- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.981
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız bakalım??
biz hamd olsun iyiyiz.
günler ard arda geçip gidiyor işte kuzucuklarımla...
Kenan ın nekadar büyüdüğünü her geçen gün daha iyi anlıyorum.
bugün bana nasıl kızdı görseniz
yemek yiyorduk ekmek elimden kaydı minik bir parça yere düştü.
hemen bastı yaygarayı 'ANNEEE EKMEK DÜŞTÜÜ ÇOK GÜNAHH ALLAH SENİ SEVMEEZZZ'
hamd olsun çocuklarımıza kötü örnek olmadıgımızı görmek beni mutlu etti...
sizlerde ne var ne yok bakalım?
inşallah gelmeyi çok isterim karapissom
Allah razı olsun kuzum senin bebiş de çok sevimli olucak biliyorum ben.
annesi bukadar tatlıysa bebişi kimbilir nasıl olur. bal olur ball
Allah razı olsun feyzam.gece uyumaları bizim için çok iyi aslında. iyice dinlenebiliyoruz hamd olsun...
Allah razı olsun Ayşem...
hamd olsun sağlıgı yerinde önemli olan da o dediğin gibi.yha ben Kenan a kıyaslayınca böyle düşünür oldum.
kenan yusuftan 1 kilo daha fazlaydı 4. ayında. aslında kıyaslamamak lazım.her çocuk bir değil çünki...
ek gıda vermeyi bıraktım zaten.farkettim ki emmeyi azaltıyor ek gıda alınca.ek gıdayla doydugundan değil, farklı tatlar istediğinden.
dr kan şekeri düşmesin uyandır dedi ama ben uyandırmıyorum yaa. zaten sabah namazına kalkınca kaldırıp emziriyorum saat 6 gibi. sonra geri uyumaya devam.bu şekil olunca ne ben uykusuz kalıyorum nede oğluşumun kan şekeri düşüyor... ama öyle 2-3 saatte de kaldıramam.benim de dinlenme ihtiyacım var. bebiş doymuyor olsa zaten uyumazdı diye düşünüyorum.
cam rende konusunda duydugum kadarıyla besin degerleri ölmüyormuş.
ben normal rendeleyip süzgeçten geçirip veriyordum.zaten çok fazla vermedim.
biraz daha askıya aldık ek gıda işini anlayacagın
Allah razı olsun şulem. darısı başına inşallah
maşallah yakışıklıya. çok tatlıtam erkek yaa
oyşşş yerim seni kuzu
Maşallah çok tatlısın sen
saçlarla hava da atarlarmışşşş
elbet bizim de saçımız olucak üleynnn
sağolasın özim,bakalım sırma saçlımı olucak yoksa abisi gibi pırasa saçlımı merak ediyorum
Canım çok yanşıl yapıyorsun alışverişe başlamamakla. bana alma alma erken diyen eşim dün dediki AŞKIM İYİKİ ERKENDEN YAVAŞ YAVAŞ ALIP BİTİRDİK EKSİKLERİ YOKSA NASIL BAŞ EDERDİK BUKADAR ŞEYLE...
Gerisini sen düşün ???
Çokkk ihitaç var ve hepsini birdefadan almaya kalkınca kayfine göre bulamayabilirsin. mesela ben çok bakıp öyle aldım. hepside istediğim gibi sade ve güzel. ben bişeyleri mecburen ve acela aldığımda illa kötüsüne denk gelirim oyüzden sana tavsiyem yavaştan başla. şekerleri 50 adet aldım canım. yeter inşaallah.
Yok canım emin ol erkek şekerleride çok çeşitli ve güzel.
Oyy yerim senin havanııııııı çirkinnn kızzzzzzzzzzz
Allah size bağışlasın annesi ayrıca çok güzel çekmişsin ben beğendimmm0
Ayy canım bakalım dediğin gib daha nerler göreceğiz kuzuuuuu
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
bir görsen artık ernımdan çıkacak gibi hareket ediyor babasının bir hoşuna gidiyor anlatamammm
allah razı olsun canım dostlar sağolsun...inşallah dediğin gibi olurda sürpsiz yapar bana bebeğim..eşimde sürekli bu ay hamilesin deyip duruyor daha çok sinirleniyorum ümitlendirdiği için..artık hayırlısı olsun..vakti saati ne zamansa o zaman olacaktır..haktan hayırlısı..sen ne yaptın isim düşündüğnüz mü bebeğe..
Pembe puantiyeli pijamalarimi pembe yelek ve mor patiklerle kombin yaptim. Saclarima da dogal bir hava kattim. Nasil sik ololmus muyum
Not:annem fotograf cekmeyi beceremiyor.
Eki Görüntüle 843835 Eki Görüntüle 843836
Sulecim ben her sabah yasiyordum onu. Soguk terleme bayginlik hissi. Ben kup seker aliyordum bol bol da su iciyordum. Allah yardimcin olsun.
Feyzam masallah delikanli cok yakisikli olmus tam isirmalik. Allah bagislasin.
Tubisim senin delikanliya da masallah. Kel deme cocuga. Hele biraz daha buyusun sirma sacli olacak o.
Karapisso camnim daha dur hele dogsun bak neler edecek. Ben kizimi pispislarken cok uyuyakaldim kafam dusunce uyaniyorum
Epack canim iyisin insallah hayirli haberlerini bekliyorum..
Aysem sen nasilsin? Dizlerin nasil oldu?
Mevanurum dualarim seninle. Insallah bebisine kavusacaksin en yakin zamanda.
Ederim canım.Allah şifa versin büyümeden atlat inşallah.
Gidemedim dra.Bakalım ne zamana kadar dayanacağm bu ağrılara.Pazar günü acile gittik,serum yedim onunla biraz daha iyiyim.Hala var da çok fazla değil Allah'tan.
Ebeye sordum az önce 3 saatte bir uyandır mutlaka diyor.:44::44: Teyzeme sordum 3 çocuk büyüttüm bi sorun olmadı bırak uyusun,acıkınca uyanır artık çok küçük değilki dedi.Bende senin gibi düşünüyorum.Uyandırmam kızımı.
Yerim seni yerim yerim yerim.Allahım topiğimiz ne kadar yakışıklılar doğurdu böylee
Yuhhh.2500tlye arabamı olur kız.3-5 daha koyunca normal araba alın ondan iyi
Oooooyyyy kuzuma bi bak.Saçlara çok güldüm Özlem.Diken diken gergin hatun demişsin yaBoşuna mı içtik o kadar şişeyi değilmi?Biliyor bu kocakarılar bu işi canım
Dizler daha iyi Özlemcim.Pazar günü acile gittik dayanamadım artık.Serum yedim.kalsiyuma falan baktılar gayet iyi dedi.aso ya bakamadılar acilde.ortopediye gidecek fırsatım olmadı.Annem cuma günü ayağından ameliyat olacak,düğün işi hızlanırsa korkusuyla kardeşimin çeyizinin eksikleriyle boğuşur evde.Bi de ben çıkmayım diye sustum artık.Dayanabileceğim yere kadar dayanayım napıyım.Rapor parası yattı bankaya 1 ay oldu daha gidip alamadım inanırmısın.
Allah yardımcın olsun canım.İnşallah geçer yarın sabaha
Bizi görenlerde onu hatırlatıyor,elinde şişeyle oturmaya geliyordun bundanmış işte diyeAlkoliklere döndüydük şişelerle yollarda tepeme dikip içiyordum valla.Kaşıkla falan uğraşmıyordum ben
Eşimle aramızın iyice açılması çok yoruyor beni.Baktım nette herkes aynı şeyleri yaşamış kolları sıvadım bende.
11de yaptım yemeğimi:"Oktay Usta'dan Zade kebabı"
Kaşlarımı düzelttim,bıyıklarımı aldım,saçlarıma maşa yaptım,makyaj yaptım.
1de kızımı giydirdim eşimin ilacını yazırmaya ve sorularımla ebeyi boğmaya sağlık ocağına gittim.
Ordan çıktık parkta dolaştık.
Eski işyerimde çay içtik,hava attık
Teyzeme uğradık,alt değiştirdik,karşı komşusundan yelek hediye aldık,kahvemizi içtik
Tekrar parkı turladık,marketten süt ve kek aldık evimize döndük.
Hava muhteşemdi bugün.
Eşofmanlarımı çıkardım insana benzedim valla.Kendimi iyi hissettim,inşallah kısa zamanda toparlarız evimizin huzurunu da
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız bakalım??
biz hamd olsun iyiyiz.
inşallah gelmeyi çok isterim karapissom
Allah razı olsun kuzum senin bebiş de çok sevimli olucak biliyorum ben.
annesi bukadar tatlıysa bebişi kimbilir nasıl olur. bal olur ball
Allah razı olsun feyzam.gece uyumaları bizim için çok iyi aslında. iyice dinlenebiliyoruz hamd olsun...
hamd olsun sağlıgı yerinde önemli olan da o dediğin gibi.yha ben Kenan a kıyaslayınca böyle düşünür oldum.
kenan yusuftan 1 kilo daha fazlaydı 4. ayında. aslında kıyaslamamak lazım.her çocuk bir değil çünki...
ek gıda vermeyi bıraktım zaten.farkettim ki emmeyi azaltıyor ek gıda alınca.ek gıdayla doydugundan değil, farklı tatlar istediğinden.
dr kan şekeri düşmesin uyandır dedi ama ben uyandırmıyorum yaa. zaten sabah namazına kalkınca kaldırıp emziriyorum saat 6 gibi. sonra geri uyumaya devam.bu şekil olunca ne ben uykusuz kalıyorum nede oğluşumun kan şekeri düşüyor... ama öyle 2-3 saatte de kaldıramam.benim de dinlenme ihtiyacım var. bebiş doymuyor olsa zaten uyumazdı diye düşünüyorum.
Allah razı olsun şulem. darısı başına inşallah
maşallah yakışıklıya. çok tatlıtam erkek yaa
oyşşş yerim seni kuzu
Maşallah çok tatlısın sen
saçlarla hava da atarlarmışşşş
elbet bizim de saçımız olucak üleynnn
sağolasın özim,bakalım sırma saçlımı olucak yoksa abisi gibi pırasa saçlımı merak ediyorum
Canım çok yanşıl yapıyorsun alışverişe başlamamakla. bana alma alma erken diyen eşim dün dediki AŞKIM İYİKİ ERKENDEN YAVAŞ YAVAŞ ALIP BİTİRDİK EKSİKLERİ YOKSA NASIL BAŞ EDERDİK BUKADAR ŞEYLE...
Gerisini sen düşün ???
Çokkk ihitaç var ve hepsini birdefadan almaya kalkınca kayfine göre bulamayabilirsin. mesela ben çok bakıp öyle aldım. hepside istediğim gibi sade ve güzel. ben bişeyleri mecburen ve acela aldığımda illa kötüsüne denk gelirim oyüzden sana tavsiyem yavaştan başla. şekerleri 50 adet aldım canım. yeter inşaallah.
Yok canım emin ol erkek şekerleride çok çeşitli ve güzel.
Oyy yerim senin havanııııııı çirkinnn kızzzzzzzzzzz
Allah size bağışlasın annesi ayrıca çok güzel çekmişsin ben beğendimmm
Ayy canım bakalım dediğin gib daha nerler göreceğiz kuzuuuuu
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
bir görsen artık ernımdan çıkacak gibi hareket ediyor babasının bir hoşuna gidiyor anlatamammm
Gunaydin kizlar. Bugunu tarihe yazmak istiyorum kucuk hanim ilk defa 4 saat uyudu. Aman masallah nazar degdirmeyeyim insallah bunu her gece yapar. Sanirim rezene ve papatya cayininetkisi. Tatlari cok kotu de olsa ben hergun icerim bu caylari
Kesinlikle.Ağrılarımla bile daha iyi başa çıkabildim dün akşam.ne iyi yapmuışsın kendim çıkıp dolaşmış kadar sevindim. bu tür şeyler ufak tefek gibi gözüksede bizim durumumuzda olanlar için tatile gitmek gibi sanki:)
Önce kendini toplamakla başlıyor iş aslında.Dün yaptıklarım önce kendimi mutlu etti bu da evdeki havaya yansıdı.Evi yönlendirenin anne olduğunu bir kez daha anladım.yerim o kucuk muhasebeci hanimi. Hesap kesap yapmayi ogrenmis fena mi
Hadi ya eyvah. Aminn inşallah kisa zamanda atlatiriz. Hep bize dusuyor zaten. Bazen o yuk agir geliyor bana.
Maşallah ne kadar gzel bi cümle öyle.Ne güzel eğitmişsin kuzunu.Bizlere de nasip etsin böyle evlatlar yetiştirmeyi inşallah.iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız bakalım??
biz hamd olsun iyiyiz.
Maşaallah inşallah bi daha hiiiç kusmazsın bulantında olmaz.Göğüs kalkanı diyorlar deilmi buna.Çok önerdiler banada almadım.Çok memnun kullananlar.herkezeee günaydınnnn bu sabah henüz kusmadım :)) bence çokk güzel bigün :)) bideee kendime bundan aldım aranızda kullanan memnun kalan varmııEki Görüntüle 844165
ayşeciğim kendini ihmal etme en yakın zamanda dr git
yoksa Allah korusun daha çok ilerler allah şifa göndersin canım.
ohh maşallah ii yapmışsınız havalarda sıcaksa siz için ii olmuşdur
eşinle de umarım aranız düzelir eşin için yolunda gitmeyen birşeyler mi var
senden gizlediği ya da bir ara rahatsızdı ondan mı böyle
Rabbim muhabbetinizi artırsın biz ne kadarda istesek
erkekler bizi kendileri gibi anlıyorlar vurdumduymazlık ruhlarına işlenmiş
en iyiysi kafayı takmamak sonuçta herşey olacağına varıyor kızçen biraz büyüsün
onunla dertleşirsiniz Rabbim tüm yuvalara sevgi muhabbet dolu günler yaşatsın..
Selamun aleyküm kızlar nasılsınız bakalım
Biz iyiyiz elhamdülillah al külli hal
Size bir sorum var bence benim oğlişimin başı atık doğum pozisyonunda değil. nerden anladın derseniz,artık aşağı baskı yapmıyor ve kafasını solda hissediyorum. dün sağlık ocağındaki bir kadında dedi onunda bebeği 4 kez aşağı yukarı dönüp durmuş en son42.haftada aşağıdaymı ama çapraz şekilde ve zorla normal doğurmuş. inşaallah benimkide doğuma kadar döner tekrar ?
Dünkü yaptıklarım o kadar iyi geldiki bana anlatamam.Ayaklarımın ağrısını bile gülümseyerek çektim dün
Yaptığım yemek de çok güzel olmuş.Biraz uğraştırıcı ama tavsiye ederim çok lezzetli bişey.
Bugün kuzucuğumun dolabını elden geçireceğim.Büyük olanları arka tarafa sıralamıştım,çıkarmanın zamanı gelmiş.Kilo olarak sıkıntı yok da boyu uzuyor küçük hanımın.Artık hastane çıkışlarının içine çıtçıtlı badi giydirmezsem zıbınlarla göbüşümüz açılıyor.Çekmecenin içine de organizeter yapmam lazım kartondan.Çarşamba pazarına döndü çekmece.Minnacık herşey dürülmüyor,düzeltilmiyor.E çorapları da askıya asamamki
Bugün de hava güzel gibi.Çok soğuk olmazsa bi avm yapalım kuzucumla.Bişeyler yerim belki.Emzirme odası da var nasılsa.Evimizde yakın sorun olursa dönerim 10 dkda.Anlayacağınız gezmelerde tubiloshu geçmek üzereyim:13::13::13::13::13::13::13::13:
Sizler de ne var ne yok bakalım?
Diken saçlı tospaamız uzun uyumuştur inşallah bu gece.
Biri 2 diğeri 3 yakışıklısından fırsat bulur da gelir inşallah muhabbete.
Son 2 gün yazan takvimiyle kızına kavuşsun ipek böcüğümüz kolayca.
Bulantılar defolsun gitsin hamişlerimizin başından,alışveriş maratonu başlasın bi güzel.Görelim yeni yeni ciciler.
CEVOOO HADİ HAMİLEYMİŞİM DİYE GELİVER ARTIK KUZUUMMMM.
Ebsonum,phiam,tuğram nerelerdesiniz?
İncim,karapissom,sulecim neler yaparsınız?Nasıl geçmekte günleriniz?
Wavesin koşturmacası belli
Adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım kusuruma bakmayın.Yarım aklımca elimden geleni yazdım.:26:
Aminn canim. Banyo yapinca boyle dikiliyor saclar. Sapkayi takinca yatisiyor..cümlemizden canım..eşinde ümitli sende ümidini yitirme demek senin bebek size
naz yapıyor zamanı geldiğinde seni istediğin kadar mutlu edecek inşallah
eşine de sinirlenme seni mutlu etmek istiyor ama seni çok ii anlıyorum
bu dönemde insanın psikolojisi hakkaten bozuluyor Rabbim yardımcın olsun
bizde daha isim düşünmedik eşim tek isim diyo ben çift isimden yanayım
pazartesi ayrıntılı ultrasyonum var kesin erkek derse artık isim için araştımalara başlarız
daha önce hep kız ismi düşünmüştüm:)
oyy maşallah bu kız niye böyle gergin
anacığına mı kızmış hayata karşı pek öfkeli:))
Allah bağışlasın canım saçları sanırım zamanla düzelir
ilk fotosunda sanki sarışın gibiydi yanlışmı hatırlıyorum..
ayy özlemciğim valla dün çok kötü oldum umarım bir daha yaşamam
artık her 2 saatte bir ağzıma birşeyler atıyorum
evde olsam neyse de işde bu durumu yaşamak kötü oluyor
amin canım sağolasın:)
canım sonuna kadar haklısın zaten bende bunun farkındayım
her hafta sonu bir engel çıkınca öyle kaldı benim çok dolaşacak vaktim yok
ayrıca burda öyle çok seçenek olmadığı için gönlüme göre istediğim şeyleri burda bulmak zor olucak
artık yavaştan almaya başlarım Rabbim kolaylıklar versin
sanırım sen çoğunu bitirdin ohh ne güzel ii günlerde giyinsin bebişin..
günaydın canım ezgi hanımı kutluyorum maşallah diyelim
nazar değmesin inşallah canım zamanla düzene girer inşallah sende rahatlamış olursun..
Ben ilk defa duyuyorum canim ya doguma hazirlanip ttekrar doneni duymamistim. Insallah zeytinin kolayca geliverir annesine normal yoldan.Selamun aleyküm kızlar nasılsınız bakalım
Biz iyiyiz elhamdülillah al külli hal
Size bir sorum var bence benim oğlişimin başı atık doğum pozisyonunda değil. nerden anladın derseniz,artık aşağı baskı yapmıyor ve kafasını solda hissediyorum. dün sağlık ocağındaki bir kadında dedi onunda bebeği 4 kez aşağı yukarı dönüp durmuş en son42.haftada aşağıdaymı ama çapraz şekilde ve zorla normal doğurmuş. inşaallah benimkide doğuma kadar döner tekrar ?
Dünkü yaptıklarım o kadar iyi geldiki bana anlatamam.Ayaklarımın ağrısını bile gülümseyerek çektim dün
Yaptığım yemek de çok güzel olmuş.Biraz uğraştırıcı ama tavsiye ederim çok lezzetli bişey.
Bugün kuzucuğumun dolabını elden geçireceğim.Büyük olanları arka tarafa sıralamıştım,çıkarmanın zamanı gelmiş.Kilo olarak sıkıntı yok da boyu uzuyor küçük hanımın.Artık hastane çıkışlarının içine çıtçıtlı badi giydirmezsem zıbınlarla göbüşümüz açılıyor.Çekmecenin içine de organizeter yapmam lazım kartondan.Çarşamba pazarına döndü çekmece.Minnacık herşey dürülmüyor,düzeltilmiyor.E çorapları da askıya asamamki
Bugün de hava güzel gibi.Çok soğuk olmazsa bi avm yapalım kuzucumla.Bişeyler yerim belki.Emzirme odası da var nasılsa.Evimizde yakın sorun olursa dönerim 10 dkda.Anlayacağınız gezmelerde tubiloshu geçmek üzereyim:13::13::13::13::13::13::13::13:
Sizler de ne var ne yok bakalım?
Diken saçlı tospaamız uzun uyumuştur inşallah bu gece.
Biri 2 diğeri 3 yakışıklısından fırsat bulur da gelir inşallah muhabbete.
Son 2 gün yazan takvimiyle kızına kavuşsun ipek böcüğümüz kolayca.
Bulantılar defolsun gitsin hamişlerimizin başından,alışveriş maratonu başlasın bi güzel.Görelim yeni yeni ciciler.
CEVOOO HADİ HAMİLEYMİŞİM DİYE GELİVER ARTIK KUZUUMMMM.
Ebsonum,phiam,tuğram nerelerdesiniz?
İncim,karapissom,sulecim neler yaparsınız?Nasıl geçmekte günleriniz?
Wavesin koşturmacası belli
Adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım kusuruma bakmayın.Yarım aklımca elimden geleni yazdım.:26:
canım gücünü ansından alıyor el parmaklarım acıyor resmen kemiği sızlıyor. dişlerimide yediAminn canim.. ayy kiyamam zeytine bak sen guclu kuvvetli olacak desene ben erkegim diyor ordan bile. Masallah hep boyle devam etsin insallah.
Hımmm maşaallah kuzu inşaallah hep böyle güzel devam eder. ama çaysız bir şekilde. çok içme derim sana. kendi uyukusu 40 güne kadar düzene girer hiç merak etmeGunaydin kizlar. Bugunu tarihe yazmak istiyorum kucuk hanim ilk defa 4 saat uyudu. Aman masallah nazar degdirmeyeyim insallah bunu her gece yapar. Sanirim rezene ve papatya cayininetkisi. Tatlari cok kotu de olsa ben hergun icerim bu caylari
cümlemizden canım..eşinde ümitli sende ümidini yitirme demek senin bebek size
naz yapıyor zamanı geldiğinde seni istediğin kadar mutlu edecek inşallah
eşine de sinirlenme seni mutlu etmek istiyor ama seni çok ii anlıyorum
bu dönemde insanın psikolojisi hakkaten bozuluyor Rabbim yardımcın olsun
bizde daha isim düşünmedik eşim tek isim diyo ben çift isimden yanayım
pazartesi ayrıntılı ultrasyonum var kesin erkek derse artık isim için araştımalara başlarız
daha önce hep kız ismi düşünmüştüm:)
oyy maşallah bu kız niye böyle gergin
anacığına mı kızmış hayata karşı pek öfkeli:))
Allah bağışlasın canım saçları sanırım zamanla düzelir
ilk fotosunda sanki sarışın gibiydi yanlışmı hatırlıyorum..
ayy özlemciğim valla dün çok kötü oldum umarım bir daha yaşamam
artık her 2 saatte bir ağzıma birşeyler atıyorum
evde olsam neyse de işde bu durumu yaşamak kötü oluyor
amin canım sağolasın:)
canım sonuna kadar haklısın zaten bende bunun farkındayım
her hafta sonu bir engel çıkınca öyle kaldı benim çok dolaşacak vaktim yok
ayrıca burda öyle çok seçenek olmadığı için gönlüme göre istediğim şeyleri burda bulmak zor olucak
artık yavaştan almaya başlarım Rabbim kolaylıklar versin
sanırım sen çoğunu bitirdin ohh ne güzel ii günlerde giyinsin bebişin..
günaydın canım ezgi hanımı kutluyorum maşallah diyelim
nazar değmesin inşallah canım zamanla düzene girer inşallah sende rahatlamış olursun..
arkadaşlar dündendir aşılamayı araştırıyordum..ben özel hastanede yaptırmayı düşünüyordum fiyat olarak 750 hastane 400 civarıda ilaçlar tutuyormuş..şuanda araba taksidimiz olduğu için bizi biraz etkileyecek ama yinede olsun istiyordum..taki bir arkadaşla konuşup devlet hastanelerininde yaptığı fikrini aklıma soktuğu ana kadar..bende bayan doktor araştırıp devlette yaptırırım tutarsa özele vereceğim parayı bebeğim için kullanırım..tutmazsa şansımı birde özelde denerdim..
özlemcim sen hastanede çalışıyordun bilgin var mı?
diğer arkadaşlarında fikrini merak ediyorum..sizler ne öneriyorsunuz özel mi yoksa devlette deneyeyim mi?
canım son anda doğum sancısıyla bile dönebiliyor o yüzden senin daha henüz erken zamanın var. benimki 39.haftada döndü en son. o zamana kadar kaç defa şekil değiştirdik:)
Çok güzel bir fikir düşünmüşsün canım.
Benim arkadaşımda özelde yaptı masrafı çok oldu ama tutmadı.
Nerdesin sen ?
Ben istanul KANUNİ SULTAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMAYI tavsiye ederim sana.
Tabi burda yaşıyorsan
oranın kadın doğum bölümü çok geniş teferruatlı.
Onun dışında bu işi araştırma hastaneleri daha iyi yapıyor onu bliyorum.
Ankarada arkadaşım yaptırdı ikiz tutuu
başka kimden duyduysam hep araştırma hastanelerinde yapmış
Çünkü özelin bir gebelik testi 30 tl iken devlette bedava
Bence çok iyi düşnmüşsün en kısa zmanda işe koyul.
Önceden gidersin adetin 2.günü çağırırlar sen.
Bakarsın gitiğinde gebiş olursun.
Birde şu var tahliller belgeler çok yoruyormuş insan. ancak 1 adet dönemini bulur yani bir ay sonrasını.
o yüzden bekleme derim sana kuzuuuuuuuuuuu
Ayy sağol canım dua et inşaallah sağlıkl normal doğururummm.
İçöimi rahatlattın allah razı olsunnn
Canim ben hastanede calismiyorum amabence iyi dusunmussun. Devlette yaptirmak daha mantikli. Iyi de bir doktora gidersen bence olumlu sonyc alabilirsin.arkadaşlar dündendir aşılamayı araştırıyordum..ben özel hastanede yaptırmayı düşünüyordum fiyat olarak 750 hastane 400 civarıda ilaçlar tutuyormuş..şuanda araba taksidimiz olduğu için bizi biraz etkileyecek ama yinede olsun istiyordum..taki bir arkadaşla konuşup devlet hastanelerininde yaptığı fikrini aklıma soktuğu ana kadar..bende bayan doktor araştırıp devlette yaptırırım tutarsa özele vereceğim parayı bebeğim için kullanırım..tutmazsa şansımı birde özelde denerdim..
özlemcim sen hastanede çalışıyordun bilgin var mı?
diğer arkadaşlarında fikrini merak ediyorum..sizler ne öneriyorsunuz özel mi yoksa devlette deneyeyim mi?
Canim saglikli olsun da benim kizim da benim bebekligime benziyormus. Ben de sacliymisim.canım gücünü ansından alıyor el parmaklarım acıyor resmen kemiği sızlıyor. dişlerimide yedi
Bakalım nasıl bir yosun olacak çok merak ediyoruz. aklıma ne geldi kzum bence saçsız bir bebek olacak
Maşaallah midem yanmıyor yada baskı yapmadığı içinmi acaba ?
Ben kelloş bir bebekişim 2 yaşına kadarda saç uokmuş fotolar var amanın dersin yaniiiiiiiii
Bence ansı gibi kel olacak
Neyse atık küllah bere bişilerle kapatırımmm
Sağlıklı olsunda kel olsun demi teyzesiiii
Hımmm maşaallah kuzu inşaallah hep böyle güzel devam eder. ama çaysız bir şekilde. çok içme derim sana. kendi uyukusu 40 güne kadar düzene girer hiç merak etme
Canım oğluşumun beşiği memleketten gelecek,abimin beşiği idi.yatağıda var içinde heralde nevresimide gönderiyor annem. tek eksiğimiz beşiği nevresimi. bu beşikte 0-9 aya kadar rahatlıkla yatar dedi yengem. bizde perk beşik alacaktık yoksa.
Benim el işi battaniyem var ozamanlar anneciğim erkek beklediği için daha doğrusu 2 renktede yapmış bana her şeyden. benim battaniyem var onuda almadım. aklıma başka bişey gelmiyor. hastan için çantam hazır. port bebe alacaktık vazgeçtik abim araba tipi pusetini gönderiyor. bilmiyorum başka ne lazım acaba :44::44::44:
Kılzar başka ne lazım eksiğim varmı bana fikir verinnn taze annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?