Bitti! boanyoruz..

kimse 4*4 lük değil hayatım..emin ol..dönmekle en iyisini yapmışsın..aranız bozulmasın bir daha inşallah..herşeyi sorgulamamaya çalış..hepimizin hayatında ne sorunlar var bilsen...

allah yardıcınız olsun,yuvanıza muhabbet versin

sevgilerimlea.s.

Çok şükür canım..
Mutlu huzurlu olmana sevindim..
Ne yazık ki hep biz kadınlar fedakarlık yapıyoruz...
Boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar...
ınşallah hep huzurlu mutlu olursun.

her şeyde bi hayır war derler bu sayede eşinde kendi hatalarının olduğunu kabul etmiş oldu =) mutluluklar diliyorum size ....

Teşekkür ederim cnm allah hepimizin yuvasına mutluluk versin inşallah

Ohh!! Şükürler olsun. Neticenin olumlu olmasına çok sevindim canım.
İnşaallah tüm zorluklar son olayla birlikte ortadan kalkmış olur ve Ömür boyu
mutlu-huzurlu yaşarsınız. Ayrı kaldığınız sürece yaşadığınız acıları Allah
ikinize de unutturmasın.Dilerim bu size olumlu yansıyacak bir ders olsun.
Esenkalın...
a.s.

Teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için.Allah hepimizin yuvasında huzuru mutluluğu eksik etmesin

angell okadar duayla ve umutla bekledimki yazının sonunu ve okadar mutlu oldumki senin eşine dönmene anlatamam...canım seni tanımadan bunları hissettim ve inan sonunu mutlu duyunca inan ağladım:a015:Allahım mutluluğunuza zeval vermesin inşallah....kemgözlerdende korrusun canım benim...bidaha o karabulutları hiç yaşamayın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

çok sevindim.allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar.ah ben de bi kurtulsam şu sürüncemeden bi rahatlasam...artık iyi yada kötü her sonuca razıyım.sadece canım acımasın artık.hakkımda hayırlıysa aklı başına gelsin,ama değilse bi an önce çıkarayım aklımdan,kalbimden,hayatımdan...
yoksa kafayı yicem, göz göre göre kaynama yüzünden bana açtırdılar boşanma davasını.bir ayda ne yaşanır ki ((
nolur bana da dua edin canlarım,dayanabilecegimi sanmıyorum ...

Canım benim iyi niyetlerin için çok teşekküe ederim.Allah hepimizin yuvasında huzur,mutluluk nasip etsin.yanımda olduğunuz , derdimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim

Canım inanırmısın bende hep dua ederken hakkımda hayırlısını ver allahım dedim.Eğer bir ışık varsa mutluluğum için evime döneyim,eğer mutsuz olucaksam bitsin dedim.Döndüm ama yine de korkularım yok değil.İnşallah aynı sorunları yeniden yaşamam.Seninde hakkında hayırlısı olsun canım,allah kalbine göre versin

Hadi gözünüz aydın...
inanın çok sevindim...
inşallah bir daha bu tip olaylar yaşanmaz ve
kimse yıpranmaz...
size mutluluklar diliyorum...
sevgiler...

Hep dua ediyorum zaten cnm bir çırpıda yuvam yıkılsında istemiyorum ama o aileyle yapamıyorum.Eşim inşallah kabul eder ayrı bir ev tutmayı aksi taktirde yuvam yıkılacak çünkü dönmem ben oraya

çok sevindim :lepi:
merak ettiğim bişey var -tatlicadiarzu- ne şekilde kabul ettin bi şart koydun mu eve dönmen için :uhm:

çok sevindim :lepi:
merak ettiğim bişey var -tatlicadiarzu- ne şekilde kabul ettin bi şart koydun mu eve dönmen için :uhm:

Şartım ailesiyle karısını ayırt etmeseydi canım.Ona kalsa ayırt ediyoda.Ayrı eve çıkmak istemiştim ama burda ev dururken kira veremem dedi.Ona da bişey diyemedim tabi.Böyle işte canımcım bakalım inşallah herşey yoluna girer

Sana demiştim onun yapamayacağı bişey isteme diye
olup olmayacağını eşin kadar sende iyi bilirsin yerimseniben
Rabbim tekrar yaşatmasın ayırmasın mutsuzluğunuzu bozmasın sizin :Saruboceq:

keşke ayrı ev için diretseydin. yanlış anlama ama kaynanayla birlikte oturup huzurlu olan yada sonradan düzelen hiç evlilik yok sayılır. güzellikle konuş anlatmaya çalış ne bilim ayrı bi eve çıkmak için ama tabiki imkanınız varsa maddi olarak. bu kaynanaları ve eşleri hiç anlamıyorum adam gibi bi aile ortamında yaşamak varken neden diretirlerki anamın evi babamın evi diye ki offff

Canım ben kayınvalidemle aynı evde oturmuyorum,
aynı binadayız sadece.Kendi evleri olduğu için de eşim kira vermek başka yerde oturmak istemiyor.
Aynı evde yaşamakmı kabus gibi...delikafadulden

haklı olduğum halde bana özür diletip evime dönmemi istiyorlar.Ben istemezdim böyle olsun,4 aylık bir evlilik bitermi yaa ,ama bu şekildede bir ömür boyu dayanamam.YORULDUMMMM

canım zaten işmanlığını yaşamaya başlamışki annesi sana gelip ''özür dile evine dön ''demiş,,,arkadaşların dediği gibi sabret olaya nötr dur SABRET,,,,,klava:burnunu iyice bir sürtsün,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…