• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz hep böyle mi yaşayacağız yani

Ben başta bunu yapmak istedim ama hiçbir yola yanaşmıyorlar. Normalde de eşimin ailesi çok uyumsuzdur yani sevmediğim için demiyorum çevremde herkes onlar çok kötüdür yazık sana falan diyorlar düşünün eşim o aileden nasıl sağlıklı bir akılla çıkmış şaşırırım hep. Konuşamıyor insan onlarla hiç
Bir şey söyleyeyim mi konuyu okudukça üzülmeye başladım. hem size hem eşinize hem çocuklara hem babaya. Çok zorlu bir süreçtesiniz. Allah size sabır versin. İnşallah hasarsız atlatırsınız bu imtihanı

Ne denir bilemedim eve de getirecem diyedebilir yani. İyi günde kötü günde derken kötü günlerden biri de bu işte. Eşine çok yüklenme bu günlerin kıymetini bil. Küçük ilçeymiş herkes herkesi tanır. annesi hastalanırsa ben bize getircem diyebilir eşin.
Demesin mümkünse kötü gün annesine bakmaksa kötü günde yokum bana hiçbir faydası olmayan ama zararı olan bir kadına ben karşıdan bakarım sadece

Bir şey söyleyeyim mi konuyu okudukça üzülmeye başladım. hem size hem eşinize hem çocuklara hem babaya. Çok zorlu bir süreçtesiniz. Allah size sabır versin. İnşallah hasarsız atlatırsınız bu imtihanı
İnşallah inşallah bana baya zararla atlatırız gibi geliyor ama hayırlısı çünkü eşim böyle devam ederse hasta olacağım dedi ve ben doktor önerisinde bulundum ama normalde kabul edecek kadar düşünceli eşim bana kızdı şok oldum tedaviye bile açık değil

Back