Canımmm kardeşimmm hakikaten çok rahatlattın beni Allah sağlıkla bir avazda kurtulmayı nasip etsin tüm gebelere.
Bende çok hareketliyim canım bir saniye duramam kurtluyum yaniiii

yürüyüş yapıyorum hergün çıkıyorum. evdede yürüyorum hantal değilim. özellikle merdiven inip çıkmaya gayret ediyorum.
Dün kan sonuçlarımı aldım kolestrol ve şekerim normalden yüksek çıktı.
Ben yürürken vaye aniden kötü oluyorum o yüzden birz azaltmışım yürüyüşü.
34.haftadayız inşaallah kolayca doğururum.
içimden normal gibi geliyor Mevlam bikiyor Ben Ondan başkasına güvenmiyorum. O bana yardım etsin. Elimden tutsun oan...
Hz.Meryem Hz.Amine ve Hz.Fatima annelerimizin Ellerinden tuttuğu gibi...
Brde doğuma 3 gün kala falan DEFNE TOHUMU.SENAMEKİ.ADAÇAYI BALA Karıştırıp günde 3 kez 3ttalı kaşığı yemek hem rahimi açıyormuş hemde doumu kolaylaştırıyormuş. nasip olursa bunuda yapacağım.
Duanı esirgeme bizden...Allaha emanet ol...
Canım kendime lohusalıkta giymek için yelek alacağım. sırtını ve ayaklarını sıcak tutmalısın diyor herkes. sen aldınmı özellikle.
Benim almam lazım sabahlığımda var ama yeleğim yok.
Ne dersin ?
Teyzesi bence bu erkek anası gibi sarı ve saçsız olacak. sağlıklı olsun ama ben eşime benzesin istiyorum. facebooktan eşimi gördünmü ?
Çok tatlı benim adamım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa Maşaallah hele gözleriiiii bayılıyorum. elleri ayakları anasına gözleri kulakları babasına boyuda Amcasına çeker inşaallah Hayırlısıyla...
Ahlakıda Peygamberimize çeker inşaallah...
Bolbol dua ediyorum Kuran okuyorum salihlerden sevilenlerden olsun diyeeee
Canımbende bugün onu düşündüm acaba doğumdan sonra nasıl olurum diye.
Ben hamileliğimin ilk aylarında kendimi hiç beğenmiyordum ve sevmiyordum. Allah yardımcın olsun lohusalıkta oluyor böyle durumlar.
Kızına bak için açılsın. kilonuda verirsin emdirirken...
Ye içç emdir keyfine bak...
Arada çık dışarı ve hapsetme kendini
İnşaallah iyi olacaksın...