• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Şulecim canım mesajını görmedim hela facbooktan yazdıysan 2 bilgisayar var eşim ordan bakıyor ben diz üstünden oyüzden bazen göremiyorum mesajları. iyiyim elhamdülllah son hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışıyoruz gayretle :34:
Sanada geçmiş olsun bendede oluyor hala ama soğuk ter dökmüyorum öylece bayılacak gibi oluyorum.dikkat et kendine. şekerlerde hakkatten çok güzel oldular bencede netten bakarsan bulursun daha güzelleride var.

Aişecim iyiki hatırlattın hatıra meselesini babası oğluşu için profosyonel makine aldı bari benide çeksin radan çıkayımmmm :52::52::52::52:
Hımmm kartının renkli olmasıda aklıma gelmemişti teşekkür ederiz teyzesiiii :54::54::54:

seyyide ohh canım ne güzelmiş kayınvalide halledeceksi hiç kaçırma bu takımı.
gidip görürsen daha güzellerinide bulabilirsin bence :34:
Mervanurrrr Canım seni çok iyi anlıyorum bebek görünce ağlaman üzülmen çok normal 2 yıl oldu inşaallah en kısa zamanda gelir bebeğin. benim bir arkadaşım 4 yıldan sonra kendiliğinden gebe kaldı. aşılama oldu ama tutmadı. aynı sizin gibi sebepsizdi. ama dilerim sen beklemezsin daha fazlaaaaaaa :34:
Eeeeeeeee kızlar sizler nasılsınız bakalım ben yorgun bitkin bir haldeyim. oğlum sabah namazında hiç durmadı şimdi esi sedası yok galiba gecesini gündüzünü zor öğreteceğim doğuncaaa :1::1::1:
Dua edin teyzoşları...
Heeeeeee bu arada yazmıyın unuttummmm heni size bebebk rabası modeli eklemiştim ya yalan oldu o araba çünküüüüüüüüüü 2.500 imiş fiyatı :52::52::52::52::52::52::52:

daha önce yadığını farketmemişim galiba..doktora gittiğimde 3 ay klomen tedavisi gördüm..benimki sebebsiz infertilite olunca bu konuda uzman bir bayan doktorla görüştüm..kendi doktorumun klomenle değilde iğnelerle yumurta yapıp devam edeceğini söyledim..doktorum bana dediği şey senin yumurtlama ve çatlama sorunun yok..bana kalırsa yoluna ya aşılamayla devam et yada oluruna bırak..bende birkaç aydır gitmiyorum..ama bu ay artık gitmek istiyorum ama neyle devam etmem gerektiğine karar veremedim..
bu ayda 10 gün arayla eşimin önce kuzenin sonra dedesini kaybettik..bu aydan ümidim yok inşallah 2014 e girmeden yüzümüz güler..artık öyle bir psikolojiki bebek gördükçe ağlıyorum..

canım ümitsiz olma bakarsın hiç ummadığın bir anda kendiliğinden gebe kalmışsın
ben bu sözleri çok kişiden duydum ama bizzat kendim yaşadım hiç bir tedavi olmadan
ameliyat olacağım gün gebe olduğumu öğrendim elbet sizinde vakti vardır ama sen yine
tedbirini al artık tedavine başla aşılama işine eşinde umarım sıcak bakar
bence artık vakit kaybetme sebepsiz infertilite olabilir ama sen doktoruna artık vakit kaybetmek istemediğini
söyle canım bu arada Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
inşallah seninde bebeklerin olur onları kucağına alırsın
canım ağlayıp kendini üzme Rabbim büyük inşallah bu sıkıntıların tez zamnda geçer..

oyy maşallah allah bağışlasın canım sanırım çok canlar yakacak sanırım:))

Şulecim canım mesajını görmedim hela facbooktan yazdıysan 2 bilgisayar var eşim ordan bakıyor ben diz üstünden oyüzden bazen göremiyorum mesajları. iyiyim elhamdülllah son hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışıyoruz gayretle :34:
Sanada geçmiş olsun bendede oluyor hala ama soğuk ter dökmüyorum öylece bayılacak gibi oluyorum.dikkat et kendine. şekerlerde hakkatten çok güzel oldular bencede netten bakarsan bulursun daha güzelleride var.

Aişecim iyiki hatırlattın hatıra meselesini babası oğluşu için profosyonel makine aldı bari benide çeksin radan çıkayımmmm :52::52::52::52:
Hımmm kartının renkli olmasıda aklıma gelmemişti teşekkür ederiz teyzesiiii :54::54::54:

Mervanurrrr Canım seni çok iyi anlıyorum bebek görünce ağlaman üzülmen çok normal 2 yıl oldu inşaallah en kısa zamanda gelir bebeğin. benim bir arkadaşım 4 yıldan sonra kendiliğinden gebe kaldı. aşılama oldu ama tutmadı. aynı sizin gibi sebepsizdi. ama dilerim sen beklemezsin daha fazlaaaaaaa :34:
Eeeeeeeee kızlar sizler nasılsınız bakalım ben yorgun bitkin bir haldeyim. oğlum sabah namazında hiç durmadı şimdi esi sedası yok galiba gecesini gündüzünü zor öğreteceğim doğuncaaa :1::1::1:
Dua edin teyzoşları...
Heeeeeee bu arada yazmıyın unuttummmm heni size bebebk rabası modeli eklemiştim ya yalan oldu o araba çünküüüüüüüüüü 2.500 imiş fiyatı :52::52::52::52::52::52::52:

canım face kullanmıyorum artık forumdan yazmıştım
neyse önemli değil canım Allah kolaylık versin birde
ben başlasam hazırlıklara hiç boş kalamıyorum
ya eşim nöbetçi ya misafir ya ev temizliği derken hafta sonlarımda bitiyor
artık bir gün gidip herşeyi alıp çıkıcam sanırım öyle dolaşacak vaktim yok
hayırlısı artık canım şekerleri netten sipariş vericem artık sizinki güzel olmuş
erkek olunca çok da bir seçenek yok gibime geliyor
sen kaç tane yaptırdın?

canım ümitsiz olma bakarsın hiç ummadığın bir anda kendiliğinden gebe kalmışsın
ben bu sözleri çok kişiden duydum ama bizzat kendim yaşadım hiç bir tedavi olmadan
ameliyat olacağım gün gebe olduğumu öğrendim elbet sizinde vakti vardır ama sen yine
tedbirini al artık tedavine başla aşılama işine eşinde umarım sıcak bakar
bence artık vakit kaybetme sebepsiz infertilite olabilir ama sen doktoruna artık vakit kaybetmek istemediğini
söyle canım bu arada Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
inşallah seninde bebeklerin olur onları kucağına alırsın
canım ağlayıp kendini üzme Rabbim büyük inşallah bu sıkıntıların tez zamnda geçer..

oyy maşallah allah bağışlasın canım sanırım çok canlar yakacak sanırım:))

allah razı olsun canım dostlar sağolsun...inşallah dediğin gibi olurda sürpsiz yapar bana bebeğim..eşimde sürekli bu ay hamilesin deyip duruyor daha çok sinirleniyorum ümitlendirdiği için..artık hayırlısı olsun..vakti saati ne zamansa o zaman olacaktır..haktan hayırlısı..sen ne yaptın isim düşündüğnüz mü bebeğe..

Pembe puantiyeli pijamalarimi pembe yelek ve mor patiklerle kombin yaptim. Saclarima da dogal bir hava kattim. Nasil sik ololmus muyum :-):-):-)

Not:annem fotograf cekmeyi beceremiyor.

$IMG_20131030_145146.webp$IMG_20131030_145121.webp

Sulecim ben her sabah yasiyordum onu. Soguk terleme bayginlik hissi. Ben kup seker aliyordum bol bol da su iciyordum. Allah yardimcin olsun.

Feyzam masallah delikanli cok yakisikli olmus tam isirmalik. Allah bagislasin.

Tubisim senin delikanliya da masallah. Kel deme cocuga. Hele biraz daha buyusun sirma sacli olacak o.

Karapisso camnim daha dur hele dogsun bak neler edecek. Ben kizimi pispislarken cok uyuyakaldim kafam dusunce uyaniyorum :-)

Epack canim iyisin insallah hayirli haberlerini bekliyorum..

Aysem sen nasilsin? Dizlerin nasil oldu?

Mevanurum dualarim seninle. Insallah bebisine kavusacaksin en yakin zamanda.

Son düzenleme:
günaydın canım Allah razı olsun
eşimde artık hastanede şifayı kaptı sanırım ağır bir enfeksiyon geçiriyor
gece oturma odasında uyuyayım dedi senide uyutmuyor dedi ben
dayanamadım ısrar edip yatağına getirdim daha rahat uyur diye hem
gece boyunca halüsinasyonlarla boğuştu
çok üzüldüm Rabbim tüm hastalara şifalar göndersin
sabah bal yemiştim iş yerinde çekmecemde bulunduruyrm
hemen ağzıma bir hurma attım ama halen ara ara devam ediyor:(
anlayamadım bende kan şekerimmi düştü yoksa eşimden mi bulaştı
şu an kendimi çok yorgun hissediyorum başım dönüyor
duanı eksik etme buarada canım sen nasıl oldun doktora gittin mi
dizlerin halen ağrıyormu
Ederim canım.Allah şifa versin büyümeden atlat inşallah.
Gidemedim dra.Bakalım ne zamana kadar dayanacağm bu ağrılara.Pazar günü acile gittik,serum yedim onunla biraz daha iyiyim.Hala var da çok fazla değil Allah'tan.

Canım bizim Dr umuz sorun yok acıkırsa zaten uyanır diyor yeni doğduğunda tamam o zaman kan şekeri düşebiliyor da artık büyüdüler uyumadan kendilerini doyuruyorlar gece açılmaması normal . Benim diğerleri de hep öyleydi Allah'a şükür ben hiç gece uykusuzluğu bilmedim hala da büyük oğlanlar akşam 9 da yatarlar sabah 8 e kadar hiç uyanmazlar. Bir sorun olsa onlarda da olurdu ama sen yine de kendi Dr una sor istersen . Düzenli uyku yemekten daha önemli çocuklarda .
Boşalttım mesaj kutumu canım:21:
Ebeye sordum az önce 3 saatte bir uyandır mutlaka diyor.:44::44: Teyzeme sordum 3 çocuk büyüttüm bi sorun olmadı bırak uyusun,acıkınca uyanır artık çok küçük değilki dedi.Bende senin gibi düşünüyorum.Uyandırmam kızımı.

:nazar::nazar::nazar::nazar: Yerim seni yerim yerim yerim.Allahım topiğimiz ne kadar yakışıklılar doğurdu böylee:52::52::52::52::52:

Dua edin teyzoşları...
Yuhhh.2500tlye arabamı olur kız.3-5 daha koyunca normal araba alın ondan iyi :35::35::35:

Pembe puantiyeli pijamalarimi pembe yelek ve mor patiklerle kombin yaptim. Saclarima da dogal bir hava kattim. Nasil sik ololmus muyum :-):-):-)

Eki Görüntüle 843835 Eki Görüntüle 843836
Oooooyyyy kuzuma bi bak.Saçlara çok güldüm Özlem.Diken diken gergin hatun demişsin ya:9::9::9::9: Boşuna mı içtik o kadar şişeyi değilmi?Biliyor bu kocakarılar bu işi canım:27::27::27:

Sulecim ben her sabah yasiyordum onu. Soguk terleme bayginlik hissi. Ben kup seker aliyordum bol bol da su iciyordum. Allah yardimcin olsun.

Tubisim senin delikanliya da masallah. Kel deme cocuga. Hele biraz daha buyusun sirma sacli olacak o.

Karapisso camnim daha dur hele dogsun bak neler edecek. Ben kizimi pispislarken cok uyuyakaldim kafam dusunce uyaniyorum :-)

Dizler daha iyi Özlemcim.Pazar günü acile gittik dayanamadım artık.Serum yedim.kalsiyuma falan baktılar gayet iyi dedi.aso ya bakamadılar acilde.ortopediye gidecek fırsatım olmadı.Annem cuma günü ayağından ameliyat olacak,düğün işi hızlanırsa korkusuyla kardeşimin çeyizinin eksikleriyle boğuşur evde.Bi de ben çıkmayım diye sustum artık.Dayanabileceğim yere kadar dayanayım napıyım.Rapor parası yattı bankaya 1 ay oldu daha gidip alamadım inanırmısın.:31:

hala geçmedi bulantılarım bu sabah bile kustum henüz hamile kaldıgım kiloya bile gelemedim 75 le hamile kaldım şuan 73 kiloyum galiba zaten şişmandım ondan :)
Allah yardımcın olsun canım.İnşallah geçer yarın sabaha:16::16::16::16::16:

Midem yaniyor diye gaviscon sisesiyle geziyordum doktora da soyledim saclaniyor ondan mi dedim guldu ama bak iste sacli cocuk cikti. Eskiler ne diyorsa dogrudur :-):-):-)
Bizi görenlerde onu hatırlatıyor,elinde şişeyle oturmaya geliyordun bundanmış işte diye:9::9: Alkoliklere döndüydük şişelerle yollarda tepeme dikip içiyordum valla.Kaşıkla falan uğraşmıyordum ben:7::7::7::7:

Eşimle aramızın iyice açılması çok yoruyor beni.Baktım nette herkes aynı şeyleri yaşamış kolları sıvadım bende.
11de yaptım yemeğimi:"Oktay Usta'dan Zade kebabı"
Kaşlarımı düzelttim,bıyıklarımı aldım,saçlarıma maşa yaptım,makyaj yaptım.:12:
1de kızımı giydirdim eşimin ilacını yazırmaya ve sorularımla ebeyi boğmaya sağlık ocağına gittim.:4:
Ordan çıktık parkta dolaştık.:10:
Eski işyerimde çay içtik,hava attık:33:
Teyzeme uğradık,alt değiştirdik,karşı komşusundan yelek hediye aldık,kahvemizi içtik:56:
Tekrar parkı turladık,marketten süt ve kek aldık evimize döndük.:nazar:
Hava muhteşemdi bugün.
Eşofmanlarımı çıkardım insana benzedim valla.:12: Kendimi iyi hissettim,inşallah kısa zamanda toparlarız evimizin huzurunu da:16::16::16::16::16:

Ederim canım.Allah şifa versin büyümeden atlat inşallah.
Gidemedim dra.Bakalım ne zamana kadar dayanacağm bu ağrılara.Pazar günü acile gittik,serum yedim onunla biraz daha iyiyim.Hala var da çok fazla değil Allah'tan.

Ebeye sordum az önce 3 saatte bir uyandır mutlaka diyor.:44::44: Teyzeme sordum 3 çocuk büyüttüm bi sorun olmadı bırak uyusun,acıkınca uyanır artık çok küçük değilki dedi.Bende senin gibi düşünüyorum.Uyandırmam kızımı.

:nazar::nazar::nazar::nazar: Yerim seni yerim yerim yerim.Allahım topiğimiz ne kadar yakışıklılar doğurdu böylee:52::52::52::52::52:

Yuhhh.2500tlye arabamı olur kız.3-5 daha koyunca normal araba alın ondan iyi :35::35::35:

Oooooyyyy kuzuma bi bak.Saçlara çok güldüm Özlem.Diken diken gergin hatun demişsin ya:9::9::9::9: Boşuna mı içtik o kadar şişeyi değilmi?Biliyor bu kocakarılar bu işi canım:27::27::27:

Dizler daha iyi Özlemcim.Pazar günü acile gittik dayanamadım artık.Serum yedim.kalsiyuma falan baktılar gayet iyi dedi.aso ya bakamadılar acilde.ortopediye gidecek fırsatım olmadı.Annem cuma günü ayağından ameliyat olacak,düğün işi hızlanırsa korkusuyla kardeşimin çeyizinin eksikleriyle boğuşur evde.Bi de ben çıkmayım diye sustum artık.Dayanabileceğim yere kadar dayanayım napıyım.Rapor parası yattı bankaya 1 ay oldu daha gidip alamadım inanırmısın.:31:

Allah yardımcın olsun canım.İnşallah geçer yarın sabaha:16::16::16::16::16:

Bizi görenlerde onu hatırlatıyor,elinde şişeyle oturmaya geliyordun bundanmış işte diye:9::9: Alkoliklere döndüydük şişelerle yollarda tepeme dikip içiyordum valla.Kaşıkla falan uğraşmıyordum ben:7::7::7::7:
Aynen ben kadeh kaldiriyordum ya :9:
Oyle ama sinirli benim cocuk anasina cekmis:-):-):-) meme agzina gelmeyince sinirle onlugu nasil emiyor bir gorsen basiyor yaygarayi meme olmadigini anlayinca..diken sacli tospagam...
Annenin de telasi cokmus. Allahim sifa versin insallah tez zamanda iyi olursun. Cok gecmis olsun..

Eşimle aramızın iyice açılması çok yoruyor beni.Baktım nette herkes aynı şeyleri yaşamış kolları sıvadım bende.
1de kızımı giydirdim eşimin ilacını yazırmaya ve sorularımla ebeyi boğmaya sağlık ocağına gittim.:4:
Teyzeme uğradık,alt değiştirdik,karşı komşusundan yelek hediye aldık,kahvemizi içtik:56:
Hava muhteşemdi bugün.
Eşofmanlarımı çıkardım insana benzedim valla.:12: Kendimi iyi hissettim,inşallah kısa zamanda toparlarız evimizin huzurunu da:16::16::16::16::16:

Oh ne guzel yapmissiniz. Biz de pek samimi sayilmayiz esimle. Soguk rzgarlr bizde de var. Ben de dagittim kendimi. Azicik ben de susleneyim bari. Kaslar biyiklar kocamla yarisir hale gelmis.
Hepimiz ayninseyleri yasiyoruz duzelecek zamanla insallah.

Aynen ben kadeh kaldiriyordum ya :9:
Oyle ama sinirli benim cocuk anasina cekmis:-):-):-) meme agzina gelmeyince sinirle onlugu nasil emiyor bir gorsen basiyor yaygarayi meme olmadigini anlayinca..diken sacli tospagam...
Annenin de telasi cokmus. Allahim sifa versin insallah tez zamanda iyi olursun. Cok gecmis olsun..

Oh ne guzel yapmissiniz. Biz de pek samimi sayilmayiz esimle. Soguk rzgarlr bizde de var. Ben de dagittim kendimi. Azicik ben de susleneyim bari. Kaslar biyiklar kocamla yarisir hale gelmis.
Hepimiz ayninseyleri yasiyoruz duzelecek zamanla insallah.

Benimkinin de kaşlar hep çatık.E çocuk muhasebeci bi ananın karnında 8 ay muhasebe yaptı ne bekliyordukki :D
Yerim ben o diken saçlı tosbaayı :D
Aylarca sürebiliyormuş bu soğukluk.Valla ben 3-5 gün çekemem nasıl yaşar insan aylarca.Allah esirgesin kalıcı sıkıntılar yaratmasın diye toparlamak lazım bi yerden.Ve tabi iş yine biz kadınlara düşüyor:31::31::31::31:

Hava muhteşemdi bugün.

ne iyi yapmuışsın kendim çıkıp dolaşmış kadar sevindim. bu tür şeyler ufak tefek gibi gözüksede bizim durumumuzda olanlar için tatile gitmek gibi sanki:)

Benimkinin de kaşlar hep çatık.E çocuk muhasebeci bi ananın karnında 8 ay muhasebe yaptı ne bekliyordukki :D
Yerim ben o diken saçlı tosbaayı :D
Aylarca sürebiliyormuş bu soğukluk.Valla ben 3-5 gün çekemem nasıl yaşar insan aylarca.Allah esirgesin kalıcı sıkıntılar yaratmasın diye toparlamak lazım bi yerden.Ve tabi iş yine biz kadınlara düşüyor:31::31::31::31:

:-):-) yerim o kucuk muhasebeci hanimi. Hesap kesap yapmayi ogrenmis fena mi :-):-)
Hadi ya eyvah. Aminn inşallah kisa zamanda atlatiriz. Hep bize dusuyor zaten. Bazen o yuk agir geliyor bana.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız bakalım??
biz hamd olsun iyiyiz.
günler ard arda geçip gidiyor işte kuzucuklarımla...

Kenan ın nekadar büyüdüğünü her geçen gün daha iyi anlıyorum.
bugün bana nasıl kızdı görseniz :53:

yemek yiyorduk ekmek elimden kaydı minik bir parça yere düştü.
hemen bastı yaygarayı 'ANNEEE EKMEK DÜŞTÜÜ ÇOK GÜNAHH ALLAH SENİ SEVMEEZZZ' :52:
hamd olsun çocuklarımıza kötü örnek olmadıgımızı görmek beni mutlu etti...

sizlerde ne var ne yok bakalım?

BAK ŞİMDİ BEN BU KONUŞMAYI SÖZ OLARAK ALIYORUM...
ALLAH OGÜNÜ GÖSTERİRSE SENDA GELECEKSİN ÇÜNKÜ SÖZ VERDİNNNN :32::32::32:

OYYY KUZUMMMMM KUZUMMM ÇOK TATLI BU OĞLİŞ ÇOOOK ALLAHIN KAZALARDAN BELALARDAN NAZARLARDAN KORUSUNNN :16:

inşallah gelmeyi çok isterim karapissom
Allah razı olsun kuzum senin bebiş de çok sevimli olucak biliyorum ben.
annesi bukadar tatlıysa bebişi kimbilir nasıl olur. bal olur ball :52:

Ayşem kızına bayıldımmmmmm maşallah kuzuyaaa.
Sağol tubişim büyüdüler valla bilmiyorumki canım benimki de gece hiç uyanmıyor ama gündüz çok uzun uyumuyor ayakta kalmak oynamak istiyor 4. Ayda bakıcaz artık. Kuzuna da kocaman maşallahhh . Çok tatlı.
Karapisso canım sağol yakında sende alıcan:3: kucağına...

Allah razı olsun feyzam.gece uyumaları bizim için çok iyi aslında. iyice dinlenebiliyoruz hamd olsun...

Maşallah tubi gayet güzel olmuş oğlun.Çok da sağlıklı görünüyor.Boğum boğum olmasına ne gerek var.Sağlıklı demek kilolu demek değildir.Allah esirgesin obezliğin başlangıcı olabilir diyor drlar böyle bebeklere.Sıkma canını ek de verme bence.Yalnız şeye takıldım ben.Gece uyanmıyor demişsin de uyandır mutlaka demiş ya ona.Benimki de bazen 4-5 saat uyuyor ben de uyandırmıyorum.Nasılsa acıkınca uyanır artık diye.Sitelerde ve kitaplarda da bu aylarda 4-5 saat kesintisiz uyuyabilecekleri yazıyor.Kafam karıştı sen öyle yazınca.Eşimin ilacını yazdırmak için sağlık ocağına gideyim diyordum bugün.Gidince bi sorayım:44::44::44:
Birde meyve püresi vereceğim demişsin.O konuda cam rende kullanın diyorlar hep.Neden bi bilgin varmı bu konuda?Rondo,normal rende falan olmazmı?

Allah razı olsun Ayşem...
hamd olsun sağlıgı yerinde önemli olan da o dediğin gibi.yha ben Kenan a kıyaslayınca böyle düşünür oldum.
kenan yusuftan 1 kilo daha fazlaydı 4. ayında. aslında kıyaslamamak lazım.her çocuk bir değil çünki...
ek gıda vermeyi bıraktım zaten.farkettim ki emmeyi azaltıyor ek gıda alınca.ek gıdayla doydugundan değil, farklı tatlar istediğinden.
dr kan şekeri düşmesin uyandır dedi ama ben uyandırmıyorum yaa. zaten sabah namazına kalkınca kaldırıp emziriyorum saat 6 gibi. sonra geri uyumaya devam.bu şekil olunca ne ben uykusuz kalıyorum nede oğluşumun kan şekeri düşüyor... ama öyle 2-3 saatte de kaldıramam :20:.benim de dinlenme ihtiyacım var. bebiş doymuyor olsa zaten uyumazdı diye düşünüyorum.
cam rende konusunda duydugum kadarıyla besin degerleri ölmüyormuş.
ben normal rendeleyip süzgeçten geçirip veriyordum.zaten çok fazla vermedim.
biraz daha askıya aldık ek gıda işini anlayacagın :31:

oyy maşallah ne güzel yakışıklı bir bebek allah bağışlasın
son fotosu çok güzel çıkmış Rabbim size bağışlasın..

Allah razı olsun şulem. darısı başına inşallah :29:

maşallah yakışıklıya. çok tatlı :31: tam erkek yaa :nazar:

oyşşş yerim seni kuzu :52:
Maşallah çok tatlısın sen :nazar:
saçlarla hava da atarlarmışşşş
elbet bizim de saçımız olucak üleynnn :19:

sağolasın özim,bakalım sırma saçlımı olucak yoksa abisi gibi pırasa saçlımı merak ediyorum :27:

canım face kullanmıyorum artık forumdan yazmıştım
neyse önemli değil canım Allah kolaylık versin birde
ben başlasam hazırlıklara hiç boş kalamıyorum
ya eşim nöbetçi ya misafir ya ev temizliği derken hafta sonlarımda bitiyor
artık bir gün gidip herşeyi alıp çıkıcam sanırım öyle dolaşacak vaktim yok
hayırlısı artık canım şekerleri netten sipariş vericem artık sizinki güzel olmuş
erkek olunca çok da bir seçenek yok gibime geliyor
sen kaç tane yaptırdın?
Canım çok yanşıl yapıyorsun alışverişe başlamamakla. bana alma alma erken diyen eşim dün dediki AŞKIM İYİKİ ERKENDEN YAVAŞ YAVAŞ ALIP BİTİRDİK EKSİKLERİ YOKSA NASIL BAŞ EDERDİK BUKADAR ŞEYLE...
Gerisini sen düşün ???
Çokkk ihitaç var ve hepsini birdefadan almaya kalkınca kayfine göre bulamayabilirsin. mesela ben çok bakıp öyle aldım. hepside istediğim gibi sade ve güzel. ben bişeyleri mecburen ve acela aldığımda illa kötüsüne denk gelirim oyüzden sana tavsiyem yavaştan başla. şekerleri 50 adet aldım canım. yeter inşaallah.
Yok canım emin ol erkek şekerleride çok çeşitli ve güzel.

Oyy yerim senin havanııııııı çirkinnn kızzzzzzzzzzz :56::56::56:
Allah size bağışlasın annesi ayrıca çok güzel çekmişsin ben beğendimmm :32::32::32:

Ayy canım bakalım dediğin gib daha nerler göreceğiz kuzuuuuu :1:
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
bir görsen artık ernımdan çıkacak gibi hareket ediyor babasının bir hoşuna gidiyor anlatamammm :52::52::52::52:

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız bakalım??
biz hamd olsun iyiyiz.
günler ard arda geçip gidiyor işte kuzucuklarımla...

Kenan ın nekadar büyüdüğünü her geçen gün daha iyi anlıyorum.
bugün bana nasıl kızdı görseniz :53:

yemek yiyorduk ekmek elimden kaydı minik bir parça yere düştü.
hemen bastı yaygarayı 'ANNEEE EKMEK DÜŞTÜÜ ÇOK GÜNAHH ALLAH SENİ SEVMEEZZZ' :52:
hamd olsun çocuklarımıza kötü örnek olmadıgımızı görmek beni mutlu etti...

sizlerde ne var ne yok bakalım?

inşallah gelmeyi çok isterim karapissom
Allah razı olsun kuzum senin bebiş de çok sevimli olucak biliyorum ben.
annesi bukadar tatlıysa bebişi kimbilir nasıl olur. bal olur ball :52:

Allah razı olsun feyzam.gece uyumaları bizim için çok iyi aslında. iyice dinlenebiliyoruz hamd olsun...

Allah razı olsun Ayşem...
hamd olsun sağlıgı yerinde önemli olan da o dediğin gibi.yha ben Kenan a kıyaslayınca böyle düşünür oldum.
kenan yusuftan 1 kilo daha fazlaydı 4. ayında. aslında kıyaslamamak lazım.her çocuk bir değil çünki...
ek gıda vermeyi bıraktım zaten.farkettim ki emmeyi azaltıyor ek gıda alınca.ek gıdayla doydugundan değil, farklı tatlar istediğinden.
dr kan şekeri düşmesin uyandır dedi ama ben uyandırmıyorum yaa. zaten sabah namazına kalkınca kaldırıp emziriyorum saat 6 gibi. sonra geri uyumaya devam.bu şekil olunca ne ben uykusuz kalıyorum nede oğluşumun kan şekeri düşüyor... ama öyle 2-3 saatte de kaldıramam :20:.benim de dinlenme ihtiyacım var. bebiş doymuyor olsa zaten uyumazdı diye düşünüyorum.
cam rende konusunda duydugum kadarıyla besin degerleri ölmüyormuş.
ben normal rendeleyip süzgeçten geçirip veriyordum.zaten çok fazla vermedim.
biraz daha askıya aldık ek gıda işini anlayacagın :31:

Allah razı olsun şulem. darısı başına inşallah :29:

maşallah yakışıklıya. çok tatlı :31: tam erkek yaa :nazar:

oyşşş yerim seni kuzu :52:
Maşallah çok tatlısın sen :nazar:
saçlarla hava da atarlarmışşşş
elbet bizim de saçımız olucak üleynnn :19:

sağolasın özim,bakalım sırma saçlımı olucak yoksa abisi gibi pırasa saçlımı merak ediyorum :27:

He yaaaaaa kuzuuu sen anası dadlı kuzuda dadlı olur diyorsunda birde benima adama sor bakalım dadlımıyım acımııııııııııı :52::52::52:
İnşaallah huyu bana benzer diyorrrrrrrrrrrrr :19::19::19::19::19::19:
Benim melek oğlum bir gelsin anası yiyecek onu hemde hapur hupurrrrrrrrrrrrrrr :32::32::32::32:
Maşaallah Kenan paşaya bak nasıl terbiye etmişsiniz çocuğuuuu.Allah herdaim Kendinden korkup sevgisini kazanmak için çabalayanlardan eylesin cümlemizi... :16::16::16::16:

Back
X