım sabah sabah buralarda yavrusu uyutmuyor galiba yine:)
inci
Canım inşallah birdahaki randevunda bebişini dahada gelişmiş bir şekilde görürsün. Aklıma geldikçe duamı esirgemiyorum.
Ayşe
Şu ameliyatıda hayırlısıyla bir atlatsanız inşallah bir sorununuz kalmayacak canım. Ayşecim bir şey sorucam kızımın aşıları var haftaya. Hifanın ateşi çıktımı aşısından sonra. Ya da herhangi bir ateş düşürücü kullandın mı? Şimdiden tedbirimi alayım diyorum.
Epack
Taze annemizin yolunu gözler olduk şu sıralar..
Karapisso, duygubaby, fmfm, tubilosh, mevanurr, tokoyay, leyla daha unuttuğum arkadaşlarım varsa hepsinin günü güzel başlasın inşallah..
Canım bende diyordum eksikler bitermi acaba öylede bir bitiyorki beklerken yapacak işin kalmayabiliyorcanım inan dik durmaya çalışıyorum dün artık dayanamadım bugun medikalden
ortopedik yastık alayım diyorum belki faydası olur
oda da ikide bir ayağa kalkıp yürümekten utanıyorum
odamda bayan olmayınca erkeklere anlatmak zor oluyor
canım acaba yediklerin ezgide gazamı neden oluyor inşallah zamanla düzelir
Rabbim şifa göndersin...
Allah yardımcınız olsun...hakkınızda hayırlısı olsun...
inci bunun yanında zemzem suyu birde hurma tüket derim
inşallah faydasını görürsün geçmiş olsun...
evet canım şimdilik öyle düşünüyoruz yinede hayırlısı
daha alacak çok şey var bizde zamanında hazırlığımızı bitiririz inşallah..
günaydın Rabbim sana da şifa göndersin niye bulantı halen geçmedi
doktorunla görüşmedin mi belki şurup tarzı bir şey verir
hayırla gelirsin inşallah...
Bu kadar sıkıntının arasında kuzuma elbise örmeye karar verdim.Biliyorsunuz minnie takım örmeye çalışıyorum hamileliğimden beri.Elbisesini başlayamadım bi türlü.Modelinin hiç bir önemi yok.Hatta düz örgü veya tırabzanlardan falan olabilir.Tek tığ ile de olur şişle de.Yakadan başlamalılar çabuk bitiyor diye yakadan başlasın istiyorum.Yakası geniş,kısa kollu,modelsiz,kloş bi elbise öreceğim beceremedim:26:Kaçtan başlayım,kaçar arttırayım,kolları kaçar keseyim bilemiyorum.Yardımcı olurmusunuz bana.Nettede bulamadım bişey.Evde boş oturmak istemiyorum.Ağlamaktan sütüm kesilcek yoksa.Gezmeye de gidemiyorum.Kimse de gelsin istemiyorum.Oyalanacak bişeylere ihtiyacım var
Eki Görüntüle 859477 Eki Görüntüle 859473 Eki Görüntüle 859474 Eki Görüntüle 859475 Eki Görüntüle 859476 Eki Görüntüle 859478
Sorma canim ya erkencibizim kiz. 5.30 da kalkiyoruz. Sonra zorla uyuttum 7.30da kalkti ise gidecek memur sanki...Cadıozy
Adaşım sabah sabah buralarda yavrusu uyutmuyor galiba yine:)
inci
Canım inşallah birdahaki randevunda bebişini dahada gelişmiş bir şekilde görürsün. Aklıma geldikçe duamı esirgemiyorum.
Ayşe
Şu ameliyatıda hayırlısıyla bir atlatsanız inşallah bir sorununuz kalmayacak canım. Ayşecim bir şey sorucam kızımın aşıları var haftaya. Hifanın ateşi çıktımı aşısından sonra. Ya da herhangi bir ateş düşürücü kullandın mı? Şimdiden tedbirimi alayım diyorum.
Epack
Taze annemizin yolunu gözler olduk şu sıralar..
Karapisso, duygubaby, fmfm, tubilosh, mevanurr, tokoyay, leyla daha unuttuğum arkadaşlarım varsa hepsinin günü güzel başlasın inşallah..
canım inan dik durmaya çalışıyorum dün artık dayanamadım bugun medikalden
ortopedik yastık alayım diyorum belki faydası olur
oda da ikide bir ayağa kalkıp yürümekten utanıyorum
odamda bayan olmayınca erkeklere anlatmak zor oluyor
canım acaba yediklerin ezgide gazamı neden oluyor inşallah zamanla düzelir
Rabbim şifa göndersin...
Allah yardımcınız olsun...hakkınızda hayırlısı olsun...
inci bunun yanında zemzem suyu birde hurma tüket derim
inşallah faydasını görürsün geçmiş olsun...
evet canım şimdilik öyle düşünüyoruz yinede hayırlısı
daha alacak çok şey var bizde zamanında hazırlığımızı bitiririz inşallah..
günaydın Rabbim sana da şifa göndersin niye bulantı halen geçmedi
doktorunla görüşmedin mi belki şurup tarzı bir şey verir
hayırla gelirsin inşallah...
Kizlar dun avukat aradi bugunde dava dilekcesini vermis. Anlasmaliya yanasmadim. Bebegim aile birligi icerisinde dogsun kendini istenmiyor sanmasin yoksa yuzunu bile görme k istemiyorum. Hepinize dua ediyorum. Aysem Rabbim acil sifalar versin. Incim maşallah daha da iyi olucak bebisin
Sen bi de beni düşün.Eşimin ameliyatından sonraki kontrolde hem bebeğin kafasında ödem toplamış dedi dr,hemde drun ayrıntılı ultrasona girmem için beni uyarmadığını.Üstelik bunları tek başıma öğrendim.3.kattan zemin kata kadar hem ağladım hem tlfunu sürekli meşgule alan (toplantıdayım msjı atan) eşimi aradım.Bunu cumartesi yaşadım.Başka bi dra ptesiye randevu verdiler.O pazar nasıl geçti bi bilsen.Üstelik konuyu bilmelerine rağmen ne eşim ne annem ne kardeşim ne de başkası yanında geliyim demedi.O dra da yalnız gittim.Hem ağladım hem dra anlattım olanları.Çok şükür bişey çıkmadı.O günlerde bana destek oldunuz hepiniz.Dualar ettiniz,içimi rahatlattınız hep.Eşim annem yokken siz oldunuz yanımda.Bak sen ne güzel eşinle atlattın bu kontrolüde.Ben sitem ettiğim halde 8.ay kontrolüme kadar tek başıma gittim.Sadece son 2 kontrolümde vardı eşim yanımda.Allahım benim ömrümü de ona ver diye gözyaşı döksemde içimdeki boşluklar dolmayacak eminimAllah onu yavrusuna bağışlasın..
Maşallah kuzucuğa.Kocaman olmuş.Bende elleri hava alsın diye çıkarınca elcikleri yüzünü tırmıklamış bikaç kez.Kan oturmuş hemde garibimin yanağına.5 dk bile sürmedi yalnız kalması yaptığına bak:26:
Kizlar hic iyi degilim. Hem hamilelik, hem bu bosanma, hem baba evinde olmak hersey uzerime geliyor. Bebegime bunlar yaşattıgi icin daha cok sinirleniyorum sakin olmam lazim ama üzülüyorum. Bebegime de birsey olacak diye cok korkuyorum. Vicdan azabina hic dayanamam ama nasil olacak nasil buyutucem bilmiyorum kaygilaniyorum. Baba eline tekrar bakmak zoruma gidiyor. Bebeği m icin doktora gidicem ama babamdan para alacak olmak rahatsiz ediyor. Ailem asla maddiyati onemsemez, uzerime titrerler. Bebegime birsey bakmaya hakkim yok gibi geliyor. Bir odasi olmayacak, annesini doguma dedesi goturecek. Kimse bebegimin mutlulugunu doya doya yasayamiyor. Daha hayata simdiden yenik başlıyor. Canimdan canimi vermeye hazir oldugum kuzum icin elimden birsey gelmiyor. Fuaya ihtiyacim var.
Sorma canim ya erkencibizim kiz. 5.30 da kalkiyoruz. Sonra zorla uyuttum 7.30da kalkti ise gidecek memur sanki...
Ezginin sabah uyudugunu daha tarih yazmadi.
O kadar da dikkat ediyorum canim ama illa oluyor. Araştırdım o kadar cok sey gaz yapiyormus ki. Ac kalicam ona bakarsam. Kimyon ekliyorum yemeklerime. Gazini aliyormus. 4. Ve 6.haftada en yuksek duzeyde olurmus gaz. Bugun 6 haftalik olduk. Bakalim azalacak mi?..
Amin canim insalah.
AAl belki faydasi olur. Erkekler olunca zorhaklisin. Bizim hep kizlar oldugundan onlar diyordu bana gezin diye.
Ama cok zor gercekten seni cok iyi anliyorum. Allahim yardim etin sifa versin.
AYSEM ben orgu biliyorum ama elbise ormedim. Istersen sana tarif bulmaya calisacalisayim.
canlarımm sürekli yazmazsamda yazılanları takip ediyorum..ayşecim canını sıkıp moralini bozma..en hassas dönemlerinde dahi sabırla o zor günleri atlattın yine atlatacaksınız..rabbim acil şifalar verir inşallah..
incicim sıkıntılı zamanlardan sonra kilo artımı başlamış umarım daha iyi olur..doktorlar ne derse desin herşey allahın takdirine bakar unutma canım..
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız..bebişlerinizin fotolarını görünce çok seviniyorum ve vay bee testlerini beklerken doğup büyümelerine şahit oluyoruz diyorum bizlerde onların sanal teyzeleriyiz..öpüyorum minik melekleri ve annelerini..
gelelim bana..arkadaşlar allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılama olacak..hiçbir sorun olmadığı için demek ki vakti saati var deyip dualarlada elimden geleni yapmak istiyorum..bu yüzden 122 kişiye 1 yasin 1 Meryem suresi dağıtıyorum..ve tefriciye okunacak..yardım edebilecek okuyacak yada okutabilecek olan varsa sevinirim..
canım çok geçmiş olsun pek sıkıntılı olmuş bizde seniKizlar selam gecmisi okumayamadim cok zorlu zamanlar gecti hala da devam bakalim. 5 Kasimdan beri baslayan sancim 9 Kasima kadar gece gunduz 24 saat cekerek cuma hastaneye yattim. Cumayi cumartesiye baglayan gece 1:10 da dogdu bebisimiz. Dogum hikayemi cok detayli anlatmayacagim benim belki de 1000 de bir vaka. oncesi 5 gun dogum sureci acilma falan cok uzun suren. Tek diyecegim oncelikle 40 dk normal dogum yaptim ve onca uykusuz acili agrili gece sonunda normal dogum olmadan sezeryana alindim ki demistim burada herkesi sezeryana almiyorlar cok nadir. 10 cm acilmam oldu ikinma yapamadim sancilarim son haddindeydi heryerim davul gibi basinc yapti. Ikinma nasil bisey cozemedim gelmedi. 5 uykusuz halde dogurmaya calisinca normal dogum aninda yalvardim sezeryan yapin yapamiom die zaten bebisim de biraz ustte cikti. Anlayacaginiz ayni gun 2 cesit dogum yaptim. Sezeryanda uyuyakaldim zaten esim yanimda konusurken. Cok sukur bebisim dogdu boyunu bilmiom soylenmedi ama 3940 gr masallah bebegim. Ilk gunler sutum az oldugu icin 20 saat emmek istedi napcaz bilmiom diye moralim dustu. Sifir uyku bebegim yani gunde maksimum 3-4 saat bile o da yataginda yatmiyor sadece kucak ve gogsumde falan. Babasinin omzunda. Hala ole napcaz bakalim bu durumda olan var mi? Bebisi surekli emmek isteyen ve yatagina koyunca cin gibi aglayan memede huzurlu uyuyup kucakta da ole. 5.gunumuz doldu bakalim neler olcak. Sut de solda daha ii gibi sagda henuz var denemez cok. Sizlerin de ole mi?
Rica etsem biriniz bana ozet gecebilir mi? Kimler napti nasil..
Hepinizi opuyorum..
Selam kizlar
Hafta sonu kontrolumuz var yazmistim.pzt kontrole gittik,bebegimin kafa cevresi biraz buyuk geldi doktora normal dogumu beklersek bu daha da buyuyebilir ve normal dogumu sikintiya sokabilir dedi,nst de hic sancim cikmadi,alttan da muayene etti herhandi bir normal dogum emaresi yoktu ve bizde sezeryana karar verdik.
Kucuk prensim 12.11.13 tarihinde saat 08:05 de epidural sezaryenle dunyaya gelmis bulunmakta..yani suan yanimda. Oglusum 3460 gr ve 49 cm olarak dunyaya geldi,ama suan su saat itibariyle 3140 grama geriledio cok canimi sikiyor,sutum fena degil emmeye de bugun basladi tam anlamiyla ama benim gogusler fena agrimaya basladi,catlak filan degil bildigin agriyor..birkacgun sonra onu emziremez duruma gelmekten korkuyorum..kizlar allah isteyen herrkese nasip etsin ne muhtesem biseymis allahim diyorum bi bebek bu kadar mi tatli olur,bu kadar mi guzel kokar sukurler olsun rabbime..
Biz bugun ogleden sonra hastaneden cikacakmisiz..bakalim evdeki gunlerimiz nasil gececek...bu arada sezeryan zor bir ameliyat,benim de canim cok tatli,yani cok agrim sizim var ve hala wc ye cikamadim
O bende de var.O yüzden örgüye başladım.Pc başında durdukça elim gidiyor alışverişe.Kredi kartı yine 300tl geldi.:26::26::26:Ayşecim örgü işini iyi edersin güzel kafa dağıtıyor insan. Benim elimden eksik olmaz stres attığımı hissediyorum örgü örünce. Şimdide eşimin amcasının küçük oğlu var 4 yaşında ona atkı örüyorum doğum gününde veririm diye. Dışarı çıkamayınca evde stres atmanın yollarını arıyor insan. Bir de internetten alışveriş hastalığına yakalanıyorum galiba. Napalım gezemiyoruzki dışarda diye birşey almayacaksam bile alasım geliyor. Bu sıkıntı bir tek bende yoktur sanırım :)
Benimde sabah aklıma geldi.Geçen yıldan beri adet görmüyorummerhaba kızlar.Geçen yıl bu günlerde acaba bu ay hastalanacak mıyım diye beklerken meğer bebişim küçücük tutunmaya çalışıyırmuş bana.Henüz benimle olduğunu bilmeden sizlerle konuşuyordum.Bir yıl olmuş bile.Şimdi ayağımda sallıyorum uyusun diye.Maşallah bebişler çok tatlı.Ayşe sıkma canını süt önemli.Örgüden sadece atkı yapmayı biliyorum ben.Malesef ben çalışmaya başladım.Sizlerden süt arttıcı yiyeceklere ve yöntemlere ihtiyacım var yardım istiyorum.Bir de iş yerinde süt sağmak manuel pompayla zor oluyor.Elektrikli kullanan ve tavsiye edecek olan var mı?Tşkler şimdiden.
Oyyy canım benim ya.Kizlar selam gecmisi okumayamadim cok zorlu zamanlar gecti hala da devam bakalim. 5 Kasimdan beri baslayan sancim 9 Kasima kadar gece gunduz 24 saat cekerek cuma hastaneye yattim. Cumayi cumartesiye baglayan gece 1:10 da dogdu bebisimiz. Dogum hikayemi cok detayli anlatmayacagim benim belki de 1000 de bir vaka. oncesi 5 gun dogum sureci acilma falan cok uzun suren. Tek diyecegim oncelikle 40 dk normal dogum yaptim ve onca uykusuz acili agrili gece sonunda normal dogum olmadan sezeryana alindim ki demistim burada herkesi sezeryana almiyorlar cok nadir. 10 cm acilmam oldu ikinma yapamadim sancilarim son haddindeydi heryerim davul gibi basinc yapti. Ikinma nasil bisey cozemedim gelmedi. 5 uykusuz halde dogurmaya calisinca normal dogum aninda yalvardim sezeryan yapin yapamiom die zaten bebisim de biraz ustte cikti. Anlayacaginiz ayni gun 2 cesit dogum yaptim. Sezeryanda uyuyakaldim zaten esim yanimda konusurken. Cok sukur bebisim dogdu boyunu bilmiom soylenmedi ama 3940 gr masallah bebegim. Ilk gunler sutum az oldugu icin 20 saat emmek istedi napcaz bilmiom diye moralim dustu. Sifir uyku bebegim yani gunde maksimum 3-4 saat bile o da yataginda yatmiyor sadece kucak ve gogsumde falan. Babasinin omzunda. Hala ole napcaz bakalim bu durumda olan var mi? Bebisi surekli emmek isteyen ve yatagina koyunca cin gibi aglayan memede huzurlu uyuyup kucakta da ole. 5.gunumuz doldu bakalim neler olcak. Sut de solda daha ii gibi sagda henuz var denemez cok. Sizlerin de ole mi?
Rica etsem biriniz bana ozet gecebilir mi? Kimler napti nasil..
Hepinizi opuyorum..
Oooo ikinci bebişimizde gelmiş haberimiz yokSelam kizlar
Hafta sonu kontrolumuz var yazmistim.pzt kontrole gittik,bebegimin kafa cevresi biraz buyuk geldi doktora normal dogumu beklersek bu daha da buyuyebilir ve normal dogumu sikintiya sokabilir dedi,nst de hic sancim cikmadi,alttan da muayene etti herhandi bir normal dogum emaresi yoktu ve bizde sezeryana karar verdik.
Kucuk prensim 12.11.13 tarihinde saat 08:05 de epidural sezaryenle dunyaya gelmis bulunmakta..yani suan yanimda. Oglusum 3460 gr ve 49 cm olarak dunyaya geldi,ama suan su saat itibariyle 3140 grama geriledio cok canimi sikiyor,sutum fena degil emmeye de bugun basladi tam anlamiyla ama benim gogusler fena agrimaya basladi,catlak filan degil bildigin agriyor..birkacgun sonra onu emziremez duruma gelmekten korkuyorum..kizlar allah isteyen herrkese nasip etsin ne muhtesem biseymis allahim diyorum bi bebek bu kadar mi tatli olur,bu kadar mi guzel kokar sukurler olsun rabbime..
Biz bugun ogleden sonra hastaneden cikacakmisiz..bakalim evdeki gunlerimiz nasil gececek...bu arada sezeryan zor bir ameliyat,benim de canim cok tatli,yani cok agrim sizim var ve hala wc ye cikamadim
Çok sağol canım.İnşallah bunu da atlatacağız.Hepinizi çok özledim uzun süre giremedim yoğunum biraz..((
Ayşe canım eşin için sağlık diliyorum... En kısa zamanda sağlığına kavuşur ameliyat sonrası, ne aşamalardan geçiyoruz güç ve moralle geçecek inşallah...
İnci canım geçmiş olsun yaşadıklarını okudum moralin tam olsun gelişimi de şu an çok iyi Azra bebek sağlıkla doğacak inşallah Allahın da izniyle...
abraxasguzel canım Allah bağışlasın güle güle büyüt kuzunu...Maşallah...
epack canım ıkınma hissi gelmemiş anlaşılan(( Neyse ki yavrun sağ salim doğmuş gözün aydın güle güle büyüt yavrunu sen de..
Karapisso kolay doğumlar dilerim canımmm....
fmmm, tubiş bebekleriniz çok ama çok tatlılartoplamışsınız yakışıklıları tam erkek gibi bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?