- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Yalnız başkası dedikleriniz de eşinizin ve sizin aileniz sizde haklısınız ama baba işte babam yaşasaydı bende giderdim onlarda bizi öyle büyüttü amaBen şuan susuyorum ama 7 gün hep onlarla onların sorunları ile ilgileniyor 8 aylık ve 27 aylık kızlarım var. Yardıma ihtiyacım var birde ailesini sevmediğim için daha bir olumsuzluk belki ama belli etmiyorum mesela bugün aldım kızlarımı yemek yedik uyuttum o oturdu içerde konuşmuyorum muhabbet açmıyorum ilerisi için korktuğumdan seste edemiyorum. Geçen akşam sadece başkalarının sorunları ile bizim huzurumuz kaçıyor ya kaybediyorsun dedin o kadar
Yarina cikacagimizin garantisi mi var? Onlerinde koca omur var demissinizde sasirdim :)Ay ne iletişimi hanımefendi ya önünüzde koca bir ömür var daha doyarlar babalarına adam çiftliğin atın derdinde mi. Babası yani canı sonuçta onun isteklerini yapmasın annesine sırtını dönüp sizi mi nazlasın. Çocuklara burada yazdığınız gibi bize zaman ayırmıyor şeklinde hissettirirseniz aglarlar, fakat gitmek zorunda, bugünlerde geçecek babanız iyi bir evlat şeklinde hissettirirseniz emin olun ileride meyvesini alırsınız. Sizi çok bencil buldum.
bunu iletişimle çözebilirsinizGittikleri doktor çok iyiymiş bu durumu için ilaç vermiş bakalım yarın alacaklar sanırım ilacı başka destek almazlar sanırım çünkü burası küçük bir ilçe laftan sözden de çekiniyorlar. Ben yanlış anlaşıldım çoğu kişi tarafından ama ilgilenmesi sorun değil bize kötü zaman ayırması veya hiç ayırması sorun
Kpniz son evre elzheimermis yakinda ölücek... biraz sabır lütfen. O zaman çok pişman olursunuz. Bu hastalık çok zor mecbur esinizi cagiriyolar gezmek her zaman olurBen şuan susuyorum ama 7 gün hep onlarla onların sorunları ile ilgileniyor 8 aylık ve 27 aylık kızlarım var. Yardıma ihtiyacım var birde ailesini sevmediğim için daha bir olumsuzluk belki ama belli etmiyorum mesela bugün aldım kızlarımı yemek yedik uyuttum o oturdu içerde konuşmuyorum muhabbet açmıyorum ilerisi için korktuğumdan seste edemiyorum. Geçen akşam sadece başkalarının sorunları ile bizim huzurumuz kaçıyor ya kaybediyorsun dedin o kadar
O kacasi gibi cikip çıkıp gidemezdi geç saatlere kadar gelemezdi erkekler kadar sadece önüne bakan varlık yok.Senin baban olsaydı ne yapcaktin?
Konu gezmek değil keşke yorumları okusaydınız ilk sayfalarda yazdım hattaBabası olmadan siz çocukla gezmeye gidemiyor musunuz? Amacınız sadece kızınızın sosyalleşmesi ise bunu düşünmeniz gerekirdi zaten. Babası hasta ve eşinizin onunla ilgilenmesi gayet normal,bunu sizden çalınan vakit olarak görmezseniz süreci daha rahat atlatırsınız.
Dayanmıyor zaten kesinlikle çünkü eşim çok değişti kızıyor terliyor hatta hakaret ediyor baya baya bu da zedeliyor beni. Konuşacağım kabul ederse şimdiden destek alsınKimseyle muhattap olmak istemiyorum bu konuda ama ben demans hastalarıyla ve onların yakınlarıyla bi süre çalıştım ne kadar yıpratıcı bir durum olduğunu biliyorum, sizin aileniz adına da giden zamanın geri gelmeyeceğini biliyorum ve hayatta ne yaşanırsa yaşansın hayat devam ediyor ve dengenin kurulması lazım. Eşiniz profesyonel bir bakıcı hizmeti alacak o zaman o eve, kendisi de sık sık dolaşacak zaten anne ve abla evde. Bu şekilde onun sinir sistemi de dayanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?