Biz hep böyle mi yaşayacağız yani

Sorun aslında onu götürüp bizi götürmemesi dışında onlarda olup eve gelmemesi geldiği zamanlarda da hep sorun çıkarması yani hep bir tartışma hali olması ama konuşmayı düşünüyorum bakalım ne yapacak kızmadan sorgulamadan söyleyeceğim hislerimi

Bence böyle zamanlarda iyice kenetlenmeniz gerekir ailenize. Eşinizin babası yerine sizin babanız hasta olabilrdi siz gitmez miydiniz ? Eşiniz problem çıkarsa üzülmez miydiniz ? Kp iniz sadece oğlunu hatırlıyormuş bakın bu yüzden yalnız bırakmak istemiyor. Demiyorum ki eşiniz sizi ve cocuklarınızı yalnız bıraksın örneğin haftasonu bi yere gideceğinizde babanızıda alın yanınıza size yük mü olur ? Eşiniz ailesine değer veriyor bunda sorun yok bence şuan onu hatırlayabiliyorken değerlendiriyor zamanlarını. Daha sonra zaten istesenizde yapamayacaklar. Bırakında hasta babasına destek olsun. Sizde yanında olun bu süreçte. O zaman size saygısı, sevgiside artar..

Şuan eşinize ne deseniz anlamaz sizi duymaz üstüne kavga eder sizle,zor gelir ilerde sizi suçlar bir sure sonra,ailesine söylese eşim böyle diyor zaman ayiracam isim var dese size karşı doldururlar düşman kesilir size,esinizinde orta yolu bulacağını pek sanmıyorum gözü kör devam ediyor gidip gelmeye Allah kolaylık versin,
sizin olaya benzeri yaşadım eşim ailesiyle ilgilenmekten işini ihmal etti batiyorduk,anlayacağı dilden konussamda evinide hep ihmal etti çocuklara bakan var kendi parasida var diye bizi ikinci plana attı hep.suan benim babamda rahatsız eşimin yaptığı gibi yapamıyorum niye çocukları bakamaz sürekli dükkanda ,bıraksam kimse yok guvenecegim.

Gerçekten üzüldüm eşiniz için. Benim eşim bu soylediklerinizi dedesi için yaptı zerre sorun etmedim . Yeterince zor bir durum ve eşiniz kendisine destek olmayan bir eşe sahip.

Siz yeterli anlayışı gösteriyorsunuz anladığım kadarıyla. Aslında en azından evde geçirdiği zamanı, stresini sizin üzerinizde atarak geçirmese çok da sorun etmeyeceksiniz.
Hıjçh evet sorun bu asıl sorun bu yüzden gezdirmeye takılıyorum yemekte bizimle olmamasına takılıyorum bu yüzden içten içe kızıyorum

Kızlarımın zamanı benim içn herkesten ve her şeyden daha önemli o konumdan belli bir süre sonra rutinler oluşturarak aştım şuan çok temizlik yapmıyorum ama gerektiği kadar yapıp kızlarımdan almıyorum zaman bu dönemler önemli bana göre çocuklarda her anı yaşamak lazım dolu dolu. Kızlarım ile ilgili hep planlar var günlük ve mutlaka iki bebeğimle de dışarıya yürüyüşe çıkıyorum her gün brn üstüme düşeni yapıyorum ama 2 3 haftadır eşim hep kızgın 4 5 aydır bizimle akşam yemeği yemiyor ailesine gidiyor ben kızlarımla hep yalnız ilgileniyorum o bakmıyor kızım özlüyor babasını. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ki. Kızlarıma bana bir şey olmayacağının garantisi var mı ki? Yok bize de zaman ayırması gerekmez mi? Bizden gidiyor hep eksiliyor büyük kızım babasının arkasından ağlarken artık o geliyor kızım yatmaya gidiyor ve bakmıyor babasına hiç normal mi bu durum yani bu süreçte

Akşam çok düşündüm uygun bir zamanda suçlamadan konuşacağım hatta doktor araştıracağım sunacağım ona. Eşim karakter olarak güçlüdür derdim ama değilmiş şuan gerçekten evliliğim çocuklarım kötü etkileniyor kızlarıma hiçbir şey belli etmiyorum eşim bağırırken susuyorum kızlarımla oyun oynuyorum zaten ne kadar görüyor ki onları birde yanlarında bağırıyor 10 20 dk da tedavi olması şart. Bende gerektiği gibi iletişime geçeceğim

Eşimle tartışan bir çift değiliz normalde ama ailesi müdahale ettiği zamanlardan beri yani 1 yıldır genelde iyi değiliz hasta değildi babası onlar yinede sorun çıkarıp zorladılar ben o günlerden eşime çok doldum boşanmayı düşündüm ve söyledim kendisine şimdi babasının hastalığı var 4 5 aydır sabrediyorum susuyorum gülüyorum konuşuyorum falan ama hakaret ile dönüyor bana böyle olunca da daha çok doluyor insan bakalım iyi bir dille konuşacağım ne olacak

Ben bu bakıcı işini başta dile getirdim onlar gibi bir aile bunu yapamazmış hatta eşim ben olsam bana bakmayacaksın yani dedi. Durumı yardım değil başımdan atma gibi görüyorlar kendilerine yapıyırlar yapacaklarını işte sonra bize. Onlar yıpranırken beni de çekiyorlar zaten onları hiç sevmiyorum yani ailesini birde böyle olunca işte daha kötü oluyor iş. Eşimle konuşup orta yolu bulmam lazım

eşinizin bence vakitle ilgili sıkıntısı var. illa ki ailesine bakacak ama kendi ailesini de es geçmemesi lazım. belli ki 2 tarafı idare etmeyi beceremiyor. yapamadıkça da geriliyor.
size de katılıyorum ayrıca kendi çocuklarıyla ilgilenmeyen bir babanın ilerde çocuklarından ilgi görmesi de beklenemez. sürekli olmasa da çocuklarıyla vakit geçirmesi imkansız değil ama eşiniz tüm bunların üstüne bir de gerginlik yaratıyormuş.

Öncesini bilemiyorum ama hastadan çok hastaya bakan yıpranıyor. Tabi ki hakaret etmesini normal yapmaz.

Hımm bu şekilde olduğunu tahmin etmedim hiç görmedim çünkü öyle olurken ben gördüğümde sakince oturuyor kpim. Eşimin ilgilenmesi benim sorun ettiğim durum değil sorun eşimin bize hiç mi hiç zaman ayırmaması hiç ayırdığı zamanlarda da hakaret etmesi yani sorun gezmek vs değil aslında ilgi istemiyorum tamam ama kötü davranıyor

O zaman Kayınpederi yanına al kural koy kimse gelip gitmesin. Böylelikle habire sorun var deyip cağıramazlar hep babasının yanında olacağı icin. Ama dediğim gibi şart koy babayı bahane edip gelmesin kimse zırt pırt

Çocuklarım varken aynı evde yaşamaya reddedip diğer şeylere karışmazdım. Çocuklarımı kendim getirir götürürdüm. Aynı yaşamayı reddetme nedenim ise gerçekten küçük çocuk varsa öyle bağıran vs çeşitli sorunlar çıkaran biri ile aynı evde olmuyor. Gördüm o durumu. Çocukta kalıcı sorunlar bırakıyor. Ama karşı tarafın da yapacağı bir şey yok. Eşinize muhtaçlar.

Kızlarımla her gün ikş tane olsalar da çıkıyorum annem geliyor yardım ediyor falan diğer işlere falan ama yine de eşimin olmaması çok etkiliyor. Birde hayatın garantisi yok ki evet o hasta ihtiyacı var ailesi zorda taamam ama benim Kızlarımla dışarıya çıktığımda başımıza kaza bela gelmeyeceğinin garantisi var mı yani burada çoğu kişi sanki brn gezmek istiyorum babası ile ilgilenmesini ailesine gitmesin diyorum gibi yapıp üstüme gelmeye çalıştı ama sorun tamda buarada yazanlar

O zaman iş değişir. Sizi üzüyorsa hele de çocukları üzüyorsa bence ve işiniz varsa boşanın derim. Evde hakaret eden bağıran adamdan hayır gelmez. Babalık da beklenmez.

Bizi nazlasın mı diyorum hanımefendi babasına gitmesin ailesine gitmesin mi diyorum? Lütfen dikkatli okuyun. Diyorum ki 4 5 aydır eşim bizimle akşam yemeği yemiyor kızlarım babalarını sadece sabah uyanınca görüyorlar 8:10 da uyanıyor 8:25 te evden çıkıyor wc kahvaltı dahil 15 dk bu sürede de eşim hakaretler sinirler savuruyor sizce normal mi? 2 3 haftadır hep telefon elimde arayınca gece koşuyor gündüz koşuyor Sizce brn nazlanmak mı istiyorum yoksa huzur mu? Benim ve çocuklarımın garantisi var mı Allah korusun kızlarımın başına bir kaza bela gelmeyeceğinin garantisi var mı? Hep hasta olanlar mı ölür? Hiç konuma böyle baktınız mı?

Normalde güldüm hoş sohbet ettim hep 4 5 ay ama 2 3 haftadır hakaretler sıklaştı bu yüzden gülesim gelmiyor hiç konuşmadan uyuyorum hiç konuşmadan uyanıyor gidiyor işe sonra yine aynı ama birqz toparlayalım konuşacağım

Nefret ediyorum başka dertleri olan adamların sorunlarını ailesine, çocuğuna ve eşine yansıtıp hıncını ve yorgunluğunu onlardan çıkaran adamlardan.

Atlar konusunda kızım baya takıldı sürekli anne baba at gittii diyor aradığında bile hep söylüyor o yüzden götürmek istedim 1 saat 2 saatte mi zamanı yok yani bize bu durumda 27 aylık kızıma hiç zaman ayırmıyor gezmek zaten geçtim oturup konuşmuyor oynamıyor bile eşime zaman veriyorum ama ne kadar belli değil belki 5 yıl böyle devam edecek var mı garantimiz yok benim çocuklarımda büyüyor ilgi istiyor kızım bazen baba diyor ağlıyor bazen uyku saatinde eve gelen babasına hiç bakmadan uyuyor bende üzülüyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…