Bol bebiş topiği

teşekkür ederim özlemcim..araştırmaya devam edeceğm..

selam kızlar nasılsınız doğumu yaklaşanlara hayırlı kolay doğumlar diliyorum mevanur hayırlısı olsun canım devlettede yaptırabilirsin bence iyibi ekip bulduktan sonra hiç sorun diil bence cevo inş hamişsindir canım feyza tubiş ayse özlem bebeişleriniz çok ttalı maşallah özlem kızının saç modelinede bayıldım nasıl dik o saçlar öyle istesen yapamazsın ben hem iiyim hem kötü içim sıkılıo mutsuzum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum kendimede baktığım yok ya eve daha çok bakıyorumdur sıkıldım ev işinden ıyyy geldi 16 kilo almıştım 8 i gitti 8 kaldı hiç bikıyafetim olmuyoo uyuz oluyorum kendime eşimide hırpalıyorum oda sbrediyo arada dayanamıyoo tabi ben başlıorum ağlamayaaaa ufff bıktım bu halimden neyse hepiniiizi öpüyorum allaha emanet olun

hastaneleri arayıp bilgi almaktan kafam kazan gibi..iyiki varsınız canım arkadaşlarım..

bu arada allah nazardan korusun bebişini..bu ne tatlılık yaa..sen nasıl dayanıyorsun..ben olsam yerdim galiba..topiğimizin bebişleri birbirinden tatlı maşallah..

Oyy yanaklarini yerim?ben senin fistigim cok tatli canim ya maşallah Allah nazarlardan korusun.
Canim hepimizi ayni seyleri yasiyoruz. Ben de oyle kendime hic bakmiyorum saldim iyice ev islerini de pek yaptigim soylenemez. Ot gibi yasiyoruz disari cikmayi cok ozledim. Pzt doktor randevumuz var o gun cikicam insallah. Kocsmla limoniyiz. Hormonlarin oyunu herhalde. Zamanla duzeliriz insallah. Ayrica ben de eski pantolonlarima gremiyorum. Esofmanla gidiyorumher yere ya da hamile pantolonlari. Popomdan gecmiyor. Gobege gelmiyor bile ki gobek de inmedi zaten.

dayanamıyrum gömülüyorum oda hiç rahatsız olmuyor sıpa ins sende yasarsın bu duyguyu canım tez zamanda vakşit kaybetme hemen başla şu işlere :)
sanırım doğum sonu herkes aynı şeyleri yasıyo biz nerdeyse 2.5 aylık olucez hayırlısı diyelim allahım başka dertler vermesin canım şükürsüzlük etmek hiç istemem rabbime çok şükür

ayy inşallah canım yaa..dün akşam eşim dedi ki farzet ki hamile olduğunu öğrendik..ne hissedersin :) inan kalbim öyle çarpmaya başladı ki dışardan görülecek kadar...ahhhh bir olsa da yesem onu..

Canımmm kardeşimmm hakikaten çok rahatlattın beni Allah sağlıkla bir avazda kurtulmayı nasip etsin tüm gebelere.
Bende çok hareketliyim canım bir saniye duramam kurtluyum yaniiii
yürüyüş yapıyorum hergün çıkıyorum. evdede yürüyorum hantal değilim. özellikle merdiven inip çıkmaya gayret ediyorum.
Dün kan sonuçlarımı aldım kolestrol ve şekerim normalden yüksek çıktı.
Ben yürürken vaye aniden kötü oluyorum o yüzden birz azaltmışım yürüyüşü.
34.haftadayız inşaallah kolayca doğururum.
içimden normal gibi geliyor Mevlam bikiyor Ben Ondan başkasına güvenmiyorum. O bana yardım etsin. Elimden tutsun oan...
Hz.Meryem Hz.Amine ve Hz.Fatima annelerimizin Ellerinden tuttuğu gibi...
Brde doğuma 3 gün kala falan DEFNE TOHUMU.SENAMEKİ.ADAÇAYI BALA Karıştırıp günde 3 kez 3ttalı kaşığı yemek hem rahimi açıyormuş hemde doumu kolaylaştırıyormuş. nasip olursa bunuda yapacağım.
Duanı esirgeme bizden...Allaha emanet ol...
Canım kendime lohusalıkta giymek için yelek alacağım. sırtını ve ayaklarını sıcak tutmalısın diyor herkes. sen aldınmı özellikle.
Benim almam lazım sabahlığımda var ama yeleğim yok.
Ne dersin ?
Teyzesi bence bu erkek anası gibi sarı ve saçsız olacak. sağlıklı olsun ama ben eşime benzesin istiyorum. facebooktan eşimi gördünmü ?
Çok tatlı benim adamım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa Maşaallah hele gözleriiiii bayılıyorum. elleri ayakları anasına gözleri kulakları babasına boyuda Amcasına çeker inşaallah Hayırlısıyla...
Ahlakıda Peygamberimize çeker inşaallah...
Bolbol dua ediyorum Kuran okuyorum salihlerden sevilenlerden olsun diyeeee

Canımbende bugün onu düşündüm acaba doğumdan sonra nasıl olurum diye.
Ben hamileliğimin ilk aylarında kendimi hiç beğenmiyordum ve sevmiyordum. Allah yardımcın olsun lohusalıkta oluyor böyle durumlar.
Kızına bak için açılsın. kilonuda verirsin emdirirken...
Ye içç emdir keyfine bak...
Arada çık dışarı ve hapsetme kendini
İnşaallah iyi olacaksın...

ayşem hem memikler emzirirken yara olmasın diye bide benim memikler içe dönük bunları doguma kadar kullanınca uçlarını çıkartıyomuş ben sırf o yüzden aldım inşşş işe yarar

ayy inşallah canım yaa..dün akşam eşim dedi ki farzet ki hamile olduğunu öğrendik..ne hissedersin :) inan kalbim öyle çarpmaya başladı ki dışardan görülecek kadar...ahhhh bir olsa da yesem onu..
olucak ,inş yeterki sen inan ve asla vazgeçme umudunu hep canlı tut hadi hayırlısı canım seninde böyle tatlımı talı kızların olsun inş

Cnim benim yeleklerim cok var hem orgu hem de penye. Annemsagolsun ceyize koymus. Ben lohusa pijama takimi almistim ama inan bir kere bile giymedim. Kirlenmesini istemiyorum cok para verdim. Lohusaligi atlatayim ondan sonra giyerim. Sutum akiyor hep islatiyor camasirlarimi petten bile siziyor. Kanamam da tamamen bitsin oyle diyorum.
Inan ayagimda patik sirtimda penye hirka esimde atletle dolasiyorevde kombi acik. Eve gelen ayy burasi sicacik diyor. Bu kis hasta olmak yasak bana.
Rabbim gonlunuze gore versin canim insallah...

Bende annemi arayayım inşaallah bana örgü yelek getirir :)
Güzel olsun istiyorum bende bakacağım.
Bak lohusa takımını giyme konusunda bilemiyyorum kendimi nasıl hissederim. 40 çıkınca lohusalık bitiyor kuzu bence giymeye başla.
Canından kıymatlimi ya :=)

Haklisin aslinda ne bileyim?kendime bakmak gelmiyor icimden. Saclarimi bile taramiyorum. Depresyona girdim galiba.
Uykumuz bir duzene girse rahatliycam. Evdeki islere mi yetiseyim ezgiye mi yetiseyim yoksa yatip uyuyayim mi? Benden birkac tane olsa iyi olacak.

sagol tatlım ınsallah hamısımdır hersey nasıp allah hayırlısı olsun
sende kıloları takma nasılsa verırısın bak vermısın 8 kılo nasılsa

günaydın arkadaşlar topiğimizin bebekleri ne kadar da tatlı bakıyorum arada ama pek yazamadım arada haber alıyorum sizden iyisinizdir umarım

Kizlar selam biz geldikkkkkk 39+6 yiz bakalim son 1 gun insallah. Bu gece pek uyuyamadik burun kanamam da 4 kez oldu epey hayirlisi insallah hepsi gecer. Depresyonda olanlara Allah kolaylik versin diyorum ama en azindan sag salim bebeginizi kucaginiza aldiniz, onun gulusu ile kendinize gelip cok da dalmayin depresyona. Allah korusun. Diger tum bekleyen anne adaylarina da insallah bizler de saglikla bebekleri kucaginiza aliriz demekten baska bir sey aklima gelmiyor. Hepinizi opuyorum, dualarimiz bir olsun..

ipek canım kolay bir doğum gerçekleştirisn inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ağrın sancın yokmu daha hiç belirtin yokmu nasıl oluyor orda günüm doldu diye mi gideceksin doktora

ipek canım kolay bir doğum gerçekleştirisn inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ağrın sancın yokmu daha hiç belirtin yokmu nasıl oluyor orda günüm doldu diye mi gideceksin doktora

Sagol canim benim. Yok gunum doluyor diye gidilmiyor sanirim. ebe 40+3 e randevu verdi ozaman belli olacak insallah ozamana kalmaz da. Simdilik sanci yok gibi arada adet agrisi gibi altta oluyor ama geciyor. Hayirlisi hepimiz icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…