• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce..?

hayır ya bana “esini seviyorsan, ailesini de seveceksin yapacak bir sey yok” diyor 🙄😂

ya onun laflarına anlam yüklemiyorum. ama karşı taraf yüklüyor belli ki. yarın bir gün bu laflar karsıma çıksın istemiyorum
Yanlış da demiyor bak. Mecburiyetin yok ama olsa güzel olur. Kocana nasıl aktardın bilmiyorum ama yeni ev tutma çözümü korkunç.

Babaniz ilkinde acikladigi nedenden ikinciyi yapmis gibi geldi bana...yani sizin soguklugunuzu biliyor ve bizim icin sorun yok biz kizi doldurmuyoruz zorlamiyoruz sizede gelebilir izlenimi yaratiyor kendince

takmıyorum aslında. yani etkilenmiyorum ama yarın bir gün kalkıp baban bile seni göndermeye calisiyordu derlerse diye stres oluyorum. yoksa babam çok ve boş konusan biri malesef 🥲😂
E pes yani, kendi evini kocanı bıraktın neredeyse 9 aydır hamileyim diye insanların evine yerlestin üstüne bütün doğum masraflarını da babana odetiyorsun, yetmedi "ablam beni kıskanıyeaaa" " annem bana şoyle diyooo" "kocam bana hediye almiyaa" konulu onlarca başlık açtın, doğumdan sonra da uzuuuunca bir süre orda kalmayı düşünüyorsunuz bütün bunlara rağmen hala babana boş konuşuyor diyebiliyorsun🥴 Adam ne dese haklı, senin kadar rahat, empatiden ve sorumluluktan uzak bir üye görmemiştir bu site, hayırlısıyla bir doğursan da kurtulsa şu insanlar.

E pes yani, kendi evini kocanı bıraktın neredeyse 9 aydır hamileyim diye insanların evine yerlestin üstüne bütün doğum masraflarını da babana odetiyorsun, yetmedi "ablam beni kıskanıyeaaa" " annem bana şoyle diyooo" "kocam bana hediye almiyaa" konulu onlarca başlık açtın, doğumdan sonra da uzuuuunca bir süre orda kalmayı düşünüyorsunuz bütün bunlara rağmen hala babana boş konuşuyor diyebiliyorsun🥴 Adam ne dese haklı, senin kadar rahat, empatiden ve sorumluluktan uzak bir üye görmemiştir bu site, hayırlısıyla bir doğursan da kurtulsa şu insanlar.
Gerçek mi ya.. Ben neredeyse ebeye dur canım sen zahmet etme ben doğurturum kendimi diyecektim 🤓

9 aydır değil 2 aydır aile evindeyim.

doğum masraflarımı babama yüklemedim, abim yeğenine hediye olarak ödemek istedi.

annemle ilgili bir sey demedim? ablam konusunda konustuk ve çözdük. o da ben de hatalı olduğumuz yerlerde özür diledik. su an yanımda 😂

doğumdan sonra kalmayacağım. başka bir konusa konusmustuk burda. esimin babalık izni bitince birlikte evimize dönücez eğer bebeğimiz sağlıklı doğarsa insallah. tskler

Back